Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Aneta kreuje

Zawód: Fryzjer 
Adres: Łódzkie, 91-069 Łódź Jana Matejki 9
Telefon: Kom. 783551321
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.anetakreuje.pl
Opis działalności: Frzyjerstwo/Kosmetyka/Fitness Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 33x

Jakość usług: 100% wysoka 33x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 30x 1x
Ceny usług: 100% niskie 30x 2x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 3191
Data utworzenia profilu: 2015-01-20 14:23:58
Data ostatniej aktualizacji: 2015-01-20 14:23:58 

Opinie o Aneta kreuje

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z makijażu ślubnego. Muszę podziękować p. Oli za trwały i piękny makijaż :))) na pewno będę polecać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sława65 dnia: 2018-06-19 22:15:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również miałam okazję być w salonie, korzystałam z fryzjera i kosmetyczki. Nie zawiodły mnie pozytywne komentarze , którymi się sugerowałam. Przychodzę i polecam znajomym, chciałabym również w internecie zostawić opinie dla innych. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysiunia dnia: 2018-01-21 15:07:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W zeszłym tygodniu odwiedziłam salon Pani Anety. Byłam u nowej fryfryzjerki pani Magdy, niby zwykle strzyżenie a włosy świetnie się układają. Nie wiem od czego to zależy w innych salonach to samo cięcie a efektu brak. Kolor wyszedł taki jaki pokazałam na telefonie. Nawet chłopak zauważył ze miałam coś robione z włosami :) polecam ja już jestem nowa klientka...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sylwia dnia: 2017-11-20 20:51:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W jednym miejscu można wykonać makijaż ślubny i upięcie. Przyjmują płatność kartą. Jest darmowe wifi. Mają parking przed lokalem. Miłe panie, doświadczone fryzjerki, utalentowana makijażystka. Wykonywałam ślubny makijaż i upięcie. Panie specjalnie dla mnie przyjechały 2 godziny wcześniej w sobotę, zaczynając pracę od 8, zamiast od 10. Jestem wdzięczna. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna Malinowska-Kotarska dnia: 2017-10-16 13:56:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam! Zostaje na dłużej ??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2017-08-03 09:44:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam farbowanie u pani Agnieszki, przyszłam z zielonymi włosami z innego salonu i zostały odratowane i zregenerowane olaplexem. Napewno wrócę jak będą odrosty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2016-11-16 17:16:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam tam dzięki opinią z internetu, obiecałam że jeśli będę zadowolona zostawie po sobie ślad. Polecam usługi fryzjerskie szczególnie koloryzację, napewno będę nową klientką salonu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Suleja dnia: 2016-10-11 20:45:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam podzielić się dzisiejszym odkryciem, zawitałam do salonu Aneta kreuje na regeneracja Olaplex mojego "siana" Jestem mile zaskoczona przesympatyczną obsługą. Strzyżenie było perfekcyjne tak jak chciałam po samym zabiegu Olaplex nie mogę się nacieszyć włosami :D To miejsce poleciła mi teściowa teraz ja z czystym sumieniem POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2016-01-26 22:12:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze wykonane cięcie, widać fachową rękę, włoski się układają. Salon rozwija się, co widać po remoncie w pomieszczeniu obok - tak trzymać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Niki dnia: 2015-09-07 19:30:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam osobą, które jeszcze nie znalazły swojego fryzjera :))) Pani fryzjerka jest bezcenna...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2015-08-17 16:21:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam i mogę stwierdzić tak: ZNAJĄ SIĘ NA SWOJEJ ROBOCIE! Jeden z lepszych salonów fryzjerskich w Łodzi. A cenowo wyprzedzają konkurencję z branży (nie mówię tutaj o osiedlowych salonikach) o 100 lat! Jestem pod wrażeniem. Zostawiam miłą opinię! Powodzenia i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolka1980 dnia: 2015-08-11 16:47:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywna atmosfera, dobra fryzura, super look jak to mówią, włosy układają się same - pozytyw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-08-06 15:23:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko solidnie, niedrogo, profesjonalnie w miłej atmosferze. Tak jak lubię. Będę polecala ten salon wszystkim znajomym. pozytyw
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ME dnia: 2015-07-15 17:17:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strzyżenie i stylizacja włosów ok, nie mam zastrzeżeń. Cena dobra. Nie trzeba szukać dobrego fryzjera przy samej Piotrkowskiej, są też rozrzuceni w dalszych częściach miastach, co cieszy :) Fryzjer miał małe opóźnienie po poprzednim kliencie, stąd zaznaczone zostało "niewielkie opóźnienia". To było coś ok. 5-10 minut, więc nie uważam to za jakieś wielkie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula Kuchcińska dnia: 2015-06-23 18:35:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również tam byłam na saunie włosów i hennie z regulacją. Niby takie nic a poprawił mi się humor na koniec dnia:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JUstyna dnia: 2015-05-18 19:49:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam dwa razy, pierwszy raz strzyżenie, a za drugim ombre. Pierwszy i drugi raz wyszło super. Zadowolona będę wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-05-12 14:32:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne strzyżenie męskie awangardowe. Widać, że fryzjerka bardzo doświadczona i profesjonalna z tym co robi. Robi to z pasją. Wreszcie znalazłem swojego fryzjera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2015-04-16 15:25:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna fryzjerka, byłem dzisiaj na obcięciu włosów i wyszła mi super fryzura. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandroms dnia: 2015-04-11 13:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: włoski zmienione na plus, metamorfoza jaką przeszła jest niesamowita. zgadzam się z poprzednimi opiniami, to jest dobry salon, wreszcie znalazłam swoje miejsce w łodzi ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 2015-03-23 10:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjerka potrafi zrobić wszystko z moimi włosami, chodzę regularnie do tego salonu od dłuższego czasu i wg zasady, że dobrego fryzjera się nie zmienia, pozostanę wierna tylko salonowi "Aneta kreuje". Może tylko ceny są trochę za wysokie, ale w sumie za jakość trzeba płacić. Ogólnie polecam ten salon bardzo serdecznie, pozdrowienia
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika W. dnia: 2015-03-13 18:38:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega zadowolona!!!!! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kena dnia: 2015-02-26 09:32:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam koloryzacje w tym miejscu, widać lata doświadczenia osób które tam pracują...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gucia dnia: 2015-02-20 13:40:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za rewolucje na mojej głowie! Włosy układają sie jak nigdy, idealnie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Misisipi dnia: 2015-02-18 11:59:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzadko zmienia się dentyste, kosmetyczke czy też fryzjera... ja z rodziną zmieniłam fryzjera, jesteśmy bardzo zadowolenie z usług świadczących w salonie na Matejki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2015-02-12 13:43:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przyszłam do salonu w zeszłą sobotę, nie byłam zapisana ale przyjęli mnie po gpodzinach pracy. strzyżenie damskie. pani fryzjerka sama doradzila co powinnam mieć na głowie i jestem zadowolona. nowa fryzura mnie wyszczupla i pasuje do twarzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolna Magda dnia: 2015-02-11 12:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam w zeszlym tygodniu z moja przyjaciolka na strzyzeniu, wlosy ukladaja sie swietnie, sa zdrowsze i nabrly objetosci. Jestem bardzo zadowolona ja jak i moja kumpela... Bardzo przytulne, rodzinne miejsce, wyplilam chyba ze dwie herbaty, bardzo dobre cukierki :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaska dnia: 2015-02-08 17:19:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialny fryzjer, to taki który potrafi doradzić i podpowiedzieć klientowi. Poszłam do tego salonu i nie zawiodłam się. Fryzjerka podpowiedziała mi, żebym zrobiła gzywkę co mnie bardzo odmłodziło. Nowy kolor też niczego sobie. 10/10
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: polecam dnia: 2015-02-02 23:11:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra fryzjerka, a do tego ceny nie są jakieś przesadzone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-02 18:05:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra fryzjerka Magdalena, polecam strzyżenie damskie i modelowanie włosów, a także upięcia wieczorowe - każdy na przyjęciu był zachwycony moją nową fryzurę. Z podziękowaniami dla salonu "Aneta kreuje" - Mirosława W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosława W. dnia: 2015-01-30 15:14:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ombre wykonane bardzo dobrze, chyba polubiłam to miejsce. Naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kinia dnia: 2015-01-29 15:03:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna fryzjerka, myślę, że jedna z najlepszych Łodzi. Atmosefra "normalna" mam na myśli dziewczyny, która tam pracują, kontaktowe, wesołe, przesympatyczne i profesjonalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adia dnia: 2015-01-27 13:02:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: `Bylam w zeszlym tygodniu na farbowaniu, swietny kolor super ostrzyzon wlosy! jak bede miala odrosty to wroce ponownie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kk83 dnia: 2015-01-25 21:46:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z pełną odpowiedzialnością fryzjerkę z salonu Aneta kreuje. Jeśli ktoś szuka dobrego cięcia czy też trafnej koloryzacji, to tylko do pani Madzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2015-01-20 14:26:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją