Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Grzegorz Kucharczyk

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubuskie, 66-400 Gorzów Wlkp. Dąbrowskiego 24/3
Telefon: Kom. 505148664
Adres e-mail: kucharczyk(małpa)kancelariakucharczyk.pl
Strona internetowa: www.kancelariakucharczyk.pl
NIP:
9261522943
Opis działalności: praktyka ogólna, prawo cywilne, w tym rodzinne, procesy gospodarcze, prawo pracy, egzekucja, odszkodowania, karne Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 7x 4x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3170
Data utworzenia profilu: 2014-10-29 22:19:19
Data ostatniej aktualizacji: 2015-01-01 18:14:41 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Grzegorz Kucharczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam się z opiniami na tej stronie. Rzeczowy konkretny prawnik. Prace swoją wykonuje dobrze z zauważalną formą pasji i ma normalne podejście do klienta i rozliczeń. Nie ma takiego przymusu zapłać i zobaczymy potem co i jak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sprawy spadkowe dnia: 2018-02-27 00:44:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mec. Kucharczyka. Rzetelny i rozsadny prawnik z dystansem i pomyslem na sprawe. Jestem zadowolony :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Korcz dnia: 2016-05-09 21:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podoba mi się bardzo współpraca z mecenasem Kucharczykiem. Bardzo dobry i skuteczny prawni a do tego kontaktowy i komunikatywny, nie zaniedbuje klienta. Naprawdę polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 2015-11-24 22:38:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pisze opinie w podziękowaniu. Jestem bardzo zadowolony z usług tego adwokata. Nie tylko sprawa zakończyła się tak jak mecenas powiedział (na początku zaznaczył, że 100 % nie da rady ugrać), ale w ogromnej większości sukces. Duży plus za uczciwe podejście do klienta i rzetelną informację, a nie zganianie później na sądy i innych jak się nie uda. POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-09-06 11:28:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia, przede wszystkim konkretny, rzeczowy, zaangażowany, który w sposób czytelny udziela informacji,spokojny a do tego miły
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: karola dnia: 2015-07-17 15:18:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie bardzo mam porównanie bo nie korzystałem z prawników do tej pory, ale mecenas Grzegorz Kucharczyk wpisał się w moją wizję prawnika, który otrzymuje wynagrodzenie za reprezentowanie moich interesów. POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: @@@ dnia: 2015-06-04 13:14:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry prawnik, czasami za bardzo ostrożny, ale w sumie to chroni mój interes i moje pieniądze. AL w sumie jak trzeba było to też pokazał ząb ! Jesteśmy zadowoleni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: udziałowcy od uchwały dnia: 2015-03-18 23:19:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry prawnik. jestem zadowolony. będę polecał i korzystał w przyszłości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: medikor dnia: 2015-01-16 16:21:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry prawnik. Polecam wszystkim. Trafiliśmy przez przypadek w sprawie z ZUS i jesteśmy zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2014-11-28 23:53:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny, rzetelny i profesjonalny za rozsądną cenę. Miło widzieć, że Pan mecenas jest również przez innych pozytywnie oceniany
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było najmniejszych zastrzeżeń
Opinia dodana przez: anita dnia: 2014-10-30 22:47:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry prawnik o szerokim spojrzeniu na problem jakim się zajmuje. Duża wiedza i doświadczenie, mimo dość młodego wieku. Waleczność i zaangażowanie. Jestem bardzo zadowolony zarówno z wyniku, jak również z ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: piotr dnia: 2014-10-29 22:26:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją