Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Kraków Adwokat Marcin Zając

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, Kraków Plac Szczepański 5/319
Telefon: Kom. 696219333
Adres e-mail: advocare88(małpa)gmail.com
Strona internetowa: adwokatkrakow.firmy.net
Opis działalności: Kancelaria adwokacka specjalizująca się w prawie karnym. Obrona w sprawach karnych. W szczególności dotycząch przestępstw narkotykowych, przeciwko życiu i zdrowiu. Słowa kluczowe: adwokat kraków, prawo karne, prawo wykroczeń, prawo karne skarbowe, prawo karne gospodarcze, prawo karne międzynarodowe, adwokat kraków prawo karne

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 2x
Ceny usług: 100% niskie 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 9165
Data utworzenia profilu: 2013-11-17 14:43:25
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-20 18:49:48 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Kraków Adwokat Marcin Zając

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekspercka kancelaria w znakomity sposób prowadząca moje sprawy karne. Realne podejście bez nierealnych obietnic. Dzięki nim jestem wolny.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: paweł dnia: 2015-12-29 17:34:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lepiej trafić nie mogłem ze swoim problemem z narkotykami. Chylę głowę przed mecenasem za wiedzę i umiejętne wyprowadzenie mnie z opresji. Polecam wszystkim!!!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Seba dnia: 2014-10-23 09:43:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonali fachowcy od spraw karnych dotyczących narkotyków. Umorzono sprawę posiadania marychy.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maryś dnia: 2014-07-16 22:53:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny nie owijający w bawełnę sprawy szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mp dnia: 2013-12-18 13:15:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawy nie rozwiązują szybko i bezboleśnie, warto czekać. Proces w sądzie, to długa walka, żmudna i ciężka ale na szczęście potrafią zakończyć najlepszym możliwym rezultatem. Nie boją się trudnych spraw jest to dobra i sprawdzona kancelaria.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bala dnia: 2013-11-28 13:29:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Już na wstępie mogę skomponować, że Pan Mecenas jest bardzo solennym i trzeźwym człowiekiem . Dla mnie oznacza to, że tak młodzi adepci bardzo trudnego zawodu adwokata potrafią w sposób doskonały, wręcz wybitny wykorzystać swój potencjał mając na uwadze dobro swojego klienta. Pan Mecenas przedstawia w sposób rzeczywisty sytuacje. Wraz z klientem podejmuje decyzje w sprawie . Uświadamia stan faktyczny casusa w którym dana osoba się znajduje . Ta kancelaria nie posiada współzawodnikow z takim gronem wyspecjalizowanych adwokatów. Nie zamieniłabym tej kancelarii na żadną inną . Cieszę się, ze przypadkiem do niej trafiłam .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: niki dnia: 2013-11-27 16:39:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umorzenie w prokuraturze z handlu marihuana i tylko odpowiadałem posiadanie znalezionego zioła w domu, które to sąd warunkowo umorzył. Dziękuje za ogromną i skuteczną pracę dla mnie zakończoną sukcesem. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: myślenice dnia: 2013-11-18 14:28:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KONKRETNY I WSZYSCY ADWOKACI POWINNI SIĘ UCZYĆ OD NIEGO ! POLECAM GORĄCO TAKICH FACHOWCÓW JAK ON JEST NIEWIELU.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aneta dnia: 2013-11-17 14:45:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją