Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio urody ZUZANNA

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Pomorskie, 76-200 Słupsk Wilenska 37/1
Telefon: Kom. 606307305
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://www.uroda.slupsk.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 25x

Jakość usług: 100% wysoka 25x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 25x
Ceny usług: 100% niskie 25x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 965
Data utworzenia profilu: 2015-02-27 10:44:52
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-27 10:44:52 

Opinie o Studio urody ZUZANNA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam ten salon kosmetyczny. Mają dobry sprzęt, fanastyczną obsługę i potrafią klientce dobrze doradzić. To się ceni. Masaże pierwsza klasa... nie wspomne już o manicurze... :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-03 08:17:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi są wykonywane rzetelnie i na czas. Nigdy nie spotkałam się tutaj z partactwem czy jakimkolwiek brakiem profesjonalizmu Można im zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2018-11-05 11:01:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż ślubny wykonany perfekcyjnie. Naprawdę. Nie miałam się do czego przyczepić. Zdecydowanie subtelny, delikatny, ale kryjący. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-08 05:50:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie to fantastyczne miejsce. Nie jest to duży salon,ale z pewnością przytulny i profesjonalny. Jako stała klientka mogę szczególnie pochwalić kosmetykę tradycyjną. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-26 07:38:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z makijażu wykonanego na ślub. Zdecydowanie idealne kolory, przepiękne cienie, pomadka.. Makijaż trzymał się bez problemu całą imprezę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-03 07:39:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam ;) Najnowocześniejszy sprzęt, kompetentny personel i wspaniała atmosfera Bardzo się cieszę, że mamy taki salon kosmetyczny w mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-01 00:02:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po masażu całego ciała czuję się jak nowo narodzona. Naprawdę! Jestem pozytywnie zaskoczona efektem i cieszę się, że zdecydowałam się na masaż właśnie tutaj. Słyszałam dobre opinie, ale dopiero teraz przekonałam się na własnej skórze, że było warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-10 04:03:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Laserowe odmładzanie przyniosło oczekiwane rezultaty! Jeszcze nigdy wczesniej nie korzystałam z takiego zabiegu i w pełni żałuję, bo takie fotoodmładzanie daje spektakularne efekty. Jak zabieg odmładzający to tylko z pomocą lasera!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-28 06:59:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrafią dostosować zabieg do potrzeb klienta. Jestem bardzo zadowolona z żelazka przeciwzmarszczkowego. Nie spodziewałam się, że będzie to tak skuteczny zabieg! Przyjemna atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-14 08:17:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja woskiem wykonywana jest w tym salonie bardzo dokładnie. Nie ma mowy o jakichkolwiek niedociągnięciach Po zabiegu nie mam dużych podrażnień, a sam zabieg jest dla mnie bardzo komfortowy. Przemiła, konkretna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-28 10:14:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna obsługa w dobrej cenie. Depilacja woskiem w tym salonie nie jest tak bolesna jak w innych miejscach. Myślę, że jest to kwestia odpowiednich umiejętności i doświadczenia. Obie panie potrafią zająć się klientem kompleksowo i zapewnić komfort oraz bezpieczeństwo podczas zabiegu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-18 09:41:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Szukałam zabiegu, który zniweluje oznaki starzenia, ujędrni moją skórę i sprawi, że będę wyglądała kilka lat młodziej. Żelazko przeciwzmarszczkowe spisało się doskonale. Cieszę się, że zdecydowałam sie na ten zabieg, choć z początku miałam obiekcje. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-03 09:23:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Wspaniała obsługa w salonie! Moim zdaniem obie pani tworzą wspaniały duet i podwyższają poziom salon cały czas, nieustannie. Jestem bardzo zadowolona w szczególności z regulacji brwi, jak również z zabiegów pielęgnacyjnych na twarz dostosowanych do moich potrzeb.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-07 05:52:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! To się nazywa profesjonalizm i kapitalna świadomość tego, czego klient oczekuje. Dziewczyny działają naprawdę rzeczowo i konkretnie. Każdy problem estetyczny moze zostać tu rozwiązany. Kobieta wychodzi stąd zadowolona i spełniona. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-02 00:48:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Przyszłam tu z czystej ciekawości, a zostałam tam stałą klientką. Po prostu cenie kiedy ktoś mnie rozumie, ktoś kto potrafi sie mną zając. Podoba mnie sie wnętrze tego salonu. Zabiegów jest dużo do wyboru. Do tego pyszna kawa, super luźna atmosfera. Wychodzę z tego salonu zawsze zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-01 09:25:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim ulubieńcem tego salonu jest peeling kawitacyjny, który cenię za skuteczność w walce z zanieczyszczeniami :) Regularne zabiegi pomogły w pozbyciu się zrogowaciałego naskórka, zaskórników, wągrów i bakterii, co mnie niesamowicie cieszy, bo mam już prawie całkiem gładką skórę bez niedoskonałości ;) I nie mam już czarnych, widocznych zaskórników!!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-31 00:40:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wiele zmarszczek na twarzy, a proponowane przez inne salony zabiegi nie dawały rezultaty, dlatego zdecydowałam sie na żelazko antycellulitowe właśnie tutaj. Ten zabieg okazał sie być strzałem w 10! Krok po kroku pozbyłam się moich niedoskonałości!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-11 00:44:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hybryda trochę droga w tym salonie, choć patrząc na jakość to naprawdę warto. Bo kolor trzyma się długo, nie ma odprysków, oferują duży wybór wzorków i lakierów. No i przyjemna atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-06 23:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Peeling kawitacyjny nawet w dobrej cenie. Co do jakości i efektu - szok! I to pozytywny :) Widać, że obie panie znają się na kosmetyce i potrafią wykorzystać swoją wiedzę i doświadczenie w praktyce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-28 07:40:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Henna brwi z regulacją - rewelacja. Nigdy wcześniej nikt mi nie zrobił tego tak profesjonalnie...! Zapłaciłam jedynie 25 zł, a efekt tak jakbym zapłaciła 4 razy tyle. Dziękuję bardzo za obsługę i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-08 07:13:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce fajne. Odwiedziłam po raz pierwszy, ale z chęcią przyjdę ponownie na jakiś zabieg. Mnie całkowicie kupiła atmosfera panują w Studiu Zuzanna. Ceny jak wszędzie, więc co o tego nie mam nic do powiedzenia. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-12 01:27:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lubię ten salonik, bo choć jest niewielkie, to robią tutaj duże rzeczy. Wysoka jakość świadczonych usług i bardzo atrakcyjna cena, to dwie rzeczy, które doceniam. Salon spełnia moje oczekiwania, zabiegi wykonywane są z wyczuciem. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-01 08:56:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio Urody Zuzanna,to coś więcej niż salon kosmetyczny, to prawdziwa fabryka piękna, w której każda klientka moze poczuć się jak księżniczka nawet przed zabiegami. Co do samych zabiegów nie mam zastrzeżeń. Zawsze wykonywane starannie, z odpowiedzialnością. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2016-01-15 19:16:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również jestem zadowolona. Studio jest elegancko, nowocześnie wyposażone, tak aby klientka mogła czuć się jak królowa. No i nie da się ukryć. Czuję się tutaj bardzo dobrze. Za każdym razem wychodzę zrelaksowana i wypiękniona :) Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2015-12-15 08:46:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje ulubione studio urody :) Najbardziej doceniam doświadczenie pań, indywidualne podejście oraz umiejętne dostosowanie zabiegów do potrzeb klienta. Dziękuję za każde przemiłe spotkanie, za rozmowę, za fachowe doradztwo w zakresie kosmetyki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-14 07:36:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją