Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Electromar Marcin Machowski

Zawód: elektroinstalacyjne usługi Elektryk 
Adres: Dolnośląskie, 53-138 Wrocław Powstańców Ślaskich 181/3
Telefon: Kom. 667 499 088
Adres e-mail: biuro(małpa)electromar.pl
Strona internetowa: www.electromar.pl
NIP:
9151686885
Opis działalności: Electromar to firma zajmująca się kompleksowo usługami elektrycznymi, poczynając od instalacji elektrycznych przez kosztorysy, układanie i projektowanie instalacji elektrycznych a kończąc na awariach elektrycznych. Słowa kluczowe: elektryk, naprawy elektryczne, awarie elektryczne, pomiary elektryczne, pogotowie elektryczne, instalacje elektryczne, systemy alarmowe, dozory elektryczne, odbiór elektryczny

Ocena: 90% pozytywna 9x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 9x 1x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 87% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1055
Data utworzenia profilu: 2015-03-25 18:22:43
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-25 18:22:43 

Opinie o Electromar Marcin Machowski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety pomimo ustalonego terminu elektryk nie zjawił się na miejscu. Brak informacji o odwołaniu lub przełożeniu spotkania. Zero odpowiedzi na telefony. Brak szacunku dla czyjegoś czasu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: unknown dnia: 2016-01-07 18:22:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonujący swoją prace elektryk. najlepszy w regionie. Jak tylko coś się dzieje u mnie w firmie (mam mała firmę) to tylko dzwonie i już mam jakąś radę na to co się dzieje. Człowiek z wielką wiedzą. Polecam takiego elektryka bo grunt to czuć się bezpiecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lobicki dnia: 2015-09-09 14:51:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki dojazd do klienta na wezwanie. Pracuje całodobowo, więc nawet w razie awarii w środku nocy jest się jak ratować. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolka dnia: 2015-09-04 09:11:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin jest fachowcem i dba o klientów. Jest niezastąpiony jako pogotowie elektryczne. Kilka razy miałam problem z alarmem i nawet w środku nocy p. Marcin się pojawiał i skutecznie usuwał usterki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JK dnia: 2015-08-05 11:13:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin Machowski z Electromar to miły facet i świetny fachowiec. Pracuje z dużym zaangażowaniem. Jestem z jego usług zadowolony w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2015-08-05 09:04:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Electromar wykonał projekt i rozprowadził instalację elektryczną w moim domu. Usługa na wysokim poziomie w atrakcyjnej cenie. Pan Marcin Machowski to świetny fachowiec, bardzo rzeczowy i do tego miły człowiek. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-08-03 08:35:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma robiła u mnie w domu domofon. Wszystko poszło szybko i sprawnie, do jakości także nie mam żadnych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-06-01 14:33:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem styczność z firmą Electromar i Panem Marcinem Machowskim podczas naprawy instalacji elektrycznej w kuchni. Jestem szczęśliwy że trafiłem do tego fachowca. Naprawa została wykonana rzetelnie i szybko- tego samego dnia gdy zadzwoniłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol Matysiuk dnia: 2015-05-28 09:25:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz spotkałam się z firmą uczciwą we Wrocławiu!!! Fachowcy nie kręcą pracuję i uszkodzenie zlokalizowane w godzinę zapłaciłam tylko stówkę a było warto. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia Porożko dnia: 2015-05-21 10:53:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy elektryk we Wrocławiu, awaria prądu usunięta pomimo późnej pory.Bardzo polecam Pana Marcina Machowskiego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Joanna Kornaś dnia: 2015-03-27 16:01:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją