Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Łukasz Buczko

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Opolskie, 46-200 Kluczbork Ściegiennego 17/4
Telefon: Kom. 505828413
Adres e-mail: kluczbork(małpa)kancelariabuczko.pl
Strona internetowa: www.kancelariabuczko.pl
Opis działalności: Kancelaria świadczy profesjonalne usługi prawne klientom indywidualnym oraz podmiotom gospodarczym. Słowa kluczowe: Adwokat, Radca prawny, Kluczbor, Kancelaria, Rozwód, Podział majątku, Odszkodowania, Windykacja, Obsługa prawna

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2247
Data utworzenia profilu: 2015-01-25 22:01:24
Data ostatniej aktualizacji: 2015-01-25 22:01:24 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Łukasz Buczko

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywny komentarz na temat Pana mecenasa Łukasza Buczko. Naprawdę bardzo solidny fachowiec. Bez zadęcia, terminowy i skuteczny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2017-12-05 18:51:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny człowiek. Świetny prawnik w Kuczborku. Tak mogę opisać Pana adwokata Łukasza Buczko. Duża klasa i kultura osobista. Polecam szczerze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witek dnia: 2015-10-10 20:24:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za okazaną mi pomoc z przyjemnością wystawię Panu adwokatowi Łukaszowi Buczko bardzo pozytywną opinię. To bardzo dobry człowiek i adwokat. Pomógł mi w sprawie karnej kiedy jeszcze byłem w areszcie. Dzisiaj mogę cieszyć się wolnością za co jestem Panu Mecenasowi bardzo wdzięczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-06-20 09:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny prawnik. Duża wiedza i kultura osobista. Terminowy i słowny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2015-03-20 10:46:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kancelaria jeśli chodzi o sprawy gospodarcze. Już drugą sprawę zlecam i nie jestem zawiedziony. Profesjonalne podejście do sprawy i klienta. Szybko i terminowo. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-21 12:24:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam! Pan Mecenas skutecznie i profesjonalnie przeprowadził podział majątku po rozwodzie. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolona Klientka dnia: 2015-02-18 11:43:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Łukasz Buczko to bardzo dobry adwokat. Prowadzi sprawy związane z moją działalnością gospodarczą i mogę w 100% polecić go jako fachowca. Miałem już doświadczenie z innymi prawnikami stąd też widzę różnicę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2015-01-28 08:51:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Duża wiedza. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-25 22:02:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją