Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

INSTAL-MAX Krzysztof Schodnik

Zawód: Hydraulik 
Adres: Małopolskie, 30-348 Kraków kraków michała bobrzyńskiego 19
Telefon: 798778419 Kom. 798 778 419
Adres e-mail: instalmax(małpa)onet.pl
Strona internetowa: www.hydraulik-krakow.com.pl
NIP:
677-22-44-656
Opis działalności: Kompleksowe oraz drobne usługi hydrauliczne Słowa kluczowe: hydraulik kraków,usługi hydrauliczne,pogotowie hydrauliczne

Ocena: 100% pozytywna 43x

Jakość usług: 100% wysoka 42x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 35x
Ceny usług: 100% niskie 17x 16x
Ilość opinii w serwisie: 43
Ilość odsłon profilu firmy: 8063
Data utworzenia profilu: 2011-05-18 22:42:04
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-27 15:02:04 

Opinie o INSTAL-MAX Krzysztof Schodnik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem mu wykonanie montażu nowej baterii zlewowej w starej kamienicy w Krakowie na Wrocławskiej. Praca została wykonana rzetelnie i w ekspresowym tempie. Do tego hydraulik wykazał się kultura osobistą i ogromnym taktem wobec mojej babci. Bardzo dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tom dnia: 2017-03-01 19:50:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Juz drugi raz nas ratowal pan Krzysztof, tym razem byl wzywany do wymiany spluczki podtynkowej. Krotki termin, szybkie wykonanie, jakosciowo, bez zastrzezen, na wszystko rachunki. Rzetelny i uczciwy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2016-11-28 16:05:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i bardzo fachowa pomoc. Dodatkowo propozycje, rady rozwiązania, które sprawdzają się w przyszłości! 100% profesjonalizmu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2016-04-30 12:50:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam usługi Pana Krzysztofa. Punktualność, fachowość, pełen profesjonalizm. Duży zakres prac w starym budynku (wymiana wszystkich rur z wodą, kanalizacji, montaż stelaża, oraz podłączenie bolera w łazience) wykonany przed planowanym terminem. Bardzo rzetelny fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2016-03-31 14:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Kilkakrotnie korzystałam z usług firmy i zawsze praca była wykonana sprawnie, rzetelnie i szybko. Panowie bardzo sympatyczni i widać, że znają się na tym co robią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2016-01-08 17:08:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług pana Krzysztofa kilkakrotnie, za każdym razem ten sam profesjonalizm - uprzejmość, punktualność, słowność. Panowie przyjeżdżają o umówionej godzinie, wyceniają usługę, a potem sprawnie i w naprawdę szybkim tempie wykonują pracę. Nie są najtańsi, ale nie trzeba po nich poprawiać, a to duża zaleta. Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2015-11-05 08:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof, wykonał usługę szybko, solidnie. SUPER FACHOWIEC, POLECAM WSZYSTKIM!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Robert Litewka dnia: 2015-07-29 11:42:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Pana, przyjechał punktualnie, błyskawicznie, czysto i fachowo rozwiązał sprawę. Dodatkowo naprawił kilka innych rzeczy i to wszystko za dobrą cenę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-07-07 21:25:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa została wykonana bez zastrzeżeń.Polecam pana hydraulika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogumila dnia: 2015-06-30 17:06:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Awarię miałam w niedzielę. Usterka została naprawiona przez sympatycznego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena Krzemińska dnia: 2015-06-28 16:22:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Panów, przyjechali w sobotę, błyskawicznie, czysto i fachowo rozwiązali sprawę. Bardzo kulturalni, sympatyczni, potrafią wytłumaczyć co się stało i uspokoić. I to wszystko za bardzo dobrą cenę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2015-06-13 11:53:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie hydraulicy zostali wezwani do awarii baterii prysznicowej. Problem został usunięty, ale ponieważ bateria jest już zużyta, nie wzięli za to opłaty. W zamian wykonali inną usługę, dzięki czemu być może unikniemy problemów w przyszłości. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak potrzeby
Opinia dodana przez: studenci dnia: 2015-05-02 16:16:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawne i terminowe usunięcie usterki, wysoka kultura osobista. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2015-03-27 12:06:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Telefonicznie została mi udzielona porada, jak rozwiązać usterkę, gdyż było podejrzenie, że jest ona błacha. Fachowiec stwierdził, żebym sprobował bo szkoda naciągać mnie na koszty za 10 sekund roboty. Pomogło i teraz wiem, że jeśli pojawi się poważny problem zadzwonię i skorzystam z usług tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maro dnia: 2015-03-16 23:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwóch Panów przyjechało punktualnie (do godziny od telefonu). W trakcie rozmowy telefonicznej wypytał o szczegóły awarii, od razu powiedział też cenę. Naprawa trwała może 20 minut. Polecam, bo szybko, sprawnie i miło.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2015-02-10 20:49:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wykonywał u mnie skomplikowany montaż grzejnika i przeróbkę indykach. wszystko odbyło się w umowionym (i potwierdzony potem telefonicznie) terminie. praca wymkonywana sprawnie i czysto niebudziła zadnych zastrzezeń. Koszt usługi bardzo rozsądn, a na koniec w cenie porady co i jak z moją instalacją. Oby więcej tanich profesjonlistów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kbodo dnia: 2015-01-29 21:18:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwy, rzetelny, godny polecenia. Zadowolona klientka z 10 Stycznia 2015
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-11 18:20:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz kolejny skorzystałem z opinii zamieszczonych na tej stronie i poraz kolejny się nie zawiodłem. Cała usługa została wykonana terminowo oraz bardzo sprawnie i choć nie była to żadna 'epicka awaria' to zostałem potraktowany bardzo profesjonalnie. Podsumowując, na przyszłość już wiem do kogo od razu dzwonić :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominik Skoczylas dnia: 2014-12-26 12:14:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowcy (bracia) :). Bardzo konkretna rozmowa i ustalenie ceny za usługę. Najlepsze jest to że jak umawiamy się na przykładowo 2 000 PLN z materiałem to musiał by nastąpić kataklizm żeby cena się zmieniła w górę. Wszystko co robią jest na bieżąco tłumaczone. Potrafią doradzić i przekonać do lepszych rozwiązań. Praca trwa bez chwili wytchnienia. Zero alkoholu podczas pracy. Po robocie wszystko posprzątane. Zero prowizorki. Naprawdę warto zapłacić odrobinę więcej i mieć spokój na dłuższy czas. Gorąco polecam !!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Godek dnia: 2014-12-10 15:26:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwi fachowcy, do tego punktualni i rzetelni. Podeszli do problemu kompleksowo, naprawili błyskawicznie wszystkie usterki pozostawione przez poprzednią ekipę. Usługi wykonali niedrogo. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ole dnia: 2014-12-02 13:54:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie pojawili się punktualnie, błyskawicznie podłączyli pralkę, dodatkowo udzielili trafnej porady w sprawie problemów z syfonem, pełen profesjonalizm, zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2014-11-06 14:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof bardzo sprawnie wymienił kran nad zlewozmywakiem. Miły, spokojny fachowiec. Rozlaną przy wymianie wodę powycierał. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2014-10-24 08:30:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Telefon wykonałem po 22.00 we wtorek na drugi dzień po 20.00 już było po usłudze. Szybko sprawnie polecam.(mobilność na duży plus).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magneto29 dnia: 2014-10-22 20:12:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam wszystkich! Panowie przyszli dzisiaj punktualnie! Bardzo miła i sprawnia obsługa. Zniżyli nam cene, która i tak była w porządku. Montaż pralki, naprawa spłuczki. Ogólnie miło, sympatycznie i przede wszystkim fachowo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2014-10-11 22:07:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie hydraulicy to ekipa do polecenia.Szybka analiza problemu, rozsądna stawka za prace, wykonanie profesjonalne i fachowe. Pozostawili po sobie dobre wrażenie i posprzątali łazienkę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2014-10-11 09:44:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótki termin przyjazdu, sprawny i uprzejmy kontakt, fachowo wykonana praca w niskiej cenie. Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-08 22:06:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wykonali pracę szybko, sprawnie i w rozsadnej cenie. Po skończonej pracy posprzątali. Polecam Panów, będę korzystać na przyszłość.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: figa dnia: 2014-10-07 13:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem jeden raz: Neptun wśród wodników-szuwarków. Nie zawahałem się skorzystać ponownie (umówiona na jutro wizyta do poprawek po quasi-specu). Specjalista, który chyba wie ile wie i wie ile jeszcze nie wie, a to wynik dużego doświadczenia. Skuteczny! W godzinę zrobił to, z czym cały dzień "walczyli" dwaj poprzednicy. Do tego rzeczowy, spokojny, dotrzymuje zobowiązań. Używa słowa "dziękuję", nie używał "przepraszam" bo nic "przy okazji" nie uszkodził (to aż dziwne). Dodaję opinię na Jego prośbę, ponieważ ceni zdanie klientów. Czyli nasze zdanie. Dla mnie to wystarczy. Choć rabatem na pewno nie pogardziłbym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie korzystałem
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-10-02 00:09:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z racji posiadania starego, wymagającego nieustannych remontów domu „przerobiłam” całe tabuny różnej maści fachowców. I życzyłabym sobie, aby choć procent z nich podchodził do swojej pracy tak jak Pan Krzysztof. Błyskawicznie umówiony termin, przyjazd punktualnie, wszystko wykonane zgodnie z umową, bez kombinowania i naciągania, profesjonalnie. Mało tego – to Pan Krzysztof dzwonił do mnie aby przypomnieć się z drobną usługą, z którą umówiliśmy się na inny raz! Szok! Niestety polska klasyka, to „fachowiec” który się umawia, a potem nie pojawia się, zwodzi, albo w ogóle zrywa kontakt. Tutaj było zupełnie inaczej, jestem bardzo zadowolona z poziomu usług i na stałe wklepuję do komórki numer do Pana Krzysztofa :) BARDZO POLECAM! PS Zaręczam, że jestem prawdziwą klientką, nie pracownikiem agencji reklamowej albo botem ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kinga R. dnia: 2014-10-01 16:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan przyjechał na umówioną godzinę,doszczelnił mój syfon,kwota za usługe tak jak się umawialiśmy.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Sądze,że nie powinno być z tym problemu..
Opinia dodana przez: bożena dnia: 2014-09-26 20:40:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie można się przyczepić do niczego . punktualność, rzetelnie wykonana usługa . gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: mirek dnia: 2014-09-23 12:59:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo punktualni specjaliści (co niezbyt częste w tym fachu), sprawni, szybcy, kulturalni i potrafią posprzątać po sobie. Zupełne zaprzeczenie Gienków z papierosem w ustach i grepsami: \"kto panu to poprzednio robił?\" Z pełną świadomością polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-20 15:24:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana syfonu w kuchni pod zlewozmywakiem - praca i terminowość wzorowe plus gwarancja. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nobis dnia: 2014-08-20 12:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Krzysztofa poleciła mi koleżanka,nie zawiodłam się.Słowny,punktualny,przedstawia rachunki na częsci,jeżeli zachodzi konieczność można z nim jechać do sklepu po zakup nowego sprzętu(u mnie było to akurat WC).Wszystkie koszty podane z góry,wysoka kultura i profesjonalizm.Będe polecać Pana moim znajomym..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-01 14:30:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wezwałam Pana po innym "hydrauliku",mającym tutaj swoje wpisy.Nie będę rozpisywać się tutaj co zrobił poprzednik,dość napisać ze Pan krzysztof w godzinę uporał się z moim zaworem głownym a zaznaczam,że był naprawde w bardzo trudno dostępnym miejscu.Jak dla mnie-jeżeli hydraulik w Krakowie to tylko Pan Krzysztof.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bożena dnia: 2014-06-07 17:40:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi hydrauliczne,wykonana instalacja oraz naprawa odpływu i kranu przebiegła pozytywnie i na miejscu. Już nie pierwszy raz dzwonie do nich zawsze służą dobrą pomocą oraz pozytywna rada telefoniczna.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Super
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2014-05-30 17:14:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam! po wszelkich przejściach z dotychczasowymi "hydraulikami", p.Krzysztof jest najbardziej solidny, słowny, konkretny i uczciwy. Mało tego nawet po sobie posprzątał. Cena adekwatna do wykonywanej pracy. Zdecydowanie, z czystym sumieniem- polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2014-05-18 22:55:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny fachowiec.Już w przy rozmowie telefonicznej stara się określić koszty i po wykonaniu pracy pozostaje przy nich choc akurat u mnie namęczył sie godzine z baterią zlewozmywakową,ktorej nie dało się zdemontować.do tego kulturalny i na poziomie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-16 14:31:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam.Pan już telefonicznie dokładnie wypytał mnie o wszystkie szczególy i przyjechał z odpowiednim mieszadłem do mojej baterii.Punktualnie,rzeczowo,nic dodać,nic ująć..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-12 10:58:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam,usługa wykonana terminowo,nieszczelność na pionie choć w trudno dostępnym miejscu usunięta,Panowie nawet posprzątali po sobie.Cena mogła by być,jak sądze troche niższa,niemniej jednak została podana mi z góry,więc wiedziałam na co się decyduje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina Czaja dnia: 2014-02-27 22:09:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hydraulik jest słowny, cena podawana jest przed wykonaniem usługi i co najlepsze szybkość w jego przypadku jest tylko zaletą. Wodomierz wstawiony pod istniejącą starą instalację działa perfekcyjnie. Sąsiedzi nie zauważyli nawet chwilowej przerwy w dostawie wody. Jak najbardziej polecam Pana Krzysztofa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil C. dnia: 2014-02-25 22:06:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny fachowiec,cena za usługe podana z góry,wszystko wykonanie schludnie,estetycznie a co najważniejsze w terminie.zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mariusz pryk dnia: 2013-09-19 17:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi pana Krzysztofa - Wykonana praca na 6+ :) , I nie ma żadnej lipy. Pozdrawiam i dziękuje !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyny dnia: 2012-07-01 10:43:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją