Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro rachunkowe Anita Podgórska

Zawód: Księgowy 
Adres: Pomorskie, 81-310 Gdynia Śląska 35/37 lok 5
Telefon: Kom. 604149871
Adres e-mail: anitapodgorska(małpa)tlen.pl
Strona internetowa: http://www.podgorska.net.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 30x

Jakość usług: 100% wysoka 30x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 30x
Ceny usług: 100% niskie 30x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 1555
Data utworzenia profilu: 27.01.2015 11:18:41
Data ostatniej aktualizacji: 27.01.2015 11:18:41 

Opinie o Biuro rachunkowe Anita Podgórska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pani Anicie nie mam już problemów z ZUS i US. Cieszę się, bo wcześniejsza współpraca z innym biurem nie dawała takich korzyści. jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu , spokoju i doświadczenia. Pani Anita jest super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.04.2024 14:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lepiej trafić nie mogłam. Pani Anita szybko zajęła się moimi sprawami, dzięki czemu sprawy z US zostały wyjaśnione szybko i bezbłędnie. Nie spodziewałam się, że pójdzie tak szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.03.2024 21:37:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję. Jest pani cudowna. Moja firma w końcu prosperuje jak należy. Jestem spokojna i wiem, że wszystko jest płacone na czas, zgodnie z oczekiwaniami.]
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.02.2024 09:27:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że trafiłam na tak świetną księgową. Pani Anita zna się na rzeczy, jest zaangażowana i skoncentrowana na tym, co robi. Można jej zaufać. Jest na bieżąco z nowinkami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.12.2023 19:33:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wielkim wrażeniem doświadczenia pani Anity. To dla mnie osoba rozumiejąca dzisiejsze finanse i księgowość. Szybko wyprowadziła moją firmę z zaległości finansowych, zadbała o mój komfort i spokój. Teraz nie wyobrażam sobie współpracować z innym biurem rachunkowym niż Biuro pani Anity.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.11.2023 12:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że wybrałam właśnie to biuro rachunkowe. Pani Anita jest dla mnie osobą godną zaufania. Zaangażowania, konkretna, rzetelna, do tego niesamowicie sympatyczna. Nigdy nie zostawia klienta w potrzebie. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.09.2020 11:14:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem doświadczenia pani Anita. Widać, że to fachowiec z prawdziwego zdarzenia. Zawsze uśmiechnięta, rzeczowa i dokladna w tym, co robi. Można jej zaufać. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.08.2020 09:21:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!! Indywidualne podejście do klienta! Pani Anita działa szybko, sprawnie i profesjonalnie. Fajnie, że jest tak otwarta na różne wyzwania, że dla niej żadna sprawa nie stanowi problemu. Jestem bardzo zadowolona. OBY TAK DALEJ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.06.2020 16:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję. Fachowe podejście, indywidualne, dobre ceny, do tego zrozumienie klienta. Pani Anita i jej drużyna wspiera na każdym kroku. Są terminowi i konkretni. I to lubię POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.05.2020 13:06:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dojeżdżają po dokumenty bez problemu, gdziekolwiek klient jest. Jestem zadowolona. Cieszę się, że zaufałam pani Anicie. Razem z innymi paniami naprawdę rzetelnie wykonują pracę. Ksiegowość na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.01.2020 15:40:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Pani Anita, to osoba konkretna, odpowiedzialna, a jak coś robi, to nie popełnia błędów i skupiam się na czymś w 100%. Zaufałam jej i nie żałuję. Nie spodziewałam się, że będzie to tak udana współpraca. Dzięki niej jestem po prostu spokojna i wiem, że wszelkie sprawy księgowe są w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.12.2019 13:37:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. To jedyne biuro rachunkowe, z którym tak dobrze się współpracuje. Uważam, że są na bieżąco z informacjami jeśli chodzi o ZUS i US. Nowoczesne metody prowadzenia księgowości i bardzo indywidualne podejście do klienta. Cieszę się, że wybrałam właśnie ich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.11.2019 13:28:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Cieszę się, że zdecydowałam sie na współpracę z biurem rachunkowym panią Anitą. Moim zdaniem jej siłą jest duża wiedza i wieloletnie doświadczenie. Ceny nie są wygórowane, a spotkania można odbyć na mieście, co jest dużym atutem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.08.2019 17:22:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skoncentrowane i zaangażowane biuro rachunkowe, które wie jak spełnić oczekiwania najbardziej wymagającego klienta. Ciesze się, że wybrałam właśnie biuro pani Anity. Moim zdaniem znają się na rzeczy, idą z duchem czasu i mają niewygórowane ceny. Poza tym... opinie mówią same za siebie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.03.2019 09:35:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kierowałam się opiniami w internecie i jak się okazuje - było warto!! Pani Anita bardzo dokładnie podchodzi do spraw. Jest zdeterminowana i dobrze zorganizowana. Można jej w pełni zaufać. Cieszę się, że mam okazję korzystać z tego biura rachunkowego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.03.2019 10:20:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pomocą tej pani otworzyłam własną działalność. Nie da się ukryć, że pani Anita to osoba kompetentna, doświadczona, jest na biężąco z nowinkami. Widać, że zna się na rzeczy. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.02.2019 10:00:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako klient indywidualny muszę przyznać, że pani Anita naprawdę wie co robić, bym była zadowolona. Jest staranna i sumienna. Terminowo wykonuje każdą pracę. Chętnie odpowiada na wszelkie pytania. POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.01.2019 13:21:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Chciałbym szczerze polecić to biuro rachunkowe, bo gdyby nie oni, to pewnie do dziś martwiłbym się o zaległości finansowe. Wcześniejsze biuro rachunkowe nie miało tyle wyczucia i doświadczenia jak to. cieszę się, że znajomy polecił mi Panią Anitę. Z taką księgową można wszystko i nie ma rzeczy niemożliwych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.04.2017 23:07:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwe i rzetelne biuro rachunkowe. Każde zlecenie wykonują terminowo. Nie ma się do czego przyczepić. W szczególności, że w biurze można liczyć na elokwencje i uprzejmość ze strony pani Anity Podgórskiej. wybitny specjalista w dziedzinie rachunkowości. Sumienna, konkretna i potrafiąca zrozumieć każdy problem klienta. Dobrze sie nam współpracuje, dlatego polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.02.2017 10:25:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientem indywidualnym. Chętnie korzystam z konsultacji oraz porad finansowych, jednakże najważniejsze są dla mnie bieżące usługi księgowe w dobrych cenach. To biuro oferuje niewygórowane stawki, do tego cieszy się przychylnymi opiniami w internecie. Tak trzymać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.02.2017 12:37:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście. Ta pani nie spóźnia się na spotkania, jest zawsze dobrze przygotowana. Z początku przekonali mnie ofertą, ale z czasem przekonali mnie również ceną. Moja firma prosperuje dobrze,i to właśnie dzięki doskonale prowadzonej księgowości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.01.2017 00:28:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony. Biuro realizuje zlecenia na poziomie, terminowo. Współpraca jest owocna. Dużym atutem jest to, że się szkolą, rozwijają w temacie. Widać to w usługach. Po prostu nowocześnie podchodzą do wykonywanych usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.12.2016 23:14:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wielkim wrażeniem jej zaangażowania, pasji, konkretyzmu w działaniu i po prostu ambicji, z jaką wykonują swoją pracę. KPiR prowadzona jest bezbłędnie, wszelkie deklaracje sporządzane na czas. Profesjonalistka jak się patrzy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.11.2016 07:45:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie numer jeden wśród biur rachunkowym w naszym mieście. Ta pani ma pojęcie o finansach, księgowości. Zna temat jak mało kto i niejednokrotnie mi to udowodniła. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.10.2016 09:47:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzeba przyznać, ze biuro potrafi zachować bezpieczeństwo i dyskrecję jeśli chodzi o dokumenty. Dawno nie miałem pod ręką tak sprawdzonych ludzi w tej branży. Jestem zadowolony. Na Nowy Rok życzę dużo sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.12.2015 16:36:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za udzieloną pomoc, za wsparcie i zaangażowanie jaki pani wkłada a sprawy księgowe mojej firmy. Dziękuję za pani życzliwość, za pani dokładność, za dyskrecję. Można na pani polegać. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.08.2015 07:53:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę biuro rachunkowe z prawdziwego zdarzenia. Wspaniała obsługa księgowości. Jestem Pod wrażeniem kontaktu oraz wzorowego wypełniania ksiąg. Wiem że dobrze wybrałam. Osobiście polecam bardzo serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 17.06.2015 05:32:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam zaufanie do tego biura rachunkowego i bardzo serdecznie mogę je wszystkim polecić. Nasza współpraca rozpoczęła się gdy rozpoczynałam swoją działalność gospodarczą i trwa do dzisiaj. Jestem pod jej ogromnym wrażeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bogna dnia: 23.04.2015 10:41:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skrupulatna księgowa z doświadczeniem. Jest rzetelna, pomocna i godna zaufania. Potrafi zadbać o swojego klienta oferując mu ofertę dostosowaną do indywidualnych potrzeb. Usługi wykonywane są rzetelnie, terminowo, starannie. Odkąd współpracuję z Panią Anitą, to nie mam żadnych problemów z US. A faktura na koniec miesiąca jest dla mnie miłą niespodzianką. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 03.03.2015 10:15:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro Rachunkowe pani Anity od samego początku wzbudziło we mnie zaufanie. Nie dość, że mobilne - w sumie nie muszę ruszać się z domu, kiedy potrzebuję jakiejś pomocy o księgowej, niedrogie - a więc faktura na koniec miesiąca nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem, to też skuteczne - usługi wykonywane są rzetelnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga Piotrowska dnia: 06.02.2015 10:02:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją