Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Prawa Gospodarczego i Podatkowego Marek K. Wynimko

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Podlaskie, 15-843 Białystok Świętokrzyska 5/1
Telefon:
Adres e-mail: radcaprawny(małpa)wynimko.pl
Strona internetowa: www.wynimko.pl
Opis działalności: Kancelaria Prawa Gospodarczego i Podatkowego Słowa kluczowe: radca prawny, adwokat, doradca podatkowy, podatki, kancelaria prawna, kancelaria

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2116
Data utworzenia profilu: 2014-12-21 23:08:04
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-21 23:08:04 

Opinie o Kancelaria Prawa Gospodarczego i Podatkowego Marek K. Wynimko

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi prawne świadczone przez Kancelarię. Moja sprawa rozwiązana pomyślnie. Będę polecała znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 2019-04-30 13:55:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam usługi tej Kancelarii. W każdym momencie i z każdą podejmowaną czynnością charakteryzuje ich skuteczność, uczciwość i profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk Pakos dnia: 2019-01-06 15:28:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwie, konkretnie i skutecznie. Można śmiało polecać. Dobry kontakt, wszystko zrobione w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2016-09-01 08:21:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwie podchodzi do klienta, mówi jaki może być efekt, z kontaktem nie ma problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-14 08:48:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Moja firma jest na obsłudze i jestem zadowolony. Wszystko sprawnie i terminowo, a co najważniejsze, kiedy miałem kontrolę profesjonalnie się nią zajeli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2015-03-28 19:41:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowany pozytyw, przed wizytą byłem zdenerwowany bez nadziei na rozwiązanie problemu, a po wizycie problem znikł. Polecam, wszelkie skomplikowane kwestie zostały wyjaśnione w sposób prosty i przystępny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2015-03-25 20:52:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa, miła i profesjonalna pomoc. Pomimo skomplikowanego zagadnienia, porada udzielona ,,od ręki", w bardzo przyjaznej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2015-03-01 20:53:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo. Wszystko na bardzo wysokim poziomie, pełen profesjonalizmu fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2015-02-02 22:14:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim, których męczy urząd skarbowy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-12-21 23:08:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją