Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Jolanta Karczmarczyk Kancelaria Adwokacka Jolanta Karczmarczyk

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-016 Lublin Narutowicza 43/2
Telefon: +48 (81) 479-48-49 Kom. +48 790-291-676
Adres e-mail: karczmarczykjolanta(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.kancelariakarczmarczyk.pl
NIP:
713-273-36-19
Opis działalności: Kompleksową pomoc prawną w następujących dziedzinach prawa cywilnego, karnego, karno-skarbowego wykroczeń, rodzinnego, administracyjnego i gospodarczego. Słowa kluczowe: Adwokat, Porady, Odszkodowania, Windykacja, Egzekucja,

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1479
Data utworzenia profilu: 2015-01-11 21:16:48
Data ostatniej aktualizacji: 2015-01-11 21:16:48 

Opinie o Adwokat Jolanta Karczmarczyk Kancelaria Adwokacka Jolanta Karczmarczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas konkretna, sprawna, bezpośrednia, przedstawia sprawę dość jasno i klarownie.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2018-02-21 22:41:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani uprzejma, miła z dużą poziomem empatii w stosunku do problemów klienta. Potrafi uspokoić, wytłumaczyć zawiłości i przeprowadzić sprawę z satysfakcjonującym rezultatem.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusława dnia: 2018-01-08 12:01:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa załatwiona szybko i bez zbędnego stresu. Polecam Panią mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2018-01-04 14:09:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana bardzo sprawnie w przystępnych pieniądzach. Pani mecenas przekazuję informacje w bardzo zrozumiałym języku dla laika bez zbędnego żargonu.Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2018-01-02 00:29:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest fachowa, uprzejma i szybko załatwia sprawę bez zbędnego przedłużania rozpraw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franciszek dnia: 2017-12-11 14:17:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam - bezproblemowo, szybko, terminowo. Adwokat z doświadczeniem, potrafi rozmawiać z klientami i wyjaśniać skomplikowane kwestie prawne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EM dnia: 2017-12-04 14:48:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Wysoka fachowość, zawsze pd telefonem, zaangażowana w sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-04 11:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śmiało mogę polecić Adwokat Jolantę Karczmarczyk. Uczciwa, zaangażowana i co najważniejsze skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2017-12-04 10:06:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczna Pani mecenas. Jasno i klarownie potrafi wytłumaczyć laikowi zawiłości prawno-procesowe. Jestem bardzo zadowolona z usług tej Pani. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2017-08-31 15:36:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawna adwokatka. Sprawe rozwodowa przeprowadzila szybko i skutecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-06-26 22:11:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest sympatyczną i konkretną osobą. Ceny za usługę u tej Pani bardzo mnie miło zaskoczyły. Oby więcej takich uczciwych osób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2015-01-17 15:45:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją