Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Naprawiacz Dariusz Szwed

Zawód: budowlane usługi i remonty Hydraulik 
Adres: Mazowieckie, 03-144 Warszawa światowida 60
Telefon: Kom. 606461133
Adres e-mail: kontakt(małpa)naprawiacz.waw.pl
Strona internetowa: www.naprawiacz.waw.pl
NIP:
9191341773
Opis działalności: usługi hydrauliczne elelktryczne ślusarskie stolarskie remonty mieszkań szybkie naprawy domowe złota rączka Słowa kluczowe: uszczelnienie brodzika wanny naprawa stelaży wc Schwab wymiana kranu naprawa skrzynek pocztowych zamki wymiana naprawy szafy przesuwnych naprawa szafek kuchennych montaż półek

Ocena: 90% pozytywna 19x 2x

Jakość usług: 90% wysoka 19x 2x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 2x 1x
Ceny usług: 50% niskie 3x 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 3382
Data utworzenia profilu: 2013-11-29 22:20:18
Data ostatniej aktualizacji: 2015-05-01 10:34:04 

Opinie o Naprawiacz Dariusz Szwed

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna ekipa, przybli punktualnie, młodzi, inteligentni, kulturalni. Naprawa drzwi garderoby wykonana bardzo sprawnie, dodatkowo Panowie wyregulowali drzwi balkonowe. Jestem pod ogromnym wrażeniem ich profesjonalizmu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2017-11-17 21:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy pod każdym względem, panowie matujący szafę dali rade mimo dużych utrudnień z mojej strony. Życzę wszystkim tak profesjonalnego podejścia do klienta. Panowie młodzi, sympatyczni, znający się na swojej robocie. Polecam firmę Pana Dariusza jako najlepszych fachowców pod słońcem
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Wioleta Borowa dnia: 2015-09-14 21:11:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelność i kompetencja. Klarowna wycena i uczciwość. Wysoka kultura osobista pracowników. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2015-09-14 15:44:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawy zrobione fachowo i szybko, wszystko hula, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-09 15:21:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekspresowa reakcja i termin naprawy. Naprawa szafy przeprowadzona solidnie i sprawnie. Firma jak najbardziej godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioleta dnia: 2015-04-13 16:56:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam firmie remont mieszania. Mieszkanie było wynajmowane, wymagało odnowienia ścian, naprawy drzwi- pourywane zawiasy i klamki. Wymiany przełącznilów i gniazd bo powyrywane. Naprawy ścian oraz wiele innych czynności. Jestem zadowolona z usług Naprawiacza, szybko i sprawnie przeprowadzony remont, ceny przystępne. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: zapewniona
Opinia dodana przez: Monika Salz dnia: 2015-03-15 20:56:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiacz nie handluje częściami- Naprawiacz świadczy usługi. Części do wykonania usług kupowane są bezpośrednio przed usługą w porozumieniu i za zgodą inwestora, który otrzymuje paragon co jest jednocześnie gwarancją na użyte części. Nie ma możliwości użycia starych czy używanych części do naprawy. Proszę reklamować swoje rzekome stare części.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Gwarancja
Opinia dodana przez: Naprawiacz Dariusz Szwed dnia: 2015-02-20 21:55:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamiast nowych części, dostałam używane i jeszcze za jakże wysoką cene !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anonxxxx dnia: 2015-02-10 14:05:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt szybki,reakcja szybka, wykonanie szybkie i porządne.Nic dodać nic ująć.Polecam wszystkim w potrzebie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Janka dnia: 2015-01-29 13:40:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawiacz jest najlepszy, podoba mi się.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: świetna
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2015-01-02 19:03:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja nie mam uwag, poocieanowie mili uprzejmi widać że znają się na robocie. Szybko sprawnie i bezproblemowo. Przy okazji napraw hydraulicznych naprawiono mi dwa gniazdka elektryczne.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Renata Z. dnia: 2014-12-30 21:40:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowony Panie kliencie, skoro jakość usług jest tak katastroficzna, płytki w framudze i spadający karnisz to dlaczego nie reklamue Pan usługi? Jestem do dyspozycji- telefon Pan zna. Proszę się odezwać z miłą chęcią poprawie to co rzekomo zle wykonałem. Przyznam szczerze w ostatnim czasie nie wykonywałem obróbki framug, ale mogę nie pamiętać. Wszystich nie zadowolonych z usług Naprawiacza proszę o kontakt, poprawimy w ramach gwarancji.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: jest gwarancja na wykonane usługi
Opinia dodana przez: Dariusz Szwed Naprawiacz dnia: 2014-11-30 21:28:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaz karnisza - po kilku miesiacach karnisz najnormalniej zaczyna... spadac. pomijam fakt iz dziura zle wywiercona bez slownej inicjatywy nawet nie zaszpachlowana. plytki w lazience w okolo framugi... kwestia wykonczenia - katastrofa. szkoda ze nie mozna zalaczyc zdjec. duzo cwaniactwa - nic poza tym. jedyny plus to polecenie przez Pana dobrego fachowca od parapetow na zamowienie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-03 15:33:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja szafa wygląda cudownie, przesuwam ją jednym palcem. Inny fachowiec powiedział że nie da się naprawić trzeba wykonać nowe drzwi, u Naprawiacza się da i to o 1600 zł taniej. Polecam wszystkim w potrzebie. Solidny wykonawca - Naprawiacz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-09-10 00:15:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont mieszkania przeprowadzony sprawnie i solidnie.Jakość prac i dokładność wykonanych czynności dobra. Panów nie trzeba pilnować sami wiedzą co należy zrobić. Jak to przy remontach bywa hydraulika i elektryka poprawiona. Polecam Naprawiacza.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-08-09 22:59:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2014-07-29 08:39:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2014-07-29 08:38:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takich firm więcej,hydraulik który naprawił mi stelaż wc Schwab. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-07-25 22:07:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Naprawiacza. Hydraulik sumienny i dokładny, brodzik naprawiony nic nie cieknie. Tak trzymać. Pozdrawiam i polecam. Maryla
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maryla Kobiałka dnia: 2014-07-10 21:35:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wreszcie naprawili mi stelaż Schwab, chciałam już go wymieniać na nowy ale panowie ku mojemu zaskoczeniu naprawili go i wszystko działa bez zarzutu. Hydraulik pierwsza klasa polecam wszystkim Naprawiacza wiedzą co robią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: Ewelina Mikrus dnia: 2014-06-11 07:07:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, solidny wykonawca, hydraulik z dużą wyobraźnią i doświadczeniem. Mój brodzik wreszcie nie zalewa mieszkania, jestem bardzo zadowolona z jakości usług oraz wykonanych czynności. Znaleźć dobrego hydraulika coraz trudniej - polecam wszystkim - tak trzymać
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-11-29 22:23:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją