Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KABA Brukarstwo

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Mazowieckie, 05-190 Nasielsk Piaskowa 36
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.kababrukarstwo.pl
Opis działalności: sprzedaż i układanie kostki brukowej, projekty nawierzchni Słowa kluczowe: brukarz, brukarstwo, kostka brukowa

Ocena: 88% pozytywna 45x 6x

Jakość usług: 88% wysoka 45x 6x
Terminowość: 86% bez zastrzeżeń 40x 6x
Ceny usług: 76% niskie 19x 19x 6x
Ilość opinii w serwisie: 51
Ilość odsłon profilu firmy: 3308
Data utworzenia profilu: 2015-04-27 10:42:09
Data ostatniej aktualizacji: 2015-05-27 11:18:55 

Opinie o KABA Brukarstwo

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem u nich kostkę, wszystko bardzo sprawnie, a co najważniejsze cena bardzo atrakcyjna:)Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2017-02-20 11:06:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu duzo pisać, firma spisała się na 5. Precyzyjnie, równo, system odwodnienia wykonany perfekcyjnie. Podjazd ma za sobą kilka opadów deszczu, nic się nie działo, woda ladnie odprowadzona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: asteriks dnia: 2016-11-25 10:46:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie podjazdu i tarasu profesjoalnie i na czas wszystko wg załozeń i zgodnie z kosztorysem POLECAM MAREK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marekszupinski dnia: 2016-10-10 11:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U nas zrobili bardzo ładny podjazd, rasowa robota. Szybko uwinęli się z pracami , a oprócz kostki zamowilismy jeszcze betonową palisadę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek, dnia: 2016-09-23 09:31:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie tak się uwinęli z pracami, że zastanawialiśmy się czy to w ogóle możliwe żeby tak szybko zrobić bez błędów. Mija już miesiąc i kostka wygląda jak z katalogu, położona równo i dokładnie. Super :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata K dnia: 2016-09-16 12:43:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i rzetelność! Wielkie podziękowania dla ekipy Pana Darka- doradzili i wykonali swoją pracę bardzo dobrze. Polecam z czystym sumieniem wszystkim zainteresowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2016-09-13 10:22:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziękujemy za szybkie , schludne i profesjonanle wykonane podloże z kostki brukowej przed naszym domem . mirek i emilia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miro dnia: 2016-09-02 09:02:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko zgodnie z projektem i ofertą, końcowy efekt także zgodny z naszymi oczekiwaniami. Zlecenie wykonywała brygada p. Darka - bardzo sumienne i profesjonalne podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: realizacja Michałów-Reginów dnia: 2016-08-25 09:40:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowo i fachowo - od porad i pomocy przy projekcie po punktualnie wykonane prace. Wszystko tak jak się dogadaliśmy wcześniej. Efekt robi wrażenie, zwłaszcza palisada, którymi "oprawione" są nasze schody do domu :-) Nie spodziewałam się, że nasz podjazd po zakończeniu prac będzie wyglądał aż tak fajnie :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iwonna dnia: 2016-08-08 10:53:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najważniejsze to,że szybko zostały rozpoczęte prace. Na tym najbardziej mi zależało. Mimo terminów które mnie i ich goniły prace wykonane solidnie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazik dnia: 2016-08-04 15:48:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace zakończone w krótkim czasie. Efekt końcowy jest na medal.Solidna firma polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-13 12:44:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo nie mogliśmy wybrać jaką chcielibyśmy kostkę przed naszym domem (wybór jest tak duży że dwa dni przeglądaliśmy sam katalog).koniec końców wybraliśmy kostkę Piccola w jasnym kolorze. Umówiliśmy się na termin prac. Robotnicy pojawili się u nas punktualnie, praktycznie od razu zaczeli pełną parą. Parę dni i było po robocie. Kostka prezentuje się naprwde dobrze, równo ułożona. Nie mam się do czego doczepić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artek dnia: 2016-07-13 12:03:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Kaba. Bardzo ładnie zagospodarowali teren wokół domu. Na początku był od nich Handlowiec, który omówił ze mną wszystko, przygotował ofertę i projekt. Zaczęli zgodnie z terminem, poszło całkiem szybko. Zostawili porządek po sobie. Nie mam zastrzeżeń do wykonanych prac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2016-07-12 12:57:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace wykonane bardzo porządnie, zgodnie z projektem i ofertą. Bardzo dobra komunikacja z pracownikami. Zapłaciłem tyle ile miałem w ofercie. Kostka dobra jakościowo-Libet.Wszystko zrobione zgodnie z ustalonym wcześniej terminem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2016-07-07 12:57:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bezproblemowa realizacja zlecenia - na czas , po cenie ustalonej na początku, pracownicy znali się na rzeczy , wszystko w porząsiu .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek marek dnia: 2016-07-05 13:07:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oszuści. Oszukali mnie i znajomego (zupełnie niezależnie skorzystaliśmy z oferty Kaba brukarstwo) Do ceny za kostkę za m, która niby jest ostateczna dochodzi jeszcze masa innych kosztów. Dodatkowo w rozpisce jest więcej materiałów niż rzeczywiście zostało zużytych. (np. kostka zamówiono o 3 palety więcej niż zostało ułożone.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Luba dnia: 2016-06-29 11:18:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała u mnie pracę w maju, jestem bardzo zadowolona z efektu. Prace wykonane terminowo, dokładnie, a cena końcowa taka jaka ustaliliśmy w ofercie. Dopłaciłam tylko za kostke w dodatkowym miejscu.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Asia k. dnia: 2016-06-09 12:14:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przykrością muszę odradzić tę firmę wszystkim, którzy chcą sobie zrobić kostkę zanim będzie za późno. Prezentacja firmy na początku - super ale potem same schody. Cena nie taka jaką podawali, pracownicy przychodzili każdego dnia inaczej, raz kończyli wcześniej raz później, pomijam że każdego dnia ci ludzie się wymieniali. Jak się później okazało to u mnie na podwórku było potrzebne więcej podbudowy ale tego nie zrobili nawet się nie zapytali bo dali jakąś tam cenę która tego nie uwzględniała. Nie ma takiego efektu jak się spodziewałem. Jestem na NIE ! Jak patrzę na te pozytywne opinie to wydaje mi się że są nie wiarygodnie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tadeusz S dnia: 2016-05-16 12:01:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robota była prosta. Zrobili prace le mocno popijali w trakcie prac. Bałam się że palce sobie poucinają. Trzeba ich pilnować.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Artus dnia: 2016-03-21 16:01:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śmieszna sprawa! Chciałem kupić kostkę w tej firmie bo mam najbliżej. Ale Pani za biurkiem dała mi do zrozumienia żebym kupił w innym miejscu bo ona nie wie o co mi chodzi i jak to sprzedać. Pokazywałem nawet w internecie tworach który chce ale nic co nie dało. Faktycznie musiałem kupić w innym miejscu. Radze przeszkolić pracowników.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-19 14:21:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa pod kierownictwem Pana Darka bardzo sprawna i solidna oraz dokładna. Wszystko wykonane na czas i doskonale zorganizowane. Wsparcie projektowe i ustalenia przed wykonawcze również doskonałe. Firma naprawdę godna polecenia. Realizacja miała miejsce w maju 2015 w okolicach Nieporętu (170m2), jak na razie cała powierzchnia sprawuje się doskonale.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: PSz. dnia: 2016-01-05 23:13:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni, po uzgodnieniu projektu i kosztów przystąpili do realizacji w lipcowe upały. Pracowali od samego rana do późnych godzin popołudniowych. Koordynacja na wysokim poziomie, W dwa tygodnie 250m2 kostki a wszystko działo sie jak na filmie. Koparką wybrano ziemię, ciężarówki przywoziły materiał na uzgodniony czas i zabierały zwały ziemi. My i Sąsiedzi byliśmy mile zaskoczeni tempem prac, wielki szacunek dla ekipy, która pracowała u nas. Przedstawicielem firmy w naszym rejonie (Serock) był Pan Arkadiusz. Pozdrawiamy i życzymy sukcesów w nadchodzącym Nowym Roku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania i Darek dnia: 2015-12-30 15:40:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę oceniam bardzo dobrze, od projektu i wyceny wykonanej przez Pana Dawida aż po wykonanie przez brygadę Pana Macieja. Solidni i życzliwi fachowcy jednym słowem. Następne brukarskie z pewnością zlecę tej firmie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jakie reklamacje? Praca wykonana solidnie!!!
Opinia dodana przez: Maciek Anielin dnia: 2015-11-07 18:43:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. Termin dotrzymany, żadnych ukrytych kosztów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2015-09-22 10:08:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Osoby obsługujące projekt od strony organizacyjnej (Pan Arek i Pani Karolina) wykazały się profesjonalnym podejściem do tematu. Ekipa Pana Piotrka to fachowcy w tym co robią (sprawnie, czysto i bez marudzenia. Jestem zadowolona z wykonanej pracy i polecam ich innym :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Monika K. z Pułtuska dnia: 2015-09-14 09:07:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna, a osoby pracujące kompetentne. Handlowiec Pan Dawid doradza, ale nie naciąga. Dziewczyny w Nasielsku i Ciechanowie doskonale znają asortyment. Ekipa Pana Wieśka ok. Prace wykonane terminowo, teren posprzątany po zakończeniu pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek okolice Ciechanowa dnia: 2015-09-09 11:56:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem do wykonania 150m2 na podwórku. Zgłosiłem się do kilku firm, jednak wybrałem KaBe, bo zaproponowali najlepszą ofertę (cena może wysoka, ale wszystko oni załatwiali) - od koparki aż po wywóz. Wszystko wykonane w jak najlepszym porządku, handlowiec Konrad bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy. Ekipa Perkowskiego to świetni fachowcy, sami również nanieśli kilka poprawek po wcześniejszej konsultacji ze mną, co spowodowało jeszcze lepszy widok na podwórko. Polecam gorąco tą firmę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-08-07 12:56:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem niezadowolona z pracy jaką wykonała ta firma u, mnie na podwórku... widać niedoróbki, pracownicy nie potrafili się zachować (wszędzie pety i naplute) Zależało mi na czasie wykonania tarasu ale nie takim kosztem... pozostał niesmak.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Grażynka dnia: 2015-06-26 14:55:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie robotę zrobili ale firmy nie polecam. Podczas prac pełne rozprężenie, prawie majówka. Wszysko się ciągnęło. Nie przywiązują wagi do detali, aby do przodu. Obrażają się jak kazałem poprawiać i wytykałem błędy. Mam wątpliwości co do jakości tej podsypki pod kostkę ale to wyjdzie w ciągu najbliższych miesięcy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Maciąg dnia: 2015-06-19 16:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa i jakosc wykonania. Dobry kontakt. Szybko wykonany projekt i realizacja.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2015-06-19 15:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna a osoby pracujące w niej fachowo przygotowane do swojej pracy. Praca pięknie wykonana, jestem bardzo zadowolony z wykonanych usług. Wzór na kostce zaprojektowany w sposób przemyślany i według pomysłu projektanta. Super !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Reklamacja wykonana bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-17 22:32:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma solidna a wykonanie szybkie 250 m2 w 5-dni. zieleń wokół wykonywanej inwestycji nie zniszczona
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: adam dnia: 2015-06-17 14:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysoka jakosc uslugi,krutki czas realizacji,wszystko zorganizowane na czas tzn.dostawa kostki,podbudowy pod kostke,nie ma problemu z pozbyciem sie ziemi czy gruzu firma wszystko zabiera . fachowcy pracuja od switu do nocy jezeli pozwala pogoda. polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: tomo dnia: 2015-06-17 10:07:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spieszyłem się z opinią czekając jak robota z listopada (a zaczynały się mrozy) będzie wyglądać po kilku miesiącach. I dziś mogę napisać, że wszystko jest tak jak powinno być. Pan Darek bardzo staranny. Zarówno on jak i p. Dawid dali mi sporo praktycznych uwag co do detali, które w sumie tworzą bardzo dobry obraz kostki. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Izbica k.Jachranki dnia: 2015-06-16 22:26:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Wszystko przebiegało wg ustalonych harmonogramów. Żadnych niespodziewanych dopłat. Dawid + ekipa = wysoki poziom. Panie z biur w Nasielsku i Cichanowie *****. Poleciłem koledze z pracy, również wszystko O.K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Baboszewo dnia: 2015-06-16 21:15:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalna, sprawna ekipa z dobrym sprzętem. Duży plus za wywózkę ziemi wybranej pod kostkę i za posprzątanie po zakończeniu prac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-06-16 12:42:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, szybka realizacja, wykonanie bez zastrzeżeń. Kilka propozycji projektu zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Świetna relacja z Panem Dawidem, kontaktowy i kompetentny. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Ponad rok, bez reklamacji.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-16 08:31:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia! Pierwszy kontakt z handlowcem (Pan Dawid) super, człowiek po którym widać, że zna się na robocie. Bardzo sympatyczna osoba. Pomógł, doradził, wymierzył, wycenił, zaprojektował. Po podpisaniu umowy, w umówionym terminie zjawiła się ekipa brukarzy (o 7.00 rano, dla mnie to był szok, pozytywny oczywiście). Na szczególną pochwałę zasługuje tutaj Pan Darek, brukarz z około 20-letnim doświadczeniem. Dokładność, sumienność i pracowitość to są chyba 3 główne cechy które opisują tego człowieka, a można by wymienić więcej cech. Robi podwórko jak dla siebie, o czym świadczą poprawki jakie proponował Pan Darek w czasie prac, a których nie dało się ustalić z p. Dawidem (wyszło kilka drobnic i niespodzianek, których chciał nie chciał po prostu nie dało się wziąć pod uwagę przy wstępnym projekcie). Podwórko wykonane w umówionym czasie, ekipa bardzo dokładna, każdego dnia sprzątała po sobie by nie utrudniać "po godzinach". Jestem bardzo zadowolony z wykonanej pracy, wzór. Co i raz widzę z okna jak ktoś się zatrzymuję i ogląda wykonaną pracę w asyście Pana Dawida - zapewne nowi klienci :) Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł z Nasielska dnia: 2015-06-12 12:42:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam!!!. Handlowiec - p. Dawid - kompetentny, konkretny, słowny. Kostkę wykonywał a mi ekipa p. Darka - bardzo sumienni, myślący i zaangażowani ludzie. Prace wykonane terminowo, reklamacje (wadliwa kostka) rozwiązane w pełni profesjonalnie. Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Profesjonalnie i zaangazowaniem
Opinia dodana przez: Krzysztof_wawa dnia: 2015-06-12 11:05:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam firmę Kaba. Bardzo miły i przyjazny kontakt. Fachowa pomoc w doradztwie, super kontakt jeśli chodzi i projekt i jego poprawki. Ceny bardzo przystępne a materiał najwyższej jakości. Kontakt z handlowcami jest naprawdę rewelacyjny. Można się ze wszystkim dogadać. Polecam każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jeśli już coś było to obsługa fachowa. Ze wszystkim można się poromumieć.
Opinia dodana przez: Tomek z Pomiechówka dnia: 2015-06-11 21:59:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam usługi brularskie KaBa ;) jestem bardzo zadowolona ze współpracy projekt wykonany szybko i tak jak chciałam. Praca wykonana dokładnie i w terminie. Do tego pracownicy wykonują swoją pracę bardzo solidnie ;) Serdecznie polecam ??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2015-06-10 18:34:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadanie polegające na zaprojektowaniu i wykonaniu nawierzchni z kostki (podjazd, chodniki, opaski) zrealizowane bardzo sprawnie. Świetny kontakt z kierownikiem projektu, cenne rady, terminowość i jakość prac godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Rok czasu od realizacji nie ma żadnych reklamacji.
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-06-10 12:32:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń. Usługa wykonana sprawnie i fachowo. Rozliczenia też w porządku. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-06-08 09:09:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług firmy jestem zadowolona, usługa profesjonalnie wykonana w terminie, cena zgodna z umową. Polecam do kontaktów Pana Dawida i jego grupę - pełny profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maria Kowalska dnia: 2015-06-07 13:16:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma profesjonalna ,rzetelna,sympatyczna obsługa. Zaproponowali ciekawe rozwiązania , praca wykonana fachowo , ładnie ułożona kostka , polecam... (u mnie pracowała ekipa pana Wiesława)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławek z Legionowa dnia: 2015-06-06 17:36:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Zleciłem im ułożenie tarasu, chodnika i podjazdu. Praca wykonana szybko, dokładnie i w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał Kasiak dnia: 2015-06-05 22:06:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam firmę "kaba brukarstwo". Solidna, pracowita oraz bardzo uprzejma ekipa na, która nie można powiedzieć złego słowa. Przystępna cena usług i solidne wychowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata K. dnia: 2015-06-05 21:55:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny wykonawca, doświadczona ekipa Pana Tomka - mam bardzo pozytywne zdanie, prace wykonane zgodnie z umową, terminem i wcześniejszymi ustaleniami z Panem Dawidem. Nie mam zastrzeżeń i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 2015-06-05 17:48:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z współpracy z firmą "Brukarstwo Kaba". Terminowi i solidni fachowcy, polecam gorąco ekipę Pana Darka, super chłopaki.Przedstawiciel handlowy pan Dawid, wykazał się odpowiednią wiedzą i profesjonalizmem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2015-05-28 14:14:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna,wykonanie szybkie i bez zastrzezen.Wchodzi konkretna ekipa ktora wie co robi.Godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: agnieszkall1@wp.pl dnia: 2015-05-24 16:19:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Darek Reluga i Jego ekipa - świetni fachowcy, bardzo profesjonalni, punktualni i słowni; ład i porządek podczas wykonywania prac; bardzo dobra organizacja pracy; praca wykonana świetnie i terminowo Kaba Brukarstwo - firma bardzo elastyczna, pomysłowa i wychodząca na przeciw klientowi; projekt bez zastrzeżeń; możliwość negocjacji cen
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-04-27 10:55:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją