Opinie o dr Paweł Petryszyn Centrum Diagnostyki Medycznej "Medix" Wrocław

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

dr Paweł Petryszyn Centrum Diagnostyki Medycznej "Medix"

Zawód: Gastrolog 
Adres: Dolnośląskie, 53-413 Wrocław Hirszfelda 16-17
Telefon: 71-3412708
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: gastrolog Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 26x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 4x 6x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 1904
Data utworzenia profilu: 2015-02-28 13:50:35
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-28 13:50:35 

Opinie o dr Paweł Petryszyn Centrum Diagnostyki Medycznej "Medix"

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Petryszyn jest wspaniałym i kulturalnym człowiekiem. Bardzo odpowiedzialnym,konkretnym lekarzem z ogromną wiedzą,doświadczeniem. Oddany pacjentom.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: alka dnia: 2018-06-13 18:09:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor to bardzo sympatyczny i wesoły człowiek!! Super podejście do ludzi!! A to najważniejsze-potrafi dokładnie wytłumaczyć co i jak - jestem zadowolona..polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: j.ola dnia: 2018-05-31 16:31:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam ! Profesjonalne podejście do pacjenta, natychmiastowa pomoc już po pierwszej wizycie poczułem ulgę. Jeszcze raz polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 2018-04-30 08:07:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor jest bardzo konkretny ,wyjasnia skad sie wzial problem zdrowotny i udziela informacji na temat jakimi metodami można to wyleczyć.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: tussee dnia: 2018-04-08 09:38:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam pierwszy raz u Pana Doktora . Otrzymałam diagnozę oraz dopasowane leki. Lekarz poinformował mnie również o rodzaju diety.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sab dnia: 2018-03-18 18:32:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam, wzorowy kontakt z pacjentami, szczegółowe wyjaśnienie problemu, ludzkie podejście do pacjenta a w dzisiejszych czasach to naprawdę rzadkość. Dziękuję za życzliwość
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2018-03-10 19:10:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły Pan doktor.Podjęłam leczenie, i zachęcam innych w razie problemów gastrologicznych do odwiedzenia Pana doktora w Medixie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: basia dnia: 2018-02-10 16:12:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz bardzo dokladny, miły i empatyczny. Wszystko tłumaczy pacjentowi, a co najważniejsze to to że radzi, co robić żeby bóle brzucha i wzdęcia nie pojawiały się w przyszłości. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ż dnia: 2018-01-30 18:31:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z wizyty Lekarz bardzo miły i konkretny.Polecam wszystkim zainteresowanym tego gastrologa. Choć to dopiero pierwsza wizyta ale widze jej potencjał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mira dnia: 2018-01-07 17:23:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miły, profesjonalny,dba o pacjenta, wszystko wyraźnie wyjaśnia,okazuje zainteresowanie pacjentem nawet po zakończeniu leczenia. polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2017-12-18 21:38:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz wywarł na nas bardzo pozytywne wrażenie. Wizyta polegała na rzetelnym zapoznaniu się z problemem . To była nasza pierwsza wizyta Ale nie ostatnia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: NiA dnia: 2017-11-24 12:32:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz,profesjonalny.Pan dr. ma bardzo dobre podejście do pacjenta,umie wyjaśnić na czym polega schorzenie i trafnie trafił z leczeniem. Znalazłam Pana dr Pawła Petryszyna w intrenecie, nie żałuję bo bardzo mi pomógł (jak nikt).Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2017-11-01 14:12:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty u tego lekarza, który okazał się być bardzo konkretny, a przy tym kontaktowy i miły, na moje pytania odpowiadał wyczerpująco i zrozumiale. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-28 18:00:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam go z całą odpowiedzialnością wszystkim z problemami gastroenterologicznymi . Moje podziękowanie również za miłe i bezpośrednie podejście do pacjenta. Kasia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-10-24 19:13:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pod każdym względem i dziękuję za radę. Kompetencja, przystępne tłumaczenie i bardzo przyjazne podejście do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iwona-Wrocław dnia: 2017-09-29 13:20:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To był mój pierwszy kontakt z dr Pawłem Petryszynem i wogóle pierwszy z gastrologiem. Lekarz okazał się konkretny, wysłuchał , wytłumaczył na czym polega mój problem ; zalecił leki i badania. Pierwszy na którego trafiłam , który nie robi ze mnie głupka. !!!Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2017-08-06 18:53:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam :) to była moja pierwsza wizyta u Pana doktora Pawła Petryszyn. Przeprowadził ze mną bardzo szczegolowy wywiad. Jest dokłądny i empatyczny. Cierpliwy i kompetentny. Zlecił dodatkowe badania polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wiesiek dnia: 2017-07-20 15:32:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Była to moja pierwsza wizyta u Pana Doktora. Dał się poznać jako konkretny, kompetentny specjalista. Bardzo sympatyczny i wyrozumiały. Z ludzkim podejściem do pacjenta. Na pewno do niego wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: TR dnia: 2017-05-21 21:25:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma pytania, na które Pan Paweł by nie odpowiedział. Z każdym problemem mogę śmiało się zgłaszać, a zawsze otrzymam pomoc. ZAWSZE.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2017-04-09 16:54:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta odbyła się w miłej i komfortowej atmosferze, bez pośpiechu. Brak zastrzeżeń co do osoby Pana doktora. Badanie przeprowadza delikatnie i bezstresowo.
Opinia dodana przez: Ewa M. dnia: 2017-03-24 10:05:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz, wręcz rewelacyjny!!! Cierpliwy i rzeczowy!!! Nie mogę Powiedzieć złego słowa. Długo czekałam na takiego lekarza i w końcu znalazłam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2017-02-23 16:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Jakie sa moje wrażenia po pierwszej wizycie ?? Otóż wyszłam z gabinetu lekko zszokowana (pozytywnie oczywiście), bo nigdy wcześniej żaden lekarz nie poświęcił mi tyle uwagi podczas wizyty ani nie wzbudził takiego zaufania. Szczerze żałuję, że nie trafiłam do Doktora Pawła Petryszyna wcześniej...
Opinia dodana przez: Zuza dnia: 2017-01-08 14:00:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i rzetelny lekarz- gastrolog. Zawsze cierpliwie odpowiada na moje wszystkie pytania i wszystko dobrze tłumaczy. A jestem z natury dociekliwa :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: basia dnia: 2016-11-27 13:06:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że skorzystałem z pomocy tego gastrologa i mam nadzieję, że taki poziom będzie Pan dr trzymał dalej. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ~prosty dnia: 2015-06-18 21:10:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz i człowiek. Bardzo mi pomógł, leczenie zostało podjęte natychmiastowo. Profesjonalista w każdym calu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2015-03-13 19:10:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry Fachowiec, a jeśli chodzi o kompetencje, to uważam, że pan Petryszyn jest bardzo kompetentny, ma fachowe podejście do pacjenta, widać, że ma duże doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2015-02-28 13:54:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją