Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AGENCJA DETEKTYWISTYCZNA CZARNA PANTERA

Zawód: detektywistyczne agencje, ochrona osób i mienia Detektyw 
Adres: Lubelskie, 20-076 Lublin Krakowskie Przedmieście 39
Telefon: Kom. 888-300-193
Adres e-mail: biuro(małpa)detektywczarnapantera.pl
Strona internetowa: www.detektywczarnapantera.pl
NIP:
7122422361
Opis działalności: Usługi detektywistyczne:wykrywanie zdrad, obserwacja,poszukiwania,wywiad gospodarczy,wykrywanie podsłuchów,ustalanie stanu majątkowego i inne sprawy. Słowa kluczowe: prywatny detektyw,dobry detektyw,biuro detektywistyczne,agencja detektywistyczna,zdrada,zdrady,

Ocena: 92% pozytywna 12x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 12x 1x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 12x 1x
Ceny usług: 87% niskie 7x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 1752
Data utworzenia profilu: 2014-11-26 22:11:19
Data ostatniej aktualizacji: 2015-05-06 13:48:45 

Opinie o AGENCJA DETEKTYWISTYCZNA CZARNA PANTERA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną odpowiedzialnością polecam Agencję Detektywistyczną "Czarna Pantera". Sprawa została załatwiona szybko, sprawnie i, co najważniejsze, bardzo dyskretnie. Pani Agnieszka ma doskonały kontakt z klientem, jest bardzo miła, a przy tym konkretna i w pełni zaangażowana w pracę. Wspierała mnie przez cały czas, co również było dla mnie bardzo ważne. Jestem bardzo zadowolona z usług tej agencji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ja dnia: 2016-06-23 20:37:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z wykonania usługi przez agencję detektywistyczną "Czarna Pantera". Polecam tych detektywów każdemu komu zależy na profesjonalizmie i dyskrecji. Materiał dowodowy do sprawy w sądzie był bardzo obszerny i szczegółowy, opisany dzień po dniu z uwzględnieniem wszystkich okoliczności i zajść. Z zebranego materiału dowodowego zadowolony byłem nie tylko ja, ale i mój prawnik, który widział to sprawozdanie oraz załączone elementy graficzne do niego. Bardzo polecam tą agencję detektywistyczną. Sądzę, że rzetelność wykonania i skrupulatność prowadzonych działań detektywistycznych nie zawiedzie nikogo. Ceny nie są wysokie, pełna dyskrecja i ścisła współpraca ze zleceniodawcą. Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: po spotkaniu z prawnikiem dnia: 2016-06-22 22:44:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po zadzwonieniu na infolinię 888 300 093 i przedstawieniu sprawy jakże fachowa obsługa tej że firmy miała oddzwonić z informacją i jak bym czekał na ową odpowiedź o głodzie to z głodu bym umarł. Rzetelność na poziomie zerowym a może dobitniej na poziomie Lubelskim.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Żadna.
Opinia dodana przez: 31-05-2016 dnia: 2016-05-31 19:51:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością rekomenduję tą agencję,jakość usług na najwyższym poziomie , świetny kontakt ,dyskrecja,zlecenie wykonane z największą dokładnością ,a co ważne za bardzo przystępną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2016-02-20 14:30:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Agencje Czarna Pantera,profesjonalne podejście i sprzęt.Jestem bardzo zadowolony ze współpracy,znakomity kontakt i rozmowy jak u psychologa .Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marian dnia: 2016-02-19 08:13:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Bardzo dobry kontakt telefoniczny, zaangażowanie, profesjonalizm i dyskrecja . Moje zlecenie zostało wykonane bardzo rozsądnie i z głową bez naciągania na kasę. Jeżeli szukasz specjalisty w tym temacie to trafiłeś pod dobry adres. Polecam Agencję Detektywistyczną Czarna Pantera i odradzam działania na własną rękę, a tym bardziej z „przyjacielem” – musieli mieć ze mnie niezły ubaw wtedy ……!!! Dzięki A.D. Czarna Pantera jestem wygrany i to ja mogę teraz się z nich śmiać….. chociaż tak naprawdę nie ma się z czego śmiać….mojej żonie odebrało rozum….jeszcze nie zrozumiała co zrobiła….mi i dzieciom….
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-21 21:40:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z detektywami przebiegała sprawnie i w miłej atmosferze. Na początku miałam duże opory aby w ogóle skorzystać z usług detektywa, jednak podejście pracowników agencji już na wstępnej rozmowie całkowicie przekonało mnie aby spróbować. I nie żałuję :-) Rozwiązanie sprawy zajęło detektywom stosunkowo niewiele czasu, dłużnik znaleziony, sprawa załatwiona. Jestem bardzo zadowolona i z pewnością będę tą agencję polecała znajomym i współpracownikom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-03-03 12:46:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Cena ok. Terminowość ok. Sprzęt jak z filmów. Moja sprawa załatwiona ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kobieta dnia: 2015-02-25 21:49:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Agencję Detektywistyczną Czarna Pantera, ponieważ detektywi wykazali się dużym profesjonalizmem i wiedzą podczas zbierania materiału dowodowego na potrzeby postępowania rozwodowego. Polecam !!!!!!! bardzo dobry materiał jak go ocenił mój adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2015-02-22 20:41:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa detektywistyczna zrealizowana profesjonalnie bez zastrzeżeń. Pani Agnieszka przemiła osoba w wielu kwestiach mi pomogła i doradziła. Wspierała mnie również na sprawie rozwodowej, była świadkiem wraz ze swoim pracownikiem, również licencjonowanym detektywem. Dowody mocne - sprawa wygrana!Polecam i będę polecała. Jestem bardzo zadowolona z usług Agencji Detektywistycznej Czarna Pantera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Helena dnia: 2015-02-18 11:16:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług detektywistycznych tej firmy. Wszystko skończyło się pomyśle. Bardzo dobra współpraca z parą detektywów (w tym kobieta-prywatny detektyw). Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kondzio dnia: 2014-12-29 22:30:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą Agencją. Szefowa Agencji super kobieta, podchodzi do spraw klientów z pełnym zrozumieniem. Zlecona usługa wykonana została rzetelnie, a co najważniejsze w pełnej dyskrecji. Po wszystkim dostałam raport plus bardzo mocne dowody. I co chyba jeszcze bardziej ważne,kosztowało to mniej niż się spodziewałam. Szczerze polecam, Ewa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-11-27 13:29:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% działają skutecznie,dyskretnie i profesjonalnie. Mój mąż myślał, że jest czujny i sprytny,ale niestety dłużej już nie mógł mnie oszukiwać. Agencja Detektywistyczna Czarna Pantera dostarczyła mi rzetelne dowody i fakty na zdradę męża. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdradzona ale z dowodami dnia: 2014-11-26 22:20:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją