Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Iwona Drewnicka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław Sądowa 4 16
Telefon: Kom. 509520940
Adres e-mail: drewnicka(małpa)gmail.com
Strona internetowa: adwokat.drewnicka.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 18x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 2418
Data utworzenia profilu: 2015-04-12 19:31:46
Data ostatniej aktualizacji: 2015-07-02 12:39:36 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Iwona Drewnicka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mec. bardzo dobrze poprowadziła mi sprawę o rozwód. Byłam zaskoczona wysokością alimentów na dzieci, tak wysokich nie spodziewałam się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota Z dnia: 2018-04-10 17:40:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat jest świetna, pomogła mi za niewygórowaną stawkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tobiasz dnia: 2017-04-13 09:51:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Iwona Drewnicka jest osobą bardzo kompetentną i rzetelną. Na bieżąco byłam informowana o postępach w toczącej się sprawie. Miałam poczucie, że zależy jej na dobru klienta. Była w stanie tak wpłynąć na komornika, aby zaczął skutecznie działać w mojej sprawie i egzekwować zaległe alimenty. Jestem jej wdzięczna za zaangażowanie i pomoc w trudnym dla mnie czasie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2016-07-11 10:11:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tylko dzięki pomocy Pani adwokat Sąd nie pozbawil mnie władzy rodzicielskiej nad synem, o co zabiegała matka dziecka,ktora fałszywie mnie oskarżała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wdzięczny dnia: 2016-03-22 01:04:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoc Pani adwokat okazała się wprost nie do ocenienia jeśli chodzi o mój rozwód. Gdyby nie ona nigdy bym nie wywalczyła wysokich alimentów na dzieci, a maż winę za to że nie jesteśmy razem by zwalił na mnie. Pozew super długi wszystko dokładnie opisane koszty jakie wydaję na dziecko opisane szczegółowo. Sąd nie miał wyjścia musiał orzec po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna O dnia: 2016-02-24 15:36:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem u mecenas załatwiać w sądzie odroczenie wykonania kary. Jak zobaczyłem wniosek mecenaski to az się zdziwiłem, 5 stron, wszystko solidnie napisane a nie jak inni wniosek na stronę i tylko by wziąć kasę. Super dzięki tej mecenasce kara odroczona, także polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adamo dnia: 2016-01-14 12:03:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny adwokat, trafiłam na Panią mec. z internetu a tak poprowadziła mi rozwód, że wina męża została orzeczona już w pierwszej instancji, a wcale nie była taka oczywista ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria z Placu Legionów dnia: 2015-12-29 09:43:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna Pani Mecenas, fachowa, konkretna, szybko łatwo i przyjemnie przeprowadziła mi rozwód z orzekaniem o winie męża. Plus alimenty 900 zł na córkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Helena z Grabiszyńskiej dnia: 2015-10-05 14:02:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, uzyskałam dzięki Pani mecenas bardzo wysokie alimenty na dziecko. Maż nie pracuje legalnie, myślałam ze jestem bez szans, a teraz mogę spać spokojnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2015-09-23 14:04:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Iwonka prowadziła mi juź 2 sprawy o rozwód i kontakty a pózniej pracowniczą, jest bardzo konkretna i zdecydowana, nie obiecuje złotych gór jak inni tylko proponuje racjonalne rozwiązanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek k dnia: 2015-07-19 11:30:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, Pani adwokat prowadziła mi sprawę o kontakty i wszystko bardzo korzystnie załatwiła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa T dnia: 2015-06-16 14:21:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam skorzystanie z usług, dzięki fachowej poradzie naniosłam zmiany w umowie, które pozwolą mi uniknąć w przyszłości kłopotów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kitty dnia: 2015-05-18 09:45:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Iwona jest bardzo skuteczna, rozwiodła mnie tak dobrze, że nie dość, że cała wina spadła na moją była to jeszcze wywalczyła kontakty dla dzieci i mogę w końcu z synami spędzać wakacje i ferie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej M dnia: 2015-05-12 17:34:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Iwona prowadziła mi sprawę o podwyższenie aliemntów na 2 moich dzieci. Wszystko odbyło się sprawnie, głodowe alimenty Sąd podwyższył, jestem bardzo wdzięczna, nie wiem co bym zrobiła gdyby nie Pani mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-09 16:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią adwokat, bardzo dobry fachowiec, specjalista z zakresu prawa rodzinnego. Miałam bardzo ciężka sytuacje i Pani adwokat mi pomogła, jestem wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oliwia dnia: 2015-05-03 19:57:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pisała mi regulamin sklepu, szybko, tanio i wszystko było ok. Polecam, super adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2015-04-26 20:47:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny obrońca w mojej, wydawałoby się beznadziejnej. sprawie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2015-04-22 18:34:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas z dużą wiedzą i pozytywnym nastawieniem do ludzi. Rzetelnie informuje klienta o rokowaniach sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pat dnia: 2015-04-13 17:52:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią mecenas Iwonę Drewnicką, mimo młodego wieku jest bardzo kompetentna i z dużym zaangażowaniem podchodzi do sprawy. Byłam bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-12 19:34:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją