Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ABC Parkiety Michał Dziuba

Zawód: Posadzkarz 
Adres: Mazowieckie, 02-107 Warszawa Dickensa 27
Telefon: 518 765 635 Kom. 518 765 635
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.abcparkiety.eu
Opis działalności: Cyklinowanie, usługi parkieciarskie Słowa kluczowe: cyklinowanie, szpachlowanie, polerowanie, lakierowanie, olejowanie, parkiety, listwy przypodłogowe

Ocena: 100% pozytywna 77x

Jakość usług: 100% wysoka 77x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 76x
Ceny usług: 100% niskie 52x 23x
Ilość opinii w serwisie: 77
Ilość odsłon profilu firmy: 3175
Data utworzenia profilu: 2015-03-09 21:42:16
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-09 21:42:16 

Opinie o ABC Parkiety Michał Dziuba

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Efekt po cyklinowaniu oraz lakierowaniu bardzo zadowalajacy. Szybko sprawnie oraz terminowo. Polecam goraco Sylwia Gaba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2017-10-02 20:40:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pelen profesjonalizm, terminowosc oraz fachowe doradzctwo. Jadzia Kochanowskiego Warszawa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2017-07-16 21:26:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie. Panowie wykonali renowacje parkietu z lat 70 tych. Wszystko wyszlo perfekcyjnie. Jestem bardzo zadowolony z wspolpracy, kontaktu telefonicznego oraz podejscia do bardzo wymagajacego klienta:) Mikolaj
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miki dnia: 2017-05-23 21:11:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michal wykonywal usluge cyklinowanie parkietu u znajomych od ktorych otrzymalismy kontakt do firmy ABC Parkiety. Efekt renowacji parkietu u znajomych jak i u nas bardzo zadowalajacy. Podloga mimo fatalnego stanu przed cyklinowaniem, teraz wyglada wspaniale, jest rowna, porzadnie wylakierowana. Sama ekipa punktuala oraz bardzo mila. Polecam Krystyna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 2017-05-07 18:03:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie solidne i profesjonalne, wspolpraca bardzo mila, doradctwo fachowe i rzetelne. Pan Michal na wstepie piwiedzial co da sie z podlogi otrzymac a czego nie. Bardzo profesjonalne podejscie. Magda Nowy Swiat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2017-03-07 18:09:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mila bardzo fachowa i rzetelna firma. Efekt koncowy zadowalajacy w 100%. Cyklinowanie bezpylowe naprawde istnieje:) Polecam Kowal Targówek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kowal dnia: 2017-02-28 19:03:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie naprawde bezpylowe, lakierowanie wyszlo super, podloga jak nowa. Pelen profesjonalizm oraz ogromne doswiadczenie. Polecam Bartek KEN
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2017-01-08 19:16:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wlsciciel bardzo konkretny. zgodnie z ustaleniami pracownicy wykonali usluge cyklinowania wraz z lakierowaniem. bardzo rzetelnie, fachowo oraz zgodnie z ustaleniami. Mili pelni profesjonalizmu, Polecam JOLA sady zoliborskie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jola dnia: 2016-12-14 22:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Goraco polecam. Panowie terminowi, bardzo dokladni oraz mili. Wykonywali dla nas dwie renowacje podlog drewnianych. Efekt powyzej oczekiwan. Polecam i na pewno do kolejnych zlecen zwiazanych z cyklinowaniem zadzwonie do Pana Michala. Wlasciciel bardzo konkretny:) Polecam Radek Pruszków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2016-11-24 21:35:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Goraco polecam. Cyklinowanie mozaiki + lakierowanie oraz montaz listew wyszly powyzej naszych oczekiwan. Podloga wyglada jak nowa. Szybko, sprawnie a przede wszystkim terminowo. Zygmunt Dolna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zygmunt dnia: 2016-11-19 21:02:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, mieszkam na stale w Moskwie mam dom do wynajecia w Wygledach, postanowilem odnowic podlogi olej na bialo + matowy lakier.Wykonana usluga pasuje do calosci wystroju pomieszczen. Firma Pana Michala wykonala zlecenie perfekcyjnie poooolecam goooraco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Wladek dnia: 2016-11-15 20:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie. Panowie wykonali cyklinowanie wraz z lakierowaniem w umowionym terminie, sprawnie oraz oczywiscie bezpylowo:) Polecam Ksawery Mokotów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ksawery dnia: 2016-11-11 17:48:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe doradctwo, ekstra wykonanie. Podloga bardzo stara na legarch( okolo 100 letnia) Panowie odradzili szpachlowanie co uwazam za bardzo sluszne. Efekt po cyklinowanie super jestem badzo zadowolona. Polecam Pana Michala Jola Nowogrodzka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2016-11-02 17:57:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Michala wykonala wymiane podlogi u nas na sali gimastycznej o lacznej powierzchni 200 m2. Panowie zerwali stara podloge, wymienili podklad, ulozyli nowy parkiet potem cyklinowanie wraz z malowaniem linii boiskowych. Fachowe wykonawstwo, terminosc oraz udzielona gwaracja na podloge sprawila ze goraco polecamy oraz jestesmy bardzo zadowoleni. PG Gasacin
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gimnazjum dnia: 2016-10-29 14:18:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Goraco polecam. Fachowe wykonanie prac parkieciarskich oraz dotrzymanie terminu. Bardzo slowni Jan Piaczeczno
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jan dnia: 2016-10-18 15:17:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ekipe. Solidne i fachowe wykonanie. Mimo wielu naszych pytan bardzo cierpliwi oraz udzielali cennych wskazówek. Polecam Wawer Jula
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jula dnia: 2016-10-03 21:10:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny sprzet, profesjonalne podejscie do klienta i wielkia dokladnosc przy wykonywaniu renowacji parkietu. Widac ze Panowie znaja sie na rzeczy:) Polecam Jadwiga Falenty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Falenty dnia: 2016-09-26 20:40:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam za slownosc, punktualnosc oraz pelen profesjonalizm. Panowie rewelacyjnie wykonali cyklinowanie wraz z lakierowaniem. Polecam Slowinscy Rysy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Slowinscy dnia: 2016-09-22 21:43:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, firma Pana Michala wykonywala u nas cyklinowanie starych desek sosnowych wraz z bieleniem i lakierowaniem, jestesmy bardzo pozytywnie zaskoczeni efektem. Przede wszystkim starannie, fachowo oraz bardzo czysto. Polecam serdecznie. Bardzo mili i pomocni. Milena Nadarzyn
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2016-09-14 20:20:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam za terminowosc i wykonanie cyklinowania wraz z bieleniem i lakierowaniem. Fajna ekipa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kaja dnia: 2016-08-31 19:47:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie godni polecenia z czystym sumieniem. Szybko, sprawnie oraz profesjonalnie wykonana renowacja podlogi, listwy tez ladnie odnowione. Polecam Grisza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grisza dnia: 2016-08-21 19:26:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę z czystym sercem polecić Panów z tej firmy :))) Brak najmniejszych zastrzeżeń, oby każda ekipa działała w ten sposób :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2016-08-20 22:26:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wykonali cyklinowanie wraz z bieleniem i lakierowaniem desek debowych. wyszlo super. Slowni, bardzo rzetelnie podeszli do zlecenia. Mania Mokotow
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mania dnia: 2016-08-10 22:37:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: panowie rewelacyjnie podeszli do prac parkieciarskich. Ulozyli, wycyklinowali oraz polakierowali deski u nas w domu. Wszystko wyszlo zgodnie z planem. Rewelacja. Polecam czerwo praga pld
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: czerwo praga pld dnia: 2016-08-06 18:13:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie, Numer do Pana Michala otrzymalem od znajomego u ktorego Panowie wykonywali cyklinowanie. Goraco polecam, ekstra wykonanie fachowe doradctwo !!!Jozek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jozek dnia: 2016-07-28 21:42:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam goraco. cyklinowanie wraz z lakierowaniem sprawilo ze podloga wyglada jak nowa. Panowie terminowi i bardzo konkretni polecam Marcelina wilanow
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcela dnia: 2016-07-11 22:57:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podloga po cyklinowaniu i lakierowaniu wyglada rewelacyjnie. Polecam Od samego pocztku wspolpraca ukladala sie bardzo pozytywnie Zosia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia jozefów dnia: 2016-06-20 21:01:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Renowacja parkietu wyszla na duzy plus, jestem zaskoczony efektem po cyklinowaniu. Goraco polecam Wiesiek otwock
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiesiek dnia: 2016-06-08 20:47:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie wykonane bardzo starannie i fachowo. Terminowosc to duzy plus tej ekipy. Polecam WALKEK Wola
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 2016-05-28 19:49:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie wykonana renowacja desek sosnowych. Odpowiednio dobrana chemia do podlogi. Z polecam z czystym sumieniem:) STEFAN Piaseczno
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 2016-05-26 21:02:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie, lakierowanie oraz montaz wykonane bardzo precyzyjnie. Panowie punktualni oraz slowni polecam michal bemowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: michal dnia: 2016-05-25 18:01:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie wykonane cyklinowanie wraz z lakierowaniem. Polecam january sluzewiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: january dnia: 2016-05-18 19:43:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realna ocena tego jaki efekt mozemy uzystakac z podlogi na samym poczatku wspolpracy. Renowacja parkietu zaskoczyla nas bardzo pozytywnie. Konkretnie, czysto oraz terminowo. Panowie naprawde godni polecenia. Pozdrawiam Mikolaj
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-14 17:48:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wykonali cyklinowanie wraz z lakierowaniem mozaiki w domu jednorodzinnym oraz renowacje schodow efekt prac bardzo zadowalajacy. Podloga wyglada jak nowa. Wszystkie prace wykonane zgodnie z ustaleniami oraz w okreslonym terminie. Polecam ceny bardzo przystepne moim zdaniem. Marzena konstancin
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marzena dnia: 2016-05-04 19:19:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Renowacja wykonana zgodnie z ustaleniami, terminowo i konkretnie. Goraco polecam Slawek wilanowska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: slawek dnia: 2016-04-30 19:45:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Renowacja podlogi wykonana bardzo profesjonalnie. Bardzo dobry sprzet oraz lakiery. Polecam Adam stegny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 2016-04-25 21:31:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie, lakierowanie plus nowe listwy wykonane staranie, dokladnie i zgodnie z terminem. Wszystko nam sie podoba i wyglada bardzo ladnie. Rogalinscy Wilanów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rogalinscy dnia: 2016-04-18 19:13:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie wraz z olejowaniem wyszlo wspaniale. O wszytko zadbali Panowie. Rzetelnie i solidnie Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2016-04-03 19:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stara mozaika wyglada jak nowa. Jestesmy bardzo zadowoleni, kontakt bardzo dobry. OLA Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: OLA dnia: 2016-03-29 20:54:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Numer do firmy ABC Parkiety wziolem z tego profilu. I wszystko sie zgadza terminowo, bezpylowo i profesjonalnie. Podloga wyglada wspaniale. Biale cokoly zamontowane idealnie Polecaaaa Janusz ochota
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: janusz dnia: 2016-03-19 09:19:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super podejscie oraz wykonanie cyklinowania, montazu listew oraz lakierowania na najwyzszym poziomie. Panowie godni polecenia. Numer dostalam od znajomych Alina Wola
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2016-03-12 00:01:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace parkieciarskie wykonane solidnie oraz w terminie. Jestesmy bardzo zadowoleni z prac firmy Pana Michala. Zamierzony efekt zostal osiagniety Robaczkowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robaczkowscy dnia: 2016-03-10 14:45:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogolnie wszystko na duzy plus. Panowie mili i punktualni. Podloga wyglada rewelacyjnie polecam kasia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: katarzyna dnia: 2016-02-22 22:04:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie wraz z olejowaniem wykonane terminowo, czysto i zgodnie z poprzednimi ustaleniami. Z czystym sumieniem polecam jadwiga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jadwiga dnia: 2016-02-16 21:04:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stara podloga zostala odnowiona. Panowie na samym poczatku powiedzieli jaki da sie maksymalnie uzyskac efekt. Czysto i punktualnie konkretni i godni polecenia Pozdrawiam Ula
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 2016-02-13 13:29:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestesmy bardzo pozytywnie zaskoczeni wygladem podlogi po cyklinowaniu i lakierowaniu. Calosc prac przebiegla zgodnie z ustaleniami. Polecam jaroslaw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jaroslaw dnia: 2016-02-11 21:34:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stary parkiet wyglada jak nowy. Podloga polakierowana lakierami zgodnie z umowa. Numer do Pana Michala dostalem od znajomych. Wszystko na plus. Polecam karol mok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol mokotow dnia: 2016-02-04 18:19:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybki kontakt i fachowa porada. Stary parkiet został pięknie odnowiony i zajęło to tylko jeden dzień. Solidnie i bez naciągania. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2016-01-31 22:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana zgodnie z ustaleniami. Podloga wyglada jak nowa Polecam Adam z Pruszkowskiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2016-01-31 12:37:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna, prężnie działającą ekipa. Wykonali cyklinowanie podlogi wraz z lakierowaniem efekt wspanialy. Naprawde godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Albert dnia: 2016-01-24 10:23:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mila, rzetelna oraz punktualna ekipa. Renowacja podlogi wykonana w profesjonalny sposob. Parkiet wyglada pieknie. Podloga zalakierowana w polysku robi wrazenie˘ kuba z bielan
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2016-01-22 19:20:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michal wraz ze swoja ekipa wykonal renowacje desek plus wymine listew przypodlogowych. Prace cykliniarskie wykonane bezpylowo w terminie. Podloga wyglada rewelacyjnie. W skali 1 do 5 prace wykonane na 5+:) Z czystym sumieniem goraco polecam. Monika z Pruszkowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monia dnia: 2016-01-17 21:25:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firme ABC Parkiety znalazlem na tej stronie. Sugerujac sie opiniami innych uzytkownikow. Jestem bardzo zadowolony z wyboru. Podloga wyglada wspaniale. Prace wykonane bezpylowo w uzgodnionym terminie. Goraco polecam. Tadeusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tadek dnia: 2016-01-16 17:15:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Michala wykonala u nas w domu jednorodzinnym cyklinowanie podlog na dwoch pietrach + renowacje schodow drewnianych oraz olistwowanie wszystkich pomieszczen. Efekt prac jest zdumiewajacy. Jestesmy bardzo zadowoleni. JAN z Piaseczna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jan dnia: 2016-01-09 20:10:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie z firmy ABC Parkiety doradzili mi, następnie wykonali kawał dobrej roboty. Praca wykonana na wysokim poziomie, fachowo, solidnie i bez zastrzeżeń i co najważniejsze w terminie. Jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna EM dnia: 2016-01-08 12:31:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma z bardzo dobrym podejściem do klientów. Panowie są punktualni i konkretni, dotrzymują ustalonego terminu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ZK dnia: 2016-01-06 21:34:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie konkretni, kumaci i solidni. Dotrzymują słowa, co do terminu. Po upływie 2 lat odkąd odnawiali mój parkiet nie mam żadnych zastrzeżeń. Firmę ABC Parkiety Michał Dziuba poleciłem znajomym i polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-11-16 22:06:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecilem cyklinowanie + lakierowanie, Praca wykonana bardzo fachowo i precyzyjnie. Podloga wyglada wspaniale. Panowie bardzo punktualni. Firma rewelacja. Polecam Zbyszek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zbigniew dnia: 2015-11-11 17:12:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rewelacja. podłoga wyglada wspaniale. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2015-11-01 19:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% polecam firmę ABC Parkiety. Praca została wykonana bardzo solidnie i terminowo. Bardzo przyjemna ekipa i co najważniejsze godni zaufania eksperci.Doradztwo, terminowość i jakość wykonanych usług na wysokim poziomie i bez zastrzeżeń. Współpraca z taka firmą to sama przyjemność. Serdecznie polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2015-10-20 14:31:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie z ABC parkiety, rzetelnie i fachowo podeszli do tematu renowacji starej podłogi. Dobrali odpowiednie materiały, służyli rada i pomoca. Potwierdzam rzetelność uczciwosc i solidność firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Jasinski dnia: 2015-10-20 10:39:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie profesjonalnie doradzili mi w sprawie materiałów i doskonale wykonali zleconą pracę, gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-18 12:55:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Goraco polecam. renowacja podlogi przebiegla sprawnie, terminowo otaz bezpylowo cyklinowanie + olejowanie. Efekt wspanialy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2015-10-13 20:06:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z pracy jaka została wykonana przy renowacji mojej podłogi. Panowie podchodzą do zleceń profesjonalnie. Da się zauważyć że firma wyznaje zasadę "Frontem do klienta". Bardzo dobry kontakt i rzeczowe wyjaśnienie szczegółów współpracy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wincent dnia: 2015-10-08 15:59:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wykonali u mnie cyklinowanie z lakierowaniem, praca wykonana terminowo i precyzyjnie na koniec mieszkanie oddali posprzątane. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-01 07:55:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem majstrom wycyklinowanie jesionu królewskiego wraz z lakierowaniem. Efekt 1 klasa. Fachowcy godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-09-28 20:50:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie terminowo i profesjonalnie wykonali cyklinowanie ok. 40 m2 naszej podłogi. Wszystkie szczegóły ustaliliśmy telefonicznie. Panowie punktualnie pojawili się pierwszego dnia, drugiego po południu wszystko było skończone. Czysto i porządnie. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-09-28 14:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa ABC Parkiety wykonała u mnie cyklinowanie, bielenie podłogi i wymianę listew. Panowie już na etapie planowania prac i pierwszych rozmów byli profesjonalni, służyli radą i podpowiedziami, konkretni. A do tego mili, punktualni i słowni. Prace wykonali super dokładnie, w założonym terminie, pomogli w wyniesieniu mebli, mieszkanie oddali posprzątane, a do tego pomogli mi znaleźć ekipę do dalszych prac remontowych - malowanie etc. A podłoga - wygląda wspaniale! Najlepsze doświadczenie zwiane z remontami jakie miałam w życiu. Zdecydowanie godni polecenia! Zastanawiam się co by tu jeszcze wycyklinować...;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANNAM dnia: 2015-09-07 10:44:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma została nam polecona przez znajomych, z zapewnieniem, że Panowie są dobrymi fachowcami. Po uzgodnieniu terminu cyklinowania parkietu Panowie przyjechali i wykonali pracę w przeciągu niecałych dwóch dni-łącznie cyklinowanie, wymiana listew przypodłogowych i lakierowanie parkietu. Praca została wykonana solidnie, szybko i bardzo fachowo. Podłoga wygląda pięknie, nawet lepiej niż po poprzednim cyklinowaniu i jej pierwotnym położeniu. Podobało mi się również "telefoniczne" podejście do klienta. Polecam, bo firma jest naprawdę niezła a dobrych fachowców na rynku trudno znaleźć. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-08-11 13:10:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie najpierw odpowiednio doradzili, później fachowo zrobili powierzony im zakres pracy w ustalonym terminie, jestem bardzo zadowolony z ich usług. Spokojnie mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jak do tej pory nie była potrzebna
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2015-07-03 14:21:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chłopaków wziąłem do renowacji 35m2 parkietu dębowego, który (za mojego życia) nie był odświeżany. Praca wykonana bardzo dobrze i szybko ( cyklinowanie, szpachlowanie, trzykrotne lakierowanie lakierem wodnym - 2 dni). Warto dodać, że - w przeciwieństwie do większości polskich ekip - po zakończeniu pracy mieszkanie było posprzątane i nie zostały po nich żadne odpady do usunięcia. Zawsze służą radą, ekspertyzą, nawet po wykonaniu zlecenia można śmiało do nich dzwonić z pytaniami. Będę polecać! Pozdrawiam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcinito dnia: 2015-06-17 09:59:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjemna ekipa! Godni zaufania eksperci :) praca została wykonana bardzo solidnie i terminowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Filip dnia: 2015-05-25 18:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna, terminowa, renowacja parkiety wykonana z pelna fachowoscia. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2015-05-01 11:26:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam u mnie została wykonana solidna renowacja starego lakierowanegoparkietu jesionowego: cyklinowanie i olejowanie na rozjaśniony kolor. Efekt fantastyczny, serdecznie polecam ekipę:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Izabela Grodowska dnia: 2015-04-10 22:23:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: goraco polecam. pełna fachowosc. Doradzctwo, terminowosc, jakosc usług na wysokim poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: neo dnia: 2015-04-03 23:22:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonala renowacje 60 m2 podłogi. Szybko, fachowo i zgodnie z terminem. Lakiery firmy BONA. Goraco polecam jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-03-14 11:38:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace wykonane fachowo, zgodnie z terminem, Podłoga jak nowa. Panowie bardzo kulturalni Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł W dnia: 2015-03-09 21:44:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją