Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Irena Kaczmarek-Szrajber Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX

Zawód: Pediatra 
Adres: Dolnośląskie, 53-413 Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon: 71/3412708
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: pediatra, pulmonolog Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 40x

Jakość usług: 100% wysoka 36x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 100% niskie 13x 2x
Ilość opinii w serwisie: 40
Ilość odsłon profilu firmy: 1745
Data utworzenia profilu: 2014-12-26 17:30:29
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-26 17:30:29 

Opinie o Irena Kaczmarek-Szrajber Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalnie przeprowadzony szczegółowy wywiad i badanie córki. Dostępne bardzo szybkie terminy, co jest bardzo cenne dla osób które potrzebują szybko skontaktować się z lekarzem. Polecam. My byliśmy u pani dr w Medixie we Wrocławiu
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-14 18:22:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta krótka, ale rzeczowa. Lekarka bardzo sympatyczna. Chętnie udziela odpowiedzi na pytania. Godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-22 13:05:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super podejście do dzieci, byłam z dwójką , wszystko wyjaśnione i zrozumiałe dla mnie, wyczerpująco wyjaśnia problem. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: maja dnia: 2019-01-13 19:11:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa pomoc, szczegółowe przebadanie syna i wyjaśnienie dolegliwości i problemu. Takiego lekarza szukałam ! Dodatkowy plus za sympatyczne podejście do nas. Polecam Panią Doktor innym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2018-09-22 16:22:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cała wizyta odbywała się w bardzo przyjaznej atmosferze. Lekarz jak najbardziej godny polecenia- prawdziwy fachowiec!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Adela dnia: 2018-07-07 19:43:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetentny i pełen empatii lekarza córce udało się wrócić do pełni zdrowia tylko dzięki właściwej diagnozie i zaleconemu leczeniu oraz wskazówek dotyczących dalszego postępowania. Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: abigail dnia: 2018-06-23 13:19:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Lekarz pediatra z dużą wiedzą. Trafna diagnoza i natychmiastowe podjęcie leczenia. Polecam wam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mika123 dnia: 2018-04-03 14:37:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Irenka ma czas dla małych pacjentów oraz stara się dokładnie przebadać dzieci, wysłuchać rodziców, zapoznać z dokumentacją medyczną. Polecam konsultacje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ANN dnia: 2018-03-10 18:17:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdybym musiala jeszcze raz wybrać pediatrę bez wahania oddalabym dziecko pod opiekę doktor Kaczmarek-Szrajber . Świetny kontakt z dzieckiem bardzo rzeczowa osoba. Gorąco pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Długosz dnia: 2018-02-28 16:11:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całego serca. :) Super podejście do dziecka . Lekarz wszystko wytłumaczył i rozwiał wątpliwości. ;) Panie recepcjonistki w Medixie również bardzo pomocne
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KRK dnia: 2018-02-24 15:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz konkretny, odpowiadał fachowo na wątpliwości i samo badanie przyjemne dla dziecka. Wizyta na plus :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-03 17:29:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa, rzetelna, sympatyczna. Słucha uważnie, wypytuje rodzica o wszystko, to daje nam rodzicom poczucie bezpieczeństwa . Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: aldona dnia: 2018-01-27 16:19:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do dr Ireny Kaczmarek-szrajber trafiłam z polecenia, a wcześniej byłam z problemem u innego lekarza pediatry, Który trochę zbagatelizował ból brzucha u córki. Badanie u Pani doktor przebiegło sprawnie i udało się ustalić prawdopodobną przyczynę bólu. Objaśniła możliwości leczenia ale dała też skierowanie na wszelki wypadek na usg i dodatkowe badania, żeby wykluczyć inne rzeczy. Z pewnością mogę polecić panią doktor!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ALA dnia: 2018-01-22 19:31:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Córeczka została dokładnie zbadana , lekarz przepisał antybiotyk .Po kilku dniach jest efekt choroba ustępuje.Jesteśmy pacjentami Pani doktor od kilku lat i to się nie zmieni .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lola dnia: 2018-01-06 16:30:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona również, kompleksowa pomoc i opieka nad dzieckiem, polecam serdecznie i szczerze:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioletta K. dnia: 2017-12-27 20:20:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie,uprzejmie,rzeczowo. Dokładny wywiad i sprawna diagnostyka. Cierpliwie wyjaśnione i wdrożone leczenie ze szczególowymi zaleceniami. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ddd dnia: 2017-11-28 19:21:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny lekarz, p. dr jest szczera w ocenie . Szuka rozwiązań. Dokładnie poinformowała mnie o możliwym przebiegu leczenia . Już jestem bardzo wdzięczna... dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-24 18:45:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsza wizyta i bardzo dobre wrażenie .Pani doktor dokładnie przeanalizowała chorobę synka.Udzieliła mi pozytywnej porady.Polecam jest dobrym pediatrą.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2017-10-22 18:33:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią doktor, ma wspaniale podejście do dzieci i ogromne doświadczenie. Jeszcze nigdy nas nie zawiodła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Annika dnia: 2017-09-18 19:59:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać że uwielbia dzieci. Bardzo miła Pani Doktor. Swoim małym pacjentom poświęca maksimum uwagi i czasu :) Podczas wizyty dokładnie wszystko wyjaśniła i omawia z rodzicem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kaśka dnia: 2017-07-08 16:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor jest bardzo miłym, kompetentnym, życzliwym i profesjonalnym lekarzem.Bardzo rzeczowo i racjonalnie podchodzi do pacjentów. Wizyta przebiega bez pośpiechu, co pozwoliło na poruszenie wszystkich nurtujących problemów. Pani dr odpowiada rzeczowo i wyczerpująco. Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 2017-05-23 18:29:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo delikatna i ciepła kobieta, w każdym problemie potrafiła nam pomóc ;)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2017-03-12 14:59:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietna, profesjonalna i z poczuciem humoru Pani Doktor, polecam innym!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2017-02-25 18:07:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P. doktor była bardzo miła i otwarta, wprowadziła luźną atmosferę podczas wizyty przy czym ma ona profesjonalne podejście. Wyczerpująco omówiła każde moje pytanie i rozwiał wszelkie wątpliwości. To dopiero pediatra:))
Opinia dodana przez: HA dnia: 2017-01-15 11:59:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą odpowiedzialnoscia moge polecic pania doktor.Diagnoza trafiona na pierwszej wizycie pomimo kilku innych wizyt u innych lekarzy. Polecam z całego serca :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2016-12-17 16:23:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry. Jeżeli chodzi o panią doktor to zostaliśmy miło przyjęci, Podczas wizyty Pani dr zwróciła uwagę na jedną rzecz na którą nie zwrócił uwagi inny pediatra. Zaproponowała rownież rozwiązanie które nas przekonało do niej. Generalnie polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ga.la. dnia: 2016-08-06 18:43:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta osoba to oaza spokoju. Przesympatyczna, zawsze pomocna i uśmiechnięta. Bardzo delikatna. Polecam z całego serca! moje dzieci z chęcią do niej chodzą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: urszula dnia: 2015-08-11 18:40:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100 % zgadzam się z pozytywnymi opiniami. Naprawdę warto udać się do dobrego pediatry , teraz to wiem. Szczerze polecam Panią Irenę. Miło i w niezłej cenie. Współpraca z takim fachowcem to czysta przyjemność, dziękuję za pomoc i wszystkim polecam. Przemiła osoba i wysoka jakść świadczonych usług !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: jaga dnia: 2015-07-05 11:28:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem u tej Pani z 2 letnim synem. Bardzo profesjonalne i delikatne podejście do dziecka.Polecam rodzicom ze strachliwymi dziećmi.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-20 16:34:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam kilka miesięcy temu w gabinecie Pani Ireny . Jestem bardzo zadowolona. Podobała mi się atmosfera jaka panowała w gabinecie. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sama dnia: 2015-06-18 21:07:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niskie ceny.Pani doktor w 100% z powołania,nigdy nie odmówi pomocy rodzicowi,nawet poza godzinami pracy.Zawsze miła i uśmiechnięta. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Nini dnia: 2015-05-02 15:54:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pulmonolog godny polecenia. Jako jeden z nielicznych we Wrocławiu. Zawsze sympatyczna, z empatią, co obecnie w służbie zdrowia jest rzadkim zjawiskiem
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-07 18:07:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się , pani Irena z Medixu jest specjalistą z prawdziwego zdarzenia. Z synem wcześniej chodziliśmy do innego pulmonologa i efekty były mizerne. Mój syn uwielbia ją i czeka na następne wizyty.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jarosz dnia: 2015-02-28 14:16:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor ma świetne podejscie do dzieci!! Rozmawia z nimi, tłumaczy pokazuje :-) Jest głównie świetnym lekarzem pulmonologiem znający się na swojej profesji!! POLECAM wszystkim niezdecydowanym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mali pacjenci dnia: 2015-02-15 12:22:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Irena swoich pacjentów nie traktuje przedmiotowo, tak jak niektórzy lekarze. Porozmawiała z nami o problemach z małą, wszystko wytłumaczyła z niezwykłym ciepłem i życzliwością. Będziemy ją polecać
Opinia dodana przez: rodzice dnia: 2015-02-11 18:18:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam polecamy panią doktor Irenę Kaczmarek-Szrajber z Medixu . Pani Irena stawia bardzo dobre diagnozy, służy pomocą , wiele jej zawdzięczam , dziecko prawidłowo się rozwija. Jest Pani Wielka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: M. Kinga dnia: 2015-01-18 19:07:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to lekarz bardzo madry , kompetentny , z ogromna wiedza i doswiadczeniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-01-11 17:10:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry specjalista,sympatyczna kobieta, wzbudza duże zaufanie, bardzo dokładny pediatra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-01 18:26:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz, dokładny, konkretny, nie wciska antybiotyków, moją dwójkę maluchów powierzam jej bez obaw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna_30 dnia: 2014-12-28 13:08:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam dr Kaczmarek-Szrajber, gdyby nie ona z córcią byłoby ciężko, uratowała nam maluszka !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-26 17:32:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją