Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Barbara Szopa

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-687 Warszawa Wspólna 71/8
Telefon: Kom. 609398222
Adres e-mail: kancelaria(małpa)barbaraszopa.com
Strona internetowa: www.barbaraszopa.com
NIP:
7122774060
Opis działalności: Adwokat specalizujący się w sprawach cywilnych oraz o stalking (pomoc ofiarom nękania na każdym etapie postępowania). www.stalking.com.pl Słowa kluczowe: adwokat warszawa

Ocena: 100% pozytywna 31x

Jakość usług: 100% wysoka 30x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x
Ceny usług: 100% niskie 21x 6x
Ilość opinii w serwisie: 31
Ilość odsłon profilu firmy: 4195
Data utworzenia profilu: 2014-03-10 20:12:46
Data ostatniej aktualizacji: 2015-06-17 09:38:06 

Opinie o Barbara Szopa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawy ze stalkerami nie są łatwe, trzeba się na tym znać. Dlatego polecam panią mecenas Basię. To słychać na spotkaniu i widać w jej pismach że jest obtrzaskana z uporczywym nękaniem. Mi doradzała i prowadziła moją sprawę przeciwko byłemu chłopakowi. Stosujcie się do jej rad, to będziecie mieć spokój. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Monika
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-22 08:48:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już tylko po godzinnej rozmowie wiedziałem że było warto. Szczerze polecam panią mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-25 13:50:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarię Adwokat Barbary Szopy. Pani mecenas jest profesjonalistką, ma ogromną wiedzę o stalkerach i przestępstwach, jest bardzo szczera, empatyczna i konkretna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-18 12:12:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zanim poszedłem do pani mec. Szopy, podzwoniłem trochę po kancelariach i zrobiłem rozeznanie o cenach. Okaxało się, że za pismo do stalkera w Warszawie chcą 2 tys. Zł, a pani mecenas 3 razy mniej! Więc się umowiłem na spotkanie i jestem bardzo zadowolony. Sprawa poszła sybko, myślałem, że to się będzie wlokło latami a jednak jestem pozytywnie zaskoczony. Pani Szopa odpowiada na telefony, wszystko tłumaczy konkretnie. Poza tym mój każdy mail doczekał się odpowiedzi i to zaraz następnego dnia! Polecam Panią Basię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-08 09:14:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żałuję, że tak pózno trafiłam do Pani Barbary, gdybym wiedziała to co teraz to mialam spokoj ze swoim bylym juz miesiące temu. Pani mecenas pomogła mi od razu wlasciwie, napisala pismo, moj eks sie przestraszył i przestal do mnie dzownic z dnia na dzien! Pr zestal przychodzić do pracy i wysyłac mi smsy. Nie mogłam uwierzyć, że jedno pismo do pani Basi tyle może zdziałać. Dziewczyny w ogole sie nie zastanawiajcie jesli macie stalkera, tlyko od razu do pani mecenas iddzcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-05 11:30:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas Barbarę Szopę. Pomogła mi uporać się z natarczywym stalkerem. Konkretna i profesjonalna. Potrafiła znaleźć sposób na wyjście z trudnej sytuacji spowodowanej toksyczną znajomością, dzięki czemu udało się szybko i bezproblemowo zakończyć sprawę bez procesu sądowego. W takich sytuacjach nie warto zwlekać tylko zwrócić się o pomoc prawną. Pani mecenas ma indywidualne podejście do klienta. Jest niedroga, a spokój jaki nastał dzięki pomocy Pani Adwokat jest bezcenny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-21 21:35:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecamy kancelarię Pani Barbary Szopa. Pani mecenas jest profesjonalna, konkretna z bardzo dużą wiedzą w sprawie nękania przez sąsiadów. Zgłaszaliśmy wielokrotnie sprawę na policję - bez efektów. Gdy przedstawiliśmy Pani mecenas nasz problem, to wystarczyło 1 pismo z kancelarii do sąsiadów, aby się opanowali na tyle, że teraz można już mieszkać. Potrzebujesz pomocy prawnej, czujesz się bezsilny - zgłoś się do kancelarii Barbary Szopa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa i Jarek dnia: 2018-09-09 18:48:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawna i skuteczna pomoc w powstrzymaniu stalkera od ustawicznego nękania. Fachowe doradztwo i profesjonalizm dające poczucie prawnego wsparcia i zabezpieczenia. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: DrD dnia: 2018-08-31 09:10:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna, rzeczowa, kompetentna. Widać, że Pani Mecenas ma duże doświadczenie w sprawach o stalking. Bardzo dobry kontakt. Polecam współpracę z Panią Mecenas Barbarą Szopa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2018-08-26 17:50:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas , jest osobą bardzo konkretną , mającą duże doświadczenie w sprawach o nękanie . Dzięki Pani Mecenas , moja sprawa zakończyła się wyrokiem skazującym dla stalkera. Chcę jeszcze raz bardzo podziękować za pomoc .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-08-24 23:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O pani mecenas Barbarze Szopa mogę się wypowiadać tylko w superlatywach. Jej osobę cechuje profesjonalizm, rzetelność, ogromny zasób wiedzy oraz szczerość. Oferuje usługi bardzo wysokiej jakości przy atrakcyjnych cenach. Moja sprawa została pozytywnie zakończona w bardzo krótkim czasie! I to tylko po jednym spotkaniu z panią mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Marciniak dnia: 2017-09-03 11:52:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalnie, z ogromną wiedzą i wyczuciem. Myślę, że jedna z najlepszych specjalistek w tej dziedzinie. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-31 14:45:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat nie liczy czasu, który poświęca klientowi. ode mnie pobrała opłatę za godzinę, choć spotkanie trwało ponad półtorej. Sprawę zanalizowała dogłębnie, przekonywująco i, o ile to potrafię ocenić, bardzo kompetentnie. Nie przesłodzona, ale życzliwa. Po spotkaniu czułem się wzbogacony o ważne dla mnie wiadomości. Polecam serdecznie.
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stefan Wardziak dnia: 2017-07-08 13:36:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś ma problem z bylym facetem, ktory neka, dzwoni i wyzywa, to niech idzie do pani Barbary. Mi pomogla w sprawie o stalking, szkoda ze tyle sie neczylam zanim do niej trafilam. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2017-04-09 18:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest bardzo dobra jeśli chodzi o nekanie. Pomogla mi uwolnic się od byłego. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-26 16:57:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie i na temat ... a do tego za rozsadne cene. Jak najbardziej polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2016-08-12 08:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: krótka: świetny prawnik, swietna kobieta, cierpliwa, odpowiada na wszystkie pytania, odpisuej na maile, zawsze ddzwania. Na sali sadowej walczyla, wygrala dla mnie sprawe cywilna. Polecam. Na dodatek nie jest droga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-19 21:38:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z czystym sumieniem polecam Panią Szopę, bp kobieta zna się na rzeczy. Prowadziła mi sprawę w sądzie w Warszawie, moze dla innych normalna, ale dla mnie stresujaca. ale mecenaska byla dla mnie nie tylko pomocna w prawie al tez tak zyciowo, pocieszyla. zawsze, ale to zawsze dzwoniła z wyprzedzeniem przypomniec o rozprawie. jestem zadowolona z wyroku. Polecam wam adwokat Szopę; kancelarię ma w centrum. Bardzo dobre usługi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 2015-10-27 14:22:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest konkretna Poradziła mi sprawę sądową. Wynik sprawy przewidziała przed końcem postępowania. Jest zabiegana, ale wszystkiego pilnuje bez potrzeby przypominania. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-09 14:07:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Barbara Szopa zajmowała się dla nas sprawą o odszkodowanie. Dzięki wiedzy i niewątpliwemu doświadczeniu Pani Mecenas otrzymaliśmy całkowity zwrot kosztów od ubezpieczyciela. Bezproblemowy kontakt i bieżące informacje o postępach dawały pewność, że zadanie zostało powierzone odpowiedniej osobie. Pełne zaangażowanie, zdecydowanie i szybkość działania w połączeniu z przystępnymi i elastycznymi warunkami wynagrodzenia powodują, że rekomenduję kancelarię jako godnego polecenia partnera do współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Trochimowicz dnia: 2015-07-20 22:15:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam mecenas Barbare Szopa. Kompetentna osoba, ktora po wysluchaniu moich problemow prawnych od razu udzielila mi najlepsza z mozliwych porad, pozniej napisala stosowne wnioski i to jeszcze jak szybko! Nie musialam sie o nic upominac ani wydzwaniac. Sprawa wygrana. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-07-14 21:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat, polecam. pani mecenas naprawdę zna się na prawie, w sprawach cywilnych rzeczywiście specjalistka. Jeśli ktoś was pozwala tak jak mnie nieuzasadnione to polecam mecenas Szopę, bo frazy temat, sprawdza aż w koncuwygra!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-17 09:20:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja tez polecam mecenas Szopa. Spotkanie trwalo tak dlugo aż uzyskalem idpowiedż na każde pytanie. Mecenas zlozyla takie konkretne wnioski w sądzie, że wygriuśmy po 2giej rozprawie. Ma cięty jezyk, radca prawny mojego przeciwnika to nie umiała nawet zareagować. To prawda, że pani Barbara odbiera tel i nie ma problemu z kontaktem z jej kancelarią. Lepsszego w Warszawie adwokata nie znajdziecie od spraw cywilnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-03-22 20:46:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skoro ten portal ma służyć ludziom, którzy szukaj prawdziwych opinii, to napiszę, że to co napisali pod spodem to prawda. P. Barbara Szopa naprawdę jest szczera i jeszcze mi sie nie zdażyło żeby na rozprawe wysłała aplikanta, zawsze przychodzi sama. No i nie trzeba jej prosic o protokół czy maila, tylko sama wysyła od razu. Polecam, bo za wynagrodzenie robi nie 100 a 110 procent.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2015-02-09 13:52:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podpisuję się pod opiniami pozytywnymi o mec. Szopa. Wszystkie pisma dostaje na maila, jak przychodzi coś z sądu to od razu telefon, jestem na bieżąco, wiem co się w mojej sprawie dzieje, nie musze się dopraszać jak to było w poprzedniej kancelarii. Pani mecenas przykłada się do sprawy po prostu, w ciągu rocznej współpracy odzyskałem dług. Polecam mecenaskę w sprawach cywilnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-29 22:31:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wrócilem do p. mecenas z trzecią już sprawa. Za całą pierwszą sprawę wzięła tylko 500 zł, bo powiedziałem szczerze ze nie mam i że dopłacę jak stanę finansowo na nogi. Nie slyszalem zeby w warszawie znaleźć taiego taniego prawnika i dobrego. Ludzi adwokat, wysłucha. No i nie zwodzi, nie wciska obiecanek, tylko jak jest źle, mowi że jest źle, jak jest dobrze mówi że jest dobrze. Polecam pania mecenas. Spraw pierwsza wygrana w calosci, druga w toku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2014-07-15 08:53:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni z usług świadczonych przez kancelarię. Adwokat Barbarze Szopa powierzyliśmy obsługę prawną związaną z procesem przed Sądem Okręgowym w Warszawie o zapłatę z tytułu robót budowlanych. Przed przystąpieniem do procesu Pani Mecenas dokonała szczegółowej analizy. Sprawę wygraliśmy, nawet szybko, było tylko 3 rozprawy, mimo że pełnomocnik przeciwnika starał się sprawę przeciągać. Później pani adwokat reprezentowała nas na również w postępowaniu egzekucyjnym. Polecam panią Barbarę, bo można do niej zadzwonić nawet w nocy i nikogo nie zbywa. Nie wysyła też aplikantów na rozprawy ani substytutów. Stawki są rozsądne, część wynagrodzenia mogliśmy zapłacić dopiero po odzyskaniu pieniędzy od dłuznika. Zawsze otrzymywaliśmy pisma, które pani mecenas wysyłała do sądu, żeby wiedzieć co się w sprawie. Polecamy adwokat Barbarę Szopa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-01 22:27:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i konkretna. Tak w dwoch slowach okreslilabym Pania Barbare. Sprawa zakonczona sukcesem a moj porfel nie ucierpial. Czego moznaby chciec wiecej?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 2014-03-20 00:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna osoba.Bardzo dobry kontakt.Nie zaniedbuje klienta.Moja sprawe zakonczyla w 2 godziny.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dragan dnia: 2014-03-13 10:37:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałeś zwolniony z pracy ? Nie dostałeś wynagrodzenia za pracę ? Zgłoś swój problem Pani adwokat Barbara Szopa .To odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku :nie dość ,że profesjonalistka to bardzo miła i szybka obsługa .Jestem bardzo zachwycona pozytywnym wynikiem obrotu sprawy .Polecam Kancelarię Pani Barbary Szopa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-12 09:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawna obsługa, porada bez lania wody, same konkrety. Poza tym Pani Mecenas odbiera telefony, nie olewa klienta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-10 20:13:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją