Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P.P.H.U. Debastor

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Łódzkie, 95-054 Ksawerów Wolska 3
Telefon: 422137038
Adres e-mail: debastor(małpa)o2.pl
Strona internetowa: http://www.debastor.com
NIP:
7311392827
Opis działalności: Debastor to porywające dekoracje okien w dobrych cenach. Nasza firma od 1990 roku działa w Łodzi i proponuje znaczny dobór produktów na indywidualne zlecenie, których jakość spełni oczekiwania nawet w największym stopniu wymagających konsumentów! Słowa kluczowe: dekoracje okien, żaluzje, plisy, rolety

Ocena: 100% pozytywna 35x

Jakość usług: 100% wysoka 35x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 35x
Ceny usług: 100% niskie 23x 12x
Ilość opinii w serwisie: 35
Ilość odsłon profilu firmy: 1717
Data utworzenia profilu: 28.05.2015 15:37:05
Data ostatniej aktualizacji: 28.05.2015 15:37:05 

Opinie o P.P.H.U. Debastor

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałem od firmy Debastor rolety oraz plisy. Jestem bardzo zadowolony z niskiej ceny i fachowego montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek dnia: 21.04.2020 16:14:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy fachowcy. Podchodzą do każdego klienta indywidualnie. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.10.2018 11:18:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Od lat obsługują moją firmę. Współpraca i usługi bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: czas reakcji 24H
Opinia dodana przez: dnia: 30.10.2018 09:34:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po montażu żaluzji drewnianych (szerokich) przez firmę Debastor.com z Ksawerowa. Faktycznie wyglądają niesamowicie. Wyciemniają. Dodają stylu. A odnośnie samej firmy: duży pozytyw. Wszystko ustalone, żadnych niespodzianek. Fachowy montaż. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 23.10.2018 11:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco. Firma, która dba o klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.08.2018 13:32:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli myślicie o roletach dzień-noc gorąco polecam firmę debastor.com Bardzo dobrzy fachowcy. Rolety działają idealnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.07.2018 09:28:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia jest producent rolet z Ksawerowa. Firma Debastor.com. Na rynku od ponad 20 lat. Marka sama w sobie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANDRZEJan dnia: 27.07.2018 13:34:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy fachowcy. Poczynając od pomiaru i doradztwa, a kończąc na montażu. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.07.2018 13:52:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma w 100% profesjonalna. Jesteśmy mega zadowoleni z ich usług. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika dnia: 28.03.2018 11:24:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem właśnie po montażu żaluzji drewnianych w całym domu. Jestem zachwycona efektem oraz obsługą przez firmę Debastor. Fachowe doradztwo od pierwszego wejścia do fimy, do fachowego montażu. Polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: HaniaHan dnia: 22.03.2018 10:35:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowałam żaluzje drewniane. Świetni fachowcy. Profesjonalna obsługa. Polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.03.2018 16:28:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa firma. Szczególnie polecam rolety dzień-noc i plisy, które zakupiłam w firmie Debastor. Świetna jakość i cena bardo przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 10.01.2018 11:17:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy fachowcy. Super doradztwo. Czysty i solidny montaż. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.12.2017 10:18:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta i produktu. Jestem bardzo zadowolony z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 14.12.2017 09:57:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma, wszystko na najwyższym poziomie, a rolety które zamontowali są idealne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: dnia: 30.03.2017 10:35:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna, fachowa obsługa. Doskonałej jakości materiały. Czysty montaż. Czego chcieć więcej. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 22.03.2017 11:32:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam produkty tej firmy. Bardzo dobra jakość. Nie zawiodłam się nigdy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: barbara dnia: 21.03.2017 21:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowali u mnie plisy. Bardzo ładnie to wyszło. Super doradztwo i montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 02.03.2017 09:38:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poecam rolety z firmy Debastor.com Świetna jakość. Dobra cena. Czego chcieć więcej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.02.2017 15:35:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tę firmę. Fachowa obsługa i montaż. Bardzo mili i kompetentni. 100% pozytywu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 20.02.2017 13:00:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę. Bardzo sprawna obsługa i montaż. Jestem super zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 01.02.2017 22:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam żaluzje drewniane. Produkt dopracowany i elegancki. Doskonale wpisuje się w nasze upodobania. Schludny i czysty montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 30.01.2017 16:06:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowaliśmy w firmie Debastor żaluzje drewniane do całego domu. Bardzo schludny montaż. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.01.2017 10:00:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Montowali u mnie drewno 50mm. Wszystko poszło zgodnie z planem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.12.2016 10:09:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa firma. Przywiązują wagę do każdego szczegółu. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo szybki montaż. Plisy mieliśmy zamontowane w trzy dni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.12.2016 22:25:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Debastor z Ksawerowa ostatnio robiła mi żaluzje drewniane sterowane elektrycznie. Bardzo pozytywnie odebrałem ich pracę. Przykładają się. Mają świetnych montażystów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.11.2016 10:47:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowaliśmy w Debastorze plisy. Wybraliśmy tę firmę przez wzgląd na konkurencyjne ceny i bardzo dużą kolorystykę - nie tylko tkanin, ale także rynien. Dzięki temu mogliśmy wybrać rynny w tym samym kolorze co tkanina. Super obsługa. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.11.2016 09:51:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy po montażu żaluzji drewnianych. Bardzo fajnie to wygląda. Poecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.11.2016 10:43:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Debastor.com montował u mnie żaluzje drewniane. Te szerokie. Wybrałam kolor biały. Efekty przerosły moje oczekiwania. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.11.2016 10:18:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Debasator.com montowała u nas żaluzje drewniane. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Doradca mówił o możliwości regulowania kąta światła. I wszystko się sprawdziło. To idealne rozwiązanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.11.2016 11:19:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Debastor montował u mnie żaluzje drewniane z napędem elektrycznym. Odwalili kawał dobrej roboty - podłączenie, montaż, programowanie. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 07.11.2016 16:13:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowałam w Debastorze rolety dzień-noc. Bardzo solidny montaż i super doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.10.2016 12:20:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Debastor.com robił dla mnie plisy w całym domu. Wyszło rewelacyjnie. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 28.10.2016 19:16:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam plisy. Bardzo ładne smukłe rynny. Byłem w wielu sklepach i szukałem takich małych, bo mam wąskie listwy przy oknach. No i znalazłem właśnie tam. Super obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.10.2016 10:17:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zakładała u mnie plisy. Mają bardzo duży wybór tkanin i kolorów rynien. Bardzo szybkie wykonanie. Zależało mi na szybkim terminie, bo miałam urodziny córki i udało się. Plisy miałam w 5 dni. Wyglądają bosko. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 04.10.2016 11:48:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją