Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Celtrans Kwiecień Tomasz

Zawód: transport  
Adres: Lubelskie, 23-320 Trzydnik Duży Wola Trzydnicka 9
Telefon: Kom. 724727939
Adres e-mail: celtrans.przewozy(małpa)onet.pl
Strona internetowa: http://www.celtrans-przewozy.eu
NIP:
7151713316
Opis działalności: CELTRANS P.H.U. oferuje mało kosztowne i wygodne przewozy do Niemiec, Belgii oraz Holandii. Organizuje usługi transportowe ludzi, paczek, a też korespondencji, zapewniając swoim kontrahentom obsługę na najwyższym poziomie. Słowa kluczowe: przewozy do holandii, przewozy do niemiec, przewozy do belgii, busy do niemiec, busy do holandii, busy do belgii

Ocena: 22% pozytywna 8x 28x

Jakość usług: 20% wysoka 6x 1x 23x
Terminowość: 18% bez zastrzeżeń 6x 1x 27x
Ceny usług: 33% niskie 7x 6x 14x
Ilość opinii w serwisie: 36
Ilość odsłon profilu firmy: 4803
Data utworzenia profilu: 2015-06-09 12:28:54
Data ostatniej aktualizacji: 2015-06-09 12:28:54 

Opinie o Celtrans Kwiecień Tomasz

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamowilem busa z holandi do Polski w dniu wyjazdu potwierdzilem przejazd po dlugim oczekiwaniu nikt nie przyjechal telefonów nie odbieraja. Nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-27 22:11:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: - 5 GODZ CZEKANIA NA ULICY - NIE PRZYJECHALI - NIE RACZYLI ZADZWONIĆ, ŻE NIE PRZYJADĄ - NARAZILI NA DODATKOWE KOSZTY - HOTEL - NIE ODBIERAJĄ TELEFONÓW - UNIKAĆ JAK OGNIA !!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: NIGDY WIĘCEJ !! dnia: 2019-08-18 23:24:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaczne od tego ze zamówiłam przewóz paczki , punktu A do punktu B, dostarczono ją bez zarzutów, oplacilam i wysłałam kolejną paczkę z punktu B do punktu A spowrotem. Adresy i numery były podane. Tutaj zaczęły sie schody. Paczka wysłana w środę miała byc w czwartek, kierowca dzwonil ze dzisiaj nie będzie bo nie po drodze. Mija piatek, sobota.. dzwonię i pytam gdzie jest paczka? Pan odpowiada ze na firmie i ze w poniedziałek do godziny 12. Dzwonię po południu i okazuje się ze kierowca nie miał adresu i pozostawił moją paczke w ktorej były dokumenty od auta, na drugim końcu miasta na STACJI BENZYNOWEJ. Bardzo nie kompetentna firma. Dokumenty zaginęły, teraz ubiegam się o zwrot kosztów oraz kieruje sprawę do sądu. Doigrają się.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-21 17:59:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam kilkukrotnie z usług firmy CELTRANS za każdym razem jestem mega zadowolona z podróży na trasie polska belgia. Swietni kierowcy fajne busy. Polecam każdemu!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-13 13:07:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jechałam z tą firmą z Niemiec.Podróżowałam razem z rodziną.Na początek kierowca zamiast o 10tej zjawił się o 15tej,opóźnienia nie wyjaśnił,ani nie przeprosił.W trakcie podróży rozmawiając z kimś przez telefon usłyszałam ,że zaspał.Na autostradzie wielokrotnie rozmawiał przez telefon!!! i pisał smsy!!!Bałam się o bezpieczeństwo moje i mojej rodziny.Na początku podróży zapytałam o szacunkowy czas podróży kierowca odpowiedział,że około 10 godzin,jednak trwała 15 godzin.Kierowca z dwiema nawigacjami błąkał się jak dziecko we mgle a następnie okazało się,że jeszcze ma po jakąś paczkę zawrócić!Absolutnie nie polecam tej firmy!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Julita dnia: 2018-08-17 20:43:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umówiłam busa z tygodniowym wyprzedzeniem. W dzień wyjazdu nie otrzymałam żadnego telefonu, po jakiekolwiek informacje musiałam dzwonić sama, wlaściciel tłumaczył opóźnienie problemem z busem, następnie pijanym kierowcą, cały czas mówiąc iż nie mam powodów do niepokoju, gdyż na pewno dotrę na miejsce. O północy dostałam sms iż wysłał moje dane do 60 firm i nikt nie zdecydował się mnie zabrać. Tym samym okazał całkowity brak szacunku do swojego klienta, ponieważ zgodnie z rezerwacją i potwierdzeniem, które miały miejsce tydzień wcześniej liczyłam na przejazd z firmą Celtrans a nie z 60-cioma innymi firmami. Pomimo tego, iż jeżdżę z tą firmą od 4 lat. Nie mogę tego nazwać inaczej niż brakiem odpowiedzialności i pazernością. Właściciel nie wyciągnie pewnie z tego żadnej lekcji, a dla mnie to spora dawka nerwów i konsekwencji.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gosia W. dnia: 2018-06-24 13:18:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo niesolidna firma .Robią sobie kpiny z ludzi .żadnej odpowiedzialności żadnych konkretów.Cały dzień opóžnienia to dla nich nic nawet slowa przepraszam .Wyręczają się innymi firmami ale inni nie bardzo chcą z nimi współpracować.Na wieść o nich śmieją sie kpią bo znają ich z dziadostwa jakie robią ludziom.Właściciel kłamie albo nie odbiera telefonu bo nie umie wywiązać się z rezerwacji.Jedna wielka porażka .Powinni zamknąć im tą działalność Wstyd korzystać z takich usług.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2018-05-23 16:07:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No cóż. PO pierwszym kontakcie z celtrans wydawało się że, firma jest solidna, rezerwacja i potwierdzenie że bus przyjedzie pod dom. Niby wszystko ok. A co się okazało!!! Pobudka oczekiwanie na busa. Miał byś pomiędzy godz. 5,30 a 6,00 ale go nie było!!!! Telefon do firmy. Odpowiedz od kogoś(szefa?)- oddzwoni po 7.00 i cóż się okazało?Busa nie ma bo kierowca zapomniał!!!!!! Parodia!!! Po 8.00 telefon od jakiejś pani i informacja żeby w ciągu 25-30 minut dojechać 20 kilka kilometrów to może inny przewoźnik zabierze. Normalny cyrk nie rzetelny przewoźnik. Celtrans- NIE POLECAM a wręcz odradzam. Sam na pewno nie skorzystam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-20 09:20:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dramat! Bus niesprawny - po wyłączeniu silnika kilkakrotnie w trasie pasażerowie musieli auto pchać aby odpaliło; ręczny zepsuty, więc gdy ktoś wysiadał, a teren był nierówny - żeby nie wyłączać silnika - jeden z pasażerów siadał na miejscu kierowcy i trzymał hamulec; ponadto auto wcześniej obtłuczone, przez co drzwi od strony kierowcy całą drogę sygnalizowały, że są niedomknięte. Kto wypuszcza auto w takim stanie technicznym w taką trasę???!!! Bus przyjechał po mnie z 4-godzinnym opóźnieniem, a cała podróż z Wrocławia do Belgii trwała 22h - dla porównania do środkowej Anglii tak długo jechałam. Zanim wszystkie osoby były odstawione, trasa była zmieniana i wydłużała się, bo kierowca dostawał dyspozycje zbierania pasażerów na kurs powrotny. Kierowca przemęczony, bez zmiennika! Jechał 32 godziny w tym 1 godzinę przespał się na parkingu, bo zasypiał za kierownicą. Choć akurat na kierowcę tylko złego słowa nie powiem, bardzo wyrozumiały, dwoił się aby wszystkich dowieźć jak najszybciej w wyznaczone miejsca, choć np. jedna pani z Bułgarii nie umiała zrozumiale podać adresu, po który jechała - szukaliśmy na satelitarnych mapach Google miejsc w Berlinie, które mogły pasować do tego co nam starała się wytłumaczyć i tak znaleźliśmy jej adres. Chłopaku współczuję Ci pracy w takiej firmie! Nie polecam nikomu, chyba że tylko i wyłącznie do przewozu paczek.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-16 08:34:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Forma porażka, szczerze odradzam. Bus mial mnie odebrac z Niemiec o godzine 16, nie przyjechal wcale. Zadnego telefonu z ich strony ze busa nie bedzie. Jak dzwonilam to mowili tylko zeby czekac. Trzeba samemu wydzwaniac i sie dopominac o swoje. Do godziny 22 odbierali jeszcze telefon, mowili zeby czekac na telefon od kierowcy, na pewno przyjedzie. Nie przyjechal, czekalismy cala noc. Oczywiscie od godziny 22 zero kontaktu, nikt nie odbiera telefonu. Gdy na drugi dzien rano zadzwonilam zapytac sie co sie stalo, to uslyszalam tylko ze pretensje nie do niego tylko do kierowcy... Wlasciciel arogancki, rozlancza sie w polowie zdania, mowi ze oddzwoni lub wysle sms-a, oczywiscie tego nie robi. NIGDY WIECEJ!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: Fatalna
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-10 08:08:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam! Kierowca umawia sie, dzwoniac z pytaniem o której wyjazd dzień przed mówi że jednak nie wyjezdza, tłumaczy się że szuka busa innego a później już nie odbiera telefonu. Jeśli chcecie dojechać na miejsce na 100% wybierzcie innego przewoźnika! Pozdrawiam!
Opinia dodana przez: Zawiedziona dnia: 2018-01-07 21:43:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kierowca z tej firmy. Jaka pamietam ma na imie Grzegorz. Jechałam z nim 2tyg. temu miły uprzejmy, niz inni z tej firmy.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2017-11-12 11:54:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kierowca umówil sie po odbiór paczki z polski do belgi na piatek, niestety nie przyjechal. Kiedy próbowalam sie z nim skontaktować i wyjascis sprawe, chamsko rozłączał sie w połowie zdania. Nie polecam, firma bardzo nie odpowiedzialna.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-21 09:49:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściciel firmy prosi o telefon w późniejszej godzinie(podaje konkretną). Dzwoniąc później nie odbiera po dwukrotnej próbie. W dniu wyjazdu powinnam zostać poinformowana telefonicznie o godz wyjazdu. Niestety klient sam musi się upominać. Zostaje poinofrmowana, że "wszystko jest ustalone,kierwca będzie 13-13.15". Od ponad 2h nie dostałam żadnej informacji od kierowcy gdzie jest i jaka jest przyczyna opóźnienia. Dzwoniąc do właściciela powiedziano mi "później później", kierowca zadzwoni za 3 minuty". 3 min = 1.30h...
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2017-09-20 15:44:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma. Szybko, wygodnie. Polecam kazdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2017-08-30 13:28:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja osobiście polecam firmę celtrans z Janowa lubelskiego , mają super wypasione busy, rezerwacja bez problemu wysyłam sms i jadę, jeżdżą sprawnie i bezpiecznie. Naprawdę nie ma na co narzekać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Ff
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-07-17 11:58:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam busa Celtrans. Jeżdżę z nimi od jakiegoś czasu i wszystko jest w pożądku. Wygodne busy. Wysoki komfort jazdy. Niskie ceny. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2017-07-14 15:17:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam firmę celtrans jeżdżę z nią od 5-iu lat do belgii do leffinge bez żadnych problemów pozd. kierowców franka, michała , damiana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: piotrek dnia: 2017-06-14 14:15:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam nikomu. Umawiaja sie na dana kwote i przy placeniu okazuje sie ze trzeba wiecej zaplacic,2 przesiadki a do przejechania mialam tylko 670km a 100km od domu kierowca stwierdzil ze idzie sie przespac na godzinke bo jest zmeczony a w busi czekało 7osob. Zenada. Nie polece nikomu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-12 17:58:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam wszystkie opiekunki przed tą firmą. Niesłowni, tzn. w wielkim skrócie mieli przyjechać po opiekunkę około południa, zwodzili cały dzień, że przyjadą i nie dojechali... powód- oczywiście standardowo-awaria busa. Mieli załatwić kogoś w zastępstwie- nie załatwili. Szczerze nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-12 15:10:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragedia !! Uwazajcie na tych ludzi. CELTRANS TO JEDNA wielką porażka. Byliśmy umówieni na przewóz, nikt nie zjawił się po mnie w danym dniu o danej godzinie, po zadzownieniu do nich gdzie są.. odpowiedzieli mi że ,,wczoraj dzwonili z potwierdzeniem nikt nie odebrał i wykreślili mnie z listy,, NIE MIAŁAM ŻADNEGO POŁĄCZENIA ANI SMS. Powiedziano mi, że znajdą mi inny transport oddzwonią za godzinę w tym czasie ktos zaczął mi puszczać sygnały i pisać sms POTWIERDZAJĄCE oddzwoniłam a oni bezczelnie, że robili to wczroaj!! A nie dziś TRAGEDIA.. po godzinie chciałam się dowiedzieć czy znaleźli mi transport jak obiecali ale nikt nie odbierał ode mnie telefonów . Na szczęście pracodawca dał mi czas na dojechanie w ciągu 2 dni, na następny dzień pojechałam z inną firmą.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-02 22:40:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczorajsza akcja to mocne przegięcie, dlatego przyszedł czas na napisanie opini, jeszcze w nerwach. Miałam okazję jechać z nimi dwa razy, a właśiwie to pół... Ale do tego dojdę. Pierwszy raz- z przesiadką- na przesiadkę dowiózł mnie inny przewoźnik- i tu wszystko było ok. Następnie czekanie ponad godzinę na parkingu w zimę na przesiadkę. Przyjeżdża bus firmy celtrans- w środku zadymione od papierosów, bo pasażerka nie rozumiała , że palić nie wolno. Wsiadam, jadę- nie wiem czy bus był stary i tak jest, czy miał jakąś usterkę, ale przy temp -15 na zewnątrz całą drogę wiało mi na nogi lodowate powietrze, po zgłoszeniu tego kierowcy dostałam... Śmierdzący śpiwór, zeby sobie podłożyć pod nogi:) Kierowca przeprosił i tłumaczył, że to bus z wypożyczalni bo mięli awarię. I tak wymarznięta dojechałam, oczywiście się rozchorowałam. Drugi raz- nie wiem co mnie podkusiło- przejazd dość skomplikowany, bo z Niemiec do południowej Holandii- telefonicznie uzgodnione w rejony jakiego miasta mamy zostać dowiezieni, dokładny adres miałam dosłać (jechałam do pracy, pośrednik zwlekał z wysłaniem). Adres właściwy był 40km na południe od dużego miasta o którym była mowa. Rozumiem, że mogłoby skomplikować to sprawę, ale 40km to nie 200- jednak Pan uznał, że jest problem z tym przejazdem i zobaczy co da się zrobić. Po godz 21 mam telefon, że jest problem, ale zadzwoni jeszcze w jedno miejsce- na głos zaczyna wybierać numer i się rozłącza. I to koniec historii:) Kierowca nie dojechał, nie zostałam poinformowana, czekałam całą noc. Straciłam możliwość pracy, zrobiłam z siebie idiotkę w biurze w którym pracowałam do tej pory, kwaterę powinnam zwolnić do jutra- zaraz pewnie pójdę pod most. Wszystko dzięki firmie CELTRANS PozdrawiaMY- nie dodałam jeszcze, że chodzi o 2 osoby- partner
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Pierwsze słyszę
Opinia dodana przez: efka dnia: 2017-05-27 09:15:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zero szacunku i wyrozumiałości do przewożonych osób przez szefostwo niejednokrotne wysadzanie ludzi 80-100 km od domom niepotrzebne przeciąganie w czasie i problemy podróżujących stanowczo odradzam, skoda tylko kierowców którzy jeżdżą po 30 godz lub więcej nieczyste wnętrza busów, pozdrawiam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zła
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2017-05-24 21:06:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: stanowczo odradzam korzystanie z usług tej firmy ,kierowcy są młodzi i nie doświadczeni , jeżdżą po 36 godzin bez przerwy co skutkuje tragicznym skutkami - wypadki z poszkodowanym pasażerami .Właściciel nie poczuwa się nawet do podania ubezpieczyciela , żeby można było uzyskać odszkodowanie na skutki leczenia po wypadku a sam nie raczy nawet przeprosić za wyrządzone krzywdy. Powinno mu się odebrać koncesję na przewożenie ludzi , żeby nie dopuszczać do takich tragicznych sytuacji.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-14 19:47:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED FIRMĄ CELTRANS KOMPLETNA IGNORANCJA, ZERO POROZUMIENIA NIE ODEBRANA PRZESYŁKA.KONTAKT TELFONICZNY PONIŻEJ KRYTYKI.ODRADZAM ZDECYDOWANIE.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Oszukany klient dnia: 2016-12-20 23:31:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dnia złożenia zamówienia mija już tydzień, a przesyłka nie dotarła. Osoba odbierajaca telefon raz podaje się za właściciela, raz za pracownika - w zależności od tego, czy to jest potencjalny klient, czy klient już robiony w konia... Kompletny brak profesjonalizmu! Czyżby pracownicy należeli do KOD-u?
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: poniżej krytyki!
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 2016-12-18 15:25:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo kompetentna i konkretna, bardzo dobry kontakt z szefem i kierowca, nadalam paczke w piatek o 14-tej, a o 5,30 w sobote byla juz w Holandii, P.kierowca caly czas byl w kontakcie tel.(mily, grzeczny i bardzo uprzejmy) POLECAM firme, gdyz inni bardzo mnie zawodzili, a tu niespodzianka pelen profesjonalim-pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kamilla dnia: 2016-12-10 06:53:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tego przewoźnika! Po przyjęciu potwierdzenia rezerwacji nie przyjechał po naszą klientkę, wyjazd zaplanowany był o 6 rano, przewoźnik gdy nie stawił się o umówionej porze przestał odbierać telefony. Chciał też, aby nasza klientka dojechała 130 km do innego miejsca , to są busy które odbierają klienta od drzwi do drzwi? Uzasadnieniem nie stawienie się na umówione miejsce była zła aura i to iż mu się to nie opłaca. NIE POLECAM !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: NIEZADOWOLONA dnia: 2016-12-02 09:54:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma porażka !!!! Nie polecam!!! Dwa dni umawiałam się z właścicielem na zabranie paczek, oczywiście właściciel zapewniał ze przesyłka pojedzie, ale niestety w dzień wyjazdu nikt nie pojawił się po paczki. Właściciel oczywiście po moich wielokrotnych telefonach zapewniał ze przesyłka pojedzie , aż do popołudnia a pózniej nie odbierał telefonu.Nie polecam nikomu!!! Trzymajcie się z daleka od tej PSEUDO firmy!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ela dnia: 2016-11-02 17:02:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam jechałam tym busem dwa razy i NIGDY WIĘCEJ !!! Oraz nikomu nie polecam ponieważ jadąc do Niemiec jechaliśmy do Hamburga od godziny 10 rano do godziny 12 prawie w następny dzień ! Ale co lepsze wracając tym Busem popsuł nam się gdzie czekaliśmy na busa 9 godzin po czym kierowca był tak nie uprzejmy ze nie obchodziło go co z nami dodatkowo pchaliśmy tego busa pół kilometra bo inaczej dostali by mandat od Niemieckiej policji a nawet słowa dziękuje nie usłyszeliśmy , nie otrzymaliśmy żadnych zwrotów kosztu a dojechaliśmy do domu w poniedziałek ... Dlatego jeszcze raz NIE polcam nikomu .
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-20 09:17:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM.. Miałem zamówionego busa na sobote z Holandi do POlski..bus miał być miedzy 16-18.. dzwoniłem co godzine zeby potwierdzic przyjazd gdyż miałem juz wymówine mieszkanie.. dzwoniac po godzine 21 pan powiedział mi ze kurs jest odwołany i zebym sobie na BLA BLA CAR poszukał i sie bezczelnie rozłaczył..
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2016-08-27 13:45:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trasa Goslar do Lubaczowa.Nikt nie powiadamia o spóżnieniu busa ,zamiast o 22 godz. przyjechał o 4,30 czekałam z synem 6,30 godz. nie usłyszałam słowa przepraszam.Kiedy dzwoniłam nie odbierano telefonu. Kierowca skasował od nas 80 euro a przez telefon była uzgodniona kwota 70 euro.Nigdy tymi liniami nie pojadę i nie polecam turystom.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Krystyna i Wojtek dnia: 2016-07-20 14:44:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajny przewóz polecam tą firmę przewozowa dobra komunikatywność
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Justyna Mrożek dnia: 2016-07-13 13:24:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Zaplacilem za bilet do danej miejscowosci a wysadzili mnie 100km od domu.o 5rano na zamknietym mcdonaldzie!!! Cyrk!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Polak dnia: 2016-07-04 21:50:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam firmy jeśli chodzi o przewóz paczek. Mimo wcześniejszego umówienia się co do terminu odbioru paczki nikt się nie zjawił, a po telefonie Pan nie był w stanie powiedzieć mi dlaczego tak się stało, a wysilił na "Szef tego przybytku śpi". Na pewno nigdy więcej nie skorzystam z oferty tej firmy. Dawno nie spotkałam się z takim brakiem szacunku do klienta i do jego czasu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2016-01-17 11:07:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem niezadowolona z jakości usług firmy "Cel trans"Na początku firma wydawała się rzetelna,a obsługa miła,dobry kontakt,bus dotarł na czas.Podawałam paczkę i to co przykuło moją uwagę to fakt,że pan kierowca nie oznaczył jej niczym ,porostu ją zapakował i odjechał.Na drugi dzień paczka nadal nie dotarła do Holandii,ponieważ kierowca podobno zatrzymał się w Belgii.Następnie kierowca zapytany o czas przybycia nie wiedział w ogóle o jaką paczkę chodzi.Co ciekawe,paczka nie dotarła do Holandii także trzeciego dnia,po czym wróciła do Polski.Gdybym wiedziała,znalazła bym normalną firmę,cena też pozostawia wiele do życzenia.Podkreślam,że zależało mi aby paczka dotarła jak najszybciej na miejsce.Nigdy więcej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-27 11:40:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją