Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Krzysztof Basiński Pracownia Projektowa SPAZIO Krzysztof Basiński

Zawód: architekci Architekt 
Adres: Dolnośląskie, 50-570 Wrocław Kukuczki 19/23
Telefon: Kom. 608134451
Adres e-mail: biuro(małpa)spazio.pl
Strona internetowa: spazio.pl
NIP:
924-167-68-38
Opis działalności: Wykonuje projekty koncepcyjne budowlane, przetargowe, wykonawcze: budynków mieszkalnych, użyteczności publicznei i zamieszkania zbiorowego. Słowa kluczowe: architekt, projekt, planowanie, nadzór autorski.

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1029
Data utworzenia profilu: 2014-12-08 16:04:42
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-08 16:04:42 

Opinie o Krzysztof Basiński Pracownia Projektowa SPAZIO Krzysztof Basiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcamy do współpracy z Panem Krzysztofem, solidne wykonanie usługi, problemy rozwiązywane szybko i sprawnie. Interesujące propozycje rozwiązań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: FX dnia: 2015-02-16 11:58:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma! Projekt pierwsza klasa! Rekomendujemy wszystkim szukającym elastycznych projektantów :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DDA dnia: 2015-02-11 16:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracownia na poziomie, innowacyjne i energooszczędne rozwiązania! Nadzór nad projektami i szerokie kontakty z wykonawcami!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fandex dnia: 2015-02-09 03:54:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetencja i zaangażowanie! POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Heronim dnia: 2015-01-29 13:52:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie wykonany projekt domku jednorodzinnego, mieszkamy od 2 lat, współpracujemy obecnie nad rozbudową istniejaćej nieruchomości, ponieważ to druga współpraca dostaliśmy atrakcyjny upust cenowy! Solidne wykonanie i bardzo dobra komunikacja! Zachęcamy do współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Duran dnia: 2015-01-03 19:18:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy współpracę z tą firmą, godny zaufania partner w projektach!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ArchiGEM dnia: 2015-01-02 07:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa - wykonany projekt już zrealizowany - realizacja odbyła się szybko i sprawnie głównie dzięki solidnemu projektowi i moim zaznajomionym wykonawcom :) POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2014-12-21 18:35:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiony projekt wykonany bardzo starannie, brak istotnych problemów w trakcie realizacji projektu - polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie dotyczy
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2014-12-08 16:06:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją