Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MAGIK - Adam Burlewicz Adam Burlewicz

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Lubuskie, 65-432 Zielona Góra Wąska 20 lok. 4
Telefon: Kom. 0502628820
Adres e-mail: magik.adam(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.magikadam.pl
Opis działalności: Pracownia stolarska Adama Burlewicza - 'MAGIK', usługi stolarskie, wszelkie konstrukcje drewniane oraz domy, domki holenderskie Słowa kluczowe: Szybko, solidnie i niedrogo

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 13x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 6310
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-29 16:02:53 

Opinie o MAGIK - Adam Burlewicz Adam Burlewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zestaw składajacy się ze stołu i dwoch ław z oparciem - robi naprawdę wrażenie. Wszystko bardzo solidnie, starannie wykonane - robota pierwsza klasa. GORĄCO POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioletta i Krystian dnia: 2014-03-17 15:11:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ponownie zgodnie z obietnicą skorzystałem z usługi tej firmy.Jestem bardzo zadowolony.Zadaszenia wykonane szybko i solidnie,następne zamówienie czeka do wiosny.Polecam firmę Pana Adama.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rodjan dnia: 2013-01-25 16:53:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dach który wykonał pan Adam , jest super. Wszyscy nam go w okolicy zazdroszczą. Solidna i fachowa robota. po prostu SUPER. Gorąco polecam tę firmę. Adam jesteś wielki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mirek lewandowski dnia: 2012-09-07 08:40:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny Pan, Pan Adam. Realizacja bez zastrzeżeń-w terminie. Sympatycznie i trochę wesoło ale FACHOWO!! Mogę z czystym sumieniem polecić. Na pewno skorzystamy jeszcze z usług ,,MAGIK" Altana to teraz nasze ulubione miejsce, już nie możemy doczekać się grillowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dzigica dnia: 2012-03-15 10:20:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana profesjonalnie i z gwarancją. Altana solidna i niedroga w stosunku do jakości, która jest naprawdę wysoka. Polecam tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: elslo43 dnia: 2012-02-17 11:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajnie zaprojektował, zaproponował materiał i szybko wykonał....polecam szczerze Przemek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pemek2 dnia: 2012-02-13 17:39:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzetelny, elastyczny,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pemek2 dnia: 2012-02-06 17:35:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Fachowiec! Łóżko autko mojego synka jest odjazdowe!!!! I jedyne w swoim rodzaju :-)) Jestem mile zaskoczona pomysłowością i wykonaniem. Polecam firmę Pana Adama w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika i Wojtuś Sokołowscy dnia: 2012-02-01 21:16:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko i sprawnie tanio i dobrze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem nie reklamowałem
Opinia dodana przez: krzysztof sochacki dnia: 2012-01-29 16:47:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko szybko, sprawnie i bez ściemy. Cena przystępna i bardzo solidna jakość wykonania. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-24 10:29:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście (projekt, wycena), solidnie, cena przystępna na pewno się jeszcze zgłoszę do Pana Adama. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: malwa dnia: 2012-01-23 08:36:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma wykonywała u mnie dach na domku letniskowym.Tanio solidnie i w terminie. W przyszłości też skorzystam z usług tej firmy.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rodjan dnia: 2012-01-20 21:04:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne wykonanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2012-01-20 18:54:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedrogo i porządnie wykonane zlecenie zabudowy ogrodu (altana, płoty, schody i brama). Dostałam na to nawet gwarancje :). Ten Pan posiada stronę internetową www.magikadam.prv.pl Można tam sprawdzić jego projekty. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-01-07 19:24:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją