Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Anna Maria Burska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 91-728 Łódź Bystrzycka 16
Telefon: 426785995 Kom. 664365410
Adres e-mail: annaburska(małpa)gambi.pl
Strona internetowa: www.adwokatweb.eu
NIP:
7262542987
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Adwokat Anna Maria Burska Słowa kluczowe: dobry adwokat łódź,adwokat, adwokat Łódź,kontakty,alimenty, podział majątku,nabycie spadku,dział spadku, dobry adwokat Łódź, adwokat rozwód łódź, porady prawne łódź, alimenty łódź, rozwody łódź, odszkodowania łódź

Ocena: 100% pozytywna 31x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 31x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x
Ceny usług: 100% niskie 20x 5x
Ilość opinii w serwisie: 32
Ilość odsłon profilu firmy: 4833
Data utworzenia profilu: 2014-01-20 16:31:17
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-25 10:36:08 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Anna Maria Burska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bardzo dziękuję za udzielona pomoc prawna.Jest Pani wyśmienitym fachowcem i swoim spokojem potrafi Pani osiągnąć wyznaczony cel. Będę z pewności rekomendować Pani usługi bo ciężko obecnie o dobrego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Kaczorowska dnia: 2017-02-14 14:45:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo dobrym prawnikiem. Wygrała moja sprawę rozwodowa i mamy z dziećmi wysokie alimenty. Bardzo polecam. Dodatkowo jest bardzo sympatyczna i ma podejście do ludzkich tragedii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta G. dnia: 2017-01-25 20:26:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Anna Maria Burska jest profesjonalna w tym co robi.Polecam wszystkim z czystym sumieniem.Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2017-01-07 13:30:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyśmienity fachowiec od prawa rodzinnego. Pani Mecenas pomimo stronniczego sędziego wybroniła moich interesów w sprawie o rozwód. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2016-10-25 20:04:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Anna Maria Burska wygrała moja sprawę rozwodowa za co jestem jej ogromnie wdzięczny.Ta Adwokat jest wyjątkowo sprawna i skuteczna.Pani Mecenas potrafi doradzić przy zmieniającym się stanie faktycznym sprawy angazujac się w prowadzony spór w sposób niespotykany. Adwokat potrafi rozmawiać z klientem choć jestem dosyć wymagający.Żałuję jedynie ze sprawą była z początku prowadzona przez radcę prawnego który nie znał się na sprawach rozwodowych i trzeba było wiele zachodu że strony Adwokat aby wyprostować te zaniedbania poprzedniego pełnomocnika. Polecam tego Adwokata głównie jeśli ktoś walczy o dzieci tak jak to było w mojej sprawie. Pani Adwokat powiedziała mi jakie dowody mogę przedstawić w sprawie i pewne rzeczy odrzucila. Adwokat także wiedziała jak przesłuchać w Sądzie zawnioskowanych świadków. Dzięki Pani Mecenas jesteśmy już wszyscy razem i nie wyobrażam sobie aby inny pełnomocnik mógł prowadzić mój rozwód.Dodatkowo muszę podkreślić bardzo dobra komunikację z Adwokat i jej niezwykłą skrupulatność. Z początku bardzo mnie to irytowalo czułem się jak małe dziecko ale z perspektywy widzę iż wynikało to z zaangażowania Pani Adwokat w sprawę. W każdym razie będą polecać tego pełnomocnika gdyż w mojej ocenie zna się na prawie rodzinnym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-18 23:56:55 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Pani Burska prowadziła moją sprawę rodzinną (nie dotyczyła ona rozwodu). Sprawę niestety przegrałyśmy. Być może nie dało się jej wygrać przy takim akurat składzie sędziowskim, z mojej strony zabrakło też solidnych świadków, którzy poparliby postulaty zawarte w pozwie. Werdyktem Sądu jestem oczywiście rozżalona jak i zaskoczona. Ale mam co do Pani Mecenas pewne zarzuty. Przede wszystkim nie otrzymałam tekstu pozwu do akceptacji, przed jego złozeniem w Sądzie. To samo dotyczyło tekstu przedsądowego listu polubownego wystosowanego do mojej bliskiej krewnej celem ewentualnego zawarcia ugody. Wiem, że nie wszyscy adwokaci lubią dyskutować tekst pozwów ze swoimi klientami, jednak ja liczyłam w tym względzie na bliższą współpracę. Myślę, że nieco inne skonstruowanie pozwu pozwoliłoby łatwiej obronić moje stanowisko w Sądzie. Na sali sądowej Pani Mecenas zbyt mało stanowczo w mojej ocenie broniła mojej sprawy, nie wymusiła ze strony pozwanej konkretnych odpowiedzi na konkretne pytania, była zbyt pobłażliwa wobec szkalującego mnie w swoich zeznaniach jednego ze świadków. Sprawa być może dość trudna a i delikatna w swej naturze, świadek dość wiekowy, niemniej pozwalał sobie na groteskowe wręcz zarzuty pod moim adresem, które nie zostały przez moją Mecenas "storpedowane" jakbym sobie tego życzyła. Sama nie jestem prawnikiem i być może zbyt słabo znam obowiązujące na sali sądowej reguły. Mam też jedno zastrzeżenie dotyczące otrzymania z pewnej instytucji konkretnej odpowiedzi na piśmie na temat bezpośrednio dotyczący sprawy. Nie wiem, na ile zmieniłoby to werdykt Sądu, ale przynajmniej znalazłby się to czarno na białym w aktach sprawy i usprawiedliwiłoby moją niechęć do zawarcia w Sądzie ugody, która została zaproponowana w formie nie do przyjęcia. Byłam też nieco zaskoczona w kancelarii, gdy podczas podpisywania umowy okazało się, że do ustalonej wcześniej kwoty trzeba jeszcze doliczyć VAT. 23% to spora suma na tle kosztów pozwu i zastępstwa procesowego. Dużymi zaletami Mecenas są jej punktualność i bardzo dobry kontakt telefoniczny oraz mailowy. Gdy nie może akurat odebrać telefonu, oddzwania w bardzo krótkim czasie. Przypomina też telefonicznie o terminach rozpraw. Wszystkie moje prośby i sugestie odnośnie sprawy brała pod uwagę i realizowała. Ale uważam że za mało stanowczo broniła mnie i moich postulatów na sali sądowej. Wiem, że Pani Mecenas nie zgadza się z wieloma przedstawionymi tu przeze mnie zarzutami. Są to oczywiście moje subiektywne odczucia po przegraniu procesu sądowego. Trudno mi ocenić, czy z pomocą innego adwokata sprawę udałoby się wygrać, czy nie. W moim odczucie racja była i jest absolutnie po mojej stronie. Ale moralność i własne poczucie sprawiedliwości nie zawsze niestety znajdują odzwierciedlenie w werdykcie Sądu. Szkoda.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-09-18 21:10:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z tego Adwokata. Będę polecać go innym osobą. Pani Mecenas ma dużą wiedze, potrafi doradzic przy zmiennej sytulacji prawnej,jest bardzo mila i uczciwa. Takich prawnikow nam trzeba. Pozdrawiam Pania.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aleksandra Opalska dnia: 2016-09-07 13:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny Adwokat polecam. Pani Mecenas jest doskonala merytorycznie a przy tym bardzo miła.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek Konatowski dnia: 2016-09-05 21:50:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny Adwokat rozwodowy polecam Wygrana sprawa. Pani Mecenas jest bardzo skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2016-08-08 22:34:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Anna Maria Burska była dla mnie dużym wsparciem prawnym w mojej sprawie rozwodowej .Wykazała się kompetencja ,odpowiadała na wszystkie nawet szczegółowe pytania i wątpliwości,oraz była gotowa służyć poradą w trakcie zmieniającej się sytuacji prawnej.Na sali sadowej wykazała się umiejętnością strategii i rozległą wiedza prawną Anna Krawiec-Czarczyk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Krawiec-Czarczyk dnia: 2016-07-21 22:16:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat wzór do naśladowania. Jestem zachwycony Panią Mecenas. Skuteczna, sumienna, nie wyręcza się pomocnikami, zawsze pod telefonem. Śmiało polecam z pewnością będę Panią rekomendował jako fachowca w swojej dziedzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Wartkowski dnia: 2016-07-17 21:28:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały Adwokat, jestem bardzo zadowolona z usług Pani Mecenas Anny Burskiej, prowadziłam moją sprawę o rozwód.Szczerze polecam. Edyta P.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-13 19:31:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wygrała moja sprawę byłam zadowolona. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Mikulska dnia: 2016-06-08 23:47:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały Adwokat byłem bardzo zadowolony z poprowadzenia mojego rozwodu. Polecam szczerze wszystkie pozytywne opinie o tej Pani się potwierdziły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarekW dnia: 2016-05-18 17:58:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzorowy kontakt, profesjonalne podejście do klienta i przede wszystkim skuteczność to moim zdaniem wystarczające cechy, dzięki którym mogę z czystym sumieniem polecić adwokat Annę Marię Burską każdemu kto potrzebuje skorzystać z usług rzetelnego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2016-03-21 20:07:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrana apelacja przeciwko Zus o ustalenie podlegania ubezpieczeniu.Polecam Panią mecenas, jest skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila Przybylska dnia: 2016-03-07 23:12:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem bardzo zadowolony z poprowadzonej przez Panią Adwokat sprawy o rozwód. Zna się na prawie rodzinnym jak mało kto choć prowadziła sprawę po innym prawniku. Kompetentna i rzetelna mogę śmiało polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2016-02-27 16:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z załatwienia mojej sprawy . Pani Mecenas według mojej opinii jest osobą bardzo kompetentną i znającą przepisy prawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cezary Maj dnia: 2016-01-31 19:08:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Mecenas Annę Burska.Podczas prowadzenia mojej sprawy rozwodowej wykazała się wyjątkową sumiennoscia i zrozumieniem. Dzięki niej dzieci zostały przy mnie. Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Pani Mecenas Annie Burskiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2016-01-01 17:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat, podchodzący profesjonalnie do swojej pracy i do każdego klienta indywidualnie. Serdecznie polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-12-22 17:57:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Panią Mecenas Annę Burską do reprezentowania w sprawach wymagających pomocy profesjonalnego pełnomocnika. Pani Mecenas to nie tylko dobry prawnik, ale i świetny strateg potrafiący przygotować sprawę od A - Z, zakładając po drodze różne warianty i scenariusze. Prawnik ten zaangażowany jest w prowadzoną sprawę, dysponuje czasem zarówno w spotkaniach bezpośrednich, jak i służy pomocą w nagłych sytuacjach przez telefon. Jeżeli przyjdzie mi jeszcze kiedyś korzystać z pomocy adwokata to na pewno wybiorę Panią Mecenas.Dzięki Pani Mecenas sprawa rozwodowa przebiegła szybko i zgodnie z założonymi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej Majecki dnia: 2015-09-22 12:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mi sprawę rozwodowa i byłam bardzo zadowolona. Prowadzila tez sprawe mojej kolezance ktora takze chcialaby aby w jej imieniu podziekowac.Polecamy serdecznie. Dziękujac za Pani pracę. Natalia i Monika
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2015-08-18 13:42:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo konkretna i robi wszystka na 150 procent. Moja sprawa rozwodowa skończyła się szybko i w miarę bezboleśnie. Serdeczne DZIĘKI.Robert.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert N. dnia: 2015-07-21 12:11:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny Adwokat. Polecam. Wywalczona opieka nad dzieckiem i wina żony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2015-06-18 17:52:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny adwokat. Profesjonalnie podchodzi do swojego zawodu. Dzięki Pani Mecenas wygraliśmy sprawę z ZUS.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2015-05-14 19:19:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas skutecznie rozwiązała mój problem z Cyfrowym Polsatem ciągnący się całe lata.Serdecznie polecam.Andrzej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-04-21 10:21:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas Burską. Trafiłam do niej z polecenia koleżanki. Dobrze i szybko poprowadziła moją sprawę rozwodową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-03-17 11:21:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny Adwokat.Prowadziła moja sprawę rozwodowa. Dzieci zostały przy mnie:))) Gorąco polecam. Jeszcze raz dziękuję Panu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2015-03-12 16:42:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, dobry adwokat rozwodowy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2015-03-12 16:35:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna i rzeczowa mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-10-02 20:52:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Profesjonalne i mila Pani Adwokat
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2014-05-15 00:57:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny i tani Adwokat. Gorąco polecam. Sprawa załatwiona szybko i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek Małachowski dnia: 2014-01-20 16:32:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją