Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria adwokacka. Krzysztof Koch, adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-782 Poznań Wodna 15/15
Telefon: 618529121 Fax: 618527841
Adres e-mail: kkoch(małpa)koch.pl
Strona internetowa: www.koch.pl
Opis działalności: obsługa prawna przedsiębiorców (spółki, kontrakty, inwestycje budowlane, windykacja), sprawy cywilne klientów indywidualnych Słowa kluczowe: adwokat, doradztwo prawne, doradztwo gospodarcze, radca prawny, prawnik, sprawy gospodarcze

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 5x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 4821
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2015-04-14 01:13:58 

Opinie o Kancelaria adwokacka. Krzysztof Koch, adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Razem z córką miałam idiotyczną sprawę na policji, gdzie zostałyśmy z pomówione o jakieś naruszenie nietykalności, które nigdy nie miało miejsca. Córka jest ciężko chora i tygodniami nie mogła przez tę sprawę spać. Do tego początkowo policja traktowała nas jak jakichś pospolitych przestępców, Adw.Koch wybronił nas pięknie, a śledztwo zostało umorzone. Żałuję tylko, że nie zdecydowałam się na wytoczenie sprawy tej rzekomej "pokrzywdzonej" , która zatruwała nam życie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-04-27 17:51:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria ta reprezentowała naszą spółkę przed Urzędem Patentowym, gdzie broniła nas przed unieważnieniem prawa ochronnego (znaku towarowego). Elokwentne pisma i wystąpienia adwokata K. Kocha bardzo pomogły.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2015-04-27 12:58:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem dość problematyczna sprawę z Urzędem Skarbowym p Krzysztof i jego zespół bardzo profesjonalnie zajął się moim problemem, szybkie i bezproblemowe załatwienie mojej sprawy, Moja firma nawiązała stała współprace z kancelaria p Krzysztofa. Pozdrawiam Tomasz D
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz D. dnia: 2015-04-24 11:51:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moi rodzice dostali pewnego pięknego dnia – jak ponoć wiele osób – wezwanie z jakiejś podejrzanej „kancelarii” z Trójmiasta do zapłaty za rzekome naruszanie ich praw autorskich do… filmów pornograficznych, które mieli udostępniać w internecie. Przerażeni groźbami odsiadki (a nie umieją nawet obsłużyć komputera!) pewnie by zapłacili dla „świętego spokoju”, gdyby nie stanowczy sprzeciw i reakcja tej kancelarii. Mec. Krzysztof Koch poradził sobie z tematem wzorowo.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2015-04-21 19:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do mec. Krzysztofa Kocha zwróciłam się z prośbą o poprowadzenie sprawy związanej z prowadzoną przeze mnie działalnością gospodarczą (pośrednictwo ubezpieczeniowe). Zakład ubezpieczeń, którego obsługą zajmowałam się przez lata, zażądał ode mnie nagle, w sposób absurdalny, zapłaty niewyobrażalnej dla mnie kwoty z tytułu rozliczeń umów i jeszcze spowodował problemy ze skarbówką. Mec.Koch pokierował mnie w taki sposób, że przeciwnicy zrezygnowali z dochodzenia roszczeń i udało się sprawę wygrać, a urząd zadowolił się wyjaśnieniami, które złożyłam. Adwokat ten dał się poznać jako bardzo elokwentny i kompetentny, miał trafne pomysły i -co niestety rzadkie- świetne i wyrozumiałe podejście do klienta. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marianna dnia: 2015-04-21 18:04:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria reprezentowała mnie w sprawie odszkodowawczej, gdzie jedno przebiegłe babsko, wykorzystując moją litość nad poszkodowaną wypadkiem (kobieta doznała złamań i chciałem jej pomóc), kiedy nie dostała odszkodowania od miasta, próbowała wrobić mnie w płacenie wysokiego zadośćuczynienia i sponsorowanie jej rehabilitacji. Dzięki mec. Kochowi ta bezczelność została ukrócona, a przeciwnicy wystraszyli się i odstąpili od ciągania mnie po sądach.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł K dnia: 2015-04-13 23:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa, konkretna, zawsze wygrywa !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maja L. dnia: 2014-02-19 18:45:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Pana Mecenasa Krzysztofa Kocha . Korzystam z pomocy Pana Mecenasa już od kilku lat i jestem bardzo zadowolona ze współpracy . Rzetelny , uczciwy i profesjonalny, bardzo dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata Rz. dnia: 2014-01-12 15:52:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa Krzysztofa Koch, za ogromną wiedzę i pozytywne podejście do pracy. Na pewno cechuje Pana Mecenasa Krzysztofa Koch wysoka kultura osobista przez co nawiązuje dobry kontakt z klientem. Odpowiada na telefony przez co czuje się duże wsparcie z jego strony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiktoria dnia: 2013-12-03 20:43:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką od kilku lat p. K. Kocha, który prowadził i nadal prowadzi kilka moich spraw. Spotkałam się z rzetelnym rozpoznaniem i fachowym prowadzeniem sprawy rozwodowej i alimentacyjnej oraz nadal trwającej o podział majątku. Jestem na bieżąco informowana o postępach, w chwilach kryzysu finansowego mogłam liczyć na zrozumienie i zawsze mogliśmy dojść do kompromisu. Jest to adwokat godny polecenia, dokładny (czytając akta sprawy potrafi znaleźć najmniejszy błąd strony przeciwnej). Jest przygotowany do każdej rozprawy. Jestem bardzo zadowolona z oferowanych usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2013-02-18 17:58:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją