Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Domański Podraza Dopierała Radcy Prawni i Adwokaci

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 44-200 Rybnik Plac Mikołaja Kopernika 3/3
Telefon: Kom. 502170131
Adres e-mail: dopierala(małpa)dpdlegal.pl
Strona internetowa: www.dpdlegal.pl
Opis działalności: Kancelaria Radców Prawnych i Adwokatów Słowa kluczowe: kancelaria adwokat radca prawny rybnik

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1658
Data utworzenia profilu: 2015-02-05 11:54:14
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-05 11:54:14 

Opinie o Domański Podraza Dopierała Radcy Prawni i Adwokaci

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z ogromnym przekonaniem mogę polecić Kancelarię Domański, Podraza, Dopierała. Pani Adwokat wykazała się wielkim zaangażowaniem w moich sprawach. Zawsze stara się odebrać telefon (nawet po godzinach pracy). W przypadku, gdy jest w trakcie spotkania informuje o której będzie mogła oddzwonić lub o której można się skontaktować. Rzeczowo podchodzi do opisywanego przypadku. Zawiłe aspekty prawne oraz paragrafy zawsze tłumaczy przystępnym dla mnie językiem. Z Kancelarią, a w zasadzie z Panią Adwokat współpracuję ok. 2 lat i jestem przekonany, że będzie to współpraca na lata. Wiem, czego mogę się spodziewać. Zawsze jestem informowany o kosztach i nigdy nie ulegają one znacznemu zawyżeniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gilbert W.-K. dnia: 2017-06-19 21:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna obsługa,kompetentna, a co najważniejsze,efektywna dla klienta jakim byłem.Bardzo miły i sympatyczny sekretariat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Rzetelni,kompetentni
Opinia dodana przez: miecznik dnia: 2017-03-29 17:57:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadząc sprawy spadkowe po zmarłej krewnej Pan Robert wykazał się niezwykłą wnikliwoscia i zaangazowaniem,poświęcił mi wiele uwagi,czasu i doprowadził sprawę do końca reprezentując mnie i moich krewnych w profesjonalny sposob.Jestem zadowolona i polecam znajomym tą konkretną kancelarię.Poza tym to bardzo sympatyczny i zabawny czlowiek.POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2017-01-23 21:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarię Domański Podraza Dopierała z Rybnika. Sprawa rozwodowa przeprowadzona błyskawicznie i z pełnym profesjonalizmem. Jestem pod dużym wrażeniem i na pewno będę polecał każdemu kto potrzebuje pomocy adwokata. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz W. dnia: 2016-11-17 22:46:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod dużym wrażeniem tej Kancelarii. Rzeczowi prawnicy, rzetelnie analizujący moją sprawę (nie jak u mojego dotychczasowego prawnika, gdzie albo nic nie wiedzieli albo zaklinali rzeczywistość). Sprawa potraktowana nie na "wzorach" - widać po prostu zaangażowanie. Poza tym pełna elektronizacja, co było ważne dla mnie, bo jestem z Warszawy a sprawa była w Rybniku, więc musiałem liczyć na zdalną obsługę. Ceny jak na Warszawę przeciętne, na Rybnik trochę wyższe niż u innych, ale naprawdę warto. Poza tym wygrali to czego inni nie potrafili wygrać - jak się ostatecznie okazało wystarczyła wiedza i nierutynowe podejście. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Śląski Warszawiak dnia: 2016-04-29 09:41:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełnym przekonaniem mogę polecić Kancelarię Domański Podraza Dopierała. Jakość świadczonych usług, zaangażowanie, profesjonalizm, i przyjazne podejście do klienta jest na absolutnie najwyższym poziomie. Powierzona sprawa została została załatwiona w koncertowym wręcz stylu. W moim przypadku szczególnie dziękuję za pracę Pani mecenas, w przypadku której kultura osobista idzie w parze z wielkim zaangażowaniem i wyjątkową kompetencją, która wespół z doświadczeniem, zaangażowaniem i pracą Pani mecenas złożyła się na wspomniany wcześniej sukces. Gorąco polecam. absolutnie żadnych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-04-14 12:38:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, terminowo, profesjonalnie. Ponadto pani Adwokat jest bardzo miłą i wyrozumiałą osobą, która nie tylko udzieli fachowej porady prawnej ale także pomoże prawidłowo i racjonalnie rozwiązać zaistniały problem... Gorąco polecam i zachęcam bo naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna P. dnia: 2015-02-05 12:37:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udzielona porada prawna przez pana mecenasa była fachowa, rzetelna, kompleksowa. adwokat o najwyższym poziomie wiedzy i kulturze osobistej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda Ch. dnia: 2015-02-05 11:56:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją