Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Paweł Figiel Adwokat

Zawód: Adwokat 
Adres: Śląskie, 43-190 Mikołów Krakowska 11/4
Telefon: Kom. 609-789-644
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-figiel.pl
Strona internetowa: www.adwokat-figiel.pl
NIP:
635-158-56-67
Opis działalności: kompleksowa obsługa prawna przedsiębiorców oraz osób fizycznych z zakresu prawa cywilnego, karnego, rodzinnego, pracy oraz egzekucyjnego Słowa kluczowe: rozwód, karne gospodarcze, areszt, nieruchomości, podział majątku, spadki, spółki, wspólnoty mieszkaniowe

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2565
Data utworzenia profilu: 2015-02-13 18:31:51
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-13 18:31:51 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Paweł Figiel Adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Paweł Figiel prowadził dotychczas trzy moje sprawy sądowe.Pomimo, że były trudne wszystkie wygrane !!! Polecam go wszystkim jako rzetelnego prawnika, angażującego się odpowiednio w sprawy swoich klientów, zawsze dostępnego i pomocnego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Henryk K. dnia: 2016-11-05 20:55:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Paweł Figiel to życzliwy, rzetelny, uczciwy człowiek, oddany sprawie całym sercem. Zawsze dostępny i utrzymuje stały kontakt z klientem. Jestem bardzo zadowolona z Pana Mecenasa i chciałam bardzo mocno podziękować za Panu za pomoc jaką otrzymałam za zaangażowanie w sprawę i za zetelnosc dziękuję bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Grażyna S dnia: 2016-10-29 16:47:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny adwokat, pomógł w 100% i za nieduże pieniądze.goraco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2016-10-21 18:57:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Paweł Figiel jest prawnikiem, który rzetelnie podszedł do sprawy, której się podjął. Cierpliwie i przystępnie wyjaśnił wszystkie kwestie związane z wnoszonym przez nas pozwem. Sprawę przeprowadził sprawnie, szybko a przede wszystkim skutecznie. Wszystkim polecamy współpracę z Panem Mecenasem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ABJ dnia: 2016-10-21 10:12:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Adwokatem. Profesjonalne podejście do sprawy, szeroka wiedza, pełne zaangażowanie oraz dyspozycyjność. Pan Adwokat chętnie odpowiadał na wszystkie pytania, przedstawiając przy tym możliwe rozwiązania. Prowadził sprawę z zakresu prawa karnego. Dodatkowe atuty to dogodna lokalizacja Kancelarii oraz elastyczność przy umawianiu terminów spotkań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2016-10-21 09:53:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła, profesjonalna obsługa.Sprawa oczywiście wygrana.Kancelaria godna polecenia. Bardzo dziękuję za pomoc Natalia Zych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia Zych dnia: 2016-10-20 13:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić mecenasa Pawła Figiel. Bardzo pomógł mi na rozprawie, która zakończyła się dla mnie pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.U. dnia: 2016-09-15 19:41:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Paweł Figiel godny polecenia. Rzetelny, uczciwy, słowny i bardzo uczynny adwokat z powołaniem. Naszą sprawę poprowadził bardzo profesjonalnie i zakończył z sukcesem. Polecam bardzo serdecznie do współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidia D. dnia: 2016-09-15 13:47:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco polecam mecenasa Pawła Figla jest profesjonalny, rzetelny i konkretny. Do naszej sprawy odnośnie odrzucenia spadku podszedł starannie i cierpliwie pozytywnym zakończeniem. Bardzo dobry kontakt i zaangażowanie w sprawę. Polecam współpracę z Panem Mecenasem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: T.D. Mikołów dnia: 2016-09-15 13:39:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkich, którzy poszukują dobrego adwokata do rozwodu zachęcam aby szukali pomocy w kancelarii mecenasa Pawła Figiel z Mikołowa. Jest bardzo rzeczową i konkretną osobą. W sposób prosty przedstawia klientowi jego "status" i proponuje konkretny i rzeczowy sposób podejścia do problemu. Z jednej strony pełny profesjonalizm a z drugiej ludzkie podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2016-02-17 16:55:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Panu Mecenasowi za szybkie, sprawne i fachowe poprowadzenie mojej sprawy sadowej. Polecam ze względu na profesjonalne podejście do sprawy i klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: waldek dnia: 2015-03-24 09:19:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją