Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Anna Sędziak

Zawód: Dietetyk 
Adres: Wielkopolskie, Poznań/Rokietnica
Telefon:
Adres e-mail: gabinet(małpa)moj-dietetyk.pl
Strona internetowa: http://moj-dietetyk.pl/
Opis działalności: dietetyk Słowa kluczowe: Dietetyk, Anna Sędziak

Ocena: 66% pozytywna 4x 2x

Jakość usług: 60% wysoka 3x 2x
Terminowość: 60% bez zastrzeżeń 3x 2x
Ceny usług: 66% niskie 2x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1579
Data utworzenia profilu: 2015-04-01 14:23:35
Data ostatniej aktualizacji: 2015-04-01 14:23:35 

Opinie o Anna Sędziak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor bierze pod uwagę wszelkie uwagi klienta. Przy moim trybie życia brakowało mi energii, byłem wykończony za dnia. Pani Ania szybko zmieniła odpowiednie składniki w diecie i z dnia na dzień byłem coraz żywszą osobą. Polecam serdecznie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-13 12:38:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Doktor Anię. Ustaliła mi bardzo fajną dietę przy mojej chorobie (cukrzycy polekowej) z uwzględnieniem moich preferencji żywieniowych. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-23 20:48:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna Sędziak jest wybitnym specjalistą w swojej dziedzinie. Bardzo kompetentna i rzetelna. Zalecona dieta okazała się bardzo skuteczna i nieuciążliwa. Posiłki smaczne i łatwe do przygotowania. Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiki dnia: 2017-12-14 18:22:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mojego doświadczenia wynika, ze Pani Anna jest fenomenalnym lekarzem, ma ogromną wiedzę oraz doświadczenie. Za pomocą przygotowanej dla mnie diety schudłam blisko 15 kg, dieta była indywidualnie dla mnie przygotowana (na podstawie wyników badań krwi), uwzględniała produkty których nie lubię lub na które mam alergię. Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2017-11-24 07:06:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta opinia powinna stanowić ostrzeżenie dla osób, które będą chciały podjąć z Panią Sędziak współpracę. Zaznaczam na wstępie, że nie chodziło mi przy wyborze dietetyka jedynie o odchudzanie, ale o przygotowanie diety wspierającej leczenie konkretnych problemów zdrowotnych, na tyle na ile jest to oczywiście możliwe. Zgłosiłam się do Pani Sędziak w końcu stycznia 2015 r., od razu ostrzegając, że jestem trudnym przypadkiem i zrozumiem jeśli nie podejmie się wyzwania. Pani Sędziak poinformowała mnie, że podejmie współpracę, co więcej zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Obiecała mi, że dietę otrzymam w piątek, najpóźniej w sobotę (byłam u Pani Sędziak na początku tygodnia). Czekałam cierpliwie i dopiero w poniedziałek 2.02.2015 r. przypomniałam się Pani Sędziak ze swoją sprawą, odpisała mi mailem "dietę otrzyma Pani jeszcze dzisiaj". Przypominałam się jeszcze 5.02 i 9.03 - jak widać wykazałam się ogromną cierpliwością. Tym razem Pani Sędziak nie była nawet uprzejma nic mi napisać czy do mnie zadzwonić. Kiedy ja zadzwoniłam to usłyszałam "wysłałam do Pani maila, teraz nie sprawdzę, zadzwonię później” (nie dotarł do mnie żaden mail). I oczywiście w następstwie nic się nie stało, żadnego kontaktu ze strony Pani Sędziak. 14.03 straciłam cierpliwość i napisałam maila, że rezygnuję ze współpracy, wyjaśniając przyczyny - chociaż pewnie nie było co wyjaśniać. Zażądałam również zwrotu wpłaconych pieniędzy, skoro usługa nie została wykonana. Do 1.04.2015 r. środki na mój rachunek nie wpłynęły, mimo, że w środę 18.03 dzwoniłam wczesnym popołudniem do Pani Sędziak i usłyszałam - "ja już pieniądze Pani przelałam". Straciłam czas, sporo czasu. Bo zamiast działać czekałam, nic w moim stanie zdrowia się nie zmieniło. PS zainteresowanym mogę udostępnić maile i inne potwierdzenia faktów, które przedstawiłam powyżej. Dla ciekawych - środki odzyskałam dopiero stawiając się niespodziewanie osobiście w gabinecie Pani Sędziak, nie usłyszałam nawet przepraszam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Trudno mówić o reklamacji, usługa nie została wykonana
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-11 12:10:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna? W braniu kasy i w "nie jedz tyle grubasie" - w domniemaniu. TYlE sam wiem. NIE POLECAM.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: AkRoNim dnia: 2015-07-06 16:45:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją