Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Szkła Michał Raciniewski

Zawód: Szklarz 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 511807207
Adres e-mail: biuro(małpa)studioszkla.pl
Strona internetowa: www.studioszkla.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: Szkło, lustra, kabiny prysznicowe, szklane panele kuchenne, balustrady

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 88% niskie 8x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 1935
Data utworzenia profilu: 2014-11-12 12:29:01
Data ostatniej aktualizacji: 2015-01-20 23:05:21 

Opinie o Studio Szkła Michał Raciniewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi pana Michała, nasza współpraca była wzorowa, za zalety uznaję po pierwsze jakość wykonania- bezbłędna, czas realizacji oraz elastyczność, za lekki minus wysokie ceny ale jeśli chce się mieć dobrze wykonaną uslugę trzeba za nią nieco wiecej zapłacić. Ja nie żałuję :) Polecam, bardzo dobry fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2017-08-16 20:32:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa w pełni profesjonalna, szybki termin realizacji, pomoc z doborem odpowiedniego koloru. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-04 12:12:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W terminie, fachowo, lustra i szkło wysokiej jakości, montaż też. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Biuro Tłumaczeń i Usług Księgowych WSK dnia: 2017-03-22 21:48:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy fachowiec, jesteśmy bardzo zadowoleni z kabiny i lustra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: SV dnia: 2016-10-28 15:28:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Korzystalismy z uslug pana Michala przy remontach lazienek w domu na Ursynowie - robil 2 kabiny przysznicowe na wymiar + duze lustro lamane w lazience. Calosc bardzo profesjonalnie wykonana, po kilku miesiacach uzywania moge spokojnie polecic. Nie sa to najtansze uslugi na rynku i pewnie mozna znalezc tanszych specjalistow, ale jesli komus zalezy na wysokiej jakosci materialach i wykonaniu, to zdecydowanie polecam pana Michala.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Michal dnia: 2016-07-31 13:11:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie Polecam Firmę, jestem w pełni zadowolony bez ściemniania naciągania czy przekładania terminów, wszystko jest tak jak się umawialiśmy a nawet lepiej. Pan Michał jest świetnym rzeczowy człowiekiem który do zleceń podchodzi z pełnym zaangażowaniem życzyłbym sobie i wam tylko takich fachowców.
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2016-07-21 12:20:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona efektem!!!cena przyzwoita a jakość i wykonanie na najwyższy możliwym poziomie. Pan Michal- konkretny człowiek, nie owija w bawełnę i nie wciska nic na sile co niespotykane u fachowców.a nie jeden mi juz doradzal...polecam bo warto. Szybko i solidnie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: annolina dnia: 2016-07-13 09:27:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona i polecam. Solidnie, profesjonalnie i w dobrej cenie.
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-24 17:38:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż szyby kuchennej przebiegł bardzo sprawnie i nadspodziewanie szybko, podobnie dokładne zdjęcie pomiaru. Również wykończenie (silikon i akryl) zostało wykonane bardzo precyzyjnie i estetycznie. Panowie dokładnie wiedzą jak obchodzić się ze szkłem i jak uprzednio przygotować sobie miejsce pracy. Serdecznie polecam! :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2015-12-23 12:25:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kabina prysznicowa wykonana przez Pana Michała jest super! łatwa w utrzymaniu czystości i bardzo elegancka, wreszcie mam sucho w łazience i estetycznie. Efekt jest lepszy niż się spodziewałam! Dziękuje bardzo i polecam każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2015-12-03 11:40:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Pełen profesjonalizm. Mój prysznic , został zrobiony idealnie i bardzo estetycznie. P. Michał potrafi doradzić, zaproponować najlepsze rozwiązanie i wykonać wszystko na bardzo wysokim poziome, zapewniając jednocześnie bardzo dobrą cenę. Firma godna zaufania polecam wszystkim, którzy cenią sobie dobrą jakość!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2015-12-01 09:52:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalnie wykonana kabina prysznicowa. Polecam firmę Studio Szkła na 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2015-09-18 12:43:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny i szybki pomiar, następnie sprawny montaż i mam pięknie zrobiona szybę w kuchni ;)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2015-09-02 21:49:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim firmę Studio Szkła za solidność , profesjonalizm ,czas realizacji i za super podejście do tematu szefa firmy Pana Michała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: FiL dnia: 2015-09-01 08:44:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra współpraca z Panem Michałem - mamy taką kabinę prysznicowa jaka sobie wymarzylismy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-22 21:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywna współpraca z p. Michałem ze Studia Szkła - realizacja super (lustro łazienkowe oraz kabina prysznicowa). Ceny przyzwoite i terminowość/jakość wykonania na 5+
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: marac dnia: 2015-02-27 22:18:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał wykonuje swoją pracę zawsze na czas i perfekcyjnie, pełen profesjonalizm i wykonanie projektu na 200 %,gorąco polecam napewno nikt nie pożałuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma czego reklamować.
Opinia dodana przez: Silver dnia: 2015-01-18 16:52:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał w październiku br wykonał u nas w domu panele kuchenne w jednolitym kolorze. Całość realizacji to dwa profesjonalne spotkania - pomiar i montaż. Wszystko bardzo dobrze i solidnie wykonane na czas i bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-11-19 17:46:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją