Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adw Ewelina Lizner

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Podkarpackie, 35-032 Rzeszów Zamkowa 2/3a
Telefon: Kom. 608615877
Adres e-mail: ewelinalizner(małpa)interia.eu
Strona internetowa:
NIP:
6612187375
Opis działalności: rejestracja spółek, sprawy gospodarcze, karno - skarbowe, administracyjne, cywilne, rodzinne Słowa kluczowe: prawo wodne, rozwody, podział majątku, odszkodowania, spadki, testamenty

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 12x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 4308
Data utworzenia profilu: 29.01.2015 16:32:11
Data ostatniej aktualizacji: 11.05.2015 14:38:18 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adw Ewelina Lizner

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią adwokat do spraw o podział majątku. Ostra i przygotowana, a przede wszystkim skuteczna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.12.2019 17:33:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadziła moją sprawę o rozwód. Profesjonalna i zaangażowana. Polecam również później do podziału majątku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 08.08.2019 13:53:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas do podziału majątku. Z powodzeniem prowadziła również moja sprawę o rozwód. Jestem zadowolona z efektu w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pani Mecensa wie kto :-) dnia: 23.06.2019 16:11:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie Pani Mecenas ujęła wielkim oddaniem i zaangażowaniem w rozwiązanie moich trudności prawnych. Pani Mecenas, nie dość, że ma wysoką kulturę osobistą, wyczucie, wiedzę i mądrość życiową, to w dodatku jest wybitna w swojej profesji, niezwykle zaangażowana w sprawy, które się jej powierza. Sposób prowadzenia przez nią rozmów jest rzeczowy. Dba o dobro swojego klienta i czujnie broni jego interesów. Szanuje godność swojego klienta, nawet mu ją przywraca. Pani Mecenas to prawdziwy Anioł na ziemi! Pomoc Pani Mecenas polecam tym, którzy naprawdę tego potrzebują. Godna zaufania, Perła Adwokatury!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 24.01.2019 21:51:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się na napisanie opinii o Pani Ewelinie ponieważ bardzo mi pomogła w sprawie rozwodowej.Rozwód z moim byłym był dla mnie największym koszmarem na świecie ponieważ po 14 latach uwolniłam się od psychola.Gdyby nie Pni Ewelina i jej wsparcie prawne i psychologiczne pewnie bym się załamała.Pani Ewelina podniosła mnie na duchu, po każdej rozmowie z nią czułam się silniejsza. Poza tym uważam że Pani Ewelina jest bardzo szczerą osobą i wszystko co mi mówiła o rozwodzie później się sprawdziło. Jestem jej wielką dłużniczką i polecam im wszystkim załamanym i skrzywdzonym kobietą.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anisia75 dnia: 06.02.2018 20:52:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Pani Mecenas ,ostra,aktywna,przygotowana, rzeczowa. Na rozprawach czujna i wie czego chce by osiągnąć cel. Przeprowadziła moją sprawę o podział majątku bezproblemowo i z efektem większym niż de facto oczekiwałem. Wynagrodzenie w pełni adekwatne do wykonanej pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: A.Kowalski dnia: 17.01.2017 12:01:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat pomogła mi wyjść z beznadziejnej sprawy o podział majątku. Dzięki jej doświadczeniu i profesjonalizmie i zaangażowaniu sprawę udało się zakończyć na moją korzyść szybciej niż myślałem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzięczny dnia: 10.01.2017 19:10:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas podczas prowadzenia mojej sprawy o podział majątku wykazała się dużym profesjonalizmem i zaangażowaniem. Pomimo iż moja sprawa o podział majątku była dla mnie koszmarem, to dzięki pani mecenas udało mi przez to wszystko przejść. Czułem że jestem w dobrych rękach i się nie myliłem ponieważ wynik końcowy był dużo lepszy niż się spodziewałem. Dziękuję Pani Mecenas Ewelinie Lizner. Zdzisław Kobylak
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław Kobylak dnia: 07.06.2016 18:28:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas to właściwa osoba na właściwym miejscu, widać że ma powołanie do tego co robi. Pani mecenas zawsze była świetnie przygotowana do rozprawy, znalazła najlepsze rozwiązanie dla mojej skomplikowanej sprawy o dział spadku. Poza tym to bardzo kulturalna osoba mogłam do niej zadzwonić w nocy o północy i wszystko mi tłumaczyła ze stoickim spokojem. Z czystym sumieniem polecam Panią mecenas Lizner
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J. Żak dnia: 10.04.2016 12:28:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam u pani mecenas ze sprawą spadkową. znalazła rozwiązanie problemu, a jej stawka była niższa niż "znanego" adwokata u którego byłam wcześniej. miła i konkretna . polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna.k dnia: 26.08.2015 09:45:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią mecenas każdemu kto ma sprawę z byłym o podział majątku. Pani mecenas zajęła się moją sprawą po wcześniejszym adwokacie z którym przez prawie rok nie mogłam się porozumieć, wynik sprawy zgodny z moimi oczekiwaniami, ale najważniejsze odbiera telefony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Alina K-R. dnia: 07.06.2015 10:43:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do pani adwokat trafiłam za namową koleżanki której pani adwokat prowadziła sprawę majątkową i rzeczywiście mogę potwierdzić że jest ona bardzo dobrym adwokatem, chociaż jest młodą osobą to widać ze się zna na rzeczy wszystko mi dokładnie wytłumaczyła a poza tym jest bardzo miła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula Józefczyk dnia: 20.05.2015 18:35:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za zajęcie się sprawą. Pani mecenas jest komunikatywna, szybko potrafi wyłuskać w czym jest problem i jak sobie z nim poradzić. Indywidualnie podchodzi do sprawy, jest miła i rzetelna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: niepotrzebna
Opinia dodana przez: dnia: 18.02.2015 17:31:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna kancelaria. Młoda Pani adwokat z werwą, mocnymi argumentami, świetna na sali rozpraw, nie daje się wytrącić z równowagi przeciwnikowi. Byłam pod wielkim wrażeniem jej umiejętności. Polecam. Duży plus - przystępna cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: dnia: 29.01.2015 16:35:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją