Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria adwokacka Adwokat Monika Kitscha-Kwasiborska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 93-213 Łódź Kossaka 9 9/1
Telefon: Kom. 664-137-647
Adres e-mail: kitschamonika(małpa)interia.pl
Strona internetowa: www.lodz-adwokat.pl
NIP:
725-181-73-92
Opis działalności: działalność prawnicza Słowa kluczowe: prawo spadkowe, prawo rodzinne i opiekuńcze, prawo pracy, prawo karne, prawo cywilne, odszkodowania, ubezpieczenia społeczne.

Ocena: 100% pozytywna 56x

Jakość usług: 100% wysoka 56x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 56x
Ceny usług: 100% niskie 55x
Ilość opinii w serwisie: 56
Ilość odsłon profilu firmy: 2125
Data utworzenia profilu: 2015-03-17 21:12:54
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-17 21:12:54 

Opinie o Kancelaria adwokacka Adwokat Monika Kitscha-Kwasiborska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja trafiłem do Pani adwokat przypadkiem ale zostałem przyjęty miło i fachowo.Podczas pierwszej rozmowy przekonałem się że to osoba konkretna i rzetelna.Nie miałem oporów by powierzyć jej sprawę dla mnie bardzo ważną bo dotyczącą rozwodu.Wszystko zakończyło się pomyślnie więc będę polecał tego adwokata moim znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan Wąsala dnia: 2017-10-17 22:18:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim którzy oczekują od prawnika rzetelnego i uczciwego podejścia do sprawy polecam mecenas Monikę Kwasiborską. Trafiłam do Niej z polecenia koleżanki i naprawdę było warto.Na bieżąco udzielała mi wszelkich informacji w sprawie.Zawsze przygotowana i miła.Skutecznie działała i udzieliła mi wsparcia którego potrzebowałam.Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika Kłos dnia: 2017-10-02 20:26:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam na imię Roman i chcę bardzo podziękować Pani mecenas Monice Kitscha-Kwasiborskiej za pomoc w mojej sprawie rozwodowej.Moje nieudane małżeństwo z bardzo nieuczciwą i jak się w trakcie rozwodu okazało zaborcza kobietą dobiegło końca.Sprawa nie była łatwa i dla mnie bardzo bolesna ale dzięki Pani mecenas jakoś przez nią przeszedłem.Wielką pomoc otrzymałem również w ustaleniu kontaktów z moim trzy letnim synem.Wszystko jest ok. Dziękuję Pani mecenas za pomoc i szczerze polecam każdemu kto takiej pomocy potrzebuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romek dnia: 2017-09-10 20:18:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WITAM CHCĘ POWIEDZIEĆ ŻE TO CO PISZĄ O PANI MECENAS MONICE KITSCHA-KWASIBORSKIEJ TO PRAWDA.JA MIAŁAM PRZEZ PANIĄ MECENAS POPROWADZONĄ SPRAWĘ SPADKOWĄ I MOGĘ ZAPEWNIĆ ŻE WSZYSTKO POTOCZYŁO SIĘ PO MOJEJ MYŚLI .JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKOŃCZENIA.DZIĘKUJĘ PANI MECENAS I POLECAM WSZYSTKIM BO TO ŚWIETNY FACHOWIEC I SOLIDNY PRAWNIK.DZIEKUJĘ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna Walasek dnia: 2017-09-04 20:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na namiar na tą kancelarię trafiłem przeszukując internet i powiem szczerze że nie wyświetliła mi się jako pierwsza, a powinna.Pani mecenas jest adwokatem z prawdziwego zdarzenia i zapewne z powołania.To jak przyłożyła się do mojej sprawy zasługuję na szczere podziękowanie i w 100% wystawiam komentarz bardzo pozytywny.Zawsze myślałem że za bardzo dobrego adwokata trzeba słono zapłacić a tu takie pozytywne zaskoczenie.Dziękuję i będę polecał każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz z Łódż dnia: 2017-08-03 22:34:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DZIĘKUJĘ PANI MECENAS ZA POPROWADZENIE I DOPROWADZENIE DO SZCZĘŚLIWEGO ZAKOŃCZENIA MOJEJ SPRAWY RODZINNEJ.JESTEM PRZEKONANA ŻE BEZ POMOCY PROFESJONALNEGO PEŁNOMOCNIKA JAKIM PANI JEST NIE BYŁOBY TAK ŁATWO I BEZSTRESOWO. BĘDĘ PANIĄ POLECAŁA . JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARIOLA Z ŁODZI dnia: 2017-06-04 20:20:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie pani mecenas Monika Kitscha-Kwasiborska! W Łodzi o kogoś lepszego trudno! Ona działa w zakresie prawa cywilnego jak i również karnego, więc z każdą sprawą można się do niej udać i na pewno pomoże i doradzi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ALFRED dnia: 2017-05-17 22:50:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hej - jakby się tak zdarzyło, że ktoś by poszukiwał dobrego adwokata w Łodzi to polecam tą kancelarie http://www.lodz-adwokat.pl/ bardzo dobra kancelaria specjalizująca się w prawie rodzinnym, finansowym i karnym. Do tego nie zdzierają bardzo z ludzi i do każdego podchodzą indywidualnie. A do tego pani Monika Kitscha-Kwasiborska to specjalista w dziedzinie prawa wysokich lotów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kaska87 dnia: 2017-05-04 22:13:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gdyby ktoś tak potrzebował dobrej kancelarii adwokackiej z Łodzi to polecam mecenas Kwasiborską www.lodz-adwokat.pl na prawdę zna się na rzeczy a do tego specjalizuje się w różnych dziedzinach prawa od prawa rodzinnego po sprawy karne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dariusz dnia: 2017-04-10 22:05:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: CHCĘ POLECIĆ KANCELARIĘ I PANIĄ MECENAS MONIKĘ KITSCHA-KWASIBORSKĄ BO KORZYSTAŁEM Z JEJ USŁUG.PANI MECENAS JEST NAPRAWDĘ BARDZO POMOCNA I PODESZŁA MOJEJ SPRAWY BARDZO RZETELNIE.BARDZO DZIĘKUJĘ PANI MECENAS ZA MÓJ SPOKÓJ I "ZAWIASY" DZIĘKI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ZBIGNIEW Z ŁÓDŻ dnia: 2017-04-03 08:17:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WITAM, JEŚLI NAPRAWDĘ SZUKACIE ADWOKATA Z LUDZKIM PODEJŚCIEM DO KLIENTA I JEGO PROBLEMU PRAWNEGO TO JA POLECAM PANIĄ MECENAS MONIKĘ KITSCHA-KWASIBORSKĄ.MIAŁAM PROBLEM Z ROZWODEM I Z USTALENIEM KONTAKTÓW DZIECI Z JUŻ MOIM EX :) WTEDY TRAFIŁAM DO PANI MECENAS,KTÓRA USPOKOIŁA MNIE I POPROWADZIŁA PRZEZ CAŁA TĄ SĄDOWĄ BATALIĘ.UDAŁO MI SIĘ ROZSTAĆ Z TYRANEM I USTALIĆ ALIMENTY NA DZIECKO. MYŚLAŁAM ŻE USŁUGO ADWOKATA TO BARDZO DUŻE KOSZTA ALE TO NIE PRAWDA BO PANI MECENAS NIE JEST DROGA. JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ PANI MECENAS I SERDECZNIE POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANIA SZNYK dnia: 2017-03-14 18:20:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SERDECZNIE POLECAM PANIĄ MECENAS WSZYSTKIM TYM KTÓRZY CHCĄ PROFESJONALNEJ POMOCY PRAWNEJ. PANI MECENAS POMOGŁA MI W SPRAWIE KARNEJ,DZIĘKI POMOC JESTEM JUŻ SPOKOJNY I UNIEWINNIONY.DZIĘKUJĘ I POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ROBI77 dnia: 2017-02-23 08:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona ze współpracy z Panią Mecenas Moniką Kitscha-Kwasiborską i dziękuję bardzo za pomoc.Pani mecenas praktycznie poprowadziła mnie za ''rękę'' w mojej sprawie rozwodowej i pomogła mi w ustaleniu wysokości alimentów na dziecko.Nie wiem czy bez tej nieocenionej pomocy dała bym radę.Jeszcze raz dziękuję .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: alina z łodzi dnia: 2017-02-02 20:13:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chcę bardzo podziękować i polecić z czystym sumieniem usługi Pani Mecenas.Pani Mecenas to osoba o przyjaznym usposobieniu a podejście do klienta i do sprawy iście wzorowe.dziękuję i będę pamiętała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta hejna dnia: 2017-01-29 22:49:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuje Pani Mecenas za pomoc.Dzięki Pani moja sprawa zakończyła się bardzo pozytywie.Gorąco polecam wszystkim korzystanie z usług Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: michał1974 dnia: 2017-01-12 08:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani Mecenas za zaangażowanie i oswojenie mnie z salą sądową.Byłem przerażony przed sprawą a dzięki Pani i pani okazanemu wsparciu było ok.Dziękuję za pomoc w uregulowaniu kontaktów z synem i w sprawie alimentów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: radek80 dnia: 2016-12-21 22:34:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dziękuje Pani mecenas za pomoc w rozwodzie.Dzięki Pani sprawa przebiegła gładko i bez awantur.Polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina Maj dnia: 2016-12-02 09:16:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: współpracowałam z Tą Panią Mecenas w sprawie spadkowej. Bardzo dziękuję za poświęcenie i rzetelne podejście do pracy. Współpracę oceniam wzorowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jovita82 dnia: 2016-10-17 12:09:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika świadczy usługi prawnicze na wysokim poziomie. Zawsze przygotowana, chętna do rozmowy i pomocy. Takiemu pełnomocnikowi warto powierzyć swoje sprawy. Dziękuję;
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadzia Kłys dnia: 2016-10-10 19:40:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja dziękuję, że dzięki Pani Mecenas nie muszę odbywać kary w zakładzie i mogę cieszyć się wolnością. Zastosowanie się do rad Pani Adwokat pomogło osiągnąć to o tym początkowo tylko marzyłem.;
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: czarny dnia: 2016-10-03 21:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do tej Pani Adwokat trafiłem z polecenia znajomego. Podobnie jak on jestem bardzo zadowolona z wyboru. Będę polecać dalej;
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: raffiki dnia: 2016-09-26 08:31:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Kwasiborska pomaga mi w bardzo ważnej dla mnie i dla mojej rodziny sprawie. Współpracę oceniam bardzo wysoko. To osoba z dużą wiedzą i zaangażowaniem a przy tym miły człowiek. Pozdrawiam i polecam wszystkim potrzebującym pomocy prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: eloo80 dnia: 2016-09-14 20:12:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam współpracę z tą Panią Mecenas wszystkim którzy chcą mieć do czynienia nie tylko z fachowcem ale również z człowiekiem, z którym można normalnie porozmawiać i liczyć na wsparcie i pomoc w kryzysowych sytuacjach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jola dnia: 2016-09-01 13:51:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę jako adwokat z urzędu.Nie spodziewałam się takiego SUPER podejścia do sprawy.Mam rozwód i zasądzone alimenty na córkę.DZIĘKUJĘ i wszystkim polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agnieszka dnia: 2016-08-01 17:21:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny mecenas z Pani Moniki Kwasiborskiej :)Skutecznie przeprowadziła mnie przez rozwód choć nie było lekko.Będę polecał Ją każdemu w podobnej sytuacji jak i w każdej innej sprawie.Ja bez pomocy dobrego prawnika pewnie bym poległ po całości.Pani Monika jest też dobrym "psychologiem" potrafi podtrzymać da duchu...DZIĘKUJĘ BARDZO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANDRZEJ W.. dnia: 2016-07-17 19:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cieszę się że posłuchałam znajomej i trafiłam z moim problemem do Mecenas Kwasiborskiej. Choć bardzo się stresowałam sprawa przebiegła sprawnie i pomyślnie. Przekonałam się że przy pomocy fachowca postępowanie sądowe nie jest niczym strasznym. Dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARCELLA dnia: 2016-07-03 20:41:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ponieważ na stałe mieszkam za granicą bardzo ważne było by powierzyć sprawę osobie na której mogę polegać. Pani adwokat Monika Kitscha-Kwasiborska sprawdziła się w 100 procentach. Częsty i systematyczny kontakt oraz trafione rozwiązania utwierdzały mnie w przekonaniu że dokonałem właściwego wyboru. Ostatecznie moje pozytywne odczucia potwierdził korzystny wynik sprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rysio dnia: 2016-06-21 08:17:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Mecenas moje życie wreszcie się wyprostowało.Już nigdy życia w strachu i z mężem "despotą".Pani Monika pomogła mi bezboleśnie przejść przez rozwód.Dziękuje i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tina81 dnia: 2016-06-05 18:00:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ta Pani to naprawdę bardzo dobry fachowiec. Do każdej sprawy podchodzi indywidualnie i dba o dobro swoich klientów. Mnie poleciła ta Panią Adwokat koleżanka, która też była z polecenia. Wszystkie otrzymałyśmy oczekiwaną pomoc, choć każda miała inny problem. Moim zdaniem to świadczy o dużej wiedzy i kompetencji Pani Mecenas. Życzę dużo zdrowia i wiele sukcesów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia Berent dnia: 2016-05-30 15:42:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w mojej sprawie oprócz wiedzy i doświadczenia ważne było również szybkie działanie. Czas działał na moją niekorzyść. Obawiałem się czy uda mi się znaleźć kogoś kto podejmie odpowiednie kroki w tak szybkim czasie. Pani Monika zajęła się sprawą kompleksowo, konkretnie i bardzo szybko. Doceniam i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mati dnia: 2016-05-08 21:02:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam współpracę z tą Panią Mecenas wszystkim którzy chcą mieć do czynienia nie tylko z fachowcem ale również z człowiekiem, z którym można normalnie porozmawiać i liczyć na wsparcie i pomoc w kryzysowych sytuacjach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JOLANTA dnia: 2016-04-24 19:22:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja dziękuję za rzetelne i szybkie podjęcie odpowiednich działań w sprawie. U poprzedniego pełnomocnika sprawa przeleżała prawie rok a Mecenas Kwasiborska szybko i sprawnie się nią zajęła. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mario1980 dnia: 2016-04-19 20:23:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mnie Pani Monika pomogła w sprawie przeciwko Zusowi. Wyrazy podziękowania za dużą wiedzę i rzeczowość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: antek dnia: 2016-04-05 13:32:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z pomocy tej Pani Mecenas w skomplikowanej sprawie rodzinnej. Pani Adwokat była bardzo zaangażowana. Udzielała mi bieżących informacji w sprawie, służy radą i wsparciem. Na terminach w sądzie była osobiście, zawsze przygotowana i rzeczowa. Współpracę oceniam na bardzo wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia Czech dnia: 2016-04-01 10:42:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja korzystałam z usług tej Pani adwokat w sprawie rodzinnej, która spędzała mi sen z powiek. Już po pierwszym spotkaniu z Panią Moniką poczułam się pewniej i zmieniłam nastawienie. Sprawa zakończyła się pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: baśka dnia: 2016-03-06 20:44:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim, którzy oczekują fachowej pomocy prawnej w przyzwoitej cenie. Pani mecenas jest nie tylko dobrym prawnikiem ale także wspaniałym człowiekiem. Mnie bardzo pomogłam, choć myślałam że nie stać mnie na tak profesjonalne wsparcie. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WERONIKA dnia: 2016-02-29 22:22:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To naprawdę świetny adwokat. Duża wiedza, zaangażowanie a do tego super podejście do sprawy i do człowieka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maciek dnia: 2016-02-16 08:26:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja ze szczerym serce polecam tą Panią Mecenas wszystkim, którzy oczekują od prawnika sumiennego działania. Dla mnie pomoc tej Pani jest nieoceniona. Zawsze udzielała mi cennych wskazówek, wspierała i nie odmawiała pomocy. Rzetelnie podchodzi do sprawy i robi wszystko by osiągnąć jak najwięcej dobrego dla osoby którą reprezentuje. To wszystko w przystępnej cenie i ludzkim podejściem do drugiej osoby
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2016-01-27 08:31:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam się do Pani Mecenas ze sprawą spadkową, ale w jej trakcie okazało się, że potrzebuję pomocy prawnej również w innego rodzaju sprawach. Pani Mecenas zajęła się wszystkim kompleksowo. Działała szybko i skutecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SYLWIA dnia: 2016-01-21 09:15:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie tą Panią polecił znajomy, który wygrał zwrot pensji od nieuczciwego pracodawcy. W całości sprawdziło się wszystko co mówił. Jestem bardzo zadowolony. Ja też szczerze polecam skorzystanie z pomocy tej Pani Adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Włodek dnia: 2016-01-12 14:42:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Mecenas moja sprawa zakończyła się szybko bez wniesienia pozwu. Sama wielokrotnie pisałam wezwania o wypłatę pieniędzy po śmierci dziadka, ale to nic nie dawało. Dopiero udział Pani Mecenas doprowadził sprawę do końca. Dostałam więcej niż się spodziewałam. Warto korzystać z pomocy takiego profesjonalisty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna Sz. dnia: 2016-01-04 18:51:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doceniam bardzo wiedzę tej Pani mecenas ale również wspaniałe podejście do osoby i cierpliwość. Przyznam że moja sprawa rozwodowa łatwa nie była a ja często kontaktowałam się z Panią Adwokat. Pani Mecenas zawsze miała dla mnie czas i udzielała pomocy. To upewniało mnie że sprawę dla mnie bardzo ważną powierzyłam odpowiedniej osobie. Dziękuję i polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta W dnia: 2015-12-21 18:20:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata również w sprawach z prawa pracy – bo mnie w takiej reprezentowała. To bardzo empatyczna osoba i godny polecenia profesjonalista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota K dnia: 2015-12-08 17:36:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja miałem przyjemność współpracować z Panią Mecenas Kwasiborską w sprawie rozwodowej. Dzięki niej proces przebiegł sprawnie i bez komplikacji. Była już żona straszyła mnie wieloletnią sprawą i wyciąganiem „brudów” jednak dzięki postawie Pani Adwokat udało się tego uniknąć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Remek P. dnia: 2015-11-29 22:03:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta Pani Adwokat profesjonalnie i skutecznie pomogła mi w sprawie o alimenty na dziecko. Bardzo dobre podejście do człowieka i zaangażowanie w sprawę. Dla mnie każda wizyta w sądzie była stresująca ale dzięki Takiemu Pełnomocnikowi czułam ze jestem pod dobrą opieką. Szczerze polecam wszystkim którzy od prawnika oczekują nie tylko wiedzy i doświadczenia ale również ludzkiego podejścia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela W dnia: 2015-11-25 14:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym szczerze polecić Panią Mecenas Monikę Kitscha-Kwasiborską.Jest to adwokat o wspaniałym podejściu do klienta i do sprawy którą się zajmuje.Wiem to na własnym przykładzie.Przed spotkaniem Pani mecenas wydawało mi się że dobry adwokat drogo kosztuje a to wcale nie tak. :) Będę polecał Panią Monikę każdej osobie która będzie potrzebować fachowej porady i pomocy prawnej.Dziękuję Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek Krauze dnia: 2015-11-16 18:23:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług tej Pani korzystałem w sprawie o widzenia z dzieckiem których od dłuższego czasu zabraniała mi była partnerka. Sprawa zakończyła się pomyślnie. Ta Pani to rozsądny adwokat, nie obiecuje gruszek na wierzbie, ale realnie podchodzi do sprawy i bardzo się angażuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz R. dnia: 2015-11-09 19:47:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta Pani Adwokat pomogła mi przebrnąć przez niełatwą sprawę rozwodową. Sama nie mogłam dogadać się z mężem ale Pani Mecenas skutecznie przekonała go do naszych racji. Dzięki temu sprawa zakończyła się szybko i bez problemu. Teraz mogę spać spokojnie i mam odpowiednie środki na utrzymanie dziecka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2015-11-01 21:31:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam współprace z tym Prawnikiem wszystkim tym, którzy chcą mieć pewność, że ich sprawa zostanie potraktowana poważnie i wyjątkowo. Popieram opinie o zaangażowaniu i dużej wiedzy. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 2015-09-23 19:29:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki tej Pani Adwokat powróciłam do normalnego życia. Pomogła mi przejść przez rozstanie z mężem i walkę o dziecko. Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 2015-09-14 22:54:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za pośrednictwem tego portalu chcę podziękować Pani Mecenas za zaangażowanie w moją sprawę i skuteczną obronę moich interesów. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-08-25 19:23:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Aktualnie jestem w trakcie niełatwej sprawy o podział majątku. Mecenas Kwasiborska służy mi profesjonalnym wsparciem i fachowa pomocą.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-08-10 23:28:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno zakończyła się sprawa o alimenty na dziecko, w której reprezentowała mnie Pani Mecenas. Dzięki jej zaangażowaniu udało się wywalczyć kwotę ponad moje oczekiwania. Bałam się tego procesu bo ojciec dziecka był bardzo nieprzychylny. Na szczęście mogłam liczyć na wsparcie adwokata z powołania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-05-20 14:36:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To prawnik naprawdę godny polecenia. Mnie reprezentowała w sprawie rodzinnej. Mimo mojego bardzo emocjonalnego podejścia do sprawy Pani mecenas zachowała profesjonalizm i rzeczowo zajęła się wszystkim. Bez takiego wsparcia nie przeszłabym przez ten trudny dla mnie czas. Bardzo dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-03-31 21:35:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zmieniłam ostatnio pełnomocnika w sprawie rozwodowej i dostałam namiary na Kancelarie adwokacką Pani Mecenas Moniki Kitscha-Kwasiborskiej.Jestem bardzo zadowolona.Podejście do sprawy a przede wszystkim do mnie jako do klienta z problemem przez Panią Mecenas Monikę przerosło moje oczekiwanie.Oprócz wiedzy jaka Pani Mecenas niewątpliwie posiada ma też takie zwykłe ludzkie podejście do drugiego człowieka,wsparcie psychiczne.Serdecznie polecam i Dziękuję Pani Mecenas ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariola dnia: 2015-03-19 18:12:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny i solidny prawnik a poza tym miła i zaangażowana w sprawę.Skutecznie poprowadziła moją sprawę z byłym pracodawcą.Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2015-03-17 21:22:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją