Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ELMON s.c.

Zawód: budowlane usługi i remonty Elektryk 
Adres: Śląskie, 40-860 Katowice Gliwicka 204
Telefon: Kom. 660-79-00-27
Adres e-mail: elmon(małpa)elmon.pl
Strona internetowa:
NIP:
634-14-21-697
Opis działalności: Wykończenia wnętrz, prace malarskie, gładzie gipsowe, elewacje, tynki dekoracyjne. Słowa kluczowe: instalacje elektryczne, wod-kan, co, roboty wykończeniowe, usługi budowlane, tynki dekoracyjne, elewacje

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 1899
Data utworzenia profilu: 2010-10-01 12:12:07
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-27 18:18:37 

Opinie o ELMON s.c.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ta wykonywała dla mnie trawertyn imitujący beton. Wyszło bardzo fajnie. Firma w 100% profesjonalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-08 16:36:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała dla mnie tynk dekoracyjny trawertyn imitujący piaskowiec. Wyszło świetnie polecam kominek wygląda rewelacyjnie. Polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2015-04-06 10:44:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Elmon wykonała dla nas prace malarskie. Co do profesjonalizmu nie ma najmniejszych zastrzeżań. Wszystko wykonane szybko i sprawnie. Polecamy w/w firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Norwit dnia: 2015-03-02 14:54:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ELMON s.c. wykonywała dla mnie montaż drzwi wejściowych oraz drzwi wewnętrznych. Panowie wykazali się dużą cierpliwością i pomocą. Nie mogłam zdecydować się jakie wybrać Panowie wozili mnie po sklepach by pokazać mi różne typy drzwi i pomóc mi wybrać takie jakiepasowały by mi wyglądem i ceną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: os. Witosa dnia: 2010-12-21 10:15:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście, duże doświadczenie. Firma Elmon s.c. wykazała się dużą znajomościąswojego fachu. Potrafią doradzić najlepsze rozwiązanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2010-10-01 12:15:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją