Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Bud-Matys Jakub Matysik

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Małopolskie, 32-065 krzeszowice Krakowska 80a
Telefon: Kom. 606710856
Adres e-mail: budmatys(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa:
NIP:
5130096082
Opis działalności: firma remontowo budowlana Słowa kluczowe: remonty, flizowanie, malowanie, adaptacje, podasza, elewacje, kamieniarstwo, kominki

Ocena: 100% pozytywna 24x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x
Ceny usług: 100% niskie 21x 2x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 8913
Data utworzenia profilu: 2011-01-30 15:01:53
Data ostatniej aktualizacji: 2015-05-13 21:43:07 

Opinie o Bud-Matys Jakub Matysik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% polecam usługi Firmy Bud-Matys. Pełen profesjonalizm, dokładność,naprawdę prokliencka postawa oraz wysoka kultura zespołu fachowców. Wykończenie naszego domu było bardzo wymagające (liczna sztukateria, podłogi i łazienka wg wymagających projektów)- wszystko zrobione na wysokim poziomie. Usługi doradcze są wliczone już w cenę, co naprawdę znacznie poprawiło komfort i ograniczyło koszty wykończenia budowy. Polecam z pełną odpowiedzialnością
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-04-18 09:22:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jak najbardziej godna polecenia. Wykonawstwo bardzo rzetelne i dokładne. Wycena zawsze uczciwa i pokrywająca się z ostatecznym rozliczeniem. Terminowość realizacji zlecenia. Świetny kontakt i doradztwo! Zrealizowane już kilka inwestycji w domu - cały czas wysoki poziom obsługi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: tak
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2017-04-11 16:25:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w pełni zadowolona :) nie było żadnych problemów w ręcz przeciwnie, ekipa remontowa była zawsze punktualna, bardzo dokładna i siłą musiałam ich odrywać by coś się napili czy zjedli. Remont domu wykonali przed ustalonym w umowie czasem, mimo że zakres pracy ciągle powiększałam. Dużym ułatwieniem tez był fakt że cały materiał budowlany był na ich głowie nie musiałam się martwić jego zakupem i transportem. Dziękuję za dobrze wykonaną pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2017-01-18 22:56:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jakub Matysik malował u mnie całe mieszkanie. Wszystko odbyło się bardzo sprawnie. Ściany zostały pomalowane bardzo starannie i zadbano o pozostawienie mieszkania w czystości. Zdecydowanie polecam usługi firmy BUd-Matys. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2016-06-16 20:48:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Matysik wykonywał w naszym mieszkaniu glazurę, łazienki i salon z czystym sumieniem mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Antoni i katarzyna dnia: 2015-11-14 21:07:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkanie wykończone ze stanu deweloperskiego, całość wykonywana wg projektu. Jesteśmy zadowoleni, mieszkanie zostało przygotowane bardzo dobrze, czyste i oddane według wcześniej uzgodnionego terminu. Kontakt z panem Kubą zawsze bezproblemowy, wszelkie sugestie w czasie remontu były zawsze brane pod uwagę. Biorąc pod uwagę, ze w czasie remontu nie było nas w kraju a mieszkanie jest wykończone bardzo dokładnie wg naszych wskazań możemy śmiało polecić firmę Budmatys.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej i Lucyna dnia: 2015-07-06 22:22:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma Pana Matysika wykonała profesjonalnie całościowo łazienkę w tak zwanej wielkiej płycie.W skład wchodziła hydraulika elektryka przeróbka gazu Pan Jakub w moim imieniu załatwił w spółdzielni wszystkie formalności z zezwoleniem na remont a naprawdę o przesuniecie piecyka gazowego było ciężko.łazienka wygląda bardzo ładnie i solidnie polecam tego fachowca Zbigniew
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zbigniew dnia: 2014-07-13 22:15:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma budmatys Jakub Matysik jest naprawdę solidną firmą.Pan Jakub Montował okna balkonowe jestem zadowolony w 100% polecam tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2014-05-09 23:03:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma budmatys Jakub Matysik wykonała gładzie w moim mieszkaniu perfekcyjnie polecam tego człowieka świetnie dowodzi ludźmi i ma naprawdę profesjonalizm w rekach polecam budmatys
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcin dnia: 2014-01-16 21:49:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na firmę bud matys trafiłam przypadkowo w sklepie podczas kupowania drzwi w Castorama, okazało się że pracownik miał słabą wiedze na ten temat a pan Kuba akurat kupował drzwi i mi doradził drobna pomoc zresztą bardzo ,,życzliwa'' naprawdę.Od porady do numeru firma przejęła cały remont po moich partaczach ale na szczęście spotkałam pana Kubę i zapanował nad wszystkim dopilnował wszystkiego i mieszkanie wygląda bardzo ładnie a to dla mnie ważne moje pierwsze mieszkanie na kredyt chciałam aby było solidnie zrobione na lata i się nie zawiodłam a co najważniejsze przy braku pieniędzy wyszło ekstra zostałam informowana na bieżąco o kosztach a gdy brakło mi troszkę kasy nie było problemu Pan Kuba zaproponował że poczeka do przyszłego miesiąca naprawdę polecam z całego serca Monika i Tomasz M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-12-29 19:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma budmatys przeprowadziła remont polegający na kompleksowemu przerobieniu łazienki podłoga przepokój remont klatki jestem bardzo zadowolony z usługi bardzo szybka i zgrana ekipa Polecam Lukasz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: łukasz dnia: 2013-11-23 21:34:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O firmie Pana kuby nie trzeba pisać żeby się przekonać wystarczy porozmawiać z tym fachowcem świetna wiedza i rewelacyjne doradztwo techniczne.Firma Pana Kuby wykonała kompleksową elewacje wraz z dekorami okiennymi i kamieniem.Z usługi jestem bardzo zadowolony i mogę śmiało polecać firmę budmatys.pozdrawiam Piotr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: piotr dnia: 2013-10-27 14:14:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragnę polecić firmę Pana Jakuba Matysika budmatys,firma wykonywała kapitalny remont poddasza Malowanie gładzie podłogi łazienka.W szczególność polecam Pana kube do flizowania świetny fachowiec z płytkami obchodzi się dosłownie jak ,,Magik" wzór był skomplikowany firmy wcześniejsze tylko narzekały że bardzo skomplikowane i ceny masakra Pan kuba podszedł do tego profesjonalnie wręcz banalnie mówił tylko damy rade i uśmiech na twarzy.Fajne jest to że szef jest na budowie robi swoje pracownicy swoje także organizacja ok.Polecam tego fachowca lecz wadą są terminy Ja czekałam prawie 3 miesiące ale warto pozdrawiam Katarzyna
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: katarzyna dnia: 2013-09-03 23:40:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzień dobry firma bud matys wykonywała ocieplenie poddasza w nowym budynku 131m2 kompleksowo z materiałem prace trwały 7 dni Pan Jakub cały czas był pracował i czuwał nad pracami i posiada świetną wiedzę na ten temat.Prace zostały wycenione i wykonana w wyznaczonym terminie a co najważniejsze Szef firmy nie wziął ani grosza zaliczki nawet na materiał stawka ugadana umowa podpisana skończone wypłacone tak powinna wyglądać praca w usługach gorąco polecam Andrzej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-09 22:39:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma budmatys wykonała kompleksową adaptacje poddasza trwającą ponad 3 miesiące bardzo duży zakres prac i ogromna wiedza wykonania Firme Pana Jakuba mogę polecić z czystym sumieniem Pan Kuba świetnie zna się na budowlance dużo doradził i szanuje pieniądze inwestora świetny kosztorys sprawdził się niemal w stu procentach.Szef firmy co bardzo mi sie spodobało pracuje z pracownikami świetnie zgrana ekipa a łazienki które robi Pan kuba są godne podziwu jakość wykonania łazienki samodzielnie przez szefa firmy jest godna podziwu,bardzo duża dokładność a narzędzia widać żę zadbane i profesjonalne.Remont był bardzo skomplikowany ale z czystym sumieniem wybrał bym firme budmatys kolejny raz pozdrawiam i polecam Tomek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie byla konieczna
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2013-06-24 20:52:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bud Matys jest najlepszą firmą budowlaną jaką spotkałem:) Po remoncie mieszkania, zdecyduje się na budowę domu pod przewodnictwem Pana Kuby i jego firmy. Solidni, dokładni, szybcy a przede wszystkim tani i zorganizowani. Gorąco Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak Reklamacji
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2012-03-23 08:47:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jakub Matysik był jedynym U C Z C I W Y M fachowcem, realizującym prace remontowo-wykończeniowe mieszkania. Polecam firmę Bud-Matys do wszelkich prac budowlanych. Pozdrawiam i dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie była konieczna
Opinia dodana przez: AM dnia: 2012-02-01 22:52:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bud-matys pod nadzorem Pana Matysika wykonała kompletny remont mieszkania polegał na gładziach,malowanie,nietypowe zabudowy,flizy, szlifowanie podług jestem bardzo zadowolony sąsiedzi nie narzekali nawet pytali co to za firma którA chodzi i pyta czy coś nie przeszkadza.Mogę polecić firme z czystym sumieniem WłADYSŁAW
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władysław dnia: 2012-01-01 15:10:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bud-matys wykonała remont mojego mieszkania kompletny instalacje wylewki flizy malowanie jestem bardzo zadowolony łazienkę flizował pan Matysik i dopilnowywał pracowników polecam tego fachowca Wiesław
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiesiek dnia: 2011-11-14 21:30:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry firma bud-matys wykonała prace kamieniarskie elewacje ogrodzenia w moim domu prace trwały 7 miesięcy jestem bardzo zadowolony polecam pana Matysika Piotr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-19 11:10:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry firma bud-matys reprezentowana przez pana Jakuba Matysika jest godna polecenia.Wykonali kompleksowy remont mojego mieszkania w bloku 54m2 trwało to 13 dni żadnych problemów z sąsiadami o co mi najbardziej chodziło.Polecam firmę Władysław
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: niebyło konieczne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-18 18:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam firam wykonała kompleksowe wykonanie mojego apartamentu zrobili to solidnie i rzetelnie przez cały okres prac wszystko było pod kontrolą.POlecam ta firme piotr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-20 00:29:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma budmatys reprezentowana przez Pana Jakuba Matysika wykonała w moim domu adaptacje poddasza.Minoł rok a poddasze jest w jak najlepszej formie nie pęka i niema przemrożeń firma zastosowała swoje materiały,mogę z czystym sumieniem polecić firmę budmatys pozdrawiam Michał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: niebyło potrzeby
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-20 11:25:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma bardzo profesjonalna w swoim działaniu pan Matysik dopilnowuje wszystkiego. Wykonali kapitalny remont za dobre pieniądze. Firma godna poleceniu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: w ciagu 7 dni usuneli poprawki
Opinia dodana przez: paweł dnia: 2011-01-30 15:05:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją