Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Notarialna Agata Zawadzka-Bernasiak Agata Zawadzka-Bernasiak

Zawód: nieruchomości, lokale - kupno, sprzedaż, wycena, wynajem Notariusz 
Adres: Łódzkie, 90-029 Łódź Nawrot 114
Telefon: 42 307-13-31 Kom. 788-067-045
Adres e-mail: kancelarianotarialnaazb(małpa)tlen.pl
Strona internetowa: www.notariusz-w-lodzi.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: notariusz, Łódź, kancelaria notarialna, łódzkie

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 1x 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1555
Data utworzenia profilu: 2015-01-29 09:49:34
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-13 21:03:58 

Opinie o Kancelaria Notarialna Agata Zawadzka-Bernasiak Agata Zawadzka-Bernasiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa, szybkość załatwianych spraw, przejrzystość udzielanych informacji. Polecam!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pako dnia: 2018-08-14 10:58:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona jakości usługi. Uzyskałam fachową pomoc w załatwieniu zawikłanej sprawy spadkowej. Cena adekwatna do trudności sprawy. J. Funkiewicz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: czarna-jagoda dnia: 2015-02-20 11:18:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm i miła atmosfera w Kancelarii. Rzeczowe i zrozumiałe dla laika tłumaczenie wszystkich zawiłości związanych z moją - wcale niełatwą - sprawą, tak abym mógł świadomie wybrać najlepsze dla mnie rozwiązanie. Do tego elastyczność jeśli chodzi o termin dokonania czynności. Będę polecał wszystkim znajomym. I nieznajomym też :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zibi dnia: 2015-02-13 20:47:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Notariusz. Fachowo, rzetelnie i w bardzo miłej atmosferze załatwiliśmy naszą sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2015-02-12 10:20:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mile zaskoczony. Może dlatego, że kancelaria nowootwarta. Ceny nieodbiegajace od przeciętnych, ale za to obsługa - cymes. Warto spróbować. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gedymin 1957 dnia: 2015-02-02 10:38:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan Jagielski dnia: 2015-01-29 10:01:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją