Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Michał Krawczyk

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 02-526 Warszawa Opoczyńska 2a/2
Telefon: 266 08 80 Kom. 509952452 Fax: 22 266 08 81
Adres e-mail: michal.krawczyk(małpa)kancelariakp.com
Strona internetowa: www.kancelariakp.com
NIP:
829-161-29-52
Opis działalności: prowadzenie sporów w sprawach cywilnych, dochodzenie należności z tytułu niewykonania umów, odszkodowań; spadków, podziału majątku; rozwod, alimenty; obsługa prawna podmiotów gospodarczych, średnich i mniejszych przedsiębiorców Słowa kluczowe: rozwód, alimenty, odszkodowania, pozew o zapłatę, karne, administracyjne, budowlane, obsługa prawna, spadki, podział majątku

Ocena: 100% pozytywna 55x

Jakość usług: 100% wysoka 55x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 46x
Ceny usług: 100% niskie 40x 4x
Ilość opinii w serwisie: 55
Ilość odsłon profilu firmy: 5950
Data utworzenia profilu: 2014-08-18 22:29:06
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-31 21:20:01 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Michał Krawczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekuje bardzo Panie Michale za serce, czas i pomoc! Z takich klopotow mnie Pan wyciagnal!!!! Oby jak najwiecej takich ludzi jak Pan! Dziekuje dziekuje dziekuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-07 08:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: B.pozytywnie i fachowo! Pan Michal jest przedobry w tym co robi - taka klasa sama w sobie! Trafilam w dobre rece i dziekuje za to!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabryska73 dnia: 2017-09-14 20:23:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry Pan Adwokat. Sprawe ma poprowadzil wzorcowo - jestem zadowolony. Wszystko na czas i wysoka jakosc. Oszczedzono mi wiele stresu i nerwow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bronislaw dnia: 2017-08-12 12:38:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat. Jestem zadowolony. Sumienny i dokladny w tym co robi. Nie znam się szczególnie, albo nawet wcale, ale jak dla mnie było dobrze. Dobrze prowadzona sprawa no i oczywiscie wygrana. dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek P. dnia: 2017-07-07 13:38:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To czlowiek, ktoremu zaufalam. Bardzo polecam. Jest bardzo dobry i bardzo profesjonalny. Obyty, doswiadczony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariankanka dnia: 2017-05-27 11:12:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywne zaskoczenie. Polecam takiego fachowego i profesjonalnego pelnomocnika kazdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Brabak dnia: 2017-05-02 16:40:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona i polecam. Bardzo dobrze zakończona sprawa. Na plus dla Pana adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basieńkas dnia: 2017-04-03 16:15:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat! Dziala sprawnie i cenowo nie przegina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarekL dnia: 2017-03-10 16:59:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał jest osoba wysoce profesjonalna. Bardzo doceniam jego pomoc oraz wsparcie. Pomaga w trudnych sytuacjach w sposob rzeczowy ale i ludzki. Polecam kazdemu takiego pelnomocnika!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Kronder dnia: 2017-02-18 09:02:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemily czlowiek! I do tego jak sama nazwa wskazuje fachowiec. Panie mecenasie bardzo dziekuje za sukces na sali w sadzie! To byl swietny wybor!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Bronia dnia: 2017-01-07 11:06:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat do polecenia! Zyciowy, otwarty i komunikatywny. Slucha, wyciaga wnioski a do tego na sali sadowej walczy. Jestem bardzo zadowolony z konsuktacji oraz toku prowadzenia mojej sprawy. Los chcial, ze to juz 3.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czeronim dnia: 2016-12-16 06:59:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie! Jestem zadowolona, dziękuję za wygraną i tak wysokie odszkodowanie panie mecenasie!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marianna dnia: 2016-11-11 21:19:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No i zasłużona opinia pozytywna dla Pana mecenasa, który uratował moją beznadziejną sprawę! Na czas, przygotowany, chętny i pięknie pezentujący się! Taki powinien być każdy prawnik! Przyjemność!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisława_64 dnia: 2016-10-27 08:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona i bardzo dziekuje a jeszcze bardziej dziekuje. Pan Michal tzn. Mecenas jest bardzo profejsonalny. Bardzo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-23 11:49:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał to świetny człowiek i do tego wyborny adwokat. Bardzo polecam każdemu - tskich ludzi jest coraz mniej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaśka78 dnia: 2016-10-01 10:21:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Adwokat jest człowiekiem miłym bardzo i rzeczowym zarazem. Jestem bardzo zadowolona z jakości świadczonych przez pana Michała usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcelinana dnia: 2016-08-13 22:12:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny człowiek, ale zresztą całe biuro rozsiewa pozytywne fluidy! Zaskoczył mnie swoją sumiennością i szeroką perspektywą, co w efekcie zaoszczędziło mi sporo problemów i kosztów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaśkawit dnia: 2016-08-09 07:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest dobrze. Mecenas ogarniety i uwaga!!! Chetny!!! Taki swoj czlowiek - podpowie, doradzi i nie zedrze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Raznadwa dnia: 2016-07-01 15:36:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam bo jestem zadowolony. Uratował mnie w beznadziejnej sytuacji kiedy myślałem, że nic nie da się zrobić. Bardzo dobry adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystian_wwa dnia: 2016-06-18 10:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję! Mecenas jest super człowiekiem, który uratował mi alimenty! Dzięki niemu mam z czego żyć ja i moje dziecko!!! Dusza człowiek o wielkiej wiedzy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Baska_buzka dnia: 2016-04-30 09:37:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas jest super dobry! Bardzo dobrej jakosci merytoryka i profesjonalista jakich malo!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2016-04-18 19:15:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas do polecenia. Dziekuje za okazane serce i poswiecony czas!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Slawa dnia: 2016-04-03 11:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia dobry adwokat. To on jest dla klienta, a nie klient dla niego. Szybko realizuje pisma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klepczynski dnia: 2016-03-12 13:31:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał to bardzo kompetentny młody adwokat, o niezwykłym wyczuciu. Bardzo sobie chwalę współpracę z nim i polecam Państwu. Wiedzą przerasta swoich starszych kolegów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan64 dnia: 2016-03-02 09:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas wygrał z ubezpieczycielem, który nie chciał wypłacić należnego mi odszkodowania!Bardzo polecam bo jesteśmy z mężem zadowoleni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie
Opinia dodana przez: Marianna dnia: 2016-01-28 21:08:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry mecenas. Sprawny i szybki. Moja sprawa zakonczona bardzo szybko i bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek_68 dnia: 2015-12-20 11:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry mecenas!!!!taki, który dba o klienta i wie że klient to też człowiek! Profesjonalnie prowadzi sprawy. Mój spadek poszedł szybko i bezproblemowo bo pan Michal byl bardzo przygotowany do rozpraw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie korzystalam
Opinia dodana przez: teresa dnia: 2015-11-27 09:14:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Michal Krawczyk to super adwokat. Bardzo mi pomogl. Sprawa zakonczyla sie szybko i ok.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-21 10:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat jest świetnym fachowcem i dlatego go polecam! To bardzo uczciwy i solidny mecenas. Prowadzi moją już drugą sprawę. Zawsze w czasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie
Opinia dodana przez: Halina Sosnowska dnia: 2015-11-11 10:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co prawda chciałem uzyskać jedynie poradę prawną ale jestem bardzo zadowolony ze spotkania. Adwokat udzielił mi satysfakcjonującej odpowiedzi na moje pytania i nie patrzył przy tym na zegarek, a spotkanie z całą pewnością wizyta nie trwała krótko. Zasłużony plusik!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2015-10-21 05:02:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Krawczyka. Jest uprzejmy i uczciwy. Ma serce do Klientow i ich problemow. Pomogl mi w bardZo ciezkiej sytuacji - to przede wszystkim dobry czlowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Basia Borek dnia: 2015-10-15 02:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miły i przyjemny adwokat, a do tego oblatany w przepisach. Z moim szczęściem wrócę na pewno ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pankracy dnia: 2015-10-10 14:59:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas zrobił dla mnie dział spadku. Wszystko bez problemów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2015-08-28 19:36:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u mecenasa po poradę i jestem bardzo zadowolona. Dostałam konkretne informacje bez naciągania na sztuczne koszty. Bardzo jestem zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Botak_krak dnia: 2015-08-15 12:48:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody, rzeczowy i ambitny adwokat . Niezwykle komunikatywna osoba. Pomimo młodego wieku jestem pod wrażeniem obycia i doświadczenia. Solidne i uczciwe podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 2015-07-29 13:03:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To był mój 4 adwokat i ostatni cała wcześniejsza trójca brała tylko kasę i nic nie robili. Polecam Pana Michała w ciągu 9 miesięcy zakończył moje 3 sprawy z czym cała trójca przez 5 lat nie dawała sobie rady. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-07-08 18:47:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michal zrobil nad mnie wyjatkowo dobre wrazenie. Jest konkretny, jest skrupulatny - w skrocie jest naprawde dobry w tym co robi. Poniewaz zmienialem kancelarie mialem 2 dni na przygotowanie pisma - mecenas Krawczyk sprawdzil sie w 100%. Polecam - to naprawde swietny adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bogdan miech dnia: 2015-05-23 17:47:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sprawny mecenas! Temat załatwiony w terminie i dokładnie tak jak obiecał. Nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-09 16:47:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat. Jestem zadowolony z konsultacji i pomocy prawnej, którą od niego dostałem. Bardzo dobrze orientuje się w sprawach spadkowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J_K_72 dnia: 2015-05-05 10:44:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas jest świetny! Bardzo kontaktowy i rzetelny! Przeniosłam do niego swoją sprawę od poprzedniej kancelarii i to była bardzo dobra decyzja. Dokładny, solidny i terminowy. Ma czas dla Klienta i stara się wykazać ludzkie zrozumienie. Widać, że w sądzie czuje się jak ryba w wodzie - do każdej rozprawy zawsze podchodził przygotowany. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: CzenioSzk dnia: 2015-04-04 15:14:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem już u niejednego prawnika bo moja sprawa będzie dość długa i czasochłonna więc muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony tym jak zostałem potraktowany. Adwokat zaczął działać już następnego dnia po mojej wizycie, pierwsze ustalenia już za nami i z pełnym optymizmem patrze na to co będzie dalej. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w moją sprawę. Polecam wszystkim!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-22 19:03:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny i doświadczony specjalista. Nie mam żadnych zastrzeżeń nie tylko do prowadzenia samej sprawy, ale też do kwestii związanych z na przykład dostępnością na telefon, szybkim reagowaniem w razie potrzeby i wysoka kulturą osobistą. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2015-03-07 18:19:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja co prawda byłam tylko po poradę prawną w sprawie spadkowej ale muszę przyznać, że ten adwokat ma rewelacyjne podejście do klienta i sprawy. Nie dość, że przesiedziałam u niego na spotkaniu sporo ponad czas wyznaczony to jeszcze później cierpliwie odpowiadał na moje wątpliwości telefonicznie - choć nie musiał! to się nazywa postawa :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: warszawianka dnia: 2015-02-17 20:24:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Mecenasa przyprowadziła mnie moja koleżanka, która jest w trakcie rozwodu. Muszę powiedzieć, że początkowo miałam mieszane uczucia - mecenas wydaje się młody, ale już na pierwszym spotkaniu zupełnie zmieniłam zdanie. Jest bardzo konkretny i rzeczowy, a to szanuję. Zawsze oddzwania i interesuje się sprawą do końca - wydaje mi się, że nie jest to standard - przynajmniej ja nie miałam poczucia, że traktuje się mnie przedmiotowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: K.K. dnia: 2015-02-11 10:34:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna osoba i świetnie mi się z nim współpracowało. Zasłużony pozytyw!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Taurus dnia: 2015-01-25 10:28:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Adwokata - osoba niezwykle kompetentna, komunikatywna, w dodatku usługa w rozsądnej cenie i niemalże ekspresowe tempo realizacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justine dnia: 2015-01-22 12:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli będę miał jeszcze jakieś sprawy w przyszłości na pewno wrócę do tego mecenasa. Nie mogę o nim powiedzieć złego słowa, jest słowny i solidny, a do tego pracuje w bardzo przyzwoitym tempie (a to podobno nie jest norma w tym zawodzie). Duży plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-02 21:06:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Mecenasa trafiłam przypadkiem - przez polecenie znajomej. Sprawa dot. odszkodowania od ubezpieczycia. Jestem bardzo zadowolona z usług kancelarii, poszło bardzo sprawnie i szybko. Pomimo młodego wieku jestem pod wrażeniem obycia i doświadczenia, które widać na rozprawach w sadzie. Solidne i uczciwe podejscie do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BG dnia: 2014-12-22 12:37:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo pozytywne doświadczenia w pracy z tym mecenasem. Niezwykle komunikatywna i rzeczowa osoba, no i da się z nim "dogadać" w każdej sprawie!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-22 09:53:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny adwokat, wyłożył mi dokładnie jak wygląda sprawa i co może się zdarzyć w jej trakcie. Jako, że cenię sobie u ludzi uczciwe podejście do sprawy i nie naciąganie na dodatkowe koszty (a miałem sporo takich doświadczeń) ma u mnie duży plus!!! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-10-21 18:30:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody i ambitny adwokat. Zna się na rzeczy, potrafi działać w sprawie z wyprzedzeniem. Na każda sprawę przychodził zawsze przed czasem i bardzo dobrze przygotowany. Zdecydowany pozytyw!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MałgorzataS. dnia: 2014-10-07 08:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam Pana Mecenasa już jakiś czas, nigdy nie miałam do niego żadnych zastrzeżeń. Myślę, że już zawsze będzie "naszym rodzinnych prawnikiem!"
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-09-21 08:58:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba bardzo doświadczona i kompetentna. Zaczynał prowadzić moje sprawy jeszcze jako pracownik innej Kancelarii, z chwilą założenia własnej przeszłam do niego i nie żałuje!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-09-08 14:50:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam Pania Mecenasa, zwłaszcza w sprawach o dział spadku. Bardzo dobrze poprowadził całą sprawę. Moim zdaniem do solidny i zawsze przygotowany adwokat. Szczerze Polecam!!! C. Sz.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: C.Sz. dnia: 2014-08-26 14:07:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat rzeczowy i kompetentny. Ceny jak zawsze w przypadku prawników do najniższych nie należą ale przynajmniej u pana Krawczyka są do zniesienia dla przeciętnie zarabiającego człowieka. Ogólnie polecam i dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-18 22:31:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją