Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Makra 2 Makra-met

Zawód: drzwi - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Łódzkie, 90-035 Łódź Przędzalniana 35 35
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.makra-met.com.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: Drzwi, montaż, serwis, sprzedaż

Ocena: 76% pozytywna 29x 1x 9x

Jakość usług: 76% wysoka 29x 1x 9x
Terminowość: 86% bez zastrzeżeń 31x 5x
Ceny usług: 76% niskie 13x 19x 4x
Ilość opinii w serwisie: 39
Ilość odsłon profilu firmy: 3687
Data utworzenia profilu: 2013-07-17 09:30:05
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-24 13:37:05 

Opinie o Makra 2 Makra-met

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialam montaz wszystkich drzwi w domu. Wew i zew. W salonie bardzo mila obsluga. Montaz sprawny. Efekt finalny - rewelacja !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malinowska Kasia dnia: 2018-09-04 09:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałem solidnej firmy z dobrą ekipą montażystów jak i z fachową obsługą klienta i mój wybór padł na Salon Drzwi i Okien Makra-2 z ul. Przędzalnianej w Łodzi – w dużej mierze zasugerowałem się opiniami zamieszczonymi w internecie, m.in. w wyszukiwarce Google. W planach miałem wstawienie drzwi wejściowych antywłamaniowych w moich dwóch mieszkaniach - jedne w starszym bloku z cegły (prawe wewnętrzne), drugie w młodszym bloku z "wielkiej płyty" (prawe zewnętrzne). Spodobało mi indywidualne podejście do klienta, chęć pomocy w wyborze właściwych ościeżnic, progów i okuć (zamki oczywiście wybrałem sobie sam najwyższej klasy i w systemie jednego klucza) oraz brak naciągania na jakiegoś konkretnego producenta – pod uwagę brałem firmę Gerda oraz Delta (interesują mnie tylko polscy producenci). Wszystkie formalności załatwione „od ręki” w salonie, kolory, modele drzwi i okucia do nich dobrane na miejscu, trochę z katalogu, trochę z ekspozycji. Pilnują terminów a to jest dla mnie bardzo ważne, zarówno jeśli chodzi o pomiary jak i o sam montaż (specjalnie brałem dzień wolny w pracy aby być obecnym w dniu wstawiania drzwi). Dzwonią i informują, że wybrane drzwi dojechały od producenta, odpisują na e-maile, podoba mi się to zainteresowanie klientem, podziwiam obsługę salonu za cierpliwość ?? A sama ekipa montażystów bardzo punktualna, miła i wyluzowana, świetnie przygotowana do wykonywanej pracy (sprzęt, folie do zabezpieczenia mieszkania, miotła i worki do ogarnięcia pozostałości po wykuwaniu otworu pod drzwi), TRZEŹWA (w tych czasach to niestety rzadkość), pracowita (nie było zbędnych przerw czy przestojów) i niezwykle dokładna (wszystko dokładnie wypoziomowane, wyregulowane i zaszpachlowane) – mimo wielu przeszkód (płytki na klatce schodowej, instalacja światłowodowa w pobliżu starej ościeżnicy oraz zabytkowa szafa w przedpokoju tuż obok starych drzwi) panowie montażyści dali sobie radę i wzięli pod uwagę moje prośby i uwagi ?? W obu mieszkaniach drzwi chodzą perfekcyjnie, zameczki śmigają po delikatnym obrocie klucza w zamku, podobnie jak zawiasy i rygle ?? Jestem bardzo zadowolony z obsługi w salonie i z ekipy montażystów – najlepsze i najdroższe drzwi nie będą spełniać swojej funkcji gdy będą źle wstawione; fachowy montaż to podstawa. Już nawet pomijam tak drobny fakt, że na drugie drzwi otrzymałem rabat dla stałego klienta ?? Na pewno tam wrócę bo w kolejce na wymianę czekają wszystkie okna, w tym balkonowe. POLECAM ??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pikus_86 dnia: 2018-03-06 08:22:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaz na czas. Drzwi bez kurzu zrobione. Bardzo mila obsluga. Polecam firme
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Kasia Brdon dnia: 2017-11-22 15:25:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałem drzwi w salonie Makra2, jestem zadowolony. Zamontowno mi ładnie i na czas. Cena tez w porzadku. Miła obsługa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Boron Jacek dnia: 2017-10-07 08:55:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsługa, sprawnie wszystko poszło, montaż wykonany starannie i poprawnie.Ważne jest to,że drzwi się otwierają i zamykają bez kłopotów a i do ubezpieczenia mam zniżki.Polecam firma wiarygodna
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: brak jakichkolwiek reklamacji
Opinia dodana przez: Śmiałkowska Katarzyna dnia: 2017-09-15 10:58:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi montowali mi w domu i na działce. Robota wykonana sprawnie. Efekt - 100% satysfakcji. Moja dziewczyna pochwaliła. Jestem zadowolony. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Lesiak Kamil dnia: 2017-07-19 09:49:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałem drzwi w firmie Makra 2 wraz z umowionym montazem. Fachowcy znaja sie na rzeczy. Drzwi dobrej jakosci. Zonie sie podoba. Jestem zadowolony z efektu finalnego. Mozna im zaufac :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Adamiak Kamil dnia: 2017-06-20 09:09:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem drzwi wewnętrzne firmy DRE. Jestem bardzo zadowolony z jakości a także z obsługi. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: Bartłomiej Kielan dnia: 2017-02-13 15:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pierwszy raz korzystalam z uslug tej firmy. obsluga zyczliwa i profesjonalnie oraz zyczliwie wszystko wytłumaczyli. Montaz sprawny, bez wielkiego bałaganu. Jestem na tak
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Krakowiak Beata dnia: 2017-01-03 10:07:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja i montaz. Drzwi i okna solidne. Efekt 1 klasa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Jarek Gacek dnia: 2016-12-05 10:30:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi dobrze zamontowane. Poprawnie się otwierają. Nie zostawili montażysci bałaganu. Posprzątali po sobie. Jestem usatysfakcjonowany. Śmiało możecie zamawiac w tej firmie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Kaczorowski Władysław dnia: 2016-11-08 13:00:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi eleganckie. Zamontowano sprawnie i bez wielkiego bałaganu. Obsługa w salonie w porzadku. Jestem zadowolony. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Krzysztof Gawor dnia: 2016-09-01 11:34:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi zakladalam pare lat temu i teraz kolejne w tej firmie. Towar bez zarzutu, nic sie nie zepsulo i nie obsunelo. Montazysci fachowo zalozyli drzwi. Obsluga na wysokim poziomie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie bylo
Opinia dodana przez: Katarzyna Cewińska dnia: 2016-07-27 13:42:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok. Szybko i bezproblemowo. Ceny przystępne dla każdego. Drzwi wyglądają dobrze i inni chwalą. Jestem zadowolony. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Marcin Kolba dnia: 2016-06-03 13:01:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem usatysfakcjonowany obsługą. Podejście do klienta bardzo życzliwe. Robota wykonana w 100% na tip top. Warto skorzystac z tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było.
Opinia dodana przez: Cywiński Jakub dnia: 2016-04-06 12:02:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok. Pan z Makry 2 doradzil mi fajne drzwi wewnetrzne do domu, montazysci sprawnie zalozyli. Jestem zadowolona z efektu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Basia Kurzyk dnia: 2016-03-16 15:52:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem w Makra 2 z polecenia i nie zawiodłem się. Doradzili mi, zamontowali sprawnie, jestem w 100% zadowolony. Zamówię dla córki następne. Pozdrawiam Panie z Makry 2
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Żółtowski Tadeusz dnia: 2016-02-29 14:49:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaz drzwi niesolidny,reklamacji nie można się doprosic na oględziny przyjezdza osoba odpowiedzialna za zamontowanie drzwi -oczywiście reklamacja odrzucona.Ponowna reklamacja bez echa.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ROBERT dnia: 2016-01-26 12:46:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Notoryczna nieterminowość !!! Wyznaczono kolejny termin na montaż drzwi i obawiam się że nie zostanie dotrzymany. Ze strony obsługi totalna beztroska. Jeśli klient zapłacił to można go olewać. Ostrzegano mnie przed tą firmą, nie chciałem wierzyć. Wydawało mi się że ktoś bardzo niesprawiedliwie ocenia tą firmę. NIESTETY WSZYSTKO OKAZAŁO SIĘ PRAWDĄ. SZCZERZE ODRADZAM !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: BEZNADZIEJNA
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2016-01-25 18:51:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, znajomi zamawiali w Makrze drzwi i polecali. Zdecydowałam sie skorzystac i nie zawiodłam się. Zamawiam następne. Będę polecac. Miła Pani Ula w obsłudze. Cierpliwa i ciepła osoba. Częstują herbatą i ciastkami. Pozdrawiam Joanna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Pietruszewska Joanna dnia: 2015-12-21 10:11:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok. Szybka realizacja zamówienia. Montażysci sprawnie zamontowali drzwi. Jestem zadowolony. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Skalski dnia: 2015-12-07 15:25:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko sprawnie. Bez zastrzezen. Miłe Panie w obsłudze. Montażysci fachowo i sprawnie montowali. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Zadnej nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Błaszczyk dnia: 2015-11-06 13:18:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko sprawnie i szybko. jestem zadowolony z obsługi. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radek Witkowski dnia: 2015-07-10 15:12:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia spóźniona ale prawdziwa. W lutym 2013 zamówiłem w salonie Makra 2 cztery pary drzwi i roletki do wszystkich okien. Obsługa i doradztwo na bardzo wysokim poziomie. Przede wszystkim nie naciągają na drożyznę. Ceny umiarkowane - szału nie ma ale za to mam pewność co do tej firmy. Ja z żoną oraz wszyscy co widzieli ich pracę i produkt polecą innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Victtorio dnia: 2015-06-01 11:39:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokonałam zakupu drzwi i okien do domu w salonie Makra2. Jestem zadowolona. Montażysci mili i sprawnie zrobili. Wrócę. Polece znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie doświadczyłam
Opinia dodana przez: Krawczyk Ada dnia: 2015-05-28 14:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno miałam zamontowane drzwi przez Firmę Makra2 w Łodzi przy ul Przędzalnianej.Już przy składaniu zamówienia było pomocnie,konkretnie,bez zbędnych deklaracji,a za tydzień o umówionej godzinie był montaż.Była to Brygada Pana Tomka. Wszystko odbyło się sprawnie,bez przestojów ani niedoróbek. Po zakończeniu zlecenia mieszkanie i korytarz zostały przywrócone do stanu idealnego. Jestem bardzo zadowolona z poziomu świadczenia usług przez tę Firmę i szczerze polecam Ją poszukującym dobrego wykonawcy w tym zakresie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: B. Zielińska dnia: 2015-05-13 09:45:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaz szybko, sprawnie i bezproblemowo. w sklepie dostalam duzo informacji, ze az glowa boli. Obsluga pomogla mi usystematyzowac te informacje i podjac wlasciwa decyzje o zakupie drzwi. Nie bylo zadnego nacisku, spedzilam tam wiele czasu i nikt nie okazal irytacji, co tak dlugo. Jestem zadowolona ! ps znajomi chwalą drzwi !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było żadnej reklamacji
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-03-05 12:37:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa. Cierpliwie tłumaczą, co i jak. Pokazują modele, kolory, klamki itp. Można w salonie zobaczyć / dotknac drzwi, a nie tylko z katalogu czy internetu. Wszystko odbyło się w terminie. Stały kontakt z klientem. Montażysci sympatyczni i sprawnie wykonali montaż. Obawiałam się, ze zarysują mi podłoge co dopiero zrobioną, ale zabezpieczyli i nic nie było uszkodzone. Cena w porównaniu z innymi miejscami jest ok. Bede polecac znajomym ! Dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga Korkosińska dnia: 2015-02-19 11:36:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niefachowi montażysci....nie wspominając już o obsłudze reklamacji,na którą nie można sie doprosić.
Jakość usług: Niska
Obsługa reklamacji: Masakra!
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-01-22 14:35:34 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość zła czekam na parapet juz 2 tygodnie. A jak byk brany wymiar okna Pan zapewnial mnie ze na parapet bede czekala 3-4 dni. po 2 tygodniach mowia mi w firmie, ze moze jeszcze tydzien , a wlasciwie to moze dluzej. Masakra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2014-10-09 10:51:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie!Najlepszy sklep w Łodzi, nie spotkałem się z tak sympatyczną obsługą i w sklepie i na montażu.Wszystko doradzili, szybko i sprawnie. Ci co piszę te bzdury,że nie polecają tej Firmy, to niech jadą do salonu płytek na ul. Brukowej,oczy im się otworzą , jak może wyglądać nieprofesjonalna obsługa i jak się sprzedawcy mylą!!!!!, albo do ogromnego salonu mebli na ul. Milionowej ( TAM NIK NIC NIE WIE). Polecam serdecznie firmę MAKRA 2 Andrzej Grzelak
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Andrzej Grzelak dnia: 2014-08-01 14:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem 5 szt drzwi z DRE z usługą montażową.Pani w sklepie bardzo fachowo doradziła i przekazała ogrom informacji, Pan montażysta uprzejmy i widać z ogromnym doświadczeniem doradził na pomiarze wszystko.Przed montażem poinformowali mnie o dostępności drzwi i sam mogłem zdecydować kiedy chcę montaż( to bardzo ważne w sytuacji, kiedy się pracuje, nie narzucali terminu).Generalnie bardzo polecam CAŁĄ FIRMĘ MAKRA 2
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Kamil Brzostowski dnia: 2014-07-04 10:14:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiająca Pani pomyliła drzwi - żadnej odpowiedzialności - w dokumentacji brak dokładnych danych drzwi, Pani nic nie wie, nie pamięta i jeszcze obśmiała temat. Niesamowite, że taka osoba pracuje z klientem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: w toku
Opinia dodana przez: MF dnia: 2014-06-17 21:16:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W czasie montażu drzwi została uszkodzona instalacja elektryczna do dzwonka. Pan montujący wmawia że to nie z jego winy. Instalacja była tuż obok starej ościeżnicy i zapewne podczas wyrywania starej ościeżnicy uszkodzono przewód. Montujący panowie nawet nie próbowali zasłonić i zabezpieczyć przed potencjalnym uszkodzeniem kafle na podłodze. Ogólnie tej firmy wrogom nie polecam a przyjaciołom szczerze odradzam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: IB dnia: 2014-05-31 07:11:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Problem z serwisem. Reklamacja zgłoszona a serwis przez miesiąc nie pojawia się. Zapomniał albo olewa. Drzwi zamówione6 tygodni wcześniej, zapłacone, otrzymuje z uszkodzona ościeżnicą. Kończąc remont pozostaje bez zamontowanych drzwi. Szczerze odradzam kontakt z tą firmą !!!!
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: FATALNA !!!
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-14 14:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DOBRA FIRMA.RZETELNI DORADCY I MONTAŻYŚCI.USŁUGA WYKONANA SZYBKO I SOLIDNIE.W DZISIEJSZYCH CZASACH TAK TRUDNO ZNALEŹĆ PORZĄDNĄ FIRMĘ A FIRMA MAKRA Z PRZĘDZALNIANEJ TAKA JEST.SALON BARDZO DŁUGO OTWARTY BO DO 18,00.PRZYJECHAŁYŚMY Z SIOSTRĄ O 17,45 I NIE BYŁO KŁOPOTU ABY PANIE ZOSTAŁY Z NAMI BAGATELA DO 18,30 MIŁO BYŁYŚMY ZASKOCZONE TAKIM UPRZEJMYM I RZETELNYM POTRAKTOWANIEM.CENY BARDZO KONKURENCYJNE-MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI BARDZO ELASTYCZNA.SAM MONTAŻ BARDZO SOLIDNIE ZROBIONY I OBRÓBKI GIPSOWE-PEWNIE TROCHĘ BAŁAGANU BYŁO, ALE PANOWIE PO SOBIE POSPRZĄTALI.NAPRAWDĘ JESTEM ZADOWOLONA I POLECAM TĄ FIRMĘ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: DRZWI FUNKCJONUJĄ BEZ ZBĘDNEJ REKLAMACJI
Opinia dodana przez: JOLANTA GRZELAK dnia: 2014-03-21 11:04:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa wstawiająca drzwi nie uznała za stosowne zabezpieczyć podłogi lub w ogóle czegokolwiek - bezczelnie stwierdzili, że to remont wiec się brudzi. Sama zabezpieczyłam ją częściowo ale Panom przeszkadzało więc usunęli materiał chroniący panele. Chodzili po gruzie rysując kafelki w kuchni i panele w przedpokoju. Generalnie zostawiają po sobie zniszczenia (porysowana podłoga). Nie oczekuję, że Panowie umyją po sobie wszystko do czysta ale wymagam zabezpieczenia powierzchni przed uszkodzeniami. Zdecydowanie odradzam!!! "Fachowcy" rodem z PRL....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-28 14:50:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ODRADZAM korzystanie z usług Makra 2. Otrzymałam drzwi inne od zamówionych a w firmie "zaginęła" dokumentacja odbytego pomiaru, na podstawie którego spisywane było zamówienie. Zamiast pomyłkę naprawić właścicielka wmawiała mi, że żadnego pomiaru u mnie nie było i jako rozwiązanie sytuacji proponowała zamówienie kolejnych drzwi. Nie znam się na drzwiach, po to zamawiałam pomiar i zaufałam ekspertom - jak się okazało - ekspertami niestety nie są.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-07 16:33:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo przyjazna tylko na początku współpracy. Na tym przyjemności się kończą. Termin na zamówione drzwi miał wynieść 3 tygodnie. Po tym czasie drzwi dojechały uszkodzone i trzebabyło czekać kolejne 3 tygodnie na wymiane drzwi na nowe. Następnie monteży mieli 7 dni urlopu więc nie było możliwości zamontowania. Ostatecznie termin realizacji drzwi to 2 miesiące. Zdecydowanie NIE POLECAM. Miałem umówiony montaż drzwi oraz okien jednego dnia aby zamknąc stan surowy budynku. Zamontowali mi okna a zostałem z otwartym domem, bez drzwi z nowymi oknami - Dobry moment aby ukraść okna. Firma tłumaczy się tym, że producent drzwi jest w katowicach i oni za to nie odpowiadają :D
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Beznadziejna, długoterminowa
Opinia dodana przez: gość dnia: 2013-07-17 09:35:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją