Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pensjonat "U Sławka"

Zawód: ośrodki wypoczynkowe i szkoleniowe, pensjonaty, schroniska  
Adres: Wielkopolskie, 62-430 Powidz ul. Kolejowa 28
Telefon: Kom. 532357687
Adres e-mail: biuro(małpa)wakacjeuslawka.pl
Strona internetowa: www.wakacjeuslawka.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 15x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 1135
Data utworzenia profilu: 2015-06-15 10:33:57
Data ostatniej aktualizacji: 2015-06-15 10:33:57 

Opinie o Pensjonat "U Sławka"

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cena super, właściciel bardzo kontaktowy, widać, że mu zależy na kontakcie z gośćmi. Jestem pozytywnie zaskoczona tym miejscem. Kierowałam się opiniami w internecie i warto było!! Zdecydowanie zaufane miejsce, w dobrej lokalizacji. Cisza i spokój.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-11 18:58:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowne miejsce w dogodnej lokalizacji. Dobrze się tu czuliśmy Byliśmy z małym dzieckiem i było super. Nie mieliśmy na co narzekać. Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-29 17:19:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z największą przyjemnością polecam. Taki nocleg za taką cenę? Marzenie w wielu miejschach w Polsce. Zdecydowanie warto wybrać Pensjonat u Sławka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-17 08:59:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce na wakacje. Bardzo nam się podobało. Zdecydowanie mili właściciele, obiekt w pełni wyposażony, zadbany, widać, że ktoś tu zna się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-03 09:58:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczony tym pensjonatem. Co prawda do jeziora jest kawałek, ale za to można liczyć na spokój i ciszę w komfortowym miejscu. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-19 08:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo nam sie tu podobało. Trochę daleko do jeziora, ale coś za coś.. Najlepsza cena w Powidzu, jeśli chodzi o pensjonaty. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-24 20:19:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Zdecydowanie najlepszy pensjonat w Powidzu. Nie mam na myśli tu wyłącznie ceny, ale również warunki lokalowe. Super, że pokoje mają balkony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-19 02:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Lepiej wybrać nie mogliśmy :) Pensjonat jest zadbany, pokój jaki otrzymaliśmy spełnił nasze oczekiwania. Niczego nam tu nie brakowało. Do tego ta rodzinna atmosfera, dbałość o bezpieczeństwo obiektu. WARTO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-29 07:39:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Warto było spędzić tutaj urlop. Uważam, że Pensjonat u Sławka jest godny zaufania i polecenia ze względu na komfortowe warunki lokalowe, możliwość wypożyczenia sprzętu, rowerów. Obiekt jest przyjazny rodzinom z dziećmi i być może dlatego tak wiele rodzin decyduje się na to właśnie miejsce. Na pewno w tym roku również się tutaj wybierzemy, bo rok temu było mega fajnie.!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-12 23:47:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten pensjonat szczególnie tym, którzy oczekują komfortowych, przytulnych warunków za grosze. To miejsce nie odstrasza tak jak większość za podobną cenę. Pokój wyposażony jest w szafki nocne przy każdym łóżku, telewizor, krzesła, stół, a także własną łazienką z prysznicem umywalką i toaletą, więc naprawdę jest wszystko co potrzebne. Warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-23 22:51:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nocleg tani. Przyznam, że miejsce mnie mega zaskoczyło. Jakość wysoka,do tego indywidualne podejście do gości. Jestem zadowolona z wyboru noclegu. Pensjonat spełnił moje oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-21 23:18:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczona warunkami lokalowym w pensjonacie U Sławka. Bardzo tanio i dlatego myślałam, że nie będziemy z mężem za bardzo zadowoleni,a tu zaskoczenie... Warunki były lepsze niż w nie jednym apartamencie i to mówię zupełnie szczerze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-01 09:04:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miejsce. Jeziorko też ładne. Ogólnie wakacje nam się udały. Pogoda dopisała, cena za nocleg nie była wysoka, wręcz najniższa jaką nam zaoferowali w tym miejscu, więc naprawdę jestem zadowolony. Było warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-08 09:34:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że zdecydowaliśmy się właśnie na to miejsce. Warunki w pensjonacie - bardzo dobre. Uważam, że właściciel zadbał naprawdę o wszystko. Dużo możliwości i atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Do jeziora co prawda 1 km, ale kiedy idzie się w przyjaznej grupie, to nie jest to wcale uciążliwe. Poza tym... cena konkurencyjna. Bez wątpienia wygrywają pod tym względem z każdym innym miejscem noclegowym w Powidzu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2015-07-14 09:36:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z Pensjonatu U Sławka. Bawiliśmy się znakomicie i rok temu i dwa lata temu. To co mogę pochwalić, to przede wszystkim rodzinną, ciepłą atmosferę, która sprawiała, że dobrze czuliśmy się w pensjonacie. Ponadto, bardzo dobra cena. Nie mam uwag. Wrócimy również w te wakacje :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-29 09:42:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją