Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Anna Maria Burska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 91-728 Łódź Bystrzycka 16
Telefon: 426785995 Kom. 664365410
Adres e-mail: annaburska(małpa)gambi.pl
Strona internetowa: www.adwokatweb.eu
NIP:
7262542987
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Adwokat Anna Maria Burska Słowa kluczowe: dobry adwokat łódź,adwokat, adwokat Łódź,kontakty,alimenty, podział majątku,nabycie spadku,dział spadku, dobry adwokat Łódź, adwokat rozwód łódź, porady prawne łódź, alimenty łódź, rozwody łódź, odszkodowania łódź

Ocena: 100% pozytywna 43x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 43x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 38x
Ceny usług: 100% niskie 27x 7x
Ilość opinii w serwisie: 44
Ilość odsłon profilu firmy: 6522
Data utworzenia profilu: 2014-01-20 16:31:17
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-25 10:36:08 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Anna Maria Burska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas Annę Marię Burską. Potrafi doradzić na kazdym etapie sprawy, bierze pod uwagę wszelkie sugestie klienta i je realizuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: S.C dnia: 2018-03-15 17:49:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat jest dobra w tym, czym się zajmuje. Jest konkretna, bezpośrednia i zawsze jest w kontakcie z klientem. Wielkie dzięki Pani Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Hien NC dnia: 2018-02-12 09:08:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo dobrym i uczciwym specjalista w swojej dziedzinie. Prace wykonuje rzetelnie i w duzym ladzie. Pani Mecenas wygrala sprawe z Zusem i otrzymalam emeryture za co jestem jej ogromnie wdzieczna. Dziekuje Pani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leokadia dnia: 2018-01-19 09:04:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wygrała moja sprawę rozwodowa z wina mojej zony. Potwierdzam pozytywne opinie o niej. Wczesniej się wachalem Ale widac te nieliczne negatywne komentarze to konkurencja którą nie lubi Pani Mecenas bo jest uczciwa i bardzo dobra prawniczka.Dziekuje Pani. Są jeszcze dobrzy prawnicy w tym skorumpowany kraju.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Slawomir dnia: 2018-01-18 15:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Anna Maria Burska wywalczyła mi wcześniejsza emeryturę od ZUS za co jestem jej bardzo wdzięczna. To uczciwa osoba, bardzo starannie podchodząca do swojej pracy.Pani Mecenas zawsze odbiera telefony, nawet jak dzwoniłam późno wieczorem, jest bardzo wyrozumiała dla osób starszych dlatego wnuczek pomaga Ją tu wychwalić aby inne potrzebujące osoby mogły skorzystać z jej usług.Polecam tą Panią i bardzo jej dziękuje za wszystko co uczyniła dla mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ludmiła dnia: 2017-11-26 14:06:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam fachowość i profesjonalizm Adwokat Anny Marii Burskiej. Prowadziła mnie sprawę o rozwód i uzyskałem to na czym mi zależało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-22 12:39:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Mecenas Annę Marię Burską. Jest bardzo zaangażowana w sprawę, potrafi doradzić najlepsze rozwiązanie i jest skuteczna. Wygrała moją sprawę rozwodową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-10 09:01:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego Adwokata. Rzetelny kompetentny. Wygrała moja sprawę o opiekę nad dzieckiem. Z Panią Adwokat jest bardzo dobry kontakt, nie zastępuję się innymi pomocnikami. Dziękuje Pani Mecenas za fachowość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2017-10-31 12:25:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały Adwokat, jestem bardzo zadowolony z usług Pani Mecenas Anny Burskiej.Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową która została wygrana za co Serdecznie Dziękuję.Szczerze polecam Panią Mecenas Annę Marię Burską jako bardzo dobrego fachowca w dziedzinie prawa.Sławomir Pokaczajło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir Pokaczajło dnia: 2017-09-04 08:55:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcialbym potwierdzic profesjonalnosc i zaangazowanie rowniez pomoc psychologiczna Pani Anny Mari Burskiej jestem bardzo wdzieczny za wszelka pomoc w rozwiazaniu mojego malzenstawa z orzeczeniem o wienie mojej zony. Chcialbym serdecznie powdziekowac Pani Annie i polecic wszystkim Pania Anne Marie Burska, tym ktorzy potrzebuja pomocy prawnej. Chcialbym jeszcze dodac ze kontakt z Pania Adwokat jest bardzo dobry bez zadnych problemow zawsze moglem skontaktowac nawet jesli nie odebrala to zawsze oddzwania lub odpisuje na maile. Serdecznie pozdrawiam Dominik :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2017-08-31 21:54:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wygrala moja sprawe o podzial majatku przed Sadem Apelacyjnym w Gdansku. Jest niesamowita. Przekazalem jej obecnie wszystkie sprawy mojej firmy. Goraco polecam. Jest warta swojej ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MariuszW. dnia: 2017-06-18 12:59:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Anna Maria Burska to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku.Profesjonalna,rzeczowa,zaangażowana,indywidualnie podchodzi do każdego klienta i jest bardzo sympatyczna. Wygrała moją sprawę rozwodową z orzeczeniem o winie męża za co bardzo dziękuję. Jeśli w przyszłości będę potrzebowała adwokata to z pewnością będzie to Pani Mecenas Anna Maria Burska.Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka K dnia: 2017-03-13 08:43:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bardzo dziękuję za udzielona pomoc prawna.Jest Pani wyśmienitym fachowcem i swoim spokojem potrafi Pani osiągnąć wyznaczony cel. Będę z pewności rekomendować Pani usługi bo ciężko obecnie o dobrego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Kaczorowska dnia: 2017-02-14 14:45:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo dobrym prawnikiem. Wygrała moja sprawę rozwodowa i mamy z dziećmi wysokie alimenty. Bardzo polecam. Dodatkowo jest bardzo sympatyczna i ma podejście do ludzkich tragedii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta G. dnia: 2017-01-25 20:26:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Anna Maria Burska jest profesjonalna w tym co robi.Polecam wszystkim z czystym sumieniem.Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2017-01-07 13:30:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyśmienity fachowiec od prawa rodzinnego. Pani Mecenas pomimo stronniczego sędziego wybroniła moich interesów w sprawie o rozwód. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2016-10-25 20:04:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Anna Maria Burska wygrała moja sprawę rozwodowa za co jestem jej ogromnie wdzięczny.Ta Adwokat jest wyjątkowo sprawna i skuteczna.Pani Mecenas potrafi doradzić przy zmieniającym się stanie faktycznym sprawy angazujac się w prowadzony spór w sposób niespotykany. Adwokat potrafi rozmawiać z klientem choć jestem dosyć wymagający.Żałuję jedynie ze sprawą była z początku prowadzona przez radcę prawnego który nie znał się na sprawach rozwodowych i trzeba było wiele zachodu że strony Adwokat aby wyprostować te zaniedbania poprzedniego pełnomocnika. Polecam tego Adwokata głównie jeśli ktoś walczy o dzieci tak jak to było w mojej sprawie. Pani Adwokat powiedziała mi jakie dowody mogę przedstawić w sprawie i pewne rzeczy odrzucila. Adwokat także wiedziała jak przesłuchać w Sądzie zawnioskowanych świadków. Dzięki Pani Mecenas jesteśmy już wszyscy razem i nie wyobrażam sobie aby inny pełnomocnik mógł prowadzić mój rozwód.Dodatkowo muszę podkreślić bardzo dobra komunikację z Adwokat i jej niezwykłą skrupulatność. Z początku bardzo mnie to irytowalo czułem się jak małe dziecko ale z perspektywy widzę iż wynikało to z zaangażowania Pani Adwokat w sprawę. W każdym razie będą polecać tego pełnomocnika gdyż w mojej ocenie zna się na prawie rodzinnym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-18 23:56:55 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Pani Burska prowadziła moją sprawę rodzinną (nie dotyczyła ona rozwodu). Sprawę niestety przegrałyśmy. Być może nie dało się jej wygrać przy takim akurat składzie sędziowskim, z mojej strony zabrakło też solidnych świadków, którzy poparliby postulaty zawarte w pozwie. Werdyktem Sądu jestem oczywiście rozżalona jak i zaskoczona. Ale mam co do Pani Mecenas pewne zarzuty. Przede wszystkim nie otrzymałam tekstu pozwu do akceptacji, przed jego złozeniem w Sądzie. To samo dotyczyło tekstu przedsądowego listu polubownego wystosowanego do mojej bliskiej krewnej celem ewentualnego zawarcia ugody. Wiem, że nie wszyscy adwokaci lubią dyskutować tekst pozwów ze swoimi klientami, jednak ja liczyłam w tym względzie na bliższą współpracę. Myślę, że nieco inne skonstruowanie pozwu pozwoliłoby łatwiej obronić moje stanowisko w Sądzie. Na sali sądowej Pani Mecenas zbyt mało stanowczo w mojej ocenie broniła mojej sprawy, nie wymusiła ze strony pozwanej konkretnych odpowiedzi na konkretne pytania, była zbyt pobłażliwa wobec szkalującego mnie w swoich zeznaniach jednego ze świadków. Sprawa być może dość trudna a i delikatna w swej naturze, świadek dość wiekowy, niemniej pozwalał sobie na groteskowe wręcz zarzuty pod moim adresem, które nie zostały przez moją Mecenas "storpedowane" jakbym sobie tego życzyła. Sama nie jestem prawnikiem i być może zbyt słabo znam obowiązujące na sali sądowej reguły. Mam też jedno zastrzeżenie dotyczące otrzymania z pewnej instytucji konkretnej odpowiedzi na piśmie na temat bezpośrednio dotyczący sprawy. Nie wiem, na ile zmieniłoby to werdykt Sądu, ale przynajmniej znalazłby się to czarno na białym w aktach sprawy i usprawiedliwiłoby moją niechęć do zawarcia w Sądzie ugody, która została zaproponowana w formie nie do przyjęcia. Byłam też nieco zaskoczona w kancelarii, gdy podczas podpisywania umowy okazało się, że do ustalonej wcześniej kwoty trzeba jeszcze doliczyć VAT. 23% to spora suma na tle kosztów pozwu i zastępstwa procesowego. Dużymi zaletami Mecenas są jej punktualność i bardzo dobry kontakt telefoniczny oraz mailowy. Gdy nie może akurat odebrać telefonu, oddzwania w bardzo krótkim czasie. Przypomina też telefonicznie o terminach rozpraw. Wszystkie moje prośby i sugestie odnośnie sprawy brała pod uwagę i realizowała. Ale uważam że za mało stanowczo broniła mnie i moich postulatów na sali sądowej. Wiem, że Pani Mecenas nie zgadza się z wieloma przedstawionymi tu przeze mnie zarzutami. Są to oczywiście moje subiektywne odczucia po przegraniu procesu sądowego. Trudno mi ocenić, czy z pomocą innego adwokata sprawę udałoby się wygrać, czy nie. W moim odczucie racja była i jest absolutnie po mojej stronie. Ale moralność i własne poczucie sprawiedliwości nie zawsze niestety znajdują odzwierciedlenie w werdykcie Sądu. Szkoda.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-09-18 21:10:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z tego Adwokata. Będę polecać go innym osobą. Pani Mecenas ma dużą wiedze, potrafi doradzic przy zmiennej sytulacji prawnej,jest bardzo mila i uczciwa. Takich prawnikow nam trzeba. Pozdrawiam Pania.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aleksandra Opalska dnia: 2016-09-07 13:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny Adwokat polecam. Pani Mecenas jest doskonala merytorycznie a przy tym bardzo miła.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek Konatowski dnia: 2016-09-05 21:50:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny Adwokat rozwodowy polecam Wygrana sprawa. Pani Mecenas jest bardzo skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2016-08-08 22:34:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Anna Maria Burska była dla mnie dużym wsparciem prawnym w mojej sprawie rozwodowej .Wykazała się kompetencja ,odpowiadała na wszystkie nawet szczegółowe pytania i wątpliwości,oraz była gotowa służyć poradą w trakcie zmieniającej się sytuacji prawnej.Na sali sadowej wykazała się umiejętnością strategii i rozległą wiedza prawną Anna Krawiec-Czarczyk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Krawiec-Czarczyk dnia: 2016-07-21 22:16:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat wzór do naśladowania. Jestem zachwycony Panią Mecenas. Skuteczna, sumienna, nie wyręcza się pomocnikami, zawsze pod telefonem. Śmiało polecam z pewnością będę Panią rekomendował jako fachowca w swojej dziedzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Wartkowski dnia: 2016-07-17 21:28:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały Adwokat, jestem bardzo zadowolona z usług Pani Mecenas Anny Burskiej, prowadziłam moją sprawę o rozwód.Szczerze polecam. Edyta P.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-13 19:31:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wygrała moja sprawę byłam zadowolona. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Mikulska dnia: 2016-06-08 23:47:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały Adwokat byłem bardzo zadowolony z poprowadzenia mojego rozwodu. Polecam szczerze wszystkie pozytywne opinie o tej Pani się potwierdziły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarekW dnia: 2016-05-18 17:58:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzorowy kontakt, profesjonalne podejście do klienta i przede wszystkim skuteczność to moim zdaniem wystarczające cechy, dzięki którym mogę z czystym sumieniem polecić adwokat Annę Marię Burską każdemu kto potrzebuje skorzystać z usług rzetelnego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2016-03-21 20:07:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrana apelacja przeciwko Zus o ustalenie podlegania ubezpieczeniu.Polecam Panią mecenas, jest skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila Przybylska dnia: 2016-03-07 23:12:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem bardzo zadowolony z poprowadzonej przez Panią Adwokat sprawy o rozwód. Zna się na prawie rodzinnym jak mało kto choć prowadziła sprawę po innym prawniku. Kompetentna i rzetelna mogę śmiało polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2016-02-27 16:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z załatwienia mojej sprawy . Pani Mecenas według mojej opinii jest osobą bardzo kompetentną i znającą przepisy prawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cezary Maj dnia: 2016-01-31 19:08:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Mecenas Annę Burska.Podczas prowadzenia mojej sprawy rozwodowej wykazała się wyjątkową sumiennoscia i zrozumieniem. Dzięki niej dzieci zostały przy mnie. Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Pani Mecenas Annie Burskiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2016-01-01 17:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat, podchodzący profesjonalnie do swojej pracy i do każdego klienta indywidualnie. Serdecznie polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-12-22 17:57:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Panią Mecenas Annę Burską do reprezentowania w sprawach wymagających pomocy profesjonalnego pełnomocnika. Pani Mecenas to nie tylko dobry prawnik, ale i świetny strateg potrafiący przygotować sprawę od A - Z, zakładając po drodze różne warianty i scenariusze. Prawnik ten zaangażowany jest w prowadzoną sprawę, dysponuje czasem zarówno w spotkaniach bezpośrednich, jak i służy pomocą w nagłych sytuacjach przez telefon. Jeżeli przyjdzie mi jeszcze kiedyś korzystać z pomocy adwokata to na pewno wybiorę Panią Mecenas.Dzięki Pani Mecenas sprawa rozwodowa przebiegła szybko i zgodnie z założonymi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej Majecki dnia: 2015-09-22 12:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mi sprawę rozwodowa i byłam bardzo zadowolona. Prowadzila tez sprawe mojej kolezance ktora takze chcialaby aby w jej imieniu podziekowac.Polecamy serdecznie. Dziękujac za Pani pracę. Natalia i Monika
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2015-08-18 13:42:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo konkretna i robi wszystka na 150 procent. Moja sprawa rozwodowa skończyła się szybko i w miarę bezboleśnie. Serdeczne DZIĘKI.Robert.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert N. dnia: 2015-07-21 12:11:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny Adwokat. Polecam. Wywalczona opieka nad dzieckiem i wina żony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2015-06-18 17:52:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny adwokat. Profesjonalnie podchodzi do swojego zawodu. Dzięki Pani Mecenas wygraliśmy sprawę z ZUS.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2015-05-14 19:19:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas skutecznie rozwiązała mój problem z Cyfrowym Polsatem ciągnący się całe lata.Serdecznie polecam.Andrzej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-04-21 10:21:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas Burską. Trafiłam do niej z polecenia koleżanki. Dobrze i szybko poprowadziła moją sprawę rozwodową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-03-17 11:21:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny Adwokat.Prowadziła moja sprawę rozwodowa. Dzieci zostały przy mnie:))) Gorąco polecam. Jeszcze raz dziękuję Panu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2015-03-12 16:42:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, dobry adwokat rozwodowy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2015-03-12 16:35:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna i rzeczowa mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-10-02 20:52:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Profesjonalne i mila Pani Adwokat
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2014-05-15 00:57:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny i tani Adwokat. Gorąco polecam. Sprawa załatwiona szybko i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek Małachowski dnia: 2014-01-20 16:32:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją