Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radców Prawnych "K&B" K.Bilski i Wspólnicy Sp.K Radca Prawny Krzysztof Bilski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Małopolskie, 32-600 Oświęcim Władysława Jagiełły 17
Telefon: 33 842 29 06 Fax: 33 842 29 17
Adres e-mail: kancelariaradcyprawnegokb(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
NIP:
549-243-50-30
Opis działalności: Sprawy cywilne, administracyjne, karne, karne skarbowe, podatkowe, rodzinne, gospodarcze, prawa pracy Słowa kluczowe: Sprawy cywilne, administracyjne, karne, karne skarbowe, podatkowe, rodzinne, gospodarcze, prawa pracy

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 5x 5x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1713
Data utworzenia profilu: 2015-02-14 16:30:04
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-14 16:30:04 

Opinie o Kancelaria Radców Prawnych "K&B" K.Bilski i Wspólnicy Sp.K Radca Prawny Krzysztof Bilski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Krzysztof Bilski bardzo dobrze poprowadził mi sprawę gospodarczą, osiagneliśmy wiecej niż oczekiwaliśmy. Przygotowany,oczytany i bardzo rzetelny. Mimo posiadanych przez nas kłopotów z Urzędem Skarbowym, ZUSem jak wierzycielami pomógł nam ustabilizować sytuację naszej firmy oraz uporac się z problemami w US i ZUS. Bardzo polecamy Kancelarię Pana Mecenasa Bilskiego. Cena adekwatna do włożonej przez niego pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna i Paweł z Mysłowic dnia: 2016-09-10 14:21:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, bo obdzwoniłem każdą kancelarię w okolicy i nikt mnie nie chciał przyjąć w sobotę lub nie można było się dodzwonić, no i wygrali mi sprawę której nikt nie chciał się podjąć, a ja mogłem liczyć na kontakt w każdej chwili z pełnomocnikiem. Sławek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2016-05-20 11:52:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, bo u nich klient jest cały czas pod opieką i może liczyć na fachową pomoc w każdej sytuacji. No i są skuteczni. Polecam Jacek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-28 09:51:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będe nikomu robił PR ale skorzystałem z Kancelarii Mecenasa Bilskiego w sprawie rozwodowej zarówno On jak i jego aplikantka przeszli moje wyobrażenie, alimenty takie jak chciałam, rozwód z winy byłego, podział majatku satysfakcjonujący. Polecam bo warto i nie traci sie ani kasy ani czasu ani tym bardziej nerwów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Violla dnia: 2015-07-24 12:56:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, bo obszedłem kilku prawników z okolicy, a albo nikt nie brał sprawy bo mówili że do przegrania sprawa albo chcieli ze mnie zedrzeć fortunę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2015-06-24 12:59:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas mile mnie zaskoczył. Pierwszy prawnik który prowadził sprawę jak swoją własną podczas gdy zazwyczaj prawnicy mydlili mi oczy, że wszystko będzie dobrze, a sprawę prowadził jakiś aplikant i efekt był taki że sam bym lepiej sobie tą sprawę poprowadził. Wyjaśnia wszystko tak że wszystko zrozumiałem. Polecam Marek Z.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek Z. dnia: 2015-06-15 12:49:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas i Jego aplikanta prowadzili moją sprawę rozwodową w Sądzie Okręgowym w Katowicach, później sprawę o podział majątku zarówno pierwszą i drugą sprawę przeprowadzono w sposób który przerósł moje oczekiwania i mile mnie zaskoczył. Otrzymałam rozwód z winy mojego męża, alimenty na siebie i dzieci, a z podziału majątku mojemu byłemu pozostały wspomnienia. Warto było zlecić sprawę mecenasowi mimo iż go nie znałam a mieszkam w Rzeszowie. Wzorowa obsługa, wspaniałe podejście mecenasa i jego aplikantki do mnie. Bardzo dziękuję wdzięczna Adrianna z dziećmi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2015-06-11 15:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem sprawę Panu Mecenasowi, na początku wydawało mi się że trochę za spokojny i że sobie nie poradzi bo chodziło o prawie 1.000,000 złotych. Okazało się że bardzo dobry fachowiec. Moje obawy były bezpodstawne, dokładny, punktualny. Nie drogi i skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław Zięba Bieruń dnia: 2015-02-19 18:20:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mile mnie zaskoczył profesjonalny sposób prowadzenia sprawy przez pana Mecenasa, wobec moich dotychczasowych kontaktach z prawnikami. Sprawa była trudna, a dzięki jego wiedzy i zaangażowaniu - mogłem na niego liczyć nawet w weekend czy w nocy, sprawę wygrałem choć wielu innych prawników nie chciało się podjąć tej sprawy jako z góry przegranej. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-16 12:52:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, uczciwy i kompetentny prawnik - nie obiecuje złotych gór, a potrafi zdziałać cuda. Prowadził mi sprawę o rozwód i podział majątku. Dzieki jemu wiedzy i zaangażowaniu mój były mąż został puszczony w skarpetkach. Mogłam zadzwonić do Pana Mecenasa nawet podczas weekendów lub jego urlopu i zawsze znalazł dla mnie czas. Gorąco polecam, bo Pan Mecenas Krzysztof Bilski to prawnik z prawdziwego zdarzenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-02-14 16:43:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją