Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

dr Katarzyna Krępuła Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX

Zawód: Endokrynolog 
Adres: Dolnośląskie, 53-413 Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon: 71/3412708
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: endokrynolog Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 39x

Jakość usług: 100% wysoka 37x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 39
Ilość odsłon profilu firmy: 3323
Data utworzenia profilu: 2014-12-26 17:34:55
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-26 17:34:55 

Opinie o dr Katarzyna Krępuła Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły, przyjemny, a przy tym konkretny endokrynolog. To moja pierwsza wizyta, ale Pani dr wydaje się bardzo kompetentna. Jestem bardzo zadowolona i przekonana że pierwsza wizyta dobrze rokuje. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorcia dnia: 2019-04-14 18:17:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz rzeczowy, sympatyczny, zleciłą dalszą diagnoztykę. Otrzymałam skierowanie na dalsze badanie, w celu weryfikacji diagnozy. Polecam korzystanie z pomocy Pani doktor Krępuły
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-16 17:44:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta.Rzetelnie przeprowadzony wywiad i dokładne wytłumaczenie w czym tkwi problem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: madzia dnia: 2019-01-06 18:03:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Doktor Krępułę z czystym sumieniem. Wizyta przebiegła bardzo profesjonalnie i nareszcie ktoś mi pomógł i wyjaśnił mi dokładniej mój problem. Mam nadzieje że wreszcie poczuję się lepiej. A leczenie przyniesie skutki. :)))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-12 12:10:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Endokrynolog otwarty na pacjenta, miła Pani Doktor,dokładnie wyjaśniła co się dzieje , skąd takie dolegliwości i jakie zastosować leczenie.Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lilka dnia: 2018-09-08 15:52:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gabinet profesjonalnie wyposażony Pani doktor to miły i kompetentny specjalista, który szczegółowo tłumaczy , wyjątkowa z poczuciem humoru
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jagna-J dnia: 2018-07-15 12:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy i kompetentny lekarz. Pani Doktor na wszelkie pytania odpowiada konkretnie i zdecydowanie. Mam nadzieję, że ustalony plan leczenia przyniesie rezultaty. Serdecznie zachęcam do wizyt u Niej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-18 17:04:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor Katarzyna Krępuła dobiera najlepszą formę leczenia juz na pierwszej wizycie. Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ol dnia: 2018-05-27 13:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za dwie konsultacje. Przebiegły w niezwykle miłej atmosferze. Podkreślić należy ogromną empatię Pani Doktor. Wyjaśniony został mi przebieg koniecznego leczenia. Mam nadzieję, że zaproponowana terapia zadziała zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: marcela dnia: 2018-04-08 18:09:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. Bardzo dobrze, bez pośpiechu i szczegółowo wytłumaczony problem. Jasne zalecenia. Lekarz godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2018-02-14 18:38:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz, wsłuchany w pacjenta, z ogromną empatią.W moim przypadku pani dr uważnie wysłuchała, przenalizowała wcześniej zrobione badania, postawiła diagnozę i zaproponowała zmianę leków przepisanych przez innego lekarza, co dało zadowalające efekty, i zaczełam lepiej funkcjonowć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Misza dnia: 2018-02-01 19:57:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor bardzo życzliwie i profesjonalnie wyjaśniła przyczyny mojego stanu. Leki działają, bo czuję, jestem bardzo zadowolona, również z poradni Medix.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2018-01-30 18:47:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z tego jak lekarz podszedl do moich problemów. Wytlumaczyl mi co sie dzieje ze moimi hormonami. Dodatkowo bardzo dobre poczucie humoru,ktore rozładowuje napięcie lekarz-pacjent, zero skrepowania podczas wywiadu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2018-01-07 17:04:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz.Kompetentna osoba mająca dużą wiedzę w zakresie endokrynologii i nie tylko, ma świetny kontakt z pacjentem, chętnie odpowiada na pytania i wyjaśnia wątpliwości. Cechuje ją empatyczne podejście do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2017-12-30 19:26:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspanialy kompetentny lekarz endokrynolog , wzorowe podejscie do pacjenta. Wielki szacunek dla pani doktor Krępuły , poprawa stanu zdrowia po kilku wizytach we Wrocławiu ogromna !!! dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2017-10-28 18:06:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna, miła. Dobrze zastanowiła się zanim postawił ostateczną diagnozę. Traktuje pacjenta całościowo. Podaje możliwość dalszego leczenia, aby pacjent wszystko wiedział . Bez paniki i stersu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: RU dnia: 2017-10-24 19:07:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wizyta dająca nadzieję , bardzo szczegółowe wytyczne, mam nadzieje ze leczenie okaże się skuteczne. Bo wlaśnie tego oczekiwałam po wizycie u Pani doktor, i dodatkowo bardzo duży plus za dobry kontakt i życzliwość. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: xyl dnia: 2017-10-20 20:23:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor jest wspaniałym specjalistą!Odpowiada na każde pytanie,wspiera a przy tym jest bardzo życzliwa. Drąży temat do wyjaśnienia sprawy. Naprawdę Pani doktor jest wspaniała!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2017-08-06 18:17:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem bardzo polecam Panią Doktor. Sympatyczna, rzeczowa, poświęca dużo czasu , odpowie na każde pytanie. Przynajmniej nareszcie zostałam prawidłowo zdiagnozowana. Pani Katarzyna nie przypisuje zbędnych badań oraz drogich leków. Najlepsza endokrynolog we Wrocławiu u jakiej dotychczas byłam. Napewno wrócę.:))
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2017-07-20 15:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Panią Krępułę, bardzo dobry specjalista. Dokładnie tłumaczy moją dolegliwość, a przy tym jest miła i sympatyczna. Oby wszyscy lekarze byli właśnie tak zaangażowanii profesjonalni !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Lusi dnia: 2017-06-11 15:18:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor jest bardzo miła. Wszystko dokładnie wyjaśnia, nie ocenia. Jest bardzo solidna i rzetelna w swojej pracy. Z pewnością mogę ją polecić każdemu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kajak dnia: 2016-11-20 13:13:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa, lekarka bardzo dokładna i skrupulatna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kaśka dnia: 2016-10-09 17:21:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam !!!Na pierwszej wizycie opowiedziałam o problemie. Od razu został przedstawiony schemat działania. Teraz zostało poczekać na rezultaty. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2016-08-13 14:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę bardzo dobry gabinet.Trafiłam tam kilka miesięcy temu przez przypadek i zostałam stałą pacjentką Pani Katarzyny Krepuły. . Dodam że pani Katarzyna to pierwsza osoba która wyjaśniła mi przyczyny mojej choroby. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-02-17 11:38:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że wiem na czym polega moje leczenie. Mogę zadawać na bieżaco pytania nurtujące mnie. Koleżanka zakończyła już leczenie u Pani dr, efekt bardzo pozytywny. U mnie też już wyniki badań wskazują na poprawę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2015-07-09 20:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam pełne zaufanie do tego endokrynologa . Profesjonalistka w każdym calu. W gabinecie panuje przyjazna atmosfera, co jest istotne, aby przed rozmową wprawić pacjenta w przyzwoity nastrój:))
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-13 17:53:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor jest profesjonalnym endokrynologiem, posiada ogromną wiedzę i duże doświadczenie. Jestem bardzo zadowolony z efektów leczenia a także bardzo miłej atmosfery. Gorąco polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2015-05-23 19:01:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaangażowanie w przypadek pacjenta. Duża wiedza, kompetencja, bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2015-05-11 14:28:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Życzę każdemu żeby miał okazję trafiać do takiego specjalisty jak p. dr Krępuła. Zawsze mogłam liczyć na pomoc ze strony Pani doktor, nawet o każdej porze . Polecam - Patrycja.
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2015-04-10 17:42:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspanialy lekarz.Prowadzi mnie od wielu lat, tak ustawila mi leki, ze moje zycie z choroba jest jak zycie kazdego innego zdrowego czlowieka Serdecznie polecam! :-))) Pozdrawiam Dr K. Krępułę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dominika dnia: 2015-03-14 17:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Krępuła jest kobietą nastawioną na dobro i pomoc innym. Niezwykle życzliwa, uprzejma. Wysokie kompetencje. Oby więcej takich ludzi. Udziela rzetelnych informacji . Niezwykłe podejście do pacjenta. Szczerze naprawdę polecam
Opinia dodana przez: anonimek dnia: 2015-02-23 18:21:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra endokrynolog. Widać ze zna sie na rzeczy i umie pomoc (skutecznie!). Polecam wszystkim niezdecydowanym i chcącym polepszyć swoje zdrowie i życie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2015-02-22 15:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm i zaangażowanie to atuty Pani Doktor Krępuły. Serdecznie polecam, świetna specjalistka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: gość) dnia: 2015-02-07 17:09:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny lekarz. Objaśnia dokładnie na czym polega problem. Polecam tego lekarza w 100%
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-05 10:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WSPANIALY LEKARZ , MILA , ZYCZLIWA PACJENTOM, ZAWSZE ODDANA I KOMPETENTNA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-30 17:12:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oby więcej takich lekarzy z powołania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-29 16:56:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam dr Krępułę, fachowa, rzeczowa, profesjonalna. Od razu postawiła trafną diagnozę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Renata30 dnia: 2015-01-23 19:00:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DROGIE PANIE.JESTEM PO DRUGIEJ WIZYCIE U PANI DOKTOR .JESTEM MILE ZASKOCZONA ŻE W KOŃCU JAKIŚ LEKARZ WYSŁUCHAŁ MNIE Z UWAGĄ , DAŁ SKIEROWANIE NA BADANIA I TERAZ PRZEDEMNĄ LECZENIE-JAK NARZAZIE JESTEM ZADOWOLONA Z PODEJŚCIA INDYWIDUALNEGO DO MOJEGO PROBLEMU. POLECAM GORĄCO PANIĄ KRĘPUŁĘ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IZABELLA dnia: 2015-01-11 17:21:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam! Panią K. Krępułę poleciła mi moja mama rok temu. od tego czasu cały czas chodzę na wizyty do p. doktor. bardzo mi pomaga w moich dolegliwościach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-12-26 17:37:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją