Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Laser Plus Anna Jereczek

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń ul. Szosa Chełmińska 238
Telefon: Kom. 601154382
Adres e-mail: ania.jereczek(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.laser-plus.pl
NIP:
8781176978
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 100% niskie 22x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 1806
Data utworzenia profilu: 2014-01-31 19:40:54
Data ostatniej aktualizacji: 2015-04-29 13:35:51 

Opinie o Laser Plus Anna Jereczek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 15 lat doświadczenia robi swoje :) Bardzo fajnie, że pierwszy zabieg poprzedzony jest konstultacją. Można się podczas niej wszystkiego dowiedzieć, odpowiedzic na nurtujące pytania. Pani Ania bardzo poważnie podchodzi do konsultacji i jest elokwentna :) Zabiegi są prawie bezbolesne. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-30 00:55:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze pół roku temu miałam okropny cellulit. Nie pomagały żadne cwiczenia, diety, kosmetyki, dopiero żelazko antycellulitowe wywołały pożądane efekty. Nie był to co prawda efekt natychmiastowy, ale dla mnie liczył się koniec. Jędrna, elastyczna, gładka skóra wolna od cellulitu. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-09 01:19:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Najbardziej chyba żelazko antycelullitowe, bo efekty tego urządzenia sa naprawdę godne pochwały. Cieszę się, że mamy tak wspaniały gabinet w Toruniu. Sprzęcior najwyższej klasy. Do tego skuteczny i bezbolesny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-13 00:37:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żelazko antycellulitowe - mega!!!! Jestem pozytywnie zaskoczona tym zabiegiem, ponieważ jestem po drugim razie i powiem szczerze, że efekty są niesamowite. Dziękuję!!! do zobaczenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-07 09:09:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ! Indywidualne podejście do klienta , spokojna atmosfera i konkretna, miła obsługa. Tego właśnie szukałam! Z depilacji jestem zadowolona !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-26 23:30:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też zamykałam tutaj naczynka ale wcześniej korzystałam z zabiegów żelazka antycellulitowego. Świetna sprawa bo rezultaty widoczne były naprawdę szybko. Jestem po ogromnym wrażeniem i serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2015-05-21 09:20:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jak najbardziej rekomenduję to miejsce. Byłam zarówno na depilacji jak i na zabiegu zamykania naczynek krwionośnych. Polecam bo zabiegi wykonane naprawdę znakomicie. Dziękuję za miłą obsługę i przystępne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2015-05-05 07:26:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki za usunięcie włókniaka. Teraz już mnie nie szpeci. Wielkie dzięki pani Aniu. Naprawdę świetny sprzęt i przesympatyczna obsługa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2015-03-06 10:57:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaufałam pani Ani i jestem zadowolona. Włókniak usunięty praktycznie bezboleśnie i bezproblemowo. Jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2015-02-09 10:16:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona, gdyż obietnice Pani Ani względem efektów żelazka antycellulitowego spełniły się. Po cellulicie nie ma śladu, a nogi wyraźnie wyszczuplały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2015-01-21 10:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam robioną tutaj depilację laserową, z której jestem mega zadowolona. Moje oczekiwania względem zabiegu zostały spełnione. Zbędnego owłosienia pozbyłam się na zawsze. Dziękuję!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andzia dnia: 2015-01-02 10:18:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna depilacja laserowa. Do tego ostatnio zdecydowałam się na usuwanie włókniaków. Czysty salon z doskonałym sprzętem. Co tu dużo pisać wielki pozytyw ode mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2014-12-11 11:24:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywna opinia na temat tego gabinetu jest według mnie w pełni zasłużona. Doskonale wykonane usuwanie naczynek. Teraz pajączków już nie ma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2014-11-18 14:37:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce. Odkąd skorzystałam z depilacji laserowej, wiem, że pozytywne komentarze o tym salonie to nie ściema. Jak dla mnie ekstra. Pani Ani Ania to kobieta, która naprawdę wie co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Otylka dnia: 2014-10-27 14:15:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem na tak. Uważam, że Pani Ania, to wybitna specjalistka w dziedzinie spraw skomplikowanych. Z jej pomocą udało się usunąć spore znamię na udzie. Za co kieruję wielkie podziękowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-09-30 15:40:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg z wykorzystaniem żelazka zadziałał ujędrniająco na moje nogi. Teraz wyglądają one znakomicie. Pomarańczowa skórka powoli staje się niewidoczna. Jestem zachwycona profesjonalnym sprzętem oraz bardzo miłą obsługą. Pani Ania posiada znakomite kwalifikacje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 2014-09-11 17:48:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka z pracy poleciła mi to miejsce oraz terapię hialuronową. To był super pomysł. teraz moja skóra twarzy jest doskonale wygładzona. Zmarszczki są praktycznie niewidoczne a ja wyglądam naprawdę młodo i atrakcyjnie. Dodatkowo zabieg ten jest głęboko nawilżający i moja skóra wygląda wspaniale.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Kuna dnia: 2014-08-21 10:13:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ania, to przede wszystkim sympatyczna kobieta, chętna do rozmowy, elokwentna i doświadczona. Po serii depilacji laserowej włoski nie powróciły. Mimo wrażliwej skóry podrażnień nie było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-09 17:47:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu trafiłem na gabinet czysty, zadbany, sterylny i nowoczesny, w którym zabieg depilacji laserowej nie stanowił dla kosmetyczki żadnego problemu, a efekty były widoczne całkowicie po 3 wizytach. Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 2014-05-28 19:08:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usuwałam sobie włoski na nogach i w sferze intymnej. Pani Ania zaoferowała przystępną cenę za kompleksową obsługę. Miła, doświadczona i zaangażowana kosmetyczka. Po zabiegu nie miałam żadnych podrażnień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justynka dnia: 2014-05-05 21:56:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ania doskonale wykonuje zabiegi depilacji laserowej nowoczesnym i dobrej jakości urządzenie. Bezboleśnie, skutecznie i w dobrej cenie. Obsługa klienta na wysokim poziomie. Pani Ania dba o bezpieczeństwo swojego klienta i to się ceni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia J. dnia: 2014-04-03 19:22:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki gabinetowi Laser Plus w końcu pozbyłam się cellulitu na brzuchu przy pomocy profesjonalnego urządzenia laserowego, jakim było żelazko. Pani Anna wykonała zabieg rzetelnie, tak - że już po pierwszej wizycie zauważyłam widoczne efekty. Nie ukrywam, że spodobało mi się ta życzliwość fachowca, indywidualne podejście, elastyczność cenowa i ogromne zaangażowanie, dzięki czemu przy każdej wizycie widzę skuteczność zabiegów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-02-20 20:14:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją