Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Maciej Gliwny

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, Łódź Tuwima 20
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: prawnik, adwokat, łódź, karne, wypadki i kolizje drogowe, błędy medyczne, odszkodowania, odzyskiwanie nieruchomości, cywilne, spadki, zachowek, rozwód, alimenty, kontakty z dziekiem

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 7x 6x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 1770
Data utworzenia profilu: 2015-02-09 15:21:37
Data ostatniej aktualizacji: 2015-07-09 10:42:40 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Maciej Gliwny

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu dużo mówić, od zera zł z allianz jak zgłosiłem szkodę do 50 tyś po zakończeniu sprawy w sądzie. Mecenas mi powiedział albo chcemy sprawę szybko i ugoda albo wolniej a więcej kasy. Wziąłem wolniej i rzeczywiście opinie lekarzy dały ze dwa lata czekania ale za to jaka satysfakcja. Adwokat konkretny znający się na medycynie. Polecam. Uczciwie zarobił na swoją dolę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.R dnia: 2018-10-15 13:18:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pięknie załatwił mi obrączkę, miałem trzy skazania w tym jedno do odwieszenia, przeciągną postępowania tak żeby minęła mi próba i przygtowywał przez ten czas argumenty za obrączką. Sam byłem w szoku że mi sie udało. Wart każdej złotówki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: longin dnia: 2018-08-25 13:26:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W odszkodowaniach super, rzeczowy, konkretny, dobrze że trafiłam do niego zaraz po wypadku bo wszystko mi powiedział gdzie mam iść, jak rozmawiać z lekarzami jakie dokumenty uzyskać. Zna się na medycynie a to duży atut w sprawach przeciwko lekarzom biegłym. Tańszy niż te firmy odszkodowawcze a sprawdzałam u trzech. No i jemu widać że się chce a nie namawia do ugody za parę złotych byle szybciej procent dostać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: lobbakry dnia: 2018-04-03 15:10:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabrali mi prawo jazdy bo jak mówiła policja jest niebezpieczeństwo że dalszą jazdą będę stwarzał niebezpieczeństwo w ruchu drogowym. Mecenas odzyskał mi prawo jazdy w dwa tygodnie !!!!. Sąd w zasadzie zacytował jego apelację. Teraz walczymy dalej o uniewinnienie od wypadku. Z nim u boku jestem dobrej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: W.Kolak dnia: 2018-01-17 14:44:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny gość, analityk, super przygotowany do sprawy, moją sprawę dopracował w szczegółach dzięki temu rozprawa i biegli nie było takie stresujące. Nakierował mnie na co zwrócić uwagę przy przesłuchaniu i odszkodowanie wygrane !!!. POLECAM GO KAŻDEMU.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.L dnia: 2017-09-05 12:47:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sugerowałem się tą stroną więc podbijam opinię. Rzeczywiście sprawny prawnik, instruuje co zrobić żeby dostać jak najwięcej kasy, pomaga przygotować dokumentację i potem już tylko jazda z pozwem. powiem tylko że za małą stłuczkę dostałem 18% uszczerbku (InterRisk wyliczył mi 3%). Polecam gościa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robikop dnia: 2017-03-24 10:39:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy fachowiec,moją sprawę o odszkodowanie zajmował się od strony karnej i odszkodowawczej, zwracał uwagę by jedna sprawa współgrała z drugą zwracał uwagę na to co ważne w zeznaniach, łatwo się z nim skontaktować, duża wiedza i praktyka. No i wygrywa:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-28 13:09:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawny, konkretny skuteczny. Warto go wybrać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-25 15:37:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W odszkodowaniach jest super. Od MTU dostałam 3000 on zrobił 15 X tyle. Pilotował mnie od samego początku tłumaczył na co zwracać uwagę w leczeniu, Bogu dzięki że do niego trafiłam zaraz po wypadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: elkopklop dnia: 2016-03-25 10:31:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził mi sprawę o odszkodowanie z błąd lekarski, bez niego bym poległ w przedbiegach. Świetny fachowiec duża klasa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: r.błocki dnia: 2015-10-29 13:27:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, prowadził mi sprawe karną i o władzę rodzicielką którą mi założyła moja była, i finał jest taki że ona ma sprawę o składanie fałszywych zeznań. Załatwił ją pięknie, jej mina bezcenna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magnet dnia: 2015-07-09 10:57:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecił mi go kolega, bronił go w sprawie karnej mi prowadził o majatek i jest ok. Stawki uczciwe im wiecej wygramy tym wszyscy wiecej zarobią, elestyczny zawsze ma czas. Ogarniety w temacie. Tera jeszcze mi prowadzi rodzinną zobaczymy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: k.k. dnia: 2015-04-03 12:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona, wywyalczył dla mnie odszkodowanie prawie 4 większe niż Meritum mi proponowało w ugodzie. Sprawę karną poprowadził pod kątem odszkodowania i miałam dzięki temu wszystkich lekarzy zaopiniowanych. Dobrze że do niego trafiłam. Polecam przyjmuje na Tuwima 20
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: a.dworska dnia: 2015-02-09 15:27:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją