Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

fejk fejk

Zawód: Anestezjolog 
Adres: Dolnośląskie, łódź
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Kompleksowe odnawianie pomieszczeń, fachowa aranżacja wnętrz Słowa kluczowe: malowanie, odnawianie, tapetowanie, aranżacja wnętrz, tynki, glazura, terakota, płyty k/g, zakład malarski, remonty,

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 2x 4x 1x
Ceny usług: 6x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2622
Data utworzenia profilu: 2010-01-10 12:27:03
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-22 10:42:13 

Opinie o fejk fejk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już niejednokrotnie korzystałem z usług Pana Zbyszka. Jest to porządny fachowiec, polecam znajomym, bez dwóch zdań! Nie dość, że poprawiał projekt Pani architekt to jeszcze wiele sam zaproponował ciekawszych propozycji. Poniższe opinie to brednie, albo konkurencja :) Pozdrawiam! Również chętnie odpowiem na maila: ogę nawet wysłać zdjęcie przed i po remoncie :D marszo1976@wp.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mario dnia: 2015-02-22 10:30:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedzą co i jak zrobić, znają się na rzeczy. Po fachowcach, których miałem wcześniej i spowodowanych przez nich "stanach przedzwałowych" moge z czystym sumieniem polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: OK
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-04-25 07:22:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: facet przyjeżdża i ocenia mało metrów sugeruje wykonanie, technikę i konkretnie materiały, jeżeli ja proponuję coś innego, on się zastanowi, następnie on tego nie wykona, nasuwa się pytanie czy tak postępuje fachowiec, ja wątpię, nie polecam kontakt do mnie w celu weryfikacji mojej opinii slawe13@poczta.onet.pl
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-25 13:08:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo solidny fachowiec polecam nie zostawia po sobie syfu jak inni i do tego tani naprawde ze swiaca takich szukac
Opinia dodana przez: TOMASZ CIESLAK dnia: 2012-09-29 16:07:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się na remont łazienki i znajomy polecił mi tę firmę. Nie spodziewałem się, że taką małą łazienke (w bloku) można tak fajnie odnowić i urządzić. W przyszłości z pewnością skorzystam z usług tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2012-07-05 22:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont został wykonany w całym domu. Jestem bardzo zdowolona z efektów.Mogłam liczyc na ciekawe rozwiązania i podpowiedzi.Super trawertyny i stiuki.Polecam wszystkim znajomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JK dnia: 2011-05-18 16:13:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyzwoita firma, już kilka razy korzystaliśmy z ich usług i na pewno jeszcze nie raz będziemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-18 15:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wyremontowała mój dom, można liczyć na pomoc dotyczącą aranżacji, fajne pomysły, fachowa praca, efekt super! Szczególnie tynki ozdobne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-01-10 12:30:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją