Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Groomer Wrocław Profesjonalne Studio Psiej Fryzury Archivet Marcela Trembińska

Zawód: Groomer 
Adres: Dolnośląskie, wrocław Wrocław Zaporoska 27/A
Telefon: Kom. 883101233
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.groomerwroclaw.pl
Opis działalności: Fryzjerstwo i stylizacja psów, spa, grooming Słowa kluczowe: Groomer, SPA, psi fryzjer, stylizacja psów, strzyżenie psów

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x
Ceny usług: 100% niskie 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1637
Data utworzenia profilu: 2014-12-10 17:35:35
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-10 17:35:35 

Opinie o Groomer Wrocław Profesjonalne Studio Psiej Fryzury Archivet Marcela Trembińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super podejście do psa i do właściciela. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinia dnia: 2018-10-17 14:33:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super podejscie pieski pieknie wygladaja jestem zadowolona i napewno wrocimy do przemilej pani Marceli .Dziekuje Neli i Luna no i oczywiscie ja
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Neli luna dnia: 2016-10-01 21:01:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marcela podchodzi do zwierząt jak nikt inny. Byłam w kilku zakładach ale czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Podejście do mojego psa jak by to był jej własny mały szkrab :) Pozdrawiam Panią i męża. Cudowny fryz i cudowni ludzie. Mania ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-13 20:39:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sąsiad polecił.... ale nie wiedzieliśmy że aż tak profesjonalnie Pani Marcela podchodzi do psiaka...Przed strzyżeniem 20 min pytań co i jak ma wyglądać, jaka wizja z naszej strony. Ustalona stylizacja i po 2ch godzinach nasz psiak jak model :D Polecam Panią Marcelę. Cudowna osoba,podejście i cierpliwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-02 00:39:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mega pozytywne podejście do psiaka, a fryzura jeszcze lepsza ... :) jechałam 60 km przed wystawą i nie zawiodłam sie. pozdrawiam Pani Marcelo :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: tara od Soni dnia: 2015-03-25 01:43:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług, przemiła osoba z charyzmatycznym podejściem do zwierzaka. Przede wszystkim sterylne warunki ( sprzęt w jednorazowych opakowaniach). Jeszcze nigdy mój Shih nie był tak ładnie obcięty. Polecam. Co ważne można zawsze zostać z psiakiem i wszystko kontrolować
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr Gidlewski dnia: 2014-12-10 17:38:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją