Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Anex okna

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp. Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 05-090 Raszyn Aleja Krakowska 82
Telefon: 22 716 22 30 Kom. 511 550 250 Fax: 22 716 22 30
Adres e-mail: anex-okna(małpa)wp.pl
Strona internetowa: anexokna.pl
NIP:
529-117-71-01
Opis działalności: Montaż okien i drzwi Słowa kluczowe: wymiana okien warszawa, okna pcv, pruszków, okna plastikowe warszawa, okna z montażem warszawa, okna pruszków, wymiana okien Piaseczno, wymiana okien pruszków, wymiana okien raszyn, wymiana drzwi zewnętrznych warszawa

Ocena: 83% pozytywna 10x 2x

Jakość usług: 83% wysoka 10x 2x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 10x 2x
Ceny usług: 90% niskie 10x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1173
Data utworzenia profilu: 2015-03-07 19:43:22
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-07 19:43:22 

Opinie o Anex okna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla Anex Okna w Piasecznie mogę spokojnie wystawić najwyższą notę. Świetni fachowcy, dobrze złożona oferta oraz terminowa realizacja zamówienia i montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryk Romiński dnia: 2018-01-11 10:57:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie moge doprosić sie o ustawienie okien, niektore okna przy otwieraniu wyszczerbiaja futrynę, ale najgorsze jest to ze nie zamontowali prowadnic do rolet,wiec rolety mam nonstop opuszczone... klamki do okien sama zamontowałam....nie mam juz sily ich prosić, bede sprawe kierowac do sadu. Jezeli tez byles klientem Anex okna to odezwij sie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna z Raszyna dnia: 2018-01-04 18:28:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają duży wybór okien i drzwi zewnętrznych od najlepszych producentów w dość konkurencyjnych cenach. Obsługa spisała się na najwyższą notę, ponieważ pomogli nam w każdym aspekcie i ostatecznie wykonali porządnie oraz terminowo pełen montaż. Profesjonaliści!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2017-12-10 18:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie moge wystawić pozytywna opinie o firmie Anex Okna. Świetni doradcy, dobrze przygotowana oferta okien oraz rolet zewnętrznych. Mogliśmy liczyć na wsparcie w obliczeniu wszystkich kosztów, wymierzenia oraz wykonaniu przez ich ekipę montażu. Jednym słowem profesjonaliści w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2017-11-29 21:11:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W przypadku firmy Anex Okna mogę powiedzieć, że to jedna z najlepszych firm z jakimi miałem do czynienia podczas wykończania domu. Obsługa na wysokim poziomie, wszystkie zamówienia były zgodne z umową, a montaż bramy, okien i rolet zewnętrznych w pełni profesjonalny, polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol Laskowski dnia: 2017-11-13 19:50:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług firmy Anex Okna w Warszawie. Dobre ceny zarówno w przypadku zakupu okien oraz ich montaż. Nie mam zastrzeżeń :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2017-11-07 11:58:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę świetna obsługa na którą można liczyć w każdym przypadku zarówno przy wyborze zestawu okien i rolet (jak to było w naszym przypadku) oraz dokładnie wykonanego montażu. Widać, że obsługa ma duże doświadczenie i kwalifikacje w temacie, ponieważ uwzględniali nasze wszystkie zastrzeżenia i uwagi. Śmiało można ich polecić :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2017-10-12 09:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług firmy Anex Okna w Warszawie jestem bardzo zadowolony. Pomogli nam w podjęciu odpowiedniej decyzji zakupu okien i rolet zewnętrznych według wcześniej ustalonych warunków. Do tego wszystko wycenili, wymierzyli i zajęli się montażem. Wszystko jak najbardziej ok, polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2017-09-21 08:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra współpraca. Zero problemów z kontaktem, złapaliśmy dobrą ofertę na okna oraz co najważniejsze są terminowi i dokładni. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BłażejT dnia: 2017-08-24 13:00:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę szczerze ich polecić. Jeżeli szukacie odpowiednich okien do swojego domu bądź mieszkania, ale jeszcze nie do końca się na coś zdecydowaliście to będzie odpowiedni wybór. Obsługa na wysokim poziomie, a do tego spora oferta. Potrafią pomóc i podchodzą do klienta z należytym szacunkiem, którego oczekiwałem. Polecam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MirosławWojcik dnia: 2017-07-16 23:06:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stanowczo nie polecam tej firmy ANEX-OKNA, ponieważ zakupiony zestaw okienny okazał się nieszczelny. Prawdopodobnie z winy błędnego montażu wykonanego przez tę firmę. Bardzo długi okres oczekiwania na kontakt w sprawie naprawy. NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bardzo kiepski kontakt w sprawie naprawy. Lepiej wybrać inną firmę.
Opinia dodana przez: RW dnia: 2015-10-28 19:02:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W lipcu zamontowali mi okna PCV w domu na profilu Brugmann z 3 szybami, ponoc najlepsze ale w zimie zaczęło wiać z nich, zareklamowałam ten fakt i przysłali za dwa dni serwis, poprawili w ramach gwarancji coś przy zawiasach i problem zniknął. Zrobili to za darmo i w ramach rekompensaty dostałam zniżkę na rolety na wszystkie okna. Zaoszczędziłam około 300 zł na roletach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: bezproblemowa
Opinia dodana przez: rewers dnia: 2015-03-07 19:59:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją