Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Elżbieta Zgryza

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Świętokrzyskie, 28-300 Jędrzejów 11-go Listopada 30/7
Telefon: Kom. 794-111-349
Adres e-mail: radca.zgryza(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.radca-zgryza.pl
NIP:
656-194-11-57
Opis działalności: Kancelaria Radcy Prawnego Słowa kluczowe: radca prawny, prawnik, pomoc prawna, adwokat, windykacja należności,doradztwo prawne, Jędrzejów, negocjacje, mediacja,ugody, rozwód, podział majątku,zniesienie współwłasnosci, podział nieruchomości,sąd,obsługa prawna, spółki, umowa, apelacja, spadek,

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 11x 7x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 7410
Data utworzenia profilu: 2011-06-01 08:27:28
Data ostatniej aktualizacji: 2015-01-02 10:59:59 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Elżbieta Zgryza

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie, rzeczowo, w bardzo zrozumiały sposób, szybki kontakt po wcześniejszym umówieniu. Dodatkowym atutem dla mnie bardzo bezpośredni i jednocześnie kulturalny kontakt, szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jurenika dnia: 2018-02-01 00:21:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% Panią Mecenas! Miła, zaangażowana w sprawy które prowadzi, zawsze odbiera telefony lub oddzwania. Kontakt z Panią Mecenas to sama przyjemność, potrafi wszystko wytłumaczyć w zrozumiały sposób. Zawsze znajdzie czas na udzielenie porady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga221 dnia: 2016-12-15 14:08:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity fachowiec. Wszystkie sprawy załatwiane są w terminie. W mojej rodzinie prowadziła trzy sprawy. Wszystkie wygrane. Najlepiej walczy o dobro dziecka i rodzica wychowującego. Najlepsza pani mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JOoolA dnia: 2016-04-11 22:00:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco Panią Mecenas! To bardzo serdeczna i przemiła osoba. Jest bezkonkurencyjna!!!! Sprawy prowadzi na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2016-03-02 20:55:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetentna,rzetelna,dociekliwa Do sprawy przygotowuje się solidnie,zna się na tym co robi i poleciłabym ją każdemu.Super "babka" nie tylko jako radca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena Znojek dnia: 2015-08-19 15:48:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najpierw załatwia sprawę, skupia się bardzo i nie pozwala sobie na jakikolwiek luz, póżniej dopiero wychodzi z niej typowa fajna dziewczyna-kobieta, z którą można pogadać o wszystkim. Polecam. Obowiązkowa. Żetelna. Nie zawiedzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: to-ja dnia: 2015-06-23 13:48:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas szanuje swojego klienta, zawsze odzwoni, kiedy nie może odebrać telefonu, drobiazgowo i dokładnie wyjaśnia problem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-04 12:03:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam! Pani Mecenas posiada ogromną wiedzę i wielkie serce do klienta, co jest bardzo cenne w dzisiejszych czasach!Służy radą i pomocą na najwyższym poziomie.Sprawa oczywiście wygrana!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-08-08 14:33:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cała usługa na najwyższym poziomie, sprawa oczywiście wygrana. Gorąco POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Sadowski dnia: 2014-05-11 19:30:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas Elżbietę Zgryza, jest wspaniałą kobietą, ma podejście do klienta, jest profesjonalną i zaufaną osobą. Zawsze dopina swego i doprowadza sprawy do końca. Dziękuje jej za wsparcie i dobro jakie mi okazała. Dzięki pani mecenas moje życie na nowo nabrało sensu. Jeszcze raz POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota. dnia: 2013-11-03 12:07:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest tak wiele słów do opisania pani mecenas.. nie wiem od czego zacząć..moze napisze tylko tyle POLECAM !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-30 19:30:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do tematu, duża znajomość przepisów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-03-30 09:38:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża wiedza teoretyczna i doświadczenie praktyczne.Indywidualne podejście i zaangażowanie w każdą sprawę.Na pierwszym miejscu stawia człowieka a nie kwestie finansowe.Nie ogranicza ilości rozmów przez telefon i czasu spotkań.Korzystałem z usług Pani Mecenas i wszystkie moje problemy załatwiła pozytywnie.Sprawy trudne załatwiła od ręki, sprawy niemożliwe stały się możliwe, a na "cuda"...potrzebuje trochę czasu.Polecam Kancelarię Pani Elżbiety.W Jędrzejowie jest najlepsza!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czesław dnia: 2012-12-21 20:25:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm ze strony Pani mecenas.Bardzo komunikatywna, miła i rzetelna osoba.Z pełnym zaangażowaniem zajeła sie moja sprawą, a sprawa wcale nie była łatwa.Mile mnie zaskoczyła jej wszechstronna znajomośc prawa. Wszystko dokładnie mi wytłumaczyła, nie owijała w bawełnę.Osoba kompetentna i terminowa.Bardzo się cieszę że trafiłam do Pani mecenas. Gorąco polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-09-18 21:53:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba kompetentna i pewna w działaniu. Do spraw podchodzi z zaangażowaniem. Dzięki Pani Adwokat mam dach na głową. Szczerze polecam w trudnych sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk B. dnia: 2012-08-27 20:08:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo energiczna osoba, z poświęceniem reprezentuje klienta. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2012-06-29 12:26:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa załatwiona bardzo szybko i pozytywnie. Pełen profesjonalizm ze strony P. Elżbiety.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: GERALTh/Jump dnia: 2012-06-27 09:23:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszorzędny prawnik, angażuje się, byłam mile zaskoczona szeroką wiedzą prawną. Specjalista szukający rozwiązań w różnych kierunkach a oprócz tego miła i rzeczowa. Do kancelarii trafiłam z polecenia znajomych. Pani mecenas wytłumaczyła mi, jak się sprawy mają i czego mogę się spodziewać. Nie obiecywała mi „gruszek na wierzbie”, tylko powiedziała – „będziemy walczyć”. Tym mnie ujęła, walczyła do końca i sprawę wygrała. Rekomenduję tą kancelarię i Panią mecenas. Życzę dalszych sukcesów, dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2011-07-31 13:13:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, świetny fachowiec, bardzo zdolna młoda osoba.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-21 16:41:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny prawnik, rzetelny, postepujący zgodnie z etyką zawodową, bardzo komunikatywny,podchodzący z szacunkiem do klienta i co równie ważne niedrogi i skuteczny. Gorąco polecam usługi świadczone przez Kancelarię tej Pani. W Jędrzejowie najlepsza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kolektory2 dnia: 2011-07-06 10:53:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją