Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SZAFETEX Jacek Gajos

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Dolnośląskie, 54-530 Wrocław Anny Jasińskiej 5
Telefon: 71-349-55-96 Kom. 501-57-54-10
Adres e-mail: jacek(małpa)szafetex.pl
Strona internetowa: www.szafetex.pl
NIP:
894-16-22-985
Opis działalności: meble na wymiar,szafy wnękowe,meble kuchenne,zabudowy wnękowe,indeco,komandor,senator,szafy na wymiar Słowa kluczowe: meble na wymiar,szafy wnękowe,meble kuchenne,zabudowy wnękowe,indeco,komandor,senator,szafy na wymiar

Ocena: 97% pozytywna 71x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 71x
Terminowość: 98% bez zastrzeżeń 65x 2x 1x
Ceny usług: 100% niskie 45x 16x
Ilość opinii w serwisie: 73
Ilość odsłon profilu firmy: 9387
Data utworzenia profilu: 2011-10-14 20:00:44
Data ostatniej aktualizacji: 2015-04-08 22:03:56 

Opinie o SZAFETEX Jacek Gajos

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafy wykonano zgodnie z projektem. Bez uwag. Montaż zrealizowano w terminie, w przyjętym czasie. Szafy po montażu działają prawidłowo. Z realizacji usługi jestem zadowolony, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Czesiek dnia: 2017-08-12 19:12:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do Klienta, solidnie wykonane meble i w ustalonym terminie. Montaż przy zachowaniu szczególnej ostrożności i czystości.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2017-06-26 13:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jacek jest sympatycznym facetem a przy tym bardzo profesjonalnym fachowcem. Potrafi doradzić w razie jakichkolwiek wątpliwości. Jeśli natomiast o montaż chodzi, to ekipa się spóźniła i nie uprzedziła o tym fakcie. Uszkodzony element, bo niestety taki się trafił został wymieniony bardzo szybko bez jakiegokolwiek problemu. Montaż szafy odbył się szybciej niż wcześniej zakładano.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2017-06-07 13:05:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doradztwo i obsługa klienta na poziomie ekspert. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Szafy wykonane z pełną precyzją. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2017-06-01 11:21:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa porada odnośnie projektu,precyzja przy montażu czego każdy klient chyba się obawia zanim meble staną we właściwym dla siebie miejscu.Z ręką na sercu mogę polecić firmę bo u mnie sprawdziła się w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: reklamacji nie było
Opinia dodana przez: Anna C-r dnia: 2017-05-17 23:39:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śmiało polecam firmę jeśli chodzi o montaż i jakoś wykonania oraz użyte materiały,a przede wszystkim terminowość !!! Fachowa porada przy projektowaniu i aranżacji całego mieszkania. Zamawiałem meble do kuchni sypialni,łazienki i przedpokoju. Dzięki wysokiej dokładności przy montażu mebli satysfakcja klienta jest gwarantowana przy odbiorze w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: art-nixon dnia: 2017-04-15 22:22:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jacek pobił na głowę renomowaną firmę meblową. Jakość usług, doradztwo, czas wykonania, profesjonalizm podczas montażu, stały kontakt z klientem no i efekt końcowy - rewelacja! W przyszłości będę zamawiała meble na wymiar do pokoju synka i na 100% wiem, że tymi mebelkami zajmie się pan Jacek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie mam czego reklamować, ale wszelkie zastrzeżenia i wątpliwości są rozwiewane w trybie natychmiastowym.
Opinia dodana przez: Paulina Sz. dnia: 2017-04-14 10:06:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jacek Gajos odznacza się bardzo fachową wiedzą merytoryczną i wielkim doświadczeniem zawodowym. Jest osobą bardzo dokładną, sumienną i rzetelną. Każdy jego projekt jest przemyślany i dostosowany do potrzeb klienta, jak i obszaru montażowego. Od kilku lat jestem klientem Pana Jacka i z pełnym przekonaniem oraz czystym sumieniem mogę polecić jego meble.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie ma takiej potrzeby, a jeżeli byłaby konieczna od ręki zostanie usunięta.
Opinia dodana przez: Radosław M. dnia: 2017-04-03 21:04:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: termin ekspresowy, fachowa wycena i wymiarowanie, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-04-02 21:36:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma szafetex wykonala dla mnie szafe wnekowa z lustrami,jest piekna.Solidne wykonanie i montaz.Goraco polecam i dziekuje panie Rafale
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2017-02-12 18:32:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo solidna, wykonanie porządne, systemy z najwyższej półki, w terminie, a Pan Jacek chętnie podpowiada i doradza. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena K. dnia: 2017-01-30 20:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna,wykonanie b. dobre, w terminie,p.Jacek komunikatywny,chętnie podpowie różne rozwiązania. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie korzystałam
Opinia dodana przez: Maria Cz. dnia: 2017-01-17 14:26:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt z klientem.Firma doradza wiele ciekawych rozwiązań. Całość wykonana w terminie i bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-09 09:37:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Pozytywna opinia za dotrzymanie terminu i profesjonalizm wykonania. Czas oczekiwania dużo krótszy niż u konkurencji, ceny również nieco niższe. Sam montaż zabudowy również zasługuje na pochwałę, panowie stawili się punktualnie a po montażu wszystko po sobie posprzątali. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2016-11-24 20:07:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma b.dobre wykonanie.Pracownicy przykładający się do zleconej pracy.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-30 23:38:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim, bardzo miło, konkretnie, sprawnie i czysto:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2016-10-29 14:07:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejne zamówienie i kolejny raz świetnie :) Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-10-25 07:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą Szafetex, która wykonała montażu kuchni oraz 3 szaf wnękowych. Uważam, iż ceny usług są bardzo konkurencyjne a jakość wysoka. Dodatkowo przy projekcie kuchni i szaf Pan Jacek wielokrotnie doradzał co sprawiło, iż meble są bardzo funkcjonalne. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: horoden dnia: 2016-10-16 15:50:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt i wykonanie przeszło moje wszelkie oczekiwania. Nawet nie marzyłam o tak pięknej kuchni. Materiały wysokiej klasy. Jakiekolwiek zastrzeżenia, niejasności od razu wyjaśniane.. Gorąco polecam. Warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2016-09-06 09:16:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre wykonanie, dobry kontakt, kolejny raz korzystamy z uslug Szafetexu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2016-09-02 09:25:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z usług firmy SZAFETEX jak do tej pory korzystałam już kilka razy i uważam, że firma jest godna polecenia. Pan Jacek fachowo doradza i proponuje własne pomysły oraz rozwiązania. Montaż odbywa się z jak największą dbałością o szczegóły. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-08-11 09:29:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mebli kuchennych i szaf wnękowych jestem super zadowolona. Wszystkie detale i szczegóły są dopracowane i "dopieszczone". Kontakt z p. Jackiem bezproblemowy i na bieżąco. Terminowość i realizacja usługi w jak najlepszym porządku. Z czystym sumieniem polecam. Już planuję kolejne przedsięwzięcie meblowe, które na pewno zrealizuję u p. Jacka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia M. dnia: 2016-07-15 10:56:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam firmę Szafetex jako wykonawcę mebli. Zamawialiśmy u Pana Jacka kuchnię. Od samego początku można liczyć na fachowe doradztwo. Dla kogoś kto projektuje kuchnię pierwszy raz to bezcenne. Pan Jacek dodatkowo omówił z innymi robotnikami wszystkie niezbędne elementy które będą wykańczane w kuchni aby całość ze sobą współgrała. Zamówienie zrealizowane terminowo, jakość mebli bardzo wysoka włącznie z wykończeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna B. dnia: 2016-06-20 10:00:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza ekipa jaką spotkałem. Szybko i fachowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2016-06-06 09:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowe wykonanie, dobra jakość materiałów i profesjonalne wykonanie projektu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MM dnia: 2016-06-02 13:35:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 4 lata temu robiliśmy kuchnie i szafy,wszystko OK.2 maja "wysypała się" zmywarka w zabudowie.3 maja(dzień wolny) zadzwoniłam do p.Jacka z pytaniem co można zrobić aby zobaczyć co się stało ze zmywarką(czy trzeba demontować cały blat kuchenny). Otrzymałam fachową poradę jak zdemontować zmywarkę i pomoc jeśli byłby jakiś kłopot to nie zostaniemy z tym sami.Jestem pod wrażeniem solidności firmy i mile zaskoczona ,że nawet w dniu wolnym od pracy można uzyskać pomoc.Szczerze polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2016-05-12 21:32:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem u Pana Jacka kuchnię. Montaż wykonano terminowo, precyzyjnie i fachowo. Przy składaniu zamówienia można liczyć na doractwo poparte dużym doświadczeniem i ciekawe pomysły. Fachowiec godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Łukasz M dnia: 2016-04-09 15:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwsze bardzo dobry kontakt, po drugie fachowe i rzeczowe doradztwo, po trzecie szybki termin realizacji, po czwarte staranny i dokładny montaż, po piąte ....., po setne na pewno w przyszłości po raz kolejny skorzystam z usług. Bardzo gorąco polecam tego przedsiębiorcę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr H dnia: 2016-02-22 08:01:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę z ręką na sercu polecić firmę "Szafetex" i Jacka Gajosa. Pan Jacek jest profesjonalistą i doświadczonym fachowcem, któremu nie brakuje umiejętności nawiązywania relacji z klientem, humoru i pomysłowości. Wyczarował mi kuchnię marzeń (tutaj muszę pochwalić bardzo udaną współpracę pana Jacka z moim architektem wnętrz), potrafił doradzić w kwestiach technicznych, a zastosowane rozwiązania spełniały wszystkie moje oczekiwania. Ceny w firmie "Szafetex" w porównaniu z innymi we Wrocławiu są naprawdę konkurencyjne, a jakość (zastosowane materiały, zawiasy itd.) bardzo wysoka. Panie Jacku, dziękuję za udaną współpracę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia Kaczmar dnia: 2016-01-27 11:24:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety negatywna..byłam umowiona z panem Rafałem z firmy na pomiar, niestety nie zjawił się w umówionym czasie, w żaden sposób nie skontaktował się w sprawie spóźnienia czy odwołania wizyty. Dowodzi to braku profesjonalności i szacunku dla kilenta. Jesli w takiej sprawie na początku zawodzą, to co będzie później?
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-01-06 21:19:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usługi. Wszystko bardzo dokładnie zrobione, co do milimetra. Szafy i meble wyglądają genialnie. Pan Jacek jest profesjonalistą który potrafi doradzić co zrobić by wyglądało lepiej. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kroma dnia: 2015-11-13 15:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak się zdarzyło, że jako "Zawiedziony" dnia: 2015-08-04 o godz. 12:14 zamieściłem negatywną opinię dot. nieterminowości p. Jacka. Posypuję głowę popiołem i przyznaję się do błędu (zbyt pochopnie i niesłusznie oceniłem tego człowieka). Jest mi przykro, że zamieściłem tamten wpis, próbowałem kilkukrotnie kontaktować się z redakcją serwisu o usunięcie tamtej opinii, ponieważ jest niesprawiedliwie krzywdząca, jednak redakcja ani razu nie odpowiedziała na moje maile ani tym bardziej nie zdjęła wpisu. Jednym słowem, Szanowni Państwo, jeśli szukacie FACHOWCA, który na temat robienia i montażu szaf zna się jak mało kto, dzwońcie do pana Jacka Gajosa, to człowiek, który doradzi, podzieli się własnym doświadczeniem (a ma je spore) i przygotuje zabudowę, jakiej potrzebujecie! :) PS Panie Jacku, Pana przepraszam podwójnie, za "narwany" charakter i popsucie opinii. Mam jednak nadzieję, że inni są mądrzejsi ode mnie. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz Panu dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Już nie Zawiedziony dnia: 2015-10-13 22:13:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble zarówno kuchenne, jak i łazienkowe oraz szafa w sypialni i na korytarzu wykonane bez zastrzeżeń, solidnie, schludnie, wszystko wygląda bardzo dobrze, nie ma się czego przyczepić. Dobry kontakt z Panem Jackiem, koordynacja prac z ekipą remontowo-wykończeniową z Jego strony i wiele cennych wskazówek, także efekt jak najbardziej zadowalający i jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KM dnia: 2015-09-28 19:19:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety, może i p. Jacek wykonuje prace doskonale (z winy pana nie mogę się o tym przekonać), ale ma problem z dotrzymaniem umówionego terminu. To wysoce nieprofesjonalne umówić się z kimś i nie przyjechać oraz nie zadzwonić, a odbierając telefon, wyłączyć się, usłyszawszy pytanie "Kiedy Pan będzie pod adresem, ponieważ czekam od ponad godziny". Gratuluję.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Zawiedziony dnia: 2015-08-04 12:14:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam firmę. Pan Jacek doradza, pomaga, przyjeżdża na każdy telefon. Meble kuchenne piękne i bardzo funkcjonalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2015-05-30 12:10:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli szukasz fachowca ,który wykona pracę solidnie,terminowo polecam!! Strzał w dziesiatkę,chociaż nie znałam firmy ,właściciel wygadany,sympatyczny, konkretny służący pomocą. Panie Jacku dziękuje bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga z Granicznej dnia: 2015-05-22 15:44:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałem kilkukrotnie w firmie Szafetex. Każdorazowo prace zostały wykonane solidnie i terminowo. Prace wykonane czysto i schludnie. Nie było żadnych uszkodzeń przy wnoszeniu mebli. Wszelkie problemy/wątpliwości rozwiązywane i wyjaśniane na bieżąco. Ceny usług adekwatne do jakości, może nie najtaniej, ale w związku z jakością usług warto ponieść ewentualne dodatkowe koszty. Na pewno jednak nie jest też najdrożej. Polecam tę firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2015-05-18 11:10:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecamy współpracę. Atuty Szafetex Jacek Gajos: konkretność, terminowość, schludność pracy, solidność wykonania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: th-beton Sp. z o.o. dnia: 2015-05-11 09:50:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Panem Jackiem współpracuje już kilka lat. Wykonał dla mnie wiele szaf pod zabudowę, meble kuchenne, różnego rodzaju szafki kończąc na meblach biurowych. Osobiście dla mnie ma on 3 wyróżniające jego osobę cechy: uczciwość, solidność, kreatywność. Wiem, że powierzając klucze mieszkanie zostanie oddane w lepszym stanie niż zostało oddane. Polecam z pełną odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek B. dnia: 2015-04-08 20:22:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oddałam w ręce Pana Jacka projekt mojej wymarzonej kuchni- nie zawiodłam się- doradztwo i profesjonalizm na najwyzszym poziomieoraz jak dla mnie bardzo wazna komunikatywnosc. kuchnia piekna i funkcjonalana wykonana w blyskawicznym tempie;] Fachowość ekipy montażowej wysoka - czystośc miła atmosfera punktualnosc i profesionalne podejscie do mojego opornego blatu:P szczerze polecam firme SZAFETEX
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina R dnia: 2015-03-18 13:07:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U nas montowana była szafa w sypialni. Do plusów należy terminowość wykonania usługi, fachowość ekipy montażowej, dokładność, czystość, doradztwo w sprawie projektu. Jak widać same plusy. Polecam firmę Pana Jacka !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta i Bartek dnia: 2015-03-09 23:25:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doradztwo profesjonalizm w każdym zakresie na wysokim poziomie.Komunikatywność, terminowość zlecenia wykonania prac to atuty dla których warto polecić tę firmę.Pan Jacek i montażysta Pan Tomasz zasługują na najlepszych fachowców z wyróżnieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bozena.wieclawska@gmail.com dnia: 2015-02-11 07:50:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zasługuje na wielki pozytyw. Wybrałam przez Internet i nie zawiodłam się. Kompleksowa i fachowa obsługa od doradztwa, poprzez projekt oraz montaż i co ważne terminowość. Jestem bardzo zadowolona i bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-01-17 20:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytyw za terminowość, nie mam odniesienia do innych cen ale wydają się dobre, wykonanie szafy bez zastrzeżeń, mały minus przy etapie projektowania - nieuwzględnienie gniazdka i niezweryfikowanie jednej odległości na szczęście wszystko wyszło tak jak chciałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: greg dnia: 2015-01-13 18:34:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz kolejny przekonałam się , że mam doczynienia z profesjonalistami. Firma Szafetex trzykrotnie wykonywała dla nas meble, tym razem były to szafy do przedpokoju. Jak zwykle wszystko przebiegło terminowo, zgodnie z ustaleniami . Szafy są piękne i funkcjonalne.Chcielibyśmy na swojej drodze spotykać tylko takich fachowców. Wszystkim polecam firmę SZAFETEX.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Barbara K. dnia: 2015-01-13 18:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby kazda firma byla taka terminowa i rzetelna moj remont by sie juz zakonczyl a tak jeszcze sie ciagnie. Nie mniej jednak - fachowe doradztwo, realizacja w terminie, mila ekipa montujaca. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-11 21:47:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa, świetne doradztwo na etapie projektowania, punktualność i solidność wykonania zlecenia, fantastyczne ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Sofi dnia: 2014-12-30 12:29:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma , wszystko zrealizowane w zaplanowanym (bardzo krótkim ) terminie .Efekt końcowy dokładnie taki na jaki liczyłam .Nadal jestem pod wrażeniem profesjonalizmu Pana zajmującego się montażem .Czeka mnie jeszcze sporo remontów w domu i planuję nadal korzystać z usług firmy Szafetex. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-24 13:04:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jacek to świetny fachowiec, robiliśmy w Szafetexie zabudowę do przedpokoju, szafę i szafkę do łazienki, wykonanie i podejście do klienta profesjonalne. W tym roku zainwestowaliśmy z zabudowę kuchenną ... Pan Jacek przyjeżdżał na pomiary i konsultacje z milion razy, bardzo starał się, żeby wszystko było zgodnie z naszymi oczekiwaniami. I wyszło idealnie !!! Jesteśmy bardzo zadowoleni i tylko żałujemy, ze nie ma już nic do zbudowania przez Pana Jacka :-) (przynajmniej na razie). Serdecznie polecamy !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Ela i Marek Nyska dnia: 2014-10-20 16:18:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam ,serdecznie polecam firme SZAFETEX pierwsza rzecz na bardzo duzy plus to terminowosc bardzo zalezało mi na tym i wszysto odbyło sie co do dnia ,meble super jestem bardzo zadowolona,Pan Jacek swietnie umie doradzic i zaproponowac cos od siebie ,w koncu mam kuchnie jaka zawsze chciałam miec ,wycene robiło u mnie kilka firm ale niestety ich ceny były duzo wyzsze,montaz trwał dwa dni a Pan Tomasz ktory je składał to poprostu najbardziej dokładny monter jakiego widziałam ,kazdy detal dopracowany perfekcyjnie,teraz mam jeszcze do zrobienia trzy szafy pod zabudowe i napewno bede je zamawiac w tej firmie ,polecam z czystym sumieniem ,pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2014-10-09 23:00:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W lipcu tego roku zamawialiśmy w Szafetexie kuchnię, czas realizacji około 3-4 tygodnie. Podczas samego zamówienia na miejscu w firmie Pan Jacek konkretnie i rzeczowo doradził jak zaaranżować niewielką kuchnię. Następnie pomiary w mieszkaniu, po tym dostaliśmy na maila projekt oraz wycenę. Sam montaż również ok. Podejście do firmy profesjonalne od A do Z. Kolejne meble na wymiar będziemy również zamawiali w Szafetexie. Szczerze polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa i Łukasz dnia: 2014-09-24 18:16:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm na najwyższym poziomie !!! Panowie przybyli o umówionym czasie, wykonali pracę fachowo i posprzątali po sobie. Grzeczni i uprzejmi. Polecam !!! Cena konkurencyjna w stosunku do innych firm w tej branży !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Wierzbicki dnia: 2014-09-21 18:50:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi firmy na wysokim poziomie, profesjonalne doradztwo, szybki montaż. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-09-19 11:16:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: proponowany projekt zabudowy bardzo praktyczny a zarazem wizualnie bardzo ładny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-09-19 08:47:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jacek konkretny ma swoje wizje , nie narzuca ich ale uprzedza o efektach ,które mogą zaskoczyć klienta. Miła współpraca a najważniejsze ,że odbiera telefony albo oddzwania a nie unika gdy coś się dzieje.Polecam , ładne szafy ,bardzo , bardzo dokładnie i solidnie wykonanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-09-02 20:53:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromnie polecam szafetex a konkretnie Pan Jacka.Wszystko począwszy od projektu a skończywszy na montażu było perfekcyjne. Pan Jacek zwraca uwagę na wiele szczegółów, doradza, ale nie narzuca swoich pomysłów. Zwraca uwagę na wszystkie elementy, które mogłyby przeszkadzać w wygodnym użytkowaniu mebli. Ma ogromne doświadczenie ze współpracy z wieloma klientami.Montażysta, który pracuje z Panem Jackiem to najlepszy fachowiec na świecie a jego dokładność i jakość pracy zadziwiła nawet mojego męża - pedanta :)Ja jestem dość wymagającą osobą i nawet jakbym mocno chciała to nie znajduję rzeczy do której mogłabym się przyczepić.Pan Jacek zaprojektował nam całą sypialnię wraz z szafą narożną, do której początkowo nie byłam przekonana. Efekt końcowy jest imponujący. Dodam również, że Pan Jacek jest otwarty na inne spojrzenie, szafę narożną zamontował inaczej niż zazwyczaj, zgodnie z życzeniami mojego męża. Jeśli poszukujecie uczciwych, rzetelnych i profesjonalnych usług stolarskich to polecam SZAFETEX. Są najlepsi!!! (mam porównanie, ponieważ dwie inne szafy, które posiadam w domu montował mi ktoś inny-jaka szkoda, że nie znałam jeszcze Pana Jacka).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zstrzeżeń, bardzo sprawna
Opinia dodana przez: Anna Herman dnia: 2014-09-02 10:09:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Szafetex po raz drugi nas nie zawiodła. Poprzednio garderoba , a teraz meble kuchenne. Kuchnia jest bardzo ładna. Została ona zaprojektowana i wykonana zgodnie z naszym oczekiwaniem. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy. Pana Jacek jest świetnym projektantem, potrafi zadowolić nawet najbardziej wybrednego i wymagającego klienta. Zawsze chętnie omawia wszelkie wątpliwości dotyczące zamówienia, a jego podejście do klienta zasługuje na uznanie. Wkrótce ponownie skorzystam z usług firmy. Niezdecydowanym ogromnie polecam firmę SZAFETEX.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara K. dnia: 2014-08-28 14:08:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafetex i Pana Jacka znalazłem właśnie na tym portalu. Liczne pozytywne opinie przekonały mnie, by zaryzykować, w sytuacji gdy miałem zebrane już kilka innych ofert. Moje obserwacje i wnioski to: * bardzo dobry kontakt i monitoring od zapytania po końcową ocenę zadowolenia * duża elastyczność co do czasu i miejsca spotkań * odwaga w sugerowaniu zmian (dla nas z korzyścią)wobec projektu klienta * konkurencyjne ceny * terminowość * jakość montażu i montażyści, sympatyczni i otwarci. Jednym zdaniem mam w domu duużą 4 metrową super szafę i wolnostojącą komodę wykonane w 10 dni ! chociaż początkowo Pan Jacek zarzekał się że oczekiwanie to 3 tyg. Polecam znajomym i chyba wkrótce sam zamówię coś jeszcze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2014-07-31 00:19:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Szafetex wykonała dla nas już drugie zamówienie (dwie szafy i przedpokój). Jesteśmy bardzo zadowoleni z ich usług. 1) Pan Jacek jest świetnym projektantem i zwraca uwagę na wszystkie elementy, które mogłyby przeszkadzać w wygodnym użytkowaniu mebli. Ma duże doświadczenie ze współpracy z wieloma klientami, wiec nie tylko opiniuje, ale też doradza jak najlepiej meble zaprojektować. Na bieżąco rysuje, dyskutuje rysunki, nanosi poprawki - aż klient będzie zadowolony z projektu. 2) Termin oczekiwania jest dość długi (3 tygodnie na produkcję od daty zaakceptowania projektu), ale to norma przy zamówieniach na miarę. Za to po ustaleniu daty montażu dwukrotnie wszystko odbyło się terminowo, dokładnie tak jak było umówione. 3) Montażyści są solidni i potrafią kreatywnie poradzić sobie z niespodziankami w mieszkaniu (krzywe sciany itp). 4) Pierwsza szafe zamowilismy pare lat temu - mechanizmy do przesuwania drzwi do tej pory chodza gladko. 5) Przy pierwszej szafie jedna szuflada nie wysuwala sie gladko - nie bylo problemu z szybka reakcja i naprawa. Bardzo polecam Szafetex - juz drugi raz wykonali nam meble na najwyzszym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Sprawna
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2014-07-28 19:26:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma montowała u mnie w sumie 3 szafy - pełen profesjonalizm.ceny niższe niż u konkurencji.wykonanie w terminie.na pewno skorzystałbym raz jeszcze z ich usług.polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-22 22:01:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ukrywam, że to właśnie dzięki bardzo pozytywnym opiniom postanowiłam powierzyć projekt i wykonanie szafy wnękowej firmie Szafetex i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru. Począwszy od pierwszego kontaktu telefonicznego z Panem Jackiem, poprzez projekt, wycenę, wybór kolorów i montaż wszystko przebiegło rewelacyjnie i zgodnie z planem. Pan Jacek i jego firma to na prawdę świetni fachowcy, konkretni, rzetelni i uczciwi. Gorąco polecam wszystkim firmę Szafetex :-) DJ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-21 18:43:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko w jak najlepszym porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-14 13:42:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - profesjonalna obsługa, wsparcie w projektowaniu i świetna realizacja. Fachowcy jak się patrzy :) [Szafetex wykonał w moim mieszkaniu szafę w przedpokoju.]
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2014-06-23 08:59:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś rozważa zlecenie usługi firmie Pana Jacka to z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że trafił na wpełni profesjonalne podejście do klienta. GORĄCO POLECAM !!! Juz po pierwszym kontakcie telefonicznym rzetelna informacja o możliwym terminie wykonania mebli, co dla mnie było bardzo ważne bo nie ma mydlenia oczu że za tydzień czy dwa już mogę mieć meble a potem czekam denerwuję się a czas ucieka. Wszystko było tak jak się umawialiśmy terminowe spotkania,pomiary, doradztwo, wykonanie, kontakt telefoniczny i mailowy, szybko przesłany projekt i wycena, która nawet o 1 zł. się nie zmieniła a w mojej ocenie i sprawdzeniu kilku innych fachowców była dość atrakcyjna..Nieoceniona jest również otwartość Pana Jacka na potrzeby klienta i umiejętność słuchania ale także delikatne podpowiadanie sprawdzonych już dawno przez innych rozwiązań. Bardzo za to dziękuję. Każda podpowiedź w praktyce się sprawdziła :-) Co bardzo ważne również Pan Tomek, który następnie montował meble bardzo dokładny i pomocny. Na duży plus zaliczyć należy również fakt, że Pan Jacek nie pozostawił mnie również w potrzebie już po zakończeniu montażu i kiedy inni fachowcy montujący mi sprzęty kuchenne narozrabiali to Pan Jacek zupełnie bezinteresownie i tylko z czystej życzliwości (inni pewnie powiedzą że to profesjonalizm)podesłał Pana Tomka i ten naprawił mi to co pouszkadzali i popsuli inni. Nie musiał tego robić !!! Panie Jacku bardzo dziękuję. Podsumowaniem niech będzie opinia, że bez wachania jeśli tylko będzie taka potrzeba to skorzystam ponownie z usług firmy Szafetex. Wszystko rzetelnie, uczciwie, sprawnie i w rozsądnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-03-18 21:01:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początku podeszłam do firmy trochę sceptycznie. Kto to jest? co to za firma?. Byłam na etapie wykańczania domu, więc każdy grosz się liczył, ale z drugiej strony nie chciałam też na koniec , z przysłowiowego "żydzenia" narobić sobie chały żeby przez kolejne 10 lat patrzeć na efekt mojego skąpstwa. Zapytanie wysłałam do 3 Firm w tym do jednej z najbardziej popularnych na rynku, sama w poprzednim domu miałam od niej szafy i było wszystko ok. Pomyślałam jednak, czy jest sens tak się rozczulać nad szafami i przedrażać, tylko dlatego że jest inna metka? . W każdym razie wycenili mi szafy i po porównaniu ofert, SZAFETEX wypadł najatrakcyjniej... ale mimo to nie podjęłam wtedy decyzji. Choć różnica była spora bo ok.2500,- więc trzeba się było zastanowić. Wybór szafy to nie jest wybór męża czy żony, ale też trzeba z nimi żyć i na nie co rano patrzeć,a czasem myśleć o historii ich powstania w naszym domu..heheh.... i tak właśnie podeszłam do tematu....Wybrałam 3 firmy, z czego dwie przysłały mi oferty niemalże równocześnie....ale najlepsze, stanowczo najlepsze, wrażenie zrobił na mnie Pan Jacek Gajos. Zadzwoniłam, umówiłam się z panem na daną godzinę, następnego dnia. Przyjechałam, szare pomieszczenie, jakby zakład krawiecki, Pan Jacek wita serdecznie i sadza przy "stoliczku śniadaniowym" , ale mnie to nie zraża, myślę sobie chłopaki cały czas w rozjazdach, pracują od rana do wieczora, nawet do nocy . Poza tym, nie jestem osobą próżną ,a takie pierdoły jak piękny lokal nie robią na mnie wrażenia, bo czasem tylko piękny lokal, komputer, program , itp…a koszt utrzymania rośnie, co bije w koszt wykonania szaf….….Pokazałam swoje rozpiski i swoje oczekiwania. Pan Jacek wyciąga papier firmowy, nie laptopa, nie szpanuje, że go ma , bo teraz wszyscy mają, laptopy i nikogo to już nie podnieca i nie robi wrażenia....bierze długopis , papier i zaczyna rysować ręcznie, nie w programie komputerowym....i zadaje mi pytania i od ręki trafia w moje zapotrzebowanie, co jest ważne: nie upierajcie się przy swojej koncepcji, ona nie zawsze jest słuszna dajcie się ponieść doświadczeniu Pana Jacka....Wyszłam od Pana bardzo zadowolona, z wiedzą i pewnym przekonaniu o dobrej koncepcji moich szaf, z wiedzą o możliwych terminach i co ważne, z myślą że o 17 godzinie spotkałam się z Panem Jackiem a o 23 miałam już wycenę na poczcie internetowej.... Rewelacja, miłe zaskoczenie....a następnego dnia rano o 9 telefon od Pana Jacka z wiadomością że wycena jest do wglądu. Gdybym zapomniała otworzyć...zainteresowanie klientem?...chęć współpracy?.......….wtrącę, że już ponad msc czekam na wycenę od jeszcze jednej firmy, która a propos znajduje się niedaleko firmy Pana Jacke…heheheh….szafy już użytkuję a wyceny nie mam do dziś…no cóż, widocznie nie godnam rozeznania w temacie… W każdym razie od momentu zawiadomienia Pana Jacka Gajosa SZAFETEX o przyjęciu jego oferty, następnego dnia pojawił się u mnie z próbkami materiałów i wykonał pomiar….Co bardzo mi się podoba, bo należę do kobitek nie owijających w bawełnę, i nie lubiących „pitu pitu pitu”, Pan Jacek wykazał cechy profesjonalisty, nie było pitolenia, bajania, i świergolenia…tylko konkrety, i szybkie decyzje….a to pewnie też wynika z tego, iż jest osoba zarobioną, ale nie wpływa to w żadnym razie na jego kompetencje….W ciągu tygodnia miałam wykonane szafy. Duże podziękowania w stronę Pana Jacka….miałam już dość ubrań w walizkach….Tak jak powiedział, tak też było…a po zakończeniu prac, wystawił fakturę, a następnie wykonał do mnie telefon uwieńczający naszą współpracę….czyli jest zainteresowany klientem i jego spostrzeżeniami…. Atrakcyjna cena szaf wynika tu na pewno z bardzo dobrej organizacji pracy, szybkiego i profesjonalnego kontaktu z klientem, terminowości, wychodzenia naprzeciw potrzebom klienta, i tak, jak mówiłam, niskie koszty lokalowe, co wcale mnie osobiście nie przeszkadza…chyba ,że ktoś lubi ładne opakowania i metki….Wielkie dzięki Panie Jacku. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata S dnia: 2013-12-26 14:34:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafy wyglądają świetnie, czas realizacji - 1 tydzień, bardzo miła obsługa, dobre doradztwo, tanio. Szczerze wszystkim polecam firmę Szafetex i pana Jacka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-12-12 17:29:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-06 12:58:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne doradztwo ze strony Pana Jacka, pomoc w doborze kolorów i materiałów, szybki i sprawny montaż. Zamówiłam kuchnie oraz dwie szafy. Wszystko wykonane perfekcyjnie. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-10-17 19:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan JACEK-SUPER GOŚĆ...Terminowość i fachowość nie są mu obce,doradztwo jak i wykonanie w najwyższym stylu!!!!To już nasza druga szafa zamówiona u pana Jacka...gdyby była taka potrzeba i miejsce na kolejną to nie wahali byśmy się z żoną skorzystać ponownie z usług Szafetexu...Firma godna polecenia.Radosław i Joanna K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-19 18:03:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Znakomity kontakt z p. Jackiem, profesjonalne podejście do tematu. Montaż przeprowadzony bardzo sprawnie. Szafa wygląda świetnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: JM dnia: 2012-07-18 16:05:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super,super, Pan potrafi doradzić i pomóc dobrać materiały. Montaż sprawnie i szybko. jestem bardzo zadowolona.....polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Jarczak dnia: 2012-07-14 20:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowiec super, efekty super. bardzo jestem zadowolona z tej firmy. pozdrawiam i serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2011-10-14 21:35:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super Pan potrafi doradzić i pomuc dobrać materiały. Montaż sprawnie i szybko. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia Jasińska dnia: 2011-10-14 20:08:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją