Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelarie Adwokackie - Damian Tomanek i Grażyna Tomanek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-800 Zabrze Zabrze Św. Urbana 2/3
Telefon: (32) 271 - 27 - 90 Kom. 501-585-627, 601-477-738 Fax: (32) 271 - 27 - 90
Adres e-mail: sekretariat(małpa)adwokat-tomanek.pl
Strona internetowa: www.adwokat-tomanek.pl
Opis działalności: www.pozeworozwodblog.pl ; www.europejskinakazaresztowania.eu Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, rozwód, alimenty, ENA, podział majątku

Ocena: 100% pozytywna 64x

Jakość usług: 100% wysoka 62x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 60x
Ceny usług: 97% niskie 40x 15x 1x
Ilość opinii w serwisie: 64
Ilość odsłon profilu firmy: 16167
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2015-01-08 18:57:25 

Opinie o Kancelarie Adwokackie - Damian Tomanek i Grażyna Tomanek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem poszukiwany ENA do trzech spraw karnych. Po podjęciu działań w moich sprawach mecenas Damiana Tomanek i jego kancelaria w przeciągu pół roku uczyniła mnie wolnym doprowadzając do kożystnego zakończenia moich spraw, w najlepszym tego słowa znaczeniu. Szybkość, żetelność i profesjonalizm w działaniu na moją rzecz. Gorąco polecam mającym kłopoty, Panu Mecenasowi Damianowi Tomanek dozgonne podziękowania. Mój pierwszy adwokat w pełni dbający o moje interesy i wywiązujący się z podjętych zobowiązań, a kilku ich miałem i o nich tego nie powiem. Profesjonalizm i słowność za przystępną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie mam żadnych reklamacji i zastrzeżeń.
Opinia dodana przez: Adam ... dnia: 2017-01-25 22:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas G.Tomanek jest bardzo dobrym prawnikiem.Rzetelna,profesjonalna,sympatyczna.Polecam.Jestem zadowolony z usług Kancelarii pani G.Tomanek.M.Mucha
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-16 12:23:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wywiązuje się z powierzonych jej zadań, nie ma problemu z kontaktem ani z uzyskaniem potrzebnych informacji. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2016-12-12 11:09:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcemy Serdecznie Podziękować Panu Mecenasowi za podjęcie sie sprawy mojego męża która zakończyła sie odroczeniem dwóch odwieszonych wyroków tj.3.5 roku co przyczyniło sie do ściągnięcia dwóch żelaznych listow gończych w Polsce. Pan Mecenas jest bardzo kompetentna osoba,która polecamy każdej osobie znajdującej sie w podobnej sytuacji. Jeszcze raz bardzo dziękujemy życząc przy tym kolejnych sukcesów zawodowych dla całej załogi Kancelari Pana Mecenasa Tomanek. Bytom 07.12.2016
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Paulina Zadka dnia: 2016-12-09 16:50:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymałem poradę z dziedziny KC - darowizny. Jestem usatysfakcjonowany. Bardzo dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Stefaniec dnia: 2016-11-29 13:34:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoki poziom usług. Po siedmiu latach niepowodzeń (próbowałem wszystkiego wykorzystałem każdą możliwą okazję wydałem majątek) znalazłem Pana mecenasa, bez nadziei poprosiłem o pomoc. Teraz jestem po drugiej wygranej rozprawie i dzięki profesjonalizmowi Pana mecenasa czekam na zakończenie moich kłopotów. Pan mecenas jest wart każdych pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wayne Doncaster dnia: 2016-10-02 13:00:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O pracy Pana Mecenasa Damiana Tomanka możemy (ja i syn)powiedzieć tylko jedno: pełen profesjonalizm i co chyba ważniejsze:SKUTECZNOŚĆ, bowiem po 2 nakazy ENA dla każdego z nas zakończone odmową ekstradycji i spokojnym czekaniem już tylko na odwołanie jednego z nakazów w pełni uprawniają taka opinię.Od Pana mecenasa powinnam nauczyć się jednego: jak najmniej słów, dużo przemyślanego i sensownego działania( prawda, ze to niezwykłe u adwokata?) .Polecam zatem każdemu, kto ma podobny problem, bo to nie tylko usługa najwyższej jakości, ale odczuwalna empatia, która potęguje w nas poczucie złożenia naszych kłopotów w najwłaściwsze ręce, Dziękujemy.
Opinia dodana przez: Ewa i Jakub Erlich dnia: 2016-09-24 13:31:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesli mialabym w skrocie okreslic jakosc uslug napisalabym: profesjonalizm, rzetelnosc, skutecznosc, profesjonalizm, rzetelnosc, skutecznosc, profesjonalizm, rzetelnosc, skutecznosc itd.. Chce jednak dodac, ze nie tylko to ujelo mnie w postawie Pana Mecenasa Damiana Tomanka. Zwrocilam uwage na wysoka kulture osobista oraz ponadprzecietny poziom empatii. Pan Mecenas prowadzil moja sprawe w zwiazku z ENA. "Prowadzil mnie za reke" rowniez poprzez kontakty z moim szkockim prawnikiem. Sprawa zakonczyla sie uchyleniem ENA. Kiedy dowiedzialam sie o ENA, spedzilam duzo czasu szukajac odpowiedniego, polskiego prawnika. Dzis, z czystym sumieniem, kazdemu szukajacemu, polecam Pana Mecenasa Damiana Tomanka. Mozecie Panstwo przestac przeszukiwac internet - Pan Mecenas jest ta wlasciwa osoba, ta ktorej szukacie, ta ktorej mozecie zaufac. Musze rowniez wspomniec o obsludze Kancelarii: kultura, systematycznosc, cierpliwosc, zrozumienie. Panie Mecenasie, bardzo Panu dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B. B. Edynburg, Szkocja dnia: 2016-09-23 15:11:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Kancelarii Adwokackiej Państwa Damiana i Grażyny Tomanek za bardzo szybką. profesjonalną reakcję na moją prośbę o rozwiazanie problemu wysłanego za mną ENA oraz do jego likwidacji. Usługi prawne polegające na ułatwianiu ludziom życia są jednym z podstawowych celów pracowników tej Kancelari - dlatego polecam korzystanie z nich wszystkim potrzebującym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: S. Z- Belgique dnia: 2016-09-07 11:54:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzy zakrety w moim Zyciu (trzy listy goncze) wyprostowane w niespelna dwa miesiace. Dzieki profesjonalizmowi,zaangazowaniu i klasie Mecenasa Tomanek, ukarany zostalem tylko niewysoka grzywna . Serdeczne dzieki Panie Mecenasie. Kancelarie Tomanek&Tomanek polecam wszystkimtym, ktorzy tak jak ja pobladzili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: (Thomas, Luxembourg) dnia: 2016-08-28 18:59:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Tomanek jest przemiłą osobą i bardzo konkretną, zna się na swojej pracy jako mało kto. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Daria Kuczer dnia: 2016-06-29 23:28:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczna i otwarta na klienta kancelaria. Goráco polecam. Kompetentny, doskonale przygotowany, zaangazowany w sprawé dotyczácá Europejskiego Nakazu Aresztowania którá zakoczyl pomyslnie dla mnie i doprowadzil do sciagniecia E.N.A. Jeszcze raz dziékujé
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam. ADAMUS dnia: 2016-03-31 22:36:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat uratowała moja sprawe rozwodową, zawaloną przez jednego z radców prawnych. Godna polecenia :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katia dnia: 2016-03-19 13:59:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko OK, terminowo, profesjonalnie i z sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil Pasik dnia: 2015-10-08 11:48:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oby wiecej takich prawników na slasku, cena moze nie najnizsza ale spokoj nie ma wartosci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek Kostrzewa dnia: 2015-05-14 22:40:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z calego serca polecam panią Tomanek ; waleczna na sali jak mało który prawnik, osobiście bardzo miła i sympatyczna osoba ! jesli bedzie potrzeba, ponownie poprosze ja o pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: rozwiedziony dnia: 2015-05-01 16:56:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani Tomanek jest wyjątkowo kompetentnym FACHOWCEM!!! prowadziła mi sprawę o seprację, a trzy lata później o rozwód - obie wygrane. Osoba godna polecenia bez dwóch zdań :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sandra Podrzyńska dnia: 2015-04-02 13:10:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani adwokat pomogla mi rozwikłać problem ws. zachowku i spadku. Dla mnie dobre poprowadzona sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tomek Bańko dnia: 2015-01-05 19:44:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietni adwokaci, godni polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-12-25 11:42:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Tomanek prowadziła samodzielnie caly moj rozwód. Mieszkam w Paryzu i musialam stawic sie tylko na swoim przesluchaniu. Wyrok był zgodny z moimi oczekiwaniami. Pani Tomanek to osoba godna polecenia w sprawach miedzy malzonkami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anne dnia: 2014-11-06 16:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziła mi rozwód przed Sądem Okręgowym w Katowicach i skończyło się tak jak chciałam - rozwód z winy męża. Polecam, bardzo profesjonalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-10-16 17:59:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetni fachowcy, bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marianna dnia: 2014-09-11 21:16:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mec. Tomanek jest wybitnym karnistą, dzięki jego profesjonalizmie uzyskałem korzystny wyrok, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czesław dnia: 2014-08-28 20:48:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa o separacje a następnie rozwód zakończyła się po mojej myśli i wiem, że dużo w tym zasługi Pani adwokat Tomanek. Jej charakter oraz błyskotliwość na rozprawach gwarantują sukces :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria dnia: 2014-08-05 23:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Grażynce udało się mi się uczciwie podzielić majątek z byłą żoną i udowodnić, że jej rządania są z kosmosu. Jestem bardzo zadowolony i w razie potrzeby skorzystam w przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Kazimierczak dnia: 2014-07-19 11:50:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Tomanek rozwiodła z sukcesem moje dwie koleżanki i dlatego skorzystałam z jej pomocy. Tydzień temu był wyrok - z winy męża oraz fajna wysokość alimentów!!! czekamy na uprawomocnienie wyroku lub odwołanie męża. Jestem bardzo szczęśliwa z pomocy kancelarii i dziekuje!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Violetta dnia: 2014-07-05 11:32:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziękuję pani prawnik na pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgośka dnia: 2014-06-06 00:59:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Państwo Tomanek jak na małżeństwo przystało są bardzo zgranym duetem prawników, Pan mecenas z sukcesem rozwiązał moją umowę z firmą budowlaną (budowa domu jednorodzinnego) a następnie uzyskaliśmy odszkodowanie w sądzie, Pani mecenas towarzyszyła mi przy rozwodzie i jak się okazuje bardzo dobry też z niej terapeuta :) ceny może nie są najniższe, ale myślę że warto zapłacić i być spokojnym.. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Stanisław Panek dnia: 2014-05-30 22:18:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam kancelarię adwokata Damiana Tomanka. Mecenas prowadził moją sprawę o zadośćuczynienie za wypadek samochodowy. Udało się najpierw zerwać umowę z firmą odszkodowawczą Votum a sąd przyznał na moją rzecz ponad 100 tysięcy zł. Bez pomocy adwokata nie dostałbym od ubezpieczyciela nawet połowy tej kwoty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-05-28 13:54:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Tomanek była moim obrońcą w sprawie rozwodowej i zupełnie zbiła oszczerstwa męża a wyrok jest z jego winy i dostałam alimenty 1900 złotych. Napewno bede polecała panią adwokat znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Alexandra dnia: 2014-05-22 21:54:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Tomanek prowadził mi sprawę karną za znęcanie i składanie fałszywych zeznań, ale na szczęscie po 3 latach zostałem uniewinniony w SR Gliwice. Duże doświadczenie i profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Andrzej Gdula dnia: 2014-05-09 22:31:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas G. Tomanek reprezentowała mnie w sprawie o władzę rodzicielską przed SR Chorzów i jestem bardzo zadowolona. Kłamstwa byłego męża przegrały ze sprawiedliwością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2014-04-09 20:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokaci i aplikanci z tej Kancelarii to fantastyczni fachowcy, znający się na wszystkich przepisach prawa. Sprawy załatwiają w mig, a ceny mają najnizsze na rynku. Szczerze polecam ich bo wygrywają wszystkie sprawy, nawet te najtrudniejsze. Jestem taki szczęśliwy, że nie reprezentowali strony przeciwnej, bo z całą pewnością puścili by mnie z torbami.
Opinia dodana przez: Zachwycony dnia: 2014-04-07 17:31:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Tomanek reprezentował mnie w sprawie o odszkodowanie i sprawę wygraliśmy w 80 %, z czego jestem bardzo szczęśliwy. Ubezpieczyciel w postępowaniu szkodowym nie chciał mi nic wypłacić, ale na szczęście znajomy polecił mi Pana Damiana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Eugeniusz Wasil dnia: 2014-04-05 20:08:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas włączyła się do mojej sprawy rozwodowej po roku od czasu jej rozpoczęcia i na jednej rozprawie udało nam się zakończyć sprawę bez orzekania o winie, z czego jestem bardzo szczęśliwa z uwagi na malutkie dzieci. Pani Mecenas jest wspaniałą osobą i świetnym prawnikiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Izabela Gacka dnia: 2014-04-01 13:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W imieniu moim jak i mojej całej rodziny chciałbym serdecznie podziękować za zaangażowanie, pracę, profesjonalizm i czas poświęcony mojej sprawie. Jestem niezmiernie szcześliwy i wdzięczny Pani za pomoc jaką od Pani otrzymałem. Zdaję sobie sprawę iż mój proces nie był łatwy do wygrania a jednak dzięki Pani pracy jak i całego zespołu udało się to osiągnąć. Trudno wyrazic słowami wdzięczność za takie wsparcie i pomoc bez której nasze życie poprostu by się rozpadło. Jest Pani jedynym adwokatem jak i cały zespół któremu warto zaufac i powierzyć swoje trudne sprawy, godnym zaufania i polecenia. Pozdrawiam serdecznie, Krzysztof z Rodziną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2014-03-20 22:06:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Tomanek w sprawach o rozwód… Dzięki jej profesjonalizmowi i zaangażowaniu moja sprawa zakończyła się rozwodem z winy męża mimo że też miał adwokata. Na pani Mecenas można polegać, jest osobą budzącą duże zaufanie, zaoszczędziłam przy niej mnóstwo sił i zdrowia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Agata, Tarnowskie Góry
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-19 22:19:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Groziła mi ekstradycja z UK do Polski (za niespłacane alimenty) - głupia sprawa, bo nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Zgłosiłem się do Pana Damiana Tomanek aby pomógł mi się z tego wykaraskać. Wysłałem mu upoważnienie a on zajął się resztą. Załatwił mi, że w zamian za comiesięczne spłaty długu uchylą ENA. Trochę to kosztowało pieniędzy i nerwów - ale za błędy przeszłości niestety trzeba ponieść odpowiedzialność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jeremiasz dnia: 2014-03-11 14:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W połowie 2013 roku zostałem aresztowany w Londynie na podstawie Europejskiego Nakazu Aresztowania. Pan Mecenas Tomanek w ciągu dwóch miesięcy pomyślnie załatwił moją sprawę karną w SR we Wrocławiu, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2014-03-07 19:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mi sprawę o zasiedzenie nieruchomości, która zakończyła się sukcesem, byłam b. zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-26 22:14:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po sprawie o alimenty zmieniłam pełnomocnika i w rozwodzie reprezentowała mnie mec. Grażyna Tomanek. Jestem bardzo zadowolona ze sposobu prowadzenia przez nią sprawy i jeśli w przyszłości będę potrzebowała pomocy, to na pewno ponownie skorzystam z usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-02-19 20:36:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doswiadczenia nabyte podczas prowadzonej sprawy o zachowek przez Pania Mecenas Tomanek pozwalaja mi podzelic pozytywna opinie innych klientow o jakosci, zaangazowaniu oraz sposobie prowadzenia sprawy ( w tym przypadku o zachowek po moim dziadku). Pani Mecenas zajela sie doslownie wszystkim bez mojej obecnosci, ktora uniemożliwiaja mi studia poza granicami Polski. Z pelna swiadomoscią moge stwierdzic ze zglosilam sie o pomoc do odpowiedniej osoby ktora wykazala sie ogromna wiedza oraz profesjonalizmem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-18 17:33:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat reprezentowała moją mamę w sprawie o separację; sprawa trwała dług bo 2 lata jednak udało się udowodnić wyłączną winę taty. Polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Mirella Dudek dnia: 2014-02-18 08:23:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani adwokat Tomanek z sukcesem prowadziła mi sprawę o rozwód i podział majątku. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: - - - - - -
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2014-02-14 21:35:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dzienkuje Pani adw. Grazynie Tomanek za pomoc w sprawie zachowku i zniesienie wspulwlasnosci, Dzienki jej wiedzy oraz doswiadczeniu zostało mi zasądzone ponad 90 tys. zł, 23000 euro. Polecam, Dorothea/Hamburg (Deutschland)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-13 21:42:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Damian Tomanek reprezentowal mnie w sprawie o odszkodowanie za bezumowne korzystanie z mojego gruntu. Sprawa zakonczyla sie sukcesem, po przeprowadzenie egzekucji przez komornika odzyskalem nalezna kwote... Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 2014-02-05 16:25:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem wdzięczna za pomoc Pani Mecenas Tomanek w sprawie o podział majątku dorobkowego oraz eksmisję byłego męża ze wspólnego mieszkania. Sprawa zakończona naszym sukcesem a przy tym dosyć szybko załatwiona. Wcześniej Pani Tomanek prowadziła mi sprawę o rozwód, gdzie sąd orzekł rozwód z winy męża.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-04 23:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie mec.Tomanek ,pomimo tego , ze mieszkam w londynie , dla pana nie bylo problemem zdjac ze mnie ENA bez mojego udzialu w polsce -jestesmy wraz z mezem bardzo zadowoleni z panskiej profesjonalnej pomocy (pracy) . To nie wszystko , po sukcesie jaki odnioslam w sprawie o ENA pojawily sie nastepne b.wazne sprawy ,o ktorych pan mec.Tomanek sam mnie email-poinformowal I podja sie tych spraw .Ogromny profesjonalizm ,wiedza, elokfencja I co najwazniejsze , oszczedny w mowie , nic nie obiecuje , tylko robi dobra robote ....Dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-01 15:57:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa o podział majątku dorobkowego trwała bardzo długo, ale zakończyła się pełnym sukcesem. Pani Mecenas Tomanek prowadziła sprawę w pełni profesjonalnie i zakończyła się dla nas powodzeniem - otrzymałem nieruchomość i udało się nam rozliczyć moje liczne nakłady z majątku osobistego na majątek wspólny. Polecam tą kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Mariusz Jodłowski dnia: 2014-01-28 22:03:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Tomanek jest niesamowitą osobą, dzięki niej wygrałam sprawę rozwodową oraz uzyskałam alimenty od byłego męża. Pani Mecenas jest przemiłą osobą, a ze swoich obowiązków wywiązuje się wzorowo. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Anna J. dnia: 2014-01-15 22:55:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomanek był moim obrońcą w sprawie karnej przed Sądem Rejonowym Zabrze, Wydział VII Karny o znęcanie się nad byłą żoną. Sprawa dwukrotnie była rozpoznawana z naszą apelacją w SO Gliwice, ale ostatecznie zostałem prawomocnie uniewinniony. Polecam - posiada bardzo dużą wiedzę i profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Galex dnia: 2014-01-02 23:02:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani adwokat Tomanek była pełnomocnikiem mojej żony w rozwodzie i nikomu szczerze nie polecam spotkać jej na rozprawie (oczywiście rozwód z mojej winy). wybór dobrego pełnomocnika ma ogromne znaczenie. pani adwokat Tomanek b.dobrze wykonuje swoją pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-12-24 10:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dziękuję Pani Mecenas Tomanek za reprezentowanie w sprawie o rozwód i alimenty. Gdyby nie jej ogromna wiedza, kompetencja i profesjonalizm na pewno nie wygralibyśmy sprawy. Tym bardziej się cieszę, ponieważ niemalże całe 2-letnie postępowanie toczyło się beze mnie (mieszkam na stałe w Luksemburgu), a mimo to pełen sukces w SO Gliwice. Polecam, vielen dank.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kryspin Grzelak dnia: 2013-12-17 23:44:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Państwa Tomanek poznałem 3 lata temu i od tego czasu Pan Damian skutecznie reprezentował mnie w sprawach o odroczenie wykonania kary pozbawienia wolności i zawieszenie wyroku a Pani Grażyna w sprawie o alimenty i rozwód. Jestem bardzo zadowolony z efektów ich pracy. Polecam, Gerard z Zabrza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Gerard dnia: 2013-12-12 12:34:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tą kancelarie wszystkim którzy maja problemy prawne. Sprawy prowadzone rzetelnie i z zaangażowaniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2013-12-03 16:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pani adwokat rozwód zakończył się wyrokiem z wyłącznej winy męża oraz otrzymałam wysokie alimenty, a apelacja męża została oddalona. Bez pani adwokat na pewno bym sobie nie poradziła. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 2013-11-27 23:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat reprezentowała mnie w sprawie o alimenty i jestem bardzo zadowolona, sprawa zakończyła się naszym sukcesem. Anna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-11-13 22:43:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś poszukuje dobrego adwokata w sprawach rozwodowych, to z czystym sumieniem polecam panią adwokat. Niezwykła charyzma oraz klasa podczas przesłuchań świadków, a przy tym umiejętność wykazywania okoliczności na które są przesłuchiwani. Siedząc obok pani adwokat czuć jej niezwykłe doświadczenie i fachowość. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-26 00:47:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem niezwykle wdzięczna za pomoc adw. Damianowi Tomanek. Pan Mecenas prowadził synowi sprawę o usiłowanie zabójstwa, a ten został kilka miesięcy temu prawomocnie uniewinniony. Aktualnie Pan Mecenas prowadzi nam sprawę o odszkodowanie za niesłuszny areszt. Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 2013-10-24 15:57:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Panią Mecenas Tomanek, która w moim przekonaniu jest fachowcem w sprawach rodzinnych. Mi osobiście z sukcesem prowadziła sprawę o alimenty, o rozwód i podział majątku dorobkowego. Wszystkie sprawy zakończyły się naszym sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz78 dnia: 2013-10-23 18:55:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli szukacie adwokata, który w pełni angażuje sie w prowadzoną sprawe i zna sie na tym co robi polecam p Damiana Tomanka- to dzieki niemu mój syn uniknął wiezienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RyszardZabrze dnia: 2013-10-22 13:35:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Grażyna jest wybitna specjalistka prawa cywilnego i rodzinnego, korzystałam z jej pomocy przy sprawie o alimenty a także stwierdzenie nabycie spadku. Polecam w 100% osoba cierpliwa sumienna z dużą wiedzą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2013-10-17 21:05:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam mecenasa Tomanka w sprawach karnych. Dzieki jego doświadczeniu i zaangazowaniu udało mi sie zakończyć sprawe z sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz52 dnia: 2013-09-09 13:45:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam p. mecenas Tomanek, sprawa która zleciłam do prowadzenia zakończyła się zgodnie z moimi oczekiwaniami. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w prowadzenie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka1972 dnia: 2013-08-20 10:50:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją