Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SENSJA Andrzej Wolski

Zawód: fotografika - usługi Fotograf 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 663087651
Adres e-mail: sensja(małpa)sensja.com
Strona internetowa: www.sensja.com
Opis działalności: Firma zajmuje się profesjonalnym wykonywaniem zdjęć i videofilmowanie. Słowa kluczowe: zdjęcia, film, videofilmowanie, fotograf wrocław, kamerzysta wrocław, zdjęcia ślubne, sesja ślubna

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1600
Data utworzenia profilu: 2013-11-14 17:22:50
Data ostatniej aktualizacji: 2015-06-29 12:35:46 

Opinie o SENSJA Andrzej Wolski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szeroki wachlarz możliwości, doskonałe ujęcia, profesjonalna aparatura i do tego doświadczenie Pana Andrzeja. Perfekcja w niedrogim wydaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-24 09:57:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymaliśmy Państwa dzieła. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem. Takiego profesjonalizmu się nie spodziewaliśmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-11 10:56:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To firma naprawdę godna polecenia. Kiedy wybrałem ją na sesję ślubną żona była bardzo zachwycona. Dodatkowo zdecydowaliśmy się na filmowanie. Efekty są naprawdę wspaniałe. Zdjęcia z sesji są przepiękne, a te z wesela często bardzo zabawne. To cudowna pamiątka w bardzo dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Racławicki dnia: 2014-05-27 15:33:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam wszystkim tę firmę. Zdecydowałem się na film promocyjny dla mojej firmy. Jestem bardzo zadowolony z efektów. Dzięki niemu wszyscy moi klienci mogą zobaczyć produkcję oraz mój zakład w zupełnie innym świetle. Film jest bardzo profesjonalny. Jestem pod wrażeniem umiejętności i doświadczenia pracujących tu ludzi. Naprawdę miła i fachowa obsługa, a także możliwość konsultowania wyglądu filmu sprawia, że jest to firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marko dnia: 2014-05-10 16:24:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FILM WYKONANY PRZEZ SENSJĘ STAŁ SIĘ NAJPIĘKNIEJSZĄ PAMIĄTKA Z TAMTEGO DNIA. DOSKONAŁA JAKOŚĆ, PRZEPIĘKNIE UCHWYCONE MOMENTY. WZRUSZAJĄCY REPORTAŻ WESELNY I DO TEGO TAK PRZEPIĘKNE ZDJĘCIA. WSPANIAŁE UJĘCIA, KTÓRE ZACHOWAJĄ SIĘ W NASZYCH SERCACH DZIĘKI SENSJI. DZIĘKUJEMY ZA OBECNOŚĆ, AKTYWNOŚĆ I PROFESJONALIZM. JESTEŚCIE PAŃSTWO NIEOCENIENI.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KATARZYNA G. dnia: 2014-04-15 11:00:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sensja, to firma godna zaufania. Uczciwi ludzie, znający się a fotografii i videofilmowaniu. Stworzyli film i zdjęcia wysokiej jakości. Bardzo pozytywne zaskoczenie jeśli chodzi o cenę. Sympatyczni, zaangażowani i terminowi. Z pasją wykonali swoją pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-05 12:17:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością polecam Sensję, ponieważ jako jedyni we Wrocławiu (kto wie, może nawet w województwie dolnośląskim) dysponują AUTENTYCZNYM talentem i doświadczeniem, którego inni amatorzy mogą jedynie pozazdrościć. Film wykonany został dokładanie tak jak sobie tego wyobrażałam, a zdjęcia doskonale wyszły szczególnie w plenerze. Nie mam zastrzeżeń, szczególnie że oprócz fachowości, profesjonalnego sprzętu, opłaty związane z usługą były wobec tego bardzo atrakcyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julita Zawadzka dnia: 2014-02-04 15:29:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Sonia, to świetny fotograf. Dokładnie uchwyciła najpiękniejsze momenty w czasie uroczystości ślubnej i wesele, a Pan Andrzej jako znakomity filmowiec wykonał całkowicie profesjonalny reportaż weselny, dzięki któremu nasze wesele i ślub będzie w naszej pamięci do końca życia. Niedrodzy, a ambitni i fachowi w swojej branży. Cieszę się, że to właśnie z Ich usług skorzystaliśmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 2014-01-15 08:15:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją