Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Indeco Wybrzeże

Zawód: Stolarz 
Adres: Pomorskie, 81-341 Gdynia Tadeusza Wendy 5
Telefon: 58 552 83 73 Kom. 504 054 299
Adres e-mail: studio(małpa)indecowybrzeze.pl
Strona internetowa: www.indecoszafynamiare.pl
Opis działalności: Projektowanie szaf na wymiar Słowa kluczowe: szafy na wymiar, szafy na miarę, projektowanie szaf, projektowanie szaf na wymiar

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 87% niskie 7x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1309
Data utworzenia profilu: 22.12.2014 12:00:33
Data ostatniej aktualizacji: 22.12.2014 12:00:33 

Opinie o Indeco Wybrzeże

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie i obsługa warta swojej ceny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 01.04.2020 21:17:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czekalem z opinia dlugo zeby zobaczyc z dzrzwi mojej szafy sie nie zaczna zacinac ale wszystko chodzi jak trzeba a to juz chyba ze 3 lata minely od zakupu takze super jest zadowolonu polecam zamowic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: l dnia: 13.03.2020 13:47:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzial sprzedazowy sprawnie obsluguje, projektant wszystko dokladnie tlumaczy jak trzeba, z jakosci materialow tezjestem zadowolony, bo juz ponad pół roku mamy od nich szafe w sypialni i zdanych problemow nie bylo.porządna firma polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maciek dnia: 20.02.2020 14:26:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od zamontowania minęło już 8 miesiący i póki co wszystko działa bez problemu. Cena po skończeniu projektu na początku mnie trochę odrzuciła, ale rozumiem skąd ona wynika. Jakość naprawde bardzo wysoka i monataż - no nie było się do czego przyczepic a chcialem. Jak ktos szuka porządnej szafy pod siebie to nie ma sie co zastanawiać. Wszystko zrobione szybko i tak jak było omawiane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Antonim89 dnia: 27.01.2020 13:48:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoki standard obsługi klienta, a samo wykonanie szafy i proces montażu okej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Herek dnia: 20.11.2019 13:53:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadowolona z szafy jestem bardzo, dziękuję za wysłuchanie mnie i dobranie szafy do moich wymagań, a to nie było łatwe. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ikorina dnia: 27.09.2019 12:01:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, super, super! Wcześniejszy fail z inna firmą, której zleciłem szafę został zapomniany dzieki pracy Indeco Wybrzeże - dobra cena i dobra realizacja jednak potrafią iść w parze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Reck dnia: 23.08.2019 10:21:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić. Już korzystałam z jednej firmy szaf na wymiar, ale nie z Trójmiasta, a z Elbląga. Indeco Oceniam wyżej przez jakość szaf i projekt dopasowany pode mnie. Dobrze, że całość szybko przebiega i kontakt z klientem jest na poziomie. Szafa porządna, dopasowana i wygląda elegancko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 26.06.2019 08:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki czas montażu, dokładność wykonania, dobry materiał. Kontakt z biurem super, projekt wykonany pod zamawiającego. Duże zainteresowanie klientem i sprawne wykonanie szafy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 19.03.2019 15:38:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa - w biurze i w mieszkaniu, dobrze wykonana praca. Szafa bez zastrzeżeń, dobre materiały wykończeniowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teodor dnia: 27.12.2018 15:31:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po ostatnich przebojach z inną ekipą podczas wykonywania kuchnią na wymiar, praca Indeco Wybrzeże jest według mnie fachowa. Na każdym etapie realizacji wszystko przebiegało sprawnie - nie było problemów z terminowością, jakością montazu czy materiałami. Szafa, która u mnie stanęła jest solidna i bardzo ładna. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 25.05.2018 08:26:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki wymiar, projekt i realizacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czarek dnia: 22.12.2014 12:03:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją