Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MPJ Glass

Zawód: Szklarz 
Adres: Mazowieckie, 03-193 Warszawa ul. Krzyżówki 36d lokal 13
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Realizacje: balustrady szklane, drzwi szklane, kabiny prysznicowe, grafika na szkle, zabudowy szklane, priva-lite Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 48x

Jakość usług: 100% wysoka 47x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 48x
Ceny usług: 100% niskie 47x 1x
Ilość opinii w serwisie: 48
Ilość odsłon profilu firmy: 1929
Data utworzenia profilu: 2015-06-17 10:53:55
Data ostatniej aktualizacji: 2015-06-17 10:53:55 

Opinie o MPJ Glass

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam niedawno z tą firmą w zakresie wyposażenia gabinetu protetyki słuchu. Zaaranżowane pomieszczenie świetnie izoluje hałas uliczny. W związku z wykonaną usługą jestem bardzo pozytywnie zaskoczona i jednocześnie zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2020-02-28 12:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zaopatrzyła mnie w nowoczesne balustrady, które były certyfikowane. Do tego szklane wykonanie zapewnia proste utrzymanie czystości i oczywiście można było też liczyć na profesjonalny montaz. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2020-02-13 14:52:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają w ofercie dosyć pokaźny wybór Kabin które od marketowych odróżnia zdecydowana jakość wykonania i wygląd. Nie ma sensu nawet co porównywać. Może nie było tanio, ale na pewno warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2020-01-31 11:46:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakiś czas temu przez tą firmę niałem zrobioną i zamontowaną kabinę prysznicową. Byłem ciekaw jak podczas eksploatacji będzie wygladała szczeność kabiny, trwałość elementów ruchomych oraz podatność na korozję elementów chromowanych. Nic złego się nie dzieje i wszystko się w praktyce sprawdza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariusz dnia: 2020-01-21 22:10:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezły wykonawca od balustrad i do tego z dużym doświadczeniem co się przedkłada w praktyce. Całą współpracę wspominam bardzo miło z korzyścią dla obu stron.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leonard dnia: 2019-12-22 11:58:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pół roku temu montowali mi w lokalu ściany mobilne które miały dać większe możliwości w organizacji kilku imprez naraz. Tak są doskonałe, że sprawdzają się w tym temacie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2019-12-12 19:36:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich oferta dotycząca kabin była moim zdaniem najlepsza, bo nie tylko przygotowywali pod wymiar kabinę ze szkła, ale także był i montaz. Taka kompleksowość bardzo mi się opłaciła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2019-11-29 23:48:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam lepszej firmy w branży szklarskiej jak MPJ Glass. Moje zamównienie zrealizowali znakomicie z wykorzystaniem najlepszych materialów. Z tego względu jestem całkowicie usatysfakcjonowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2019-10-09 14:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawie realizacji zamówienia balustrad firma wywiązała się profesjonalnie. Wszystko odbyo się zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, włącznie z montażem. Po prostu eksperci w swoim fachu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2019-09-15 18:28:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wymiana szyb poszła szybko i sprawnie a jakość super!! ceny również badzo dobre polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kacper dnia: 2019-08-31 13:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo dobrze się zna na szkle i robili u mnie nowe wyposażenie sklepu jubilerskiego, które miało dawać jak najwięcej naturalnego światła na wystawiony asortyment. W tej kwestii sprawdzili się doskonale.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romuald dnia: 2019-06-11 19:43:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdziłem ofertę w kilku firmach a rzecz dotyczyła kabiny prysznicowej ze szkła. Miała posiadać pewne parametry i dosyć dużo, bo do nowego domu. Dopiero oferta z tej firmy zadowoliła mnie całkowicie, bo zamówienie zostało wykonane sprawnie, a kabina nowoczesna, duża z ciekawymi wykończeniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz.Z. dnia: 2019-05-25 15:54:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma, która potrafiła zrobić bardzo dobra kabinę pod wymiar do dużej łazienki. Całośc wykonana ze szkła i metalowych elementów, które nadaja ekskluzywny styl. Za te pieniądze produkt naprawdę godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2019-04-24 13:14:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem najlepszy producent w kwestii produkcji i sprzedaży balustrad szklanych. Design i wykonanie według najnowszych standardów, a cena nasza czyli bardzo przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogna dnia: 2019-03-28 12:34:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zajmowała sięz wyposażeniem w nowoczesne drzwi szklane całego centrum kalcenter. Wszystko świetnie dopasowane, wyciszone i dopieszczone na ostatni guzik. Krótko mówiąc kepszej współpracy nie mogłem sobie wyobrazić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiesław dnia: 2019-02-25 22:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ciekawy producent robiący szklane drzwi pod dowolny wymiar , o ciekawej kolorystyce i z możliwością trwałych grafik. Już posiadam ich produkt od kilku miesięcy i sprawdza się całkowicie bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2019-01-28 21:21:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez dwóch zdań firma jak się zowie, a zaproponowane przez nich balustrady są przepiękne. Dopiero po montażu widać jak są nowocześnie wykonane a zarazem nowatorskie. Po prostu szyk pełną klasą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabrysia dnia: 2018-12-21 21:46:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam porówniania z innymi firmami, które zajmują się sprzedażą drzwi szklanych oraz ich montażem, ale produkt dostarczony przez nich spełnia moje oczekiwania i wszystko było zrobione prawdziwe profesjonalnie i to mi bardzo się podobało. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda dnia: 2018-11-28 23:23:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla niezdecydowanych klientów szukających drzwi szklanych, to zdecydowanie polecam produkt od tej firmy. Bezawaryjne, z dobrym wyglądem i do tego montaż. Super sprawa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2018-10-28 16:58:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma,która gwarantuje nowoczesne i bezpieczne rozwiązania, robią przepiękne grafiki na szkle, polecam serdecznie:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta T dnia: 2018-09-18 13:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Innowacyjność i nowoczesny wygląd balustrady szklanej myślę, że będzie po woli standardem. Przygotowana balustrada przez nich w pełni spełnia moje oczekiwania i uważam że za takacenę warto było ją mieć. Ten produkt polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tymon dnia: 2018-07-25 18:22:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szklana kabina ma to cos w sobie i z pleksy przy niej wysiadają. Dlatego ta firma realizowała zamówienie dotyczące wykonania kabiny szklanej pod wymiar. W wyniku finalnym kabina ładna z ciekawym odcieniem szkła i metalowymi elementami. Ogólnie bardzo gustowna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech M. dnia: 2018-06-27 19:37:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadamy od niedawna w naszej firmie wykonane nowoczesne elementy graficzne na drzwiach, które nadają nowoczesny wygląd. MPJ Glass postarała się i wykonała je wiernie z projektem i w miarę w krótkim czasie., ogólnie z tej współpracy jesteśmy zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz.Mec dnia: 2018-05-27 13:59:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musze przyznać, że firma robi świetne ściany mobilne na zamówienie i profesjonalnie je montuje. Do tego szyby się sprawdzają i chodzą bezawaryjnie. W związku z tym ich produkt rekomenduję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wacław dnia: 2018-04-29 11:50:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zajmowała się przygotowaniem i montażem pod wymiar luksusowej kabiny prysznicowej ze szkła w bardzo neutralnym odcieniu. Cała kabina jest wykończona bardzo eleganckimi elementami nośnymi i sprawdza się przy codziennym użytkowaniu. Był to niebanalny zakup w korzystnej cenie.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2018-03-25 18:05:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam małą kuchnię, ale bardzo ustawną i pojemną. Aby ją jeszcze zwiększyć optycznie postanowiłam zafundować sobie grafikę na szkle. Pomogła mi w tym firma MPJ Glass. Serdecznie tą firmę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2018-02-28 21:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała mi na zamówienie kabinę z serii Coral, która bardzo dobrze się prezentuje w łazience. Części metalowe są satynowe, które idealnie się komponują z innymi elementami w łazience, które też są w srebrnym kolorze. Nowa kabina w przeciwieństwie do starej jest bardziej stabilna, a części ruchome chodzą wręcz bezszelestnie. Był to bardzo udany zakup w konkretnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2018-01-29 22:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do mojego nowowybudowanego domu zamówiłem drzwi z grafiką na szkle. Wszystko jest bardzo piękne. Drzwi wyglądają wspaniale, a firmnę polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czesław dnia: 2017-11-28 16:51:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zajmowała się wykonywaniem grafik na szkle dla przedszkola i wspaniale się wywiązali z tego zlecenia. Grafiki są kolorowe, trwałe i w konkurencyjnej cenie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cezary dnia: 2017-10-28 17:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i kompleksowa firma. Zakupiona kabina jest super i mam na nią długą gwarancję. Realizacja sprawna. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2017-09-24 21:44:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałam u nich szklaną ścianę z logo mojej firmy i wyszło super :) byłam pod wrażeniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-31 12:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam nowoczesny dom i w salonie zafundowałam sobie szklaną ścianę. Wygląda rewelacyjnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-07-06 15:56:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do kawiarni zakupiłam nowe mobilne ściany, które w zależności od potrzeb można w każdej chwili modyfikować pomieszczenie. Ma całkiem szerokie zastosowanie, bo mogą być jednocześnie dwie imprezy i nikt nawzajem nie przeszkadza sobie, a zysk jest większy. Ogólnie firma postarała się o wykonanie produktu, a cena była w normie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: emilia dnia: 2017-06-16 18:41:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowaliśmy z firmą tą przy remoncie biura. Chcieliśmy je unowocześnić. Dzięki temu nasze biuro jak by nabrało przestrzeni. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kazumierz Grabowski dnia: 2017-05-07 09:35:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do przychodni zakupiliśmy balustrady od tej firmy ze względu na korzystną cenę, a także, że balustrady są łatwe w utrzymaniu czystości, bo są ze szkła. Myślę, że to doskonałe rozwiązanie dla wszelkich instytucji medycznych ze względu na wysoką jakość jak i poziom higieny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mokotów dnia: 2017-04-24 11:23:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie mam zamontowane ściany szklane, które świetnie sprawdzają się w praktyce, oddzielają od hałasu dobiegającego z zewnątrz, a także powodują komfortową pracę. Materiały od czołowych producentów, a montaż profesjonalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RomanS dnia: 2017-03-15 15:08:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówione kabiny prycznicowe są dobrej jakości i idealnie skrojone pod pożądany wymiar. Krótki termin realizacji, długa gwarancja i dobra cena. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dwzefir dnia: 2017-02-25 11:43:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupy w tej firmie, to czysta przyjemność, bo mi cierpliwie doradzili w wyborze odpowiedniej kabiny, a potem sama realizacja poszła gładko. Dodam tylko, ze produkt jest świetny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zaneta_D dnia: 2017-01-18 13:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas remontu wywaliłem drewniane balustradu przeżarte kornikami i zamieniłem na nowoczesne szklane od tej firmy. Do inwestycji zachęciła mnie jakość produktu i cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkady dnia: 2016-12-16 21:01:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z zakupionych drzwi, które są bardzo starannie wykonane i są szklane. Pełna estetyka i fajnie się prezentują w biurze. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iwonam dnia: 2016-11-18 23:56:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niepowtarzalna firma mająca w swojej ofercie rewelacyjne produkty na bazie szkła. Bardzo jestem zadowolony z zakupu drzwi. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: cyprian dnia: 2016-10-27 22:01:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem w tej firmie szklaną kabinę którą wybrałem z katalogu na stronie firmowej. Bardzo dobra jakość usług i dobra cena. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudiusz dnia: 2016-10-27 20:25:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam od nich drzwi wykonane ze szkła na zamówienie jeszcze można było dostać specjalną grafikę. Potrzebowałam takie drzwi do nowo otworzonego biura. Powiem szczerze, że wyglądają bardzo dobrze, a jakość wykonania oceniam wysoko. Firma wie co posiada w swojej ofercie i stawia na wysoki standard usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena33 dnia: 2016-09-19 23:55:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma posiada w ofercie rewelacyjne szklane balustrady.Bardzo ładnie prezentują się w mieszkaniu.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Tak
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2016-05-24 13:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim firmę MPJ GLASS za solidność , profesjonalizm ,czas realizacji i za super podejście do tematu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jurek dnia: 2015-11-17 07:42:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to bardzo dobra firma firma! Kontakt bardzo szybki i dobry, nie mam nic do zarzucenia, na prawdę jest warta polecenia. A co do produktu to posiadam drzwi szklane które świetnie pasują do naszego mieszkania!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-10-27 07:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W naszej firmie posiadamy akustyczne szklane ściany i jest to naprawdę świetne rozwiązanie oraz wygląd, który zachwyca wszystkich klientów :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: piotr dnia: 2015-08-11 07:33:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szklane balustrady potrafią być naprawę efektowne:) Od niedawna posiadam balustradę. Wykonanie balustrady zleciłem na MPJ Glass
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2015-07-13 08:22:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją