Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Mateusz Fajkis

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-093 Katowice Chopina 10
Telefon: 32/703 02 00 Kom. 502 649 234
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-fajkis.pl
Strona internetowa: www.adwokat-fajkis.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: prawo, adwokat, prawnik, pomoc prawna, rozwody

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 8204
Data utworzenia profilu: 2013-08-23 21:11:45
Data ostatniej aktualizacji: 2015-05-01 21:23:41 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Mateusz Fajkis

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, rzeczowy, inteligentny, empatyczny. Nakierowany na współpracę, mający szerokie spojrzenie na sprawy podziału majątku, zaskoczył nas wielokrotnie bardzo pozytywnie. Do spotkań zawsze przygotowany i mocno zaangażowany. Nie jest może najtańszy ale za jakość się płaci i tutaj w pełni słusznie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2017-11-22 15:19:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Szczerze polecam Kancelarię Adwokata Mateusza Fajkis. Spotykam się od kilku lat z byłym mężem i jego małżonką w Sądzie Rodzinnym. Korzystałam wcześniej z usług dwóch innych Kancelarii. Dopiero Pan Mateusz okazał się sumiennym, wiarygodnym, prawdziwy w tym co robi. Bez naciągania finansowego, bez naginania rzeczywistości, wiarygodny dla mnie i jak wielokrotnie udowodnił dla Sądu. Jest młody, życiowy, mocno zaangażowany. Zawsze znajduje czas na spotkanie, rozmowę, zawsze oddzwania jak nie może odebrać. Jestem w końcu spokojna o sprawy moje i moich dzieci. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2017-04-26 17:17:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa. Wspanialy czlowiek i swietny fachowiec.Prowadzi nasza sprawe, bardzo trudna o alimenty na byla zone, w Sadzie I instancji dokonal rzeczy wrecz niemozliwej, zawsze swietnie przygotowany, pomyslowy, nie ma zadnych problemow z kontaktem z Panem Mecenasem, zawsze znajduje czas dla klienta. Ma bardzo ludzkie podejscie i jak na takiego mlodego czlowieka, posiada duza wiedze i duze doswiadczenie, jest rzeczowy i walczy o swojego klienta do samego konca. Polecam jeszcze raz, nie wiem jak sie panu Mecenasowi odwdzieczymy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-07-03 13:17:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Fajkis to bardzo dobry człowiek. Pomógł mi pozałatwiać moje prywatne sprawy. Ten etap mojego życia był bardzo ciężki dla mnie i moich bliskich, ale na szczęście jest już zamknięty. Wszystko zakończyło się pozytywnie dzięki temu człowiekowi. Polecam wszystkim mecenasa. Ja też do niego trafiłem z internetowych opinii i jestem bardzo zadowolony- lepiej nie mogłem trafić. Jeszcze raz polecam Pana Fajkisa i życzę Wam powodzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam897 dnia: 2015-02-04 17:16:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja również chciałbym wszystkim polecić Pana Mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-10-27 13:36:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ramach wdzięczności za świetnie poprowadzoną sprawę rozwodową i alimentacyjną pragnę szczerze polecić Wszystkim Pana Fajkis. Jestem już "po" i ze spokojem i radością mogę usiąść i podzielić się moja opinią. Jest to złoty człowiek, który jest sympatyczny i szczery. Nie dość, że jest niedrogi (jak ustalałam przed pierwszą poradą prawną) to dodatkowo mogłam zapłacić w dogodnych dla mnie ratach co również bardzo mi pomogło. Ja namiary na niego dostałam od kolegi, który również był zafascynowany Mecenasem. Polecam i życzyłabym sobie i innym aby więcej było tak cudownych ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata P. dnia: 2014-08-25 09:53:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zastanawiam się nad rozwodem. Byłam już u dwóch adwokatów, Pan Fajkis był trzecim. Nie podjęłam jeszcze ostatecznej decyzji, ale postanowiłam napisać opinię, gdy po wczorajszym spotkaniu zobaczyłam jaka przepaść w podejściu do klienta i wiedzy (takie odniosłam wrażenie) dzieli wyżej wymienioną trójkę. Dopiero u Pana Fajkisa tak naprawdę dowiedziałam się wszystkiego czego chciałam, a sposób podania tego był dla mnie, czyli zwykłego zjadacza chleba jasny i klarowny. Nie wiem czy tak działa również na sali sądowej i nie wiem czy zdecyduje się na pozew, ale jeżeli już z kimś to warto z Panem Mateuszem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. T. dnia: 2014-01-17 08:25:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie odzyskała prawie 15 tysięcy złotych od niesolidnego dłużnika, podczas gdy poprzedni mecenas współdziałając z innym komornikiem tylko rozłożyli ręce. Jaka to kwota dla przeciętnego człowieka chyba nie muszę tłumaczyć. Nie rozwijając tematu, powiem tylko że mecenas jest baaaaardzo pomysłowy. Nowy Rok zaczynam in plus:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.K. dnia: 2013-12-31 07:33:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam Pana Fajkisa, zauważyłem że wszystkie opinie o nim na www dotyczą spraw rodzinnych, u mnie również chodziło o rozwód. Kto przechodził ten wie, jak jest ciężko się porozumieć z drugą stroną. Pan Fajkis oprócz postępowania, nawiązał również kontakt z moją żoną dzięki czemu wydaje mi się unikneliśmy prawdziwej wojny. Za to trzeba podziękować i polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Ch. dnia: 2013-12-19 12:53:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% pozytywu, a nawet i więcej. Mecenas jest barzdzo profesjonalny i zna sie na rzeczy. Swojego klienta traktuje jak czlowieka i pomaga mu sprawnie rozwiazać problem. Ja prowadziłam u niego sprawe rozwodową i alimenty. Jest godny polecenia i życzę wszystkim aby trafiali tylko na takich ludzi :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna D dnia: 2013-11-05 11:38:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, super porada. Nowatorskie, nieszablonowe rozwiązania!!! lubi wyzwania i traktuje klientów jak swoich partnerów. Bardzo podoba mi się podejście Pana Mecenasa. Działa szybko i skutecznie. BARDZO GORĄCO POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alek dnia: 2013-08-23 21:16:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją